Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:41:07
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* danski mi ni slab, grški, srbski pa ne morš verjet španski mi je bil total k sem ga prvič slišala, zdaj mi je pa že zanimiv meni je všeč romunija, danska....srbija tudi( sploh ženska mi je tako lepa), španec mi je pa taka faca , res mi je kul in komad je prav dobr, mi2 tamlo skoz hecava da dela brekindense( ta španc poje brekindens-brakedence, ampak tko dobr naglasi, da se zmer smejem) prov hud mije ja čiki čiki.....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:41:30
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* talika vsak dan te bolj občudujem. ja, res!!!! Jaz tudi.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:41:37
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Jaz sem tudi tu....... Sva z Evo same, ker ati dela....... Sva se skopale, sedaj pa se Eva pridno igra........... ooo, bodoča mami drugič, si ok?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:41:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* danski mi ni slab, grški, srbski pa ne morš verjet španski mi je bil total k sem ga prvič slišala, zdaj mi je pa že zanimiv meni je všeč romunija, danska....srbija tudi( sploh ženska mi je tako lepa), španec mi je pa taka faca , res mi je kul in komad je prav dobr, mi2 tamlo skoz hecava da dela brekindense( ta španc poje brekindens-brakedence, ampak tko dobr naglasi, da se zmer smejem) prov hud mije ja čiki čiki..... jaaaaa točno ..res je model...prov komaj čakam, da ga vidim dons nastopat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:42:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* talika vsak dan te bolj občudujem. ja, res!!!! Jaz tudi..... mee to
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:43:27
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kje je pa sisy? nič se ne javi dans...da bi mal povedala, kam so šle dalje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:44:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kje je pa sisy? nič se ne javi dans...da bi mal povedala, kam so šle dalje mačka zdravi ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Lenča a veš da sem zdele čist po slučaju odkrila, da ima ena uporabnica na RR isti podpis kot ti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:47:50
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kje je pa sisy? nič se ne javi dans...da bi mal povedala, kam so šle dalje mačka zdravi ... saj ni blo hudo, res pa da noč je dooolga
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:48:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Lenča a veš da sem zdele čist po slučaju odkrila, da ima ena uporabnica na RR isti podpis kot ti sem glih zanč iskala kaj novga...jaz se tok hitr naveličam
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kje je pa sisy? nič se ne javi dans...da bi mal povedala, kam so šle dalje mačka zdravi ... saj ni blo hudo, res pa da noč je dooolga ja sej vem, morm se mal hecat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:50:00
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz sem pa šele zdaj tvojga prebrala pa zdaj vem kaj ste mele to z rivi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:51:08
|
|
|
|
*lenc@*
|
grem pod tuš, pridem še kaj prebrat pol, čao
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz sem pa šele zdaj tvojga prebrala pa zdaj vem kaj ste mele to z rivi a ni dobr no? ...za nas blondinke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:00:51
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Jaz sem tudi tu....... Sva z Evo same, ker ati dela....... Sva se skopale, sedaj pa se Eva pridno igra........... ooo, bodoča mami drugič, si ok? Vsak dan boljš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:03:14
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* talika vsak dan te bolj občudujem. ja, res!!!! Jaz tudi..... mee to joj dej nehajte, ko bi vedeli, kako popiz.... zadnje čase ob tem njegovem nespanju mi je kar grozno zdej je fora, da če ga daš v posteljo on takoj na vse 4, pa usesti se, pa ustat, cel žur v glavnem sem nekje prebrala, da takrat ko začnejo kobacat, da to ful vpliva na spanje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:06:51
|
|
|
|
Talika19
|
Zalenka, to ste imeli pa cel žur sredi noči. Kaj ste pa potem počeli 3 ure?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:07:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz sem pa šele zdaj tvojga prebrala pa zdaj vem kaj ste mele to z rivi a ni dobr no? ...za nas blondinke ja, sam k nismo naravne za nas ne pride prav
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:08:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
saj evro... je šele ob 9h, sem mislnla da bo finale kaj prej
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:08:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
sta mi zdele kolegici javli, sta pa na Bon Jovi-ju v Avstriji, komi čakata folka v nulo!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:09:01
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Jorja jaz pa nisem za te trike da se bo že navadil sem popolnoma druga plošča- sem mnenja da se otrok tako ne navadi ampak otopi, začne se zavedat da mora pač sam zaspat. no jaz ne vidim v tem nič narobe, da še ne 10 mesečnika stisneš k sebi, ga podojiš ali ne, zapoješ pesmico in zaspi v naročju stisnjen k tebi, če pač to potrebuje. Hočem le to, da dojenček, otrok, odrasli... zaspi mirno, spokojno le tako je spanec kvaliteten, spročujoč in zdravilen. Jaz sem vse moje otroke tako uspavala pa sta nato pri 2 letih oba sama zaspala v svojih posteljicah in nimamo s spanjem, odhodom v posteljo nobenih težav. res pa sem se prvi dve leti prilagajala njunim spalnim navadam, željam, potrebam. Potem pa smo azčeli s samostojnostjo tudi pri usapvanju in spanju. Naš JAka je tudi na začetku spal z menoj zdaj so že noči ki jih prespi v svoji posteljici tudi celo noč- res pa nisem neučakana, dam mu sebe kolikor me potrebuje z zavedanjem da bo enega dne takoali tako to prerastel in odšel iz mojega fizičnega objema. Ful si lepo napisala, saj načeloma sem jaz tudi tega mišljenja. Saj sem ga itak do sedaj skoz na rokah uspavala. Problem zadnjih dni pa je, da se noče več tako uspavat, niti na joški, niti v zakonski postelji, pa da ležim zraven. V glavnem nič, čeprav je ful zaspan.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:11:23
|
|
|
|
*lenc@*
|
Talika, jaz mam kolegico k ji tamal zaspi ob 11h in spi 2-3h pol je 2-3 h pokonc(vsako noč) in pol mal spi do jutra. Je šla že do P sam zarad tega in ji je rekla, da pač eni spijo tako, drugi tako, da spada njen v un !% k majo take motnje spanja.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:12:28
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz sem pa šele zdaj tvojga prebrala pa zdaj vem kaj ste mele to z rivi a ni dobr no? ...za nas blondinke ja, sam k nismo naravne za nas ne pride prav mi je pa drgač dobr ja
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:16:16
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Talika, jaz mam kolegico k ji tamal zaspi ob 11h in spi 2-3h pol je 2-3 h pokonc(vsako noč) in pol mal spi do jutra. Je šla že do P sam zarad tega in ji je rekla, da pač eni spijo tako, drugi tako, da spada njen v un !% k majo take motnje spanja. moja kolegica mi je tudi povedala za primer ko punčka spi nekaj ur v celi noči, ostalo pa čisto budna in se hoče igrat, seveda v prisotnosti staršev pa so bili tudi pri zdravniku, na vseh možnih preiskavah, pa nič ne pogruntajo; tako pač je; starša pa podočnjake do podplatov, saj oba seveda delata
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 20:22:44
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Talika, jaz mam kolegico k ji tamal zaspi ob 11h in spi 2-3h pol je 2-3 h pokonc(vsako noč) in pol mal spi do jutra. Je šla že do P sam zarad tega in ji je rekla, da pač eni spijo tako, drugi tako, da spada njen v un !% k majo take motnje spanja. moja kolegica mi je tudi povedala za primer ko punčka spi nekaj ur v celi noči, ostalo pa čisto budna in se hoče igrat, seveda v prisotnosti staršev pa so bili tudi pri zdravniku, na vseh možnih preiskavah, pa nič ne pogruntajo; tako pač je; starša pa podočnjake do podplatov, saj oba seveda delata so tud taki primeri, ja saj s časom bo zagotovo bolje tud pr nas in vas
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?