Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:01:39
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: April jaz pa jaškota kar na vsaki dve uri nekaj futram. In kar poje. Sam ni mi jasno od kje tok mal kilc. to je po mojem tako kot pri odraslih čisto odvisno od presnove in prebave mark v bistvu relativno malo poje GH pa ima ful kg, pa tudi samo z dojenjem je zelo hitro pridobival na teži
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:03:27
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April talika, upam da bo čimdlej spal. Pa a se naje zvečer? Men kar fajn večerja. Kok pa vaši pojejo za večerjo? Eva je jedla ob 16, sedaj ob 20 pa spila 200ml mleka in ji to zadostuje za celo noč...... Mark je okrog 17h malico (kakšno sadje, jogurt, kruhek ...), potem ob 18:30 žitno-mlečno kašico. Zdej je poje že 3/4 krožnička, mislim, da je okrog 250ml, nato pa pred spanjem okrog 19h-20h še dojenje. Pa zadostuje za max 3h. Saj ni čudnega, da ima cca. 9,6 kg, sem ga danes tehtala. Pa še ponoči dojenja kar nekaj (najmanj 3x). no evo kako jé, na začetku si se pa matrala k ni hotu ne vem kolk jest . nitka ma sicer obdobja ko poje ogromno, pa pol obdobja ko ful malo. Zdele sploh ne velik, ker jo spodnji zobki dajejo. Pa za svojo dolžino (75,6cm) se mi njena teža zdi čist ok - 9560g. vsak k jo pa vidi pa neki pravi kolk je debelušna . mogoče mene pogledajo pol pa tko rečejo saj še vedno zelo malo poje, jaz lahko štejem žličke, ki jih poje za kosilo, pa jih nikoli ni 10 raje nekje 5 zelo ima pa rad, da mu dajem koščke kruha in sira v usta in potem to počasi melje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:03:35
|
|
|
|
srursa
|
pe IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: srursa Jaz pa ne znam pomanjšati slik, da bi jih poslala po mailu. Prosim, če mi pomagate. uporabi picture manager ali photoscape ali karkoli drugega in naredi resize ali resample če rabiš podrobnejša navodila, povej kateri program imaš nameščen pa ti povem Hvala. Imam photoscape, ampak sem ga snega pred parimi dnevi in ga ne znam uporabljat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:07:00
|
|
|
|
April
|
jaz pa na konc kosila kar krožnik pod brado držim in sam hitr žlice v usta dajem ...pa kar odpira usta. kruhka pa še kar ne sprejme. Da ga sam drži in žuli to ful rad, sam koščke pa neče. na gozdne jagode je pa nor.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:10:48
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: April jaz pa na konc kosila kar krožnik pod brado držim in sam hitr žlice v usta dajem ...pa kar odpira usta. kruhka pa še kar ne sprejme. Da ga sam drži in žuli to ful rad, sam koščke pa neče. na gozdne jagode je pa nor. pri nas če noče več, ne bo ust odprl, pa če je ne vem kaj, zelo rad mi udari po žlički, potem pa imam packarijo mark tudi lepo grize žemljo, edino sira pa mu še nisem dala v kosu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:17:28
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Nič punce........ grem počasi v mižale.......sem tok utrujena-sem včeraj vse pospravila, zlikala, kuhala kosilo za 8ljudi........danes pa še vse po tleh pomila, pa kuhala......pa pecivo pekla....... Želim vam mirno in čimbolj prespano nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:19:01
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Nič punce........ grem počasi v mižale.......sem tok utrujena-sem včeraj vse pospravila, zlikala, kuhala kosilo za 8ljudi........danes pa še vse po tleh pomila, pa kuhala......pa pecivo pekla....... Želim vam mirno in čimbolj prespano nočko ti pa se kar malo čuvaj, pa ne pretiravaj s čiščenjem tudi tebi želimo mirno noč
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:20:17
|
|
|
|
LadyB
|
dober večer, tema Gh, ok, še jaz da mal povem. Tin pa je začel full štrajkat pri hrani. Poje le kosilo, ker ima full rad slano. Jogurte, sadje, mlečne kašice sploh noče več. Ena žlička, se skremži in to je to. Mesa pa zelenjave bi lohk ves čas jedel, sam ne morem mu samo to dajat. Ma, je pa tud en tak suhec
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:25:40
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa pe IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: srursa Jaz pa ne znam pomanjšati slik, da bi jih poslala po mailu. Prosim, če mi pomagate. uporabi picture manager ali photoscape ali karkoli drugega in naredi resize ali resample če rabiš podrobnejša navodila, povej kateri program imaš nameščen pa ti povem Hvala. Imam photoscape, ampak sem ga snega pred parimi dnevi in ga ne znam uporabljat. zalaufi photoscape - izberi editor --> levo izberi mapo in sliko, ki jo hočeš pomanjšat --> psodaj pod sliko klikni na gumb resize in zmanjšaj velikost pikslov (npr za na RR bo ok če daš ta večjo stranico na 400)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:26:27
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB dober večer, tema Gh, ok, še jaz da mal povem. Tin pa je začel full štrajkat pri hrani. Poje le kosilo, ker ima full rad slano. Jogurte, sadje, mlečne kašice sploh noče več. Ena žlička, se skremži in to je to. Mesa pa zelenjave bi lohk ves čas jedel, sam ne morem mu samo to dajat. Ma, je pa tud en tak suhec glavno, da ti vsaj nekaj poje, mu pa to dajaj tudi za druge obroke to se menda kar pogosto dogaja, meni je en čas sadja dopoldan pojedel okrog 100ml, zdej ga ne poje niti 50ml
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:27:14
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Nič punce........ grem počasi v mižale.......sem tok utrujena-sem včeraj vse pospravila, zlikala, kuhala kosilo za 8ljudi........danes pa še vse po tleh pomila, pa kuhala......pa pecivo pekla....... Želim vam mirno in čimbolj prespano nočko madonca ti pa maš energije nočko, pa lepo spančaj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:27:24
|
|
|
|
Talika19
|
LadyB, prejšnjo nedeljo smo bili v Kamniku in sem jedla sladoled v slaščičarni Šutna. Ful imajo dober sladoled, a poznaš?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:28:44
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: LadyB dober večer, tema Gh, ok, še jaz da mal povem. Tin pa je začel full štrajkat pri hrani. Poje le kosilo, ker ima full rad slano. Jogurte, sadje, mlečne kašice sploh noče več. Ena žlička, se skremži in to je to. Mesa pa zelenjave bi lohk ves čas jedel, sam ne morem mu samo to dajat. Ma, je pa tud en tak suhec glavno, da ti vsaj nekaj poje, mu pa to dajaj tudi za druge obroke to se menda kar pogosto dogaja, meni je en čas sadja dopoldan pojedel okrog 100ml, zdej ga ne poje niti 50ml lady glih obratno maste. nitka pa sadja kokr ga vidi - gaje sposobna tud 300ml pojest (takega bolj redkega). zelenjavo pa za kosilo pa moram včasih že mal goljufat in žlico pomočit v sadje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:31:20
|
|
|
|
LadyB
|
LadyB, prejšnjo nedeljo smo bili v Kamniku in sem jedla sladoled v slaščičarni Šutna. Ful imajo dober sladoled, a poznaš? ja seveda poznam . A veš da smo mi tudi prejšno nedeljo bli tm, sva šla z mojm sladoled iskat. Ob kateri uri ste pa bli??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:32:22
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: LadyB dober večer, tema Gh, ok, še jaz da mal povem. Tin pa je začel full štrajkat pri hrani. Poje le kosilo, ker ima full rad slano. Jogurte, sadje, mlečne kašice sploh noče več. Ena žlička, se skremži in to je to. Mesa pa zelenjave bi lohk ves čas jedel, sam ne morem mu samo to dajat. Ma, je pa tud en tak suhec glavno, da ti vsaj nekaj poje, mu pa to dajaj tudi za druge obroke to se menda kar pogosto dogaja, meni je en čas sadja dopoldan pojedel okrog 100ml, zdej ga ne poje niti 50ml lady glih obratno maste. nitka pa sadja kokr ga vidi - gaje sposobna tud 300ml pojest (takega bolj redkega). zelenjavo pa za kosilo pa moram včasih že mal goljufat in žlico pomočit v sadje so si pa tko vsi različni. Moj ko vid kos mesa, se začne dret amama mmmmmm
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:35:20
|
|
|
|
LadyB
|
pod kareto rubriko naj dam aprat za masačo v oglas. Neki za taščo hočm na bolho oddat. A lohk pod zdravje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:37:54
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB LadyB, prejšnjo nedeljo smo bili v Kamniku in sem jedla sladoled v slaščičarni Šutna. Ful imajo dober sladoled, a poznaš? ja seveda poznam . A veš da smo mi tudi prejšno nedeljo bli tm, sva šla z mojm sladoled iskat. Ob kateri uri ste pa bli?? ne vem, okrog 14-15h
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:39:58
|
|
|
|
LadyB
|
midva sva bila ob 18ih, škoda, če bi se srečal bi še en sladoled skup pojedel
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:46:53
|
|
|
|
zalenka
|
grem jaz v mižale počasi. uživajte in se beremo, nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo bili tudi danes na rojstnem dnevu. Je v Vita centru v Naklem vzela mamica slavljenke za tri ure in 10 otrok-so plesali,telovadili z žogami in ustvarjali,jedli pico in na koncu še torto pomalcali Super je bilo,Tisa je bla pa itak pridna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:51:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsika kere lepe nogice
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:54:38
|
|
|
|
Rivi
|
Dober večer!! Danes sem pa šla proti večeru z avtom mimo Črnuč in sem gledala, kdo ima tak voziček kot so marelce od naših avgustovk ...in sem seveda bolje pogledala...in videla Sisy, njenega dragega...v vozičku pa je bila po mojem Sara (nisem vidla ).. sam nisem nč hotla trobit
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 21:55:24
|
|
|
|
Rivi
|
A se jutri kje dobimo? jaz bi šla kar malo v center...na kako kavico...al pa v tivoli??
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 22:04:08
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Talika, jaz mam kolegico k ji tamal zaspi ob 11h in spi 2-3h pol je 2-3 h pokonc(vsako noč) in pol mal spi do jutra. Je šla že do P sam zarad tega in ji je rekla, da pač eni spijo tako, drugi tako, da spada njen v un !% k majo take motnje spanja. moja kolegica mi je tudi povedala za primer ko punčka spi nekaj ur v celi noči, ostalo pa čisto budna in se hoče igrat, seveda v prisotnosti staršev pa so bili tudi pri zdravniku, na vseh možnih preiskavah, pa nič ne pogruntajo; tako pač je; starša pa podočnjake do podplatov, saj oba seveda delata Tak primer sem bla tud jst. Spala sem ene 2-3 ure na dan (na 24 ur). Popravl se je z osnovno šolo, baje se običajno takrat popravi. Aja, sam jst sem se baje sama čist lepo igrala v pojteljci, al pa na tleh.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 22:06:57
|
|
|
|
birdy
|
Če bi se jutr ta teden do petka dobile bi pa tud jst prišla Ma moj dopust, z Nieti v torek očitno ne bo nič, en dan grem pa lohk ven, a ne???? Sej mi je moj dolžen baraba še od takrat k se mi je zlagav Sicer nameravam jit tud delat ampak sem šla tud iz Rock otočca že direkt delat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?