Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:32:44
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: mony5 Mislim, da je bila to tema danes na kavici! Sem jih srečala, ene celo trikrat! Je moj lupček reku, da res samo po kavicah hodimo, sploh ko smo v Penjasu srečali Rivi in Popsiko! Sam da naju nisi zamenjala s katerima drugima dvema mamicama mi2 ziher nisva bile ..jst sem šla po srečanju tako domov kuhat, za štedilnik , tja kamor spadam ! a se nisi najedla v Penjasu?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:34:12
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi joj moram še slikce s petkovega žura gor dat (upam, da mi še danes rata) dej, ja al pa če ne
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:35:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
O mOny si mal gor pršla, lepo lepo!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:35:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Rivi joj moram še slikce s petkovega žura gor dat (upam, da mi še danes rata) dej, ja al pa če ne se ne bi mogla bolj strinjat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: mony5 Mislim, da je bila to tema danes na kavici! Sem jih srečala, ene celo trikrat! Je moj lupček reku, da res samo po kavicah hodimo, sploh ko smo v Penjasu srečali Rivi in Popsiko! Sam da naju nisi zamenjala s katerima drugima dvema mamicama mi2 ziher nisva bile ..jst sem šla po srečanju tako domov kuhat, za štedilnik , tja kamor spadam ! a se nisi najedla v Penjasu? ne ...v Penjasu sva tamale nahranle
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:37:07
|
|
|
|
*lenc@*
|
ampak v penjasu je drgač full dobr za jest
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:37:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
kaj vam dogaja spet neki, saj je prav
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:38:25
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mony, daj pozdravi svojo prijateljico. mal se štulim, ampka res faconarka zgleda ja tko kot jaz ane? Sej je moja prijateljica
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:39:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ampak v penjasu je drgač full dobr za jest verjamem mi2 z Rivi sva šle v Penjasa na eno pijačko, da sva lako tamale nahranile...sva že prej sendvič pojedle tko da ni bilo prostora za hrano v penjasu. Če bi ble lačne bi ziher jedle .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:40:11
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mony, daj pozdravi svojo prijateljico. mal se štulim, ampka res faconarka zgleda ja tko kot jaz ane? Sej je moja prijateljica ja... ista jata ptic skup leti
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:40:49
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* O mOny si mal gor pršla, lepo lepo! ja, mam cajt, Zoja spi, mož je na treningu, jst pa na RR-ju visim
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mony, daj pozdravi svojo prijateljico. mal se štulim, ampka res faconarka zgleda ja tko kot jaz ane? Sej je moja prijateljica a to se o tvoji prijateljici Tini pogovarjate, tej k je z nami žurala? Ona je res đekica...tko je bla dobra k je skoz govorila kva je mamice, gremo mamice
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:41:32
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsie, a ste ble dolg pol? kam ste pa kaj šle, vedno reportiraš, danes k pa mene ni blo zraven pa ne. ti ti..
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:42:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mony, daj pozdravi svojo prijateljico. mal se štulim, ampka res faconarka zgleda ja tko kot jaz ane? Sej je moja prijateljica a to se o tvoji prijateljici Tini pogovarjate, tej k je z nami žurala? Ona je res đekica...tko je bla dobra k je skoz govorila kva je mamice, gremo mamice ja pa o plesalcu štorija
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:44:25
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mony, daj pozdravi svojo prijateljico. mal se štulim, ampka res faconarka zgleda ja tko kot jaz ane? Sej je moja prijateljica a to se o tvoji prijateljici Tini pogovarjate, tej k je z nami žurala? Ona je res đekica...tko je bla dobra k je skoz govorila kva je mamice, gremo mamice
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, a ste ble dolg pol? kam ste pa kaj šle, vedno reportiraš, danes k pa mene ni blo zraven pa ne. ti ti.. ene 3 ure smo sedele na Pločniku, ( un kafič v centru, na pločniku ) , pol smo šle po sendviče( no jst pa ivi samo ), mi2 z rivi sva potem šle še v penjasa potem pa domov . vmes je mony ene3x uletela... evo poročilo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mony, daj pozdravi svojo prijateljico. mal se štulim, ampka res faconarka zgleda ja tko kot jaz ane? Sej je moja prijateljica a to se o tvoji prijateljici Tini pogovarjate, tej k je z nami žurala? Ona je res đekica...tko je bla dobra k je skoz govorila kva je mamice, gremo mamice fajna je tak čist u izi, pa prjazna, faca...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:45:47
|
|
|
|
mony5
|
a ima katera spletno stran od moža od naše Antigone (da slikce pogledam)?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:46:34
|
|
|
|
*lenc@*
|
mal me zanima kak ste kaj preživele pohajkovanje po LJ, aha na pločniku je pa tud ql, ja. lepo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.medit-foto.com/ pa klikni na fotografija. pa potem za stranke
< Sporočilo je popravil poopsika -- 26.5.2008 20:47:44 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:47:54
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, a ste ble dolg pol? kam ste pa kaj šle, vedno reportiraš, danes k pa mene ni blo zraven pa ne. ti ti.. ene 3 ure smo sedele na Pločniku, ( un kafič v centru, na pločniku ) , pol smo šle po sendviče( no jst pa ivi samo ), mi2 z rivi sva potem šle še v penjasa potem pa domov . vmes je mony ene3x uletela... evo poročilo so nam natakarji (sami mladi fantje ) na koncu rekli: "ooo, a ma že greste???"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:48:07
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, a ste ble dolg pol? kam ste pa kaj šle, vedno reportiraš, danes k pa mene ni blo zraven pa ne. ti ti.. ene 3 ure smo sedele na Pločniku, ( un kafič v centru, na pločniku ) , pol smo šle po sendviče( no jst pa ivi samo ), mi2 z rivi sva potem šle še v penjasa potem pa domov . vmes je mony ene3x uletela... evo poročilo pa če ste tako fajn, da sem mogla kakšno reč z vami!nPa še pogrešala sem vas od petka, aja pa April nisem dolgo vidla pa Jaškota tudi ne!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* mal me zanima kak ste kaj preživele pohajkovanje po LJ, aha na pločniku je pa tud ql, ja. lepo ja sej vem škoda da vaju ni bilo z lino.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:49:23
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mony, daj pozdravi svojo prijateljico. mal se štulim, ampka res faconarka zgleda ja tko kot jaz ane? Sej je moja prijateljica a to se o tvoji prijateljici Tini pogovarjate, tej k je z nami žurala? Ona je res đekica...tko je bla dobra k je skoz govorila kva je mamice, gremo mamice fajna je tak čist u izi, pa prjazna, faca... ja full je vredu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 26.5.2008 20:49:29
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsie, a ste ble dolg pol? kam ste pa kaj šle, vedno reportiraš, danes k pa mene ni blo zraven pa ne. ti ti.. ene 3 ure smo sedele na Pločniku, ( un kafič v centru, na pločniku ) , pol smo šle po sendviče( no jst pa ivi samo ), mi2 z rivi sva potem šle še v penjasa potem pa domov . vmes je mony ene3x uletela... evo poročilo so nam natakarji (sami mladi fantje ) na koncu rekli: "ooo, a ma že greste???" huda
|
Najbolj brane vsebine v rubriki6 predlogov za izlet z nosilkamiSe vam zdijo izleti z majhnimi otroki nemogoči? Nikar ne skrbite. Nošenje otrok v nosilkah vam omogoči pohajkovati po vo...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?