Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 11:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi I'm blonde... What's your excuse? IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi 3. ta pridna se javlja ful fajn je bilo...res.... upam, da ponovimo še enkrat pred avgustom 2008:)))) a morm res povedat, kdaj sem prišla domov ? slikce...a jih dam v album ? ne ne Rivi nič ne govor ...važn, da si uživala A ste se pol še skup zabaval z mony, sisy in urso? neeeeeeeee slikc slikce bodo zvečer. jaz sem bila še malo posebej I'm blonde... What's your excuse? kaj pa je zdej to??? to je že nekaj časa samo nisi opazila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 13:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem zarto prklopla če so slike pa nič Zdej si morm pa predstavlat kako je blo hmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 14:58:14
|
|
|
|
*lenc@*
|
no names no pictures
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 15:24:30
|
|
|
|
April
|
danes pa sploh ne uspem vsega sproti prebrat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 18:22:24
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: April danes pa sploh ne uspem vsega sproti prebrat res, kakšna tuga
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 18:36:14
|
|
|
|
Antigona
|
Dons bo pa dolgčas No, jaz sem že cel dan sama z obema in sta kar pridna. Zdele Žan gleda risanke, Luka mu pa nagaja. Stoji zraven kavča kjer leži Žan in mu nagaja , se je že začelo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 18:36:23
|
|
|
|
JORJA
|
Mi smo pa danes tako žalostni Je zjutraj klicala moja teta in povedala žalostno novico da je njihov pes ugiznil Zalo. To je njena vnukinja, oz od mojega bratranca hčerka. V ponedeljek je bila stara dve leti. Je rekla da je kar hudo , so jo že operirali. Ugriznil naj bi jo v obraz......joj si ne predstavljam kako je zgledalo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 18:46:28
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Mi smo pa danes tako žalostni Je zjutraj klicala moja teta in povedala žalostno novico da je njihov pes ugiznil Zalo. To je njena vnukinja, oz od mojega bratranca hčerka. V ponedeljek je bila stara dve leti. Je rekla da je kar hudo , so jo že operirali. Ugriznil naj bi jo v obraz......joj si ne predstavljam kako je zgledalo. Tole me pa kar strese. Se spomnim ko je Žana domač pes zagrabil za glavo. Pa je bil hvala bogu moj zraven da je psa strgal z njega, drugače ne bi praznovali 1. rojstnega dne. Tako je pa dobil mislim da dva šiva in to je blo to. Upam da bo z Zalo vse ok in da se ji ne bo nikjer nič poznalo (ne na obrazu ne psihično). Žan je bil takrat premali in se hvala bogu ne spomni, pa tudi psov se ne boji.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:24:58
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Mi smo pa danes tako žalostni Je zjutraj klicala moja teta in povedala žalostno novico da je njihov pes ugiznil Zalo. To je njena vnukinja, oz od mojega bratranca hčerka. V ponedeljek je bila stara dve leti. Je rekla da je kar hudo , so jo že operirali. Ugriznil naj bi jo v obraz......joj si ne predstavljam kako je zgledalo. joj kako grozno upam, da se bo vse dobro izšlo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:25:26
|
|
|
|
April
|
za Zalo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
za Zalo, da si čim prej inčim bolj opomore, revica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:32:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
Glih zdaj smo se pogovarjal, kako se taki mali nič psov ne bojijo, naša mu da kar roko v gobec, me je kar groza ko to vidim in to ni ok... nikoli ne veš...kot v Zalinem primeru ja, nič ne dogaja na RR
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:33:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
boste kaj evrovizijo gledale? mi2 bova, kaj pa čva
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:34:08
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Talika pa res daj blato pregledat.Povej kakšno je stanje pa naj raziščejo. Zalenka si me pa kar mal prestrašila s to vodo Glih zadnjič mi je moj rekel:bog ve kaj vse popijemo ko šiba po teh starih ceveh Pa nekje malo pušča..... ojla, tule se p apozna da je vikend. **** nisem sploh mela namena koga strašit. To itak en moreš naprej vedet. jest itak nitki prekuhavam vso vodo še zmeraj. ampak kaj ko najraje jo pa pije zvečer v banji iz račke k šprica. men je blo bel tko, da niso vsaj javli in obvestili folka, ne pa da nam pol ni blo jasno od kje bi se lahko okužla pri 1m s to bakterijo. žurerke vidim, da ste na ful uživale. nitka je pa očitno z vami žurala. ker je včeraj prvič po nevem kolkem cajtu nardila totalni raztur. Midva sva šla ob 23h spat ona pa auf. in ponavad če se je tko razbudila in zajokala je blo največ kar je blo treba dudo dat. včeri pa oko sokolo in jok in kričanje. sva jo vzela ven, jok in kričanje. pol se je pomirila in skakala kot da bi kak joint pojedla in to je trajal do 2.30, ko mi jo je končno ratal uspavat. bla je pa ok sam dokler se ji je res neki ful dogajal, sicer pa jok. ne vem kaj jo je matral, a res zobki al kej druzga. skratka ne bom več komentirala kle sploh kako spi, ker pol kuj nabašem nazaj. Zjutraj je bla pa ob 7h auf, moj cel dan na bajti, jest kuhat za delavce, nitka pa tolk serica cel dan. spala je pa čez dan sam 2x po pol urce. skratka no comment. jest sm čist zgažena, komej zase vem. dones mi je pa požrla ene energije in živcev ej. talika vsak dan te bolj občudujem. za malo zalo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* boste kaj evrovizijo gledale? mi2 bova, kaj pa čva mi2 tudi a ti je ker komad ušeč?
< Sporočilo je popravil poopsika -- 24.5.2008 19:35:35 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:35:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
o, talika je gor. pa poopsie, si kje blizu? nikol ne vem...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:35:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
aha, si
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* o, talika je gor. pa poopsie, si kje blizu? nikol ne vem... evo me
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:36:51
|
|
|
|
*lenc@*
|
danski mi ni slab, grški, srbski pa ne morš verjet španski mi je bil total k sem ga prvič slišala, zdaj mi je pa že zanimiv
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes smo se cel dan potepali, tašča je imela Tjašo, ker sva s Simonom tamauga nečaka in pa Simonovo sestro peljala v kino Xpand. smo gledali Indiano Jones s posebnimi učinki, huuuuuudo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:37:57
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Jaz sem tudi tu....... Sva z Evo same, ker ati dela....... Sva se skopale, sedaj pa se Eva pridno igra...........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:38:53
|
|
|
|
*lenc@*
|
skakala kot da bi kak joint pojedla in to je trajal do 2.30, to je pa blo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* danski mi ni slab, grški, srbski pa ne morš verjet španski mi je bil total k sem ga prvič slišala, zdaj mi je pa že zanimiv meni je všeč romunija, danska....srbija tudi( sploh ženska mi je tako lepa), španec mi je pa taka faca , res mi je kul in komad je prav dobr, mi2 tamlo skoz hecava da dela brekindense( ta španc poje brekindens-brakedence, ampak tko dobr naglasi, da se zmer smejem) prov hud mije
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjašika pa že pridno panča
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 19:40:10
|
|
|
|
*lenc@*
|
talika vsak dan te bolj občudujem. ja, res!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?