|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
9.5.2008 8:31:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

moj je reku da je to najkrajša pa najbolj strma pot do goruser posted image  vi pa ste ornk zastavluser posted image

ja naj bi trajala 3 ure samo s tamalim (smo ga tehtali spodaj pri gondoli 17 kg z nahrbtnikom in vso kramo not) moraš večkrat stati, pa nahranit, pa previt in tako... Je pa prečudovito....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
9.5.2008 8:32:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

uh, ta je pa dolga
kolk časa ste hodili?

5 ur s postanki... s tem da sva se 2x zgubila user posted image user posted image user posted image user posted image (bumbarja pač ne vem a sva se zaklepetala, samo 2x sva spregledala grozno velika smerokaza...) Sva pa zato gazila po snegu in srečala muflone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridni ste, resuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
9.5.2008 8:33:16   
pajac
sisy na mejl sem ti poslala kako zgleda ko zaspi not... sam se Janija ful vidi, pa ga ne bi rada preveč kazala, da mi ga katera ne spelje... user posted image user posted image user posted image (saj bi ga hiter dobila nazaj, ko bi slišala smrčanje user posted image user posted image user posted image user posted image )

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
9.5.2008 8:33:53   
Sisy
a veš da sva glih študirala kolk je to potem dodatne kilaže...17 kil praviš? kr pošteno ja...In kako pol tvoj zgleda ko veče to dodatno težo gor?user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
9.5.2008 8:35:09   
Sisy

sisy na mejl sem ti poslala kako zgleda ko zaspi not... sam se Janija ful vidi, pa ga ne bi rada preveč kazala, da mi ga katera ne spelje... user posted image user posted image user posted image (saj bi ga hiter dobila nazaj, ko bi slišala smrčanje user posted image user posted image user posted image user posted image )

facauser posted image  

grem pogledat....me res zanima....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
9.5.2008 8:35:45   
Talika19

uh, ta je pa dolga
kolk časa ste hodili?

5 ur s postanki... s tem da sva se 2x zgubila user posted image user posted image user posted image user posted image (bumbarja pač ne vem a sva se zaklepetala, samo 2x sva spregledala grozno velika smerokaza...) Sva pa zato gazila po snegu in srečala muflone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooo, hudo. Dobri ste.user posted image user posted image user posted image
Jaz grem ponavadi kar od vrha, tam pri uni turistični kmetiji, pozabila sem kako se reče. Od tam je res blizu.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
9.5.2008 8:37:06   
JORJA
Dobro jutro!
Pajac se strinjam s teboj....ful je lepo gor!user posted image user posted image  Mi smo bili, ko je bil Valentin še majhen, sam smo šli gor in dol z gondolo. Prekrasno, punce priporočam!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
9.5.2008 8:38:40   
pajac
ne vem na katero misliš Talika?

Meni osebno sta Konjščica in Planina Dol ful lepši kot tam pri gondoli, ko je vse splaženo od sprehajalcev....Pa zdaj je bilo gor ful žafanov, zvončkov, resja, narcis.. Pa čmrlji bolj debeli kot dolgi user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
9.5.2008 8:39:54   
Talika19
Me je tako matralo kako se reče kraj od kjer jaz ponavadi grem na Veliko Planino, da sem šla prav na zemljevid pogledat: Volovjek-Kranjski Rak. Od tu je mislim, da kakšno uro in pol.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
9.5.2008 8:40:43   
Sisy
Mi smo pa šli enkrat peš...Samo sam od tistega križišča naprej kjer vsi parkirajo in kjer se pot razdeli na levo in desno (drgač ne znam opisat)user posted image  pa že od tam je bila brez kondicije kr huda...Drgač je moj itak skos z bajkom gor...So čist zalubleni u velko....Drgač bi pa upala it tut zdej ja-ampak gor in dol z gondolo-tko kot Jorjauser posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
9.5.2008 8:42:36   
JORJA
Pajac,  vidim da ste vi trije tudi taki popotniki ( hribolasci) kot mi. Mi gremo skoraj vsako nedeljo na kakšen izlet  (če je vreme lepo)!user posted image user posted image
Imamo doma knjigo Z otroki v gore!!!  Malo pogledamo, se odločimo in potem v nedeljo pičimo!!

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
9.5.2008 8:44:26   
pajac

Me je tako matralo kako se reče kraj od kjer jaz ponavadi grem na Veliko Planino, da sem šla prav na zemljevid pogledat: Volovjek-Kranjski Rak. Od tu je mislim, da kakšno uro in pol.

aha to je z druge strani...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
9.5.2008 8:45:14   
Talika19

Meni osebno sta Konjščica in Planina Dol ful lepši kot tam pri gondoli, ko je vse splaženo od sprehajalcev....Pa zdaj je bilo gor ful žafanov, zvončkov, resja, narcis.. Pa čmrlji bolj debeli kot dolgi user posted image user posted image user posted image user posted image

Tam kjer jaz pridem je ravno na drugi strani od gondole, moraš it čez celo planino, da prideš do gondole.
Bomo pa šli zdej enkrat z Markom, bo po mojem ful dobro.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
9.5.2008 8:47:22   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Pajac,  vidim da ste vi trije tudi taki popotniki ( hribolasci) kot mi. Mi gremo skoraj vsako nedeljo na kakšen izlet  (če je vreme lepo)!user posted image user posted image
Imamo doma knjigo Z otroki v gore!!!  Malo pogledamo, se odločimo in potem v nedeljo pičimo!!

to pa res... saj priimek imamo ta pravi user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
9.5.2008 8:48:30   
JORJA
Če že veliko okoli tistih krajev hodite bi vam priporočala Slap Orglice!!!user posted image user posted image  Tudi z otroki.......krasno!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
9.5.2008 8:49:03   
pajac

Tam kjer jaz pridem je ravno na drugi strani od gondole, moraš it čez celo planino, da prideš do gondole.

Gor je še nekaj snega, (bolj zaplate) tako da če greste v ktkem se je dobro fajn obuti. Mi smo bili v treking čevljih pa sva bila mal mokra. Sam ni sile in se da normalno prit gor...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
9.5.2008 8:50:38   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Če že veliko okoli tistih krajev hodite bi vam priporočala Slap Orglice!!!user posted image user posted image  Tudi z otroki.......krasno!!!!!user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image Moj mi ponavadi teži naj še jaz kdaj izberem destinacijo, Velika je bila moja ideja...in sem ponosna kot purman. Sicer je on bolj hribolazec kot jaz in mu izbiro preuščam...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
9.5.2008 8:52:53   
Talika19

Gor je še nekaj snega, (bolj zaplate) tako da če greste v ktkem se je dobro fajn obuti. Mi smo bili v treking čevljih pa sva bila mal mokra. Sam ni sile in se da normalno prit gor...

Jaz imam običajno kar gojzerje. Bomo pa raje še malo počakali, da bo suho. Sem bila pa enkrat v snegu gor, pa še taka megla je bila, da smo se zgoraj skoraj zgubili, nisi videl 1m pred seboj.
Sva bila nazadnje predlani, je pa to res ena najlepših planin, sploh, če greš potem čez celo planino peš. Ful lepo.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
9.5.2008 8:53:38   
pajac
A vesta kaj sva midva nazadnje ugotovila????  Da natančno veva kje sva se nahajala natančno 3 leta preden se je Peter rodil....

Vam pokažem....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
9.5.2008 8:53:48   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: April

lovro  je pa res tok luškam, tak smejko

user posted image  res

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
9.5.2008 8:55:15   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

joj, a bo že teh prehladov koncuser posted image  poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga.

april, zaenkrat nimam zabasanega ampak mi uliva...sej ko sem bom pa ulegla se mi bo pa zabasaluser posted image

bi morala prec, ko si začutla, da se te loteva mal šnopčka spti. pa česen pojest. tko pravjo.

user posted image user posted image no zvil me je v Baby centru, si predstavljaš da tm šluknem mal šnopčka, tamala pa v vozičkuuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
9.5.2008 8:56:10   
pajac
Evo ga tukaj....

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
9.5.2008 8:56:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

joj, a bo že teh prehladov koncuser posted image  poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga.

april, zaenkrat nimam zabasanega ampak mi uliva...sej ko sem bom pa ulegla se mi bo pa zabasaluser posted image

bi morala prec, ko si začutla, da se te loteva mal šnopčka spti. pa česen pojest. tko pravjo.

user posted image user posted image no zvil me je v Baby centru, si predstavljaš da tm šluknem mal šnopčka, tamala pa v vozičkuuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image

nič se ne smej kawasakicauser posted image user posted image user posted image ...socialna bi me preganjala foreveruser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
9.5.2008 8:57:00   
pajac
Poopsika sem zasledila, da debatirate o eni oblekci.. kje najdem slikco???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
9.5.2008 8:57:42   
Talika19

Evo ga tukaj....

user posted image

Super! Dober datum.user posted image user posted image
Jaz sem bila tudi že 2x na Triglavu.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.