![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: tikca Med 11. in 12. ja. Iz Ajdovščine. Prej sva šla z avtom do štacune, pa je notr kazal 29!? V avtu namreč, ne v bajti jst sem jo dons mela dons v kratkih rokavih in kiklci ker je blo tok vroče... Sisy, jur the voman. Zdej mi ni več bed povedat da jo mam jst tud sam v bodiju uzun v atriju. Sem pa dons prvič naredila neki mimo mnenj pediatrov. Sva ji dala mal bananinga šejka za pit. Od enkrat jo nebo konc pobrav. Vsaj upam. Sej je čist mal spila, tko povem, v moj zagovor. naša je tok vroča da jo itak ful manj oblačim...že skos.... k bi ti vedla kaj vse je že naša jedla jst vem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kok so lepe une slikce iz hribov, sisy ful ti je tud blond pasala o hvala hribi so lepi,jst pa ne yea right ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:20:33
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: saskija no kawasakica katera plaža je rt ali ribiška ali katera tretja?? torej kavica v Premanturi abc100+kawasakica+ich ...še katera?? med 1.7-15.8 sicer smo 28.6 že nazaj z morja, ampak na kavo bi pa skoraj mogla prit, če se že doma ne zorganiziram, ne? no saj lahko prideš k meni v mb z Lukijem ko boš na parceli da se spoznava jaz goste vedno pogostim tako da ni panike . Kam pa greste na morje?? Vodice
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:23:18
|
|
|
|
JORJA
|
Moja mami ima pa danes rojstni dan in sem ji (jima , kar obema z atijem) podarila 4 dnevni paket v hotelu Slovenija v Portorožu.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A mislite da bi jest lohk shujšala,če bi jedla predvsem sadje?No pa kakšno sadno čokolado
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:24:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Moja mami ima pa danes rojstni dan in sem ji (jima , kar obema z atijem) podarila 4 dnevni paket v hotelu Slovenija v Portorožu. super taka darila so mi najbolj všeč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A mislite da bi jest lohk shujšala,če bi jedla predvsem sadje?No pa kakšno sadno čokolado pomoje da ja ampak ne verjamem da bo zdržala samo ob sadju..oz. jst ziher ne bi... če bi res rada hujšala se odpovej kruhu, pa sladicam in slanim stvarem pa bo šlo, pa mau telovadbe ofkors
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:28:36
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Midve z Mony bova pa za ju3 štrudl spekli,sej ga jeste ane? wow super če ga nobena ne bo pojedla ga bom jst super če sem iskrena nisem imela nobene ideje kaj naj kupim,vsi piškoti so se mi zdeli tko tko tko...tko da bom unega zmrznjenega zjutraj spekla...Je ful njami..... en sirov, en z gozdnimi sadeži.... prosm ne govort ker štrudl mam pa tooolk rada...in če si zdele predstavljam pe une gozdne sadeže me bo konc jaz tud, ko sem bla še doma je mama mogla skrit ker bi cel protfan - pekač sama pojedla to, pa sladoled sta moji sladici
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Midve z Mony bova pa za ju3 štrudl spekli,sej ga jeste ane? wow super če ga nobena ne bo pojedla ga bom jst super če sem iskrena nisem imela nobene ideje kaj naj kupim,vsi piškoti so se mi zdeli tko tko tko...tko da bom unega zmrznjenega zjutraj spekla...Je ful njami..... en sirov, en z gozdnimi sadeži.... prosm ne govort ker štrudl mam pa tooolk rada...in če si zdele predstavljam pe une gozdne sadeže me bo konc jaz tud, ko sem bla še doma je mama mogla skrit ker bi cel protfan - pekač sama pojedla to, pa sladoled sta moji sladici kawasakica, a sva u žlaht? jst pa sladoled je pa itak ljubezen za večno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:29:28
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim ane...kt da ne more rečt JA, Janine bi uzeu s sabo!!!!! desc pa tak
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:30:10
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Moja mami ima pa danes rojstni dan in sem ji (jima , kar obema z atijem) podarila 4 dnevni paket v hotelu Slovenija v Portorožu. ful lepo, sigurno sta bla vesela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:30:52
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim Nina pa mi je dans extra sexi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim ane...kt da ne more rečt JA, Janine bi uzeu s sabo!!!!! desc pa tak res podn od deca ..sem bla tok šokirana...No če bi bila Sara kej za kej ženska bi lepo odstopila nagrado če ve, da je Janine čist nora nanj...res grdo od nje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:31:04
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** A mislite da bi jest lohk shujšala,če bi jedla predvsem sadje?No pa kakšno sadno čokolado pomoje da ja ampak ne verjamem da bo zdržala samo ob sadju..oz. jst ziher ne bi... če bi res rada hujšala se odpovej kruhu, pa sladicam in slanim stvarem pa bo šlo, pa mau telovadbe ofkors verjem da na sadju več kt en teden neb zdržala....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim Nina pa mi je dans extra sexi meni pa vedno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:31:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** A mislite da bi jest lohk shujšala,če bi jedla predvsem sadje?No pa kakšno sadno čokolado pomoje da ja ampak ne verjamem da bo zdržala samo ob sadju..oz. jst ziher ne bi... če bi res rada hujšala se odpovej kruhu, pa sladicam in slanim stvarem pa bo šlo, pa mau telovadbe ofkors verjem da na sadju več kt en teden neb zdržala.... ja še manj kt teden verjetn
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:32:03
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim ane...kt da ne more rečt JA, Janine bi uzeu s sabo!!!!! desc pa tak men je tud Marcelo ful anti, Sara mi ni tak grozna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:32:06
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy reklam je konc
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:32:27
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim ane...kt da ne more rečt JA, Janine bi uzeu s sabo!!!!! desc pa tak res podn od deca ..sem bla tok šokirana...No če bi bila Sara kej za kej ženska bi lepo odstopila nagrado če ve, da je Janine čist nora nanj...res grdo od nje jst sploh neb hotla it z njim...sploh zarad vse te situacije....Če mene vprašaš on sploh ni neki ful zakurjen za Janine....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim ane...kt da ne more rečt JA, Janine bi uzeu s sabo!!!!! desc pa tak men je tud Marcelo ful anti, Sara mi ni tak grozna Men se je pa Sara zdele s tem zamerla, ker je tko bedno nardila..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:32:51
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim ane...kt da ne more rečt JA, Janine bi uzeu s sabo!!!!! desc pa tak mislim katasrtofa od katastrofe!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:33:07
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim ane...kt da ne more rečt JA, Janine bi uzeu s sabo!!!!! desc pa tak res podn od deca ..sem bla tok šokirana...No če bi bila Sara kej za kej ženska bi lepo odstopila nagrado če ve, da je Janine čist nora nanj...res grdo od nje to se pa strinjam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:33:08
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy reklam je konc vidm ja...evo šibam aja una ta nova je pa tut
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 20:33:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kva je pa ta Marcelo en pusič res, ne morem drgač rečt... , ta sara je pa katastrofa od ženske res aja o BBju jst govorim ane...kt da ne more rečt JA, Janine bi uzeu s sabo!!!!! desc pa tak res podn od deca ..sem bla tok šokirana...No če bi bila Sara kej za kej ženska bi lepo odstopila nagrado če ve, da je Janine čist nora nanj...res grdo od nje jst sploh neb hotla it z njim...sploh zarad vse te situacije....Če mene vprašaš on sploh ni neki ful zakurjen za Janine.... jst tud ne. ja sva se lih s simonom pogovarjala da jo hoče samo dol dat, to je pa vse...prašič ..mal ga polne jajce dajejo pa je najdu eno revco
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.5.2008 20:34:03 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.