Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:33:25
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Antigona- a lahk daš kaj naš seznam gor........Prosim........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:33:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April talika, upam da bo čimdlej spal. Pa a se naje zvečer? Men kar fajn večerja. Kok pa vaši pojejo za večerjo? Eva je jedla ob 16, sedaj ob 20 pa spila 200ml mleka in ji to zadostuje za celo noč...... Tjaša spije 180 ml mlekca in ima za celo noč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:34:15
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Zalenka- a si že kaj boljše volje?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:35:39
|
|
|
|
April
|
Jaša je danes ob pol šestih pojedel krožnik bistre juhe s stlačenim korenjem in pirinimi kosmiči. Pred spanjem ob sedmih se je še podojil.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:35:48
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April talika, upam da bo čimdlej spal. Pa a se naje zvečer? Men kar fajn večerja. Kok pa vaši pojejo za večerjo? Eva je jedla ob 16, sedaj ob 20 pa spila 200ml mleka in ji to zadostuje za celo noč...... Tjaša spije 180 ml mlekca in ima za celo noč A ji daš prej-popoldne še kakšno kašico za jest? Jaz Evi ne, ker po teh kašicah kar nekaj joka ponoči in se premetava Poopsika- a si si zrihtala podaljšano porodniško?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:36:30
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April talika, upam da bo čimdlej spal. Pa a se naje zvečer? Men kar fajn večerja. Kok pa vaši pojejo za večerjo? Eva je jedla ob 16, sedaj ob 20 pa spila 200ml mleka in ji to zadostuje za celo noč...... Tjaša spije 180 ml mlekca in ima za celo noč kaj in kdaj pa pred mlekcem je?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:36:53
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Poopsika-tebi bi ziher bil pri nas všeč Mamo tudi v bližini gozd.......pa mir...........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:37:05
|
|
|
|
srursa
|
V Prekmurju je bilo super. Imeli smo se fino. Malo smo si ogledali ta konec Slovenije in malo pojedli in veliko spili.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:37:32
|
|
|
|
srursa
|
SŽ iz kje si ti?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:38:23
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Jaša je danes ob pol šestih pojedel krožnik bistre juhe s stlačenim korenjem in pirinimi kosmiči. Pred spanjem ob sedmih se je še podojil. Kakšne pa uporabljaš? Sem gledala od alnature.....ki so trdi.......a so ti OK?
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 25.5.2008 20:40:11 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:38:35
|
|
|
|
srursa
|
Jaz pa ne znam pomanjšati slik, da bi jih poslala po mailu. Prosim, če mi pomagate.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:39:10
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa SŽ iz kje si ti? Super, da si me poklicala Iz okolice Črenšovec................
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:40:51
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa V Prekmurju je bilo super. Imeli smo se fino. Malo smo si ogledali ta konec Slovenije in malo pojedli in veliko spili. A vinčka?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:41:12
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: srursa SŽ iz kje si ti? Super, da si me poklicala Iz okolice Črenšovec................ Spomnila sem se nate, ampak je bil program ful natrpan. Drugič.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:42:44
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: srursa V Prekmurju je bilo super. Imeli smo se fino. Malo smo si ogledali ta konec Slovenije in malo pojedli in veliko spili. A vinčka? zdravilno vodo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:46:57
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April Jaša je danes ob pol šestih pojedel krožnik bistre juhe s stlačenim korenjem in pirinimi kosmiči. Pred spanjem ob sedmih se je še podojil. Kakšne pa uporabljaš? Sem gledala od alnature.....ki so trdi.......a so ti OK? http://www.bio-trgovina.si/default.aspx?cid=11 tele kaše uporabljam za zgoščevanje. So super,imajo demeter certifikat, naročim po pošti. Naš jih ima zelo rad. Pa tud če imam mio na kosilo z veseljem poje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April talika, upam da bo čimdlej spal. Pa a se naje zvečer? Men kar fajn večerja. Kok pa vaši pojejo za večerjo? Eva je jedla ob 16, sedaj ob 20 pa spila 200ml mleka in ji to zadostuje za celo noč...... Tjaša spije 180 ml mlekca in ima za celo noč kaj in kdaj pa pred mlekcem je? ob 1 -2 je kosilo, potem okoli 4h, 5h malica( sadje,skuta jogurt, kakšen keksec, kruhek ) in potem ob 19h večerja mlekec
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Poopsika-tebi bi ziher bil pri nas všeč Mamo tudi v bližini gozd.......pa mir........... Ja to mi je res všeč ampak imam pa fuul rada tudi mesto, ljudi, mestni utrip tko, da če imam vsega po malo pa sem srečna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:51:06
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April talika, upam da bo čimdlej spal. Pa a se naje zvečer? Men kar fajn večerja. Kok pa vaši pojejo za večerjo? Eva je jedla ob 16, sedaj ob 20 pa spila 200ml mleka in ji to zadostuje za celo noč...... pri nas je za večerjo mlečna kaša + še nekaj sadja zelo razredčenega - da je bolj za žejo. kaše pa cca 180-220ml + sadja 20-100 ml
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:54:31
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Zalenka- a si že kaj boljše volje? sej nisem bla slabe volje, sam zmatrana in tečna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:54:34
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Jaz pa ne znam pomanjšati slik, da bi jih poslala po mailu. Prosim, če mi pomagate. uporabi picture manager ali photoscape ali karkoli drugega in naredi resize ali resample če rabiš podrobnejša navodila, povej kateri program imaš nameščen pa ti povem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:55:04
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April talika, upam da bo čimdlej spal. Pa a se naje zvečer? Men kar fajn večerja. Kok pa vaši pojejo za večerjo? Eva je jedla ob 16, sedaj ob 20 pa spila 200ml mleka in ji to zadostuje za celo noč...... Mark je okrog 17h malico (kakšno sadje, jogurt, kruhek ...), potem ob 18:30 žitno-mlečno kašico. Zdej je poje že 3/4 krožnička, mislim, da je okrog 250ml, nato pa pred spanjem okrog 19h-20h še dojenje. Pa zadostuje za max 3h. Saj ni čudnega, da ima cca. 9,6 kg, sem ga danes tehtala. Pa še ponoči dojenja kar nekaj (najmanj 3x).
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:55:30
|
|
|
|
April
|
jaz pa jaškota kar na vsaki dve uri nekaj futram. In kar poje. Sam ni mi jasno od kje tok mal kilc.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:56:26
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April talika, upam da bo čimdlej spal. Pa a se naje zvečer? Men kar fajn večerja. Kok pa vaši pojejo za večerjo? Eva je jedla ob 16, sedaj ob 20 pa spila 200ml mleka in ji to zadostuje za celo noč...... Tjaša spije 180 ml mlekca in ima za celo noč kaj in kdaj pa pred mlekcem je? ob 1 -2 je kosilo, potem okoli 4h, 5h malica( sadje,skuta jogurt, kakšen keksec, kruhek ) in potem ob 19h večerja mlekec pri nas pa nitka mleko po flaši samo zjutraj in še to zdej kar včasih štrajka in ne vem če ji ne bom morala še zjutraj na žlico začet dajat. in isto čez dan noče iz ničesar drugega pit kokr iz kozarčka, tako da je za na sprehod in tako prav zoprno. Nalijem v flaško, pol pa cucelj dol odvijem in ji dam za pit
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 25.5.2008 20:59:32
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: April talika, upam da bo čimdlej spal. Pa a se naje zvečer? Men kar fajn večerja. Kok pa vaši pojejo za večerjo? Eva je jedla ob 16, sedaj ob 20 pa spila 200ml mleka in ji to zadostuje za celo noč...... Mark je okrog 17h malico (kakšno sadje, jogurt, kruhek ...), potem ob 18:30 žitno-mlečno kašico. Zdej je poje že 3/4 krožnička, mislim, da je okrog 250ml, nato pa pred spanjem okrog 19h-20h še dojenje. Pa zadostuje za max 3h. Saj ni čudnega, da ima cca. 9,6 kg, sem ga danes tehtala. Pa še ponoči dojenja kar nekaj (najmanj 3x). no evo kako jé, na začetku si se pa matrala k ni hotu ne vem kolk jest . nitka ma sicer obdobja ko poje ogromno, pa pol obdobja ko ful malo. Zdele sploh ne velik, ker jo spodnji zobki dajejo. Pa za svojo dolžino (75,6cm) se mi njena teža zdi čist ok - 9560g. vsak k jo pa vidi pa neki pravi kolk je debelušna . mogoče mene pogledajo pol pa tko rečejo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?