![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:43:33
|
|
|
|
pajac
|
a moramo vsi kaj sladkega prinest jaz sem cel dneve zdoma in bom privlekla če utegnem.. če ne pa bom že nekaj spesnila za s sabo...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Vov tole pa je darilo in pol ... Če je že tašča hudič je pa očitno tast tolk boljš Tale je pa huda!!! ja sam ma pa prov antigona On velikokrat pride h puncama, taščurina pa še vpraša ne
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:44:02
|
|
|
|
Antigona
|
Nič jaz grem spat, sem čist crknjena. Sva bila danes z Žanom na plavanju pa me je voda očitno majčken utrudila. Pa po dolgem dolgem času sem bla na konkretnem sprehodu in ne sam po kavicah
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:45:17
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Vov tole pa je darilo in pol ... Če je že tašča hudič je pa očitno tast tolk boljš Tale je pa huda!!! Kaj čle je pa res. Tise njena tašča sploh še vidla ni
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Antigona-sem zdele vidla,da si ti tud dobr trofnla rojstne dneve Bosta skupaj praznovala-kot naši dve
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:46:17
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac a moramo vsi kaj sladkega prinest jaz sem cel dneve zdoma in bom privlekla če utegnem.. če ne pa bom že nekaj spesnila za s sabo... Ja se ni za bat....prav rade te bomo poslušale!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:49:15
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Vov tole pa je darilo in pol ... Če je že tašča hudič je pa očitno tast tolk boljš Tale je pa huda!!! Kaj čle je pa res. Tise njena tašča sploh še vidla ni Ja potem je pa res hudič !! Sej moja je pa pol hudič!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:52:46
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo,tole stvarco je dobil moj čist nov avto mamo Ja to je pa super!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:54:35
|
|
|
|
JORJA
|
Nič, jaz vas zapuščam.....vsem želim mirno noč in sladke sanje!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:55:41
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac a moramo vsi kaj sladkega prinest jaz sem cel dneve zdoma in bom privlekla če utegnem.. če ne pa bom že nekaj spesnila za s sabo... Itak da ne. Že Zalenka je toliko spekla, da ne bomo mogli pojest. Pa da res ne bo zdej vsaka nekaj kupovala pa nosila, ker bo vsega čist preveč.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:55:58
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Talika, a si vidla da mi pridemo kompletno??? Sem, sem. Super!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest bom tud kidnla.V glavnem z Ivi sva zmenjeni za prevoz samo zdravje more še štimat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 21:57:39
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jest bom tud kidnla.V glavnem z Ivi sva zmenjeni za prevoz samo zdravje more še štimat No super. Držimo pesti, da boste ok in se vidimo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 22:00:14
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz grem tudi v mižale. Lahko noč vam želim.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 22:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika kolk pa je do tja iz Ljubljane?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 22:06:50
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: pajac a moramo vsi kaj sladkega prinest jaz sem cel dneve zdoma in bom privlekla če utegnem.. če ne pa bom že nekaj spesnila za s sabo... Ja se ni za bat....prav rade te bomo poslušale!!! to je bilo mišljeno više figurativno Verjemi mene ne bi rada poslušala...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 22:10:55
|
|
|
|
pajac
|
nočko babe
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 22:21:38
|
|
|
|
*lenc@*
|
nočko vsem!!! avto??!!! zelo lep, enake barve k moj megane, hvaležna barva full!!! a kar taka darila? super jaz bom 30, kaj naj pričakujem? mah, nč ne rabim... sam da bo tako kot je ura je že tok, da grem lah kar spat, razmetan stanvanje v nulo, to ni nič, pokonc do skor 22h, pa dogajala na polno prej mi je blo res carsko k je zaspala ob 7h, sem mela neki cajta zase, zdaj tega kar ni...ah, pa saj bo...se bom pa naigrala...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 23:35:50
|
|
|
|
saskija
|
Srursa hvala za recept je že v hladilniku torta namreč. **** kako lep avto pa vse naj naj tvojemu možu za okroglih 40, zdaj pa morate hitro kakšen izlet splanirat da avto sprobate!! Poopsika ti imaš že oblekco jaz pa se še kar s tema dvema kilama bodem, zelo lepa oblekca ampak jaz si očitno takšne ne bom več privoščila v tem življenju ma ful telovadim, vsak dan na hrib gor dol, pa pilates, pa presna hrana (no vmes tudi kaj grešim), pa kaj se mi danes zgodi da me ena ženska vpraša če bomo imeli še enga otroka ker imam baje takšen trebuh sm se čisto zasekirala- res nisem ravna kot deska ampak da zgledam noseča April bom tudi jaz lahko videla kakšno slikico z novim nasmeškom. Čez dan imam vedno manj časa za RR, zvečer pa sem crknjena ali pa me še kaj ali kdo čaka . Sploh en morem verjet da bomo kmalu šle v službo. Pa še za seznamček Antigone 8500 g in 70 cm Lepo se imejte na pikniku sem vam kar fauš, z veseljem bi spekla 36 maffinov različnoih okusov Bi še akj pokomnetirala pa nima niti časa za nazaj brat. Lahko noč itak samo še jaz tu gor čepim.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 8.5.2008 23:49:00
|
|
|
|
saskija
|
Veste kaj sem se zdaj odločila, da se bom zredila za 10 do 20 kil tako mi bodo vsi rekli da sem debela in ne noseča, no rekli ne bodo nič mislili si bodo še zdaj sem besna, pa saj ne vem na koga očitno nase da sem tako obremenjena s temi kilami. Bom kar cel kozarec nutele zdaj pojedla, da začnem uresničevat cilj .
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 7:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Jst sem že malo bolje...kašna je bila noč si lahko predstavljate , vstali smo že bo 5.30 tko, da sem totalno in čisto povsem povožena ...ko dam Tjašo spat grem tud jst ležat in upam, da bom kaj zaspala. ****, super darilo, dbest Saskija jst sem se včasih dolgo nazaj tud obremenjevala s kilogrami ampak potem sem se enkrat zamislila kako si sploh dovolim kaj takega, da mi ene številke narekujejo življenje , številke ki nič ne pomenijo...in sem se naučila, da se ne obremenjujem več. Pa sem imela celo življenje težave s kilogrami, pa so me zmerajli bajsika, pa šunka pa ne vem kaj še vse sej veš kaki so otroci v osnovni šoli..uglavnem pomoje mi je to pustilo posledice, da sem se začela tolk dajat s temi kilami. Lepo počasi sem se naučila živet s tem, da bom pač zmeraj mogla pazt kaj in koliko pojem...Ne dovolim si pa več, da bi se žrla zarad kil...kaj čem...taka sem in ne more biti drugače. Pa da ne boš mislila, da ti pametujem...res ne, samo svojo izkušnjo sem ti želea povedat, ker te čisto in popolnoma razumem . Zdej sem si všeč taka kot sem, nisem idelana , itak ...pa včeraj sem jedla zvečer kruh , sir, saleme...pa še čips a povrh
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 7:48:51
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Talika kolk pa je do tja iz Ljubljane? Nekje 15 min oziroma 20 km, odvisno seveda od kje štartaš.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 7:51:58
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Tikca-ta prva fotka je najbolj svetovna A? A si se zmotla v nicku al kera prva fotka, nč jasn ja od Lovrota una s kapco
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 7:52:03
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Poopsika ti imaš že oblekco jaz pa se še kar s tema dvema kilama bodem, zelo lepa oblekca ampak jaz si očitno takšne ne bom več privoščila v tem življenju ma ful telovadim, vsak dan na hrib gor dol, pa pilates, pa presna hrana (no vmes tudi kaj grešim), pa kaj se mi danes zgodi da me ena ženska vpraša če bomo imeli še enga otroka ker imam baje takšen trebuh sm se čisto zasekirala- res nisem ravna kot deska ampak da zgledam noseča Ah dej nehaj se s tem obremenjevat, očitno ima tale ženska oreng dioptrijo in bi rabila očala. Ti, ki si taka suhica. Jaz mislim, da se moraš v svoji koži dobro počutit, pa če imaš 50, 100 ali 150 kg. Saj ne morejo biti sami suhi, to naredijo reklame na tv in revijah. Ideal ženske, brezveze. Glavno, da se dobro počutiš, vsak zase najbolj ve. Pa še za seznamček Antigone 8500 g in 70 cm Kako se je lepo zredil, super. Lepo se imejte na pikniku sem vam kar fauš, z veseljem bi spekla 36 maffinov različnoih okusov Kako škoda, da vas ne bo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 9.5.2008 7:55:08
|
|
|
|
Sisy
|
Mašolnika wow kakšno darilo Jst mam tut letos 30 let tko kot Lenča...se prav lahko kaj podobnega prčakujem....ja ja I wish Pr nas si je pa tast kupu tok drag avto za en stanovanje, moj pa sam pizdi kva sploh rabta tak avto
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.