Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, a ste ble dolg pol? kam ste pa kaj šle, vedno reportiraš, danes k pa mene ni blo zraven pa ne. ti ti.. ene 3 ure smo sedele na Pločniku, ( un kafič v centru, na pločniku ) , pol smo šle po sendviče( no jst pa ivi samo ), mi2 z rivi sva potem šle še v penjasa potem pa domov . vmes je mony ene3x uletela... evo poročilo so nam natakarji (sami mladi fantje ) na koncu rekli: "ooo, a ma že greste???" kva so bli smešni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:50:41
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* mal me zanima kak ste kaj preživele pohajkovanje po LJ, aha na pločniku je pa tud ql, ja. lepo ja sej vem škoda da vaju ni bilo z lino. to kar tak rečeš, da se men fajn zdi a ne? ti pa znaš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, a ste ble dolg pol? kam ste pa kaj šle, vedno reportiraš, danes k pa mene ni blo zraven pa ne. ti ti.. ene 3 ure smo sedele na Pločniku, ( un kafič v centru, na pločniku ) , pol smo šle po sendviče( no jst pa ivi samo ), mi2 z rivi sva potem šle še v penjasa potem pa domov . vmes je mony ene3x uletela... evo poročilo so nam natakarji (sami mladi fantje ) na koncu rekli: "ooo, a ma že greste???" kva so bli smešni v življenju niso vidl tolk mamic in otrok na kupu...verjetn so si mamice predstaljal malo drugače, a ne Rivi
< Sporočilo je popravil poopsika -- 26.5.2008 20:51:09 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:51:15
|
|
|
|
*lenc@*
|
hecam se, ja tud men je žal k naju ni blo, častna!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* mal me zanima kak ste kaj preživele pohajkovanje po LJ, aha na pločniku je pa tud ql, ja. lepo ja sej vem škoda da vaju ni bilo z lino. to kar tak rečeš, da se men fajn zdi a ne? ti pa znaš neeeeeeeeeeeeeee res, drgač ne bi rekla ...sta fajn in super družba
< Sporočilo je popravil poopsika -- 26.5.2008 20:52:11 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* hecam se, ja tud men je žal k naju ni blo, častna!!! verjamem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:52:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, a ste ble dolg pol? kam ste pa kaj šle, vedno reportiraš, danes k pa mene ni blo zraven pa ne. ti ti.. ene 3 ure smo sedele na Pločniku, ( un kafič v centru, na pločniku ) , pol smo šle po sendviče( no jst pa ivi samo ), mi2 z rivi sva potem šle še v penjasa potem pa domov . vmes je mony ene3x uletela... evo poročilo so nam natakarji (sami mladi fantje ) na koncu rekli: "ooo, a ma že greste???" kva so bli smešni v življenju niso vidl tolk mamic in otrok na kupu...verjetn so si mamice predstaljal malo drugače, a ne Rivi ja, všeč ste jim ble ne
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:52:45
|
|
|
|
April
|
evo jaško se je že zbudi, ta da imam spet sam eno roko frej pa še zraven mal na fejsbuku čaram...fak ej, to ni zame, pol stvari mi ni jasno za kaj se gre, pa kr nekaj se motim, prejle mislim, da sem obkrožla da me ženske zanimajo,,,joj kaj bom še naštrikala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April evo jaško se je že zbudi, ta da imam spet sam eno roko frej pa še zraven mal na fejsbuku čaram...fak ej, to ni zame, pol stvari mi ni jasno za kaj se gre, pa kr nekaj se motim, prejle mislim, da sem obkrožla da me ženske zanimajo,,,joj kaj bom še naštrikala ...šit ej... zame tud ni fejs(t)buk ...na začetku sem pa čist not padla ...ko ti bodo začel pisat osladni španci potem te bo minilo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:54:54
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, a ste ble dolg pol? kam ste pa kaj šle, vedno reportiraš, danes k pa mene ni blo zraven pa ne. ti ti.. ene 3 ure smo sedele na Pločniku, ( un kafič v centru, na pločniku ) , pol smo šle po sendviče( no jst pa ivi samo ), mi2 z rivi sva potem šle še v penjasa potem pa domov . vmes je mony ene3x uletela... evo poročilo so nam natakarji (sami mladi fantje ) na koncu rekli: "ooo, a ma že greste???" kva so bli smešni v življenju niso vidl tolk mamic in otrok na kupu...verjetn so si mamice predstaljal malo drugače, a ne Rivi ja, všeč ste jim ble ne ha, ha, ha:)))))
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:55:35
|
|
|
|
April
|
ma dej tele kelnarji..mal preveč si dovoljo...jaz bi mogla bit za njih gospa, ne pa on tlele maste smeti -ko smo kanto iskal, da sladoled not vržemo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj dragi je izjavil da se od samote in žalosti samo baše, ker je njegova žena na RR tko, da vas morm zapustit ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:56:11
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April evo jaško se je že zbudi, ta da imam spet sam eno roko frej pa še zraven mal na fejsbuku čaram...fak ej, to ni zame, pol stvari mi ni jasno za kaj se gre, pa kr nekaj se motim, prejle mislim, da sem obkrožla da me ženske zanimajo,,,joj kaj bom še naštrikala ...šit ej... zame tud ni fejs(t)buk ...na začetku sem pa čist not padla ...ko ti bodo začel pisat osladni španci potem te bo minilo jaz sem se pa na fejsbuku lotila kupovanja hišnih ljubljenčkov:)))))
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April ma dej tele kelnarji..mal preveč si dovoljo...jaz bi mogla bit za njih gospa, ne pa on tlele maste smeti -ko smo kanto iskal, da sladoled not vržemo ja kot da mu je blo ful težko nest, mulc ..ja samo sladoled je bil pa res njamsi njamsi, hvala april
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:56:47
|
|
|
|
mony5
|
hvala Popsi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:56:52
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: April ma dej tele kelnarji..mal preveč si dovoljo...jaz bi mogla bit za njih gospa, ne pa on tlele maste smeti -ko smo kanto iskal, da sladoled not vržemo si te kar predstavljam...kako se zdej jeziš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April evo jaško se je že zbudi, ta da imam spet sam eno roko frej pa še zraven mal na fejsbuku čaram...fak ej, to ni zame, pol stvari mi ni jasno za kaj se gre, pa kr nekaj se motim, prejle mislim, da sem obkrožla da me ženske zanimajo,,,joj kaj bom še naštrikala ...šit ej... zame tud ni fejs(t)buk ...na začetku sem pa čist not padla ...ko ti bodo začel pisat osladni španci potem te bo minilo jaz sem se pa na fejsbuku lotila kupovanja hišnih ljubljenčkov:))))) jst sem kupila tebe, pa sisy ..zdej bom še pa april
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 hvala Popsi no problem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:58:13
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Moj dragi je izjavil da se od samote in žalosti samo baše, ker je njegova žena na RR tko, da vas morm zapustit ... Poopsie mal ga pič, pa reč, da ti pa še nisi nikogaršnja žena
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 21:01:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
prejle mislim, da sem obkrožla da me ženske zanimajo,,,joj kaj bom še naštrikala saj nisi edina no, zihr ne, sam jaz nisem tega obcahnala
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 26.5.2008 21:02:24 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 21:01:57
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April evo jaško se je že zbudi, ta da imam spet sam eno roko frej pa še zraven mal na fejsbuku čaram...fak ej, to ni zame, pol stvari mi ni jasno za kaj se gre, pa kr nekaj se motim, prejle mislim, da sem obkrožla da me ženske zanimajo,,,joj kaj bom še naštrikala ...šit ej... zame tud ni fejs(t)buk ...na začetku sem pa čist not padla ...ko ti bodo začel pisat osladni španci potem te bo minilo ja kva pa take seksi fotke gor daješ...mislim čist nespodobno, prav namiguješ pr men se pa ni za bat špancev....jaz sem imela svoj fan club mal bolj severno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 21:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Moj dragi je izjavil da se od samote in žalosti samo baše, ker je njegova žena na RR tko, da vas morm zapustit ... Poopsie mal ga pič, pa reč, da ti pa še nisi nikogaršnja žena ..raj ne bom povedala kaj je komentiral ... ne upam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 21:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April evo jaško se je že zbudi, ta da imam spet sam eno roko frej pa še zraven mal na fejsbuku čaram...fak ej, to ni zame, pol stvari mi ni jasno za kaj se gre, pa kr nekaj se motim, prejle mislim, da sem obkrožla da me ženske zanimajo,,,joj kaj bom še naštrikala ...šit ej... zame tud ni fejs(t)buk ...na začetku sem pa čist not padla ...ko ti bodo začel pisat osladni španci potem te bo minilo ja kva pa take seksi fotke gor daješ...mislim čist nespodobno, prav namiguješ pr men se pa ni za bat špancev....jaz sem imela svoj fan club mal bolj severno sej sem zdej vse slike zbrisala severno? švedi?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 21:04:08
|
|
|
|
April
|
povej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 21:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* prejle mislim, da sem obkrožla da me ženske zanimajo,,,joj kaj bom še naštrikala saj nisi edina no, zihr ne, sam jaz nisem tega obcahnala kaj pa si?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?