![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:31:26
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy moj je reku da je to najkrajša pa najbolj strma pot do gor vi pa ste ornk zastavl ja naj bi trajala 3 ure samo s tamalim (smo ga tehtali spodaj pri gondoli 17 kg z nahrbtnikom in vso kramo not) moraš večkrat stati, pa nahranit, pa previt in tako... Je pa prečudovito....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 uh, ta je pa dolga kolk časa ste hodili? 5 ur s postanki... s tem da sva se 2x zgubila (bumbarja pač ne vem a sva se zaklepetala, samo 2x sva spregledala grozno velika smerokaza...) Sva pa zato gazila po snegu in srečala muflone pridni ste, res
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:33:16
|
|
|
|
pajac
|
sisy na mejl sem ti poslala kako zgleda ko zaspi not... sam se Janija ful vidi, pa ga ne bi rada preveč kazala, da mi ga katera ne spelje... (saj bi ga hiter dobila nazaj, ko bi slišala smrčanje )
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:33:53
|
|
|
|
Sisy
|
a veš da sva glih študirala kolk je to potem dodatne kilaže...17 kil praviš? kr pošteno ja...In kako pol tvoj zgleda ko veče to dodatno težo gor?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:35:09
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac sisy na mejl sem ti poslala kako zgleda ko zaspi not... sam se Janija ful vidi, pa ga ne bi rada preveč kazala, da mi ga katera ne spelje... (saj bi ga hiter dobila nazaj, ko bi slišala smrčanje ) faca grem pogledat....me res zanima....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:35:45
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 uh, ta je pa dolga kolk časa ste hodili? 5 ur s postanki... s tem da sva se 2x zgubila (bumbarja pač ne vem a sva se zaklepetala, samo 2x sva spregledala grozno velika smerokaza...) Sva pa zato gazila po snegu in srečala muflone Oooo, hudo. Dobri ste. Jaz grem ponavadi kar od vrha, tam pri uni turistični kmetiji, pozabila sem kako se reče. Od tam je res blizu.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:37:06
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Pajac se strinjam s teboj....ful je lepo gor! Mi smo bili, ko je bil Valentin še majhen, sam smo šli gor in dol z gondolo. Prekrasno, punce priporočam!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:38:40
|
|
|
|
pajac
|
ne vem na katero misliš Talika? Meni osebno sta Konjščica in Planina Dol ful lepši kot tam pri gondoli, ko je vse splaženo od sprehajalcev....Pa zdaj je bilo gor ful žafanov, zvončkov, resja, narcis.. Pa čmrlji bolj debeli kot dolgi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:39:54
|
|
|
|
Talika19
|
Me je tako matralo kako se reče kraj od kjer jaz ponavadi grem na Veliko Planino, da sem šla prav na zemljevid pogledat: Volovjek-Kranjski Rak. Od tu je mislim, da kakšno uro in pol.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:40:43
|
|
|
|
Sisy
|
Mi smo pa šli enkrat peš...Samo sam od tistega križišča naprej kjer vsi parkirajo in kjer se pot razdeli na levo in desno (drgač ne znam opisat) pa že od tam je bila brez kondicije kr huda...Drgač je moj itak skos z bajkom gor...So čist zalubleni u velko....Drgač bi pa upala it tut zdej ja-ampak gor in dol z gondolo-tko kot Jorja
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:42:36
|
|
|
|
JORJA
|
Pajac, vidim da ste vi trije tudi taki popotniki ( hribolasci) kot mi. Mi gremo skoraj vsako nedeljo na kakšen izlet (če je vreme lepo)! Imamo doma knjigo Z otroki v gore!!! Malo pogledamo, se odločimo in potem v nedeljo pičimo!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:44:26
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Me je tako matralo kako se reče kraj od kjer jaz ponavadi grem na Veliko Planino, da sem šla prav na zemljevid pogledat: Volovjek-Kranjski Rak. Od tu je mislim, da kakšno uro in pol. aha to je z druge strani...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:45:14
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac ne vem na katero misliš Talika? Meni osebno sta Konjščica in Planina Dol ful lepši kot tam pri gondoli, ko je vse splaženo od sprehajalcev....Pa zdaj je bilo gor ful žafanov, zvončkov, resja, narcis.. Pa čmrlji bolj debeli kot dolgi Tam kjer jaz pridem je ravno na drugi strani od gondole, moraš it čez celo planino, da prideš do gondole. Bomo pa šli zdej enkrat z Markom, bo po mojem ful dobro.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:47:22
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Pajac, vidim da ste vi trije tudi taki popotniki ( hribolasci) kot mi. Mi gremo skoraj vsako nedeljo na kakšen izlet (če je vreme lepo)! Imamo doma knjigo Z otroki v gore!!! Malo pogledamo, se odločimo in potem v nedeljo pičimo!! to pa res... saj priimek imamo ta pravi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:48:30
|
|
|
|
JORJA
|
Če že veliko okoli tistih krajev hodite bi vam priporočala Slap Orglice!!! Tudi z otroki.......krasno!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:49:03
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: pajac ne vem na katero misliš Talika? Meni osebno sta Konjščica in Planina Dol ful lepši kot tam pri gondoli, ko je vse splaženo od sprehajalcev....Pa zdaj je bilo gor ful žafanov, zvončkov, resja, narcis.. Pa čmrlji bolj debeli kot dolgi Tam kjer jaz pridem je ravno na drugi strani od gondole, moraš it čez celo planino, da prideš do gondole. Bomo pa šli zdej enkrat z Markom, bo po mojem ful dobro. Gor je še nekaj snega, (bolj zaplate) tako da če greste v ktkem se je dobro fajn obuti. Mi smo bili v treking čevljih pa sva bila mal mokra. Sam ni sile in se da normalno prit gor...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:50:38
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Če že veliko okoli tistih krajev hodite bi vam priporočala Slap Orglice!!! Tudi z otroki.......krasno!!!!! super Moj mi ponavadi teži naj še jaz kdaj izberem destinacijo, Velika je bila moja ideja...in sem ponosna kot purman. Sicer je on bolj hribolazec kot jaz in mu izbiro preuščam...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:52:53
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: pajac ne vem na katero misliš Talika? Meni osebno sta Konjščica in Planina Dol ful lepši kot tam pri gondoli, ko je vse splaženo od sprehajalcev....Pa zdaj je bilo gor ful žafanov, zvončkov, resja, narcis.. Pa čmrlji bolj debeli kot dolgi Tam kjer jaz pridem je ravno na drugi strani od gondole, moraš it čez celo planino, da prideš do gondole. Bomo pa šli zdej enkrat z Markom, bo po mojem ful dobro. Gor je še nekaj snega, (bolj zaplate) tako da če greste v ktkem se je dobro fajn obuti. Mi smo bili v treking čevljih pa sva bila mal mokra. Sam ni sile in se da normalno prit gor... Jaz imam običajno kar gojzerje. Bomo pa raje še malo počakali, da bo suho. Sem bila pa enkrat v snegu gor, pa še taka megla je bila, da smo se zgoraj skoraj zgubili, nisi videl 1m pred seboj. Sva bila nazadnje predlani, je pa to res ena najlepših planin, sploh, če greš potem čez celo planino peš. Ful lepo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:53:38
|
|
|
|
pajac
|
A vesta kaj sva midva nazadnje ugotovila???? Da natančno veva kje sva se nahajala natančno 3 leta preden se je Peter rodil.... Vam pokažem....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:53:48
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: April lovro je pa res tok luškam, tak smejko res
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:55:15
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April joj, a bo že teh prehladov konc poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga. april, zaenkrat nimam zabasanega ampak mi uliva...sej ko sem bom pa ulegla se mi bo pa zabasal bi morala prec, ko si začutla, da se te loteva mal šnopčka spti. pa česen pojest. tko pravjo. no zvil me je v Baby centru, si predstavljaš da tm šluknem mal šnopčka, tamala pa v vozičku ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:56:10
|
|
|
|
pajac
|
Evo ga tukaj....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April joj, a bo že teh prehladov konc poopsika, če maš nos zabasan pa kar fiziološko not vlij. veš, da pomaga. april, zaenkrat nimam zabasanega ampak mi uliva...sej ko sem bom pa ulegla se mi bo pa zabasal bi morala prec, ko si začutla, da se te loteva mal šnopčka spti. pa česen pojest. tko pravjo. no zvil me je v Baby centru, si predstavljaš da tm šluknem mal šnopčka, tamala pa v vozičku ... nič se ne smej kawasakica ...socialna bi me preganjala forever
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:57:00
|
|
|
|
pajac
|
Poopsika sem zasledila, da debatirate o eni oblekci.. kje najdem slikco???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 8:57:42
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Evo ga tukaj.... Super! Dober datum. Jaz sem bila tudi že 2x na Triglavu.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.