Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:45:22
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Talika še verjetno spi - sigurno jo je Mark danes pozitivno presenetil. Da ne bo ki telovadbe zamudila ko bi res, pa žal ni bilo tako no delno no od 23h do 2h se je zbujal nonstop na eno uro, na pol ure; potem sem ga imela pa dosti in sem ga k sebi nesla, pa mislim, da je jedel še ob 4:30, drugače sva pa spala kot ubita skoraj do 8h
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne gane ne ni edini mojega tudi ne gane, pa evrovizija tudi ne tako da sva takrat ko je bila evrovizija gledala neko dokumentarno oddajo o štefanu in danu, ki sta pomagala židom v Izrael- še sanjalo se mi ni, da obstaja tako močna slovensko izraelska naveza ko pa je bil nogomet pa je bral knjigo- ha ima enega izvenserijskega moškega Evo,moj ne gleda športa ampak skoz gleda Travel Channel.Ma dej no,men je že prov smešen k je ves navdušen nad kraji in znamenitostmi Ko kam gremo mi full kaže stvari in znamenitosti mene pa sam trgovski centri zanimajo Pol me pa pizdi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:46:48
|
|
|
|
Talika19
|
Pa dobro jutro! Poopsika, joj te čisto razumem, kako je moglo biti grozno. Glavno, da je mimo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Tisa je tko zoprna ratala za uspavanje in spanje da mi zmankuje potrplenja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:48:10
|
|
|
|
Talika19
|
Moj pa gleda fuzbal, saj ni čudnega, če ga je treniral 15 let. Ni pa tako grozen fan, da bi umrl brez njega, gre tudi spat, če mu je tekma brezvezna.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Aja Antigona za seznam pri 9 mesecih 10820g in 74cm. V treh mescih je zrasel za 1 cm? Meni Mark tudi skoraj nič ne raste, samo redi se. enako Tisa-kratka pa čokata
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jumpy, jaz bi tudi lahko jutri prišla v Qlandio. Sporoči, če boš šla. Jaz grem zjutraj najprej na telovadbo, potem pa lahko pridem tja. A pride še katera? Itak je slabo vreme napovedano, idealno za kofetkanje. Škoda da nisem tega vidla.Pa v bližini sem bila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:53:58
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Kaj naj rečem.... Janez Jaša LadyB obevzno daj slikico gor.... Poopskia en velik zate!! Pa seveda čestitke za nazaj...in bravo Tin in Zoja za zobka!! Včeraj smo dobili obisk iz primorske...tako da sem samo prebrala kaj ste pisale ....še malo pa bo padel 10 del mislim da bomo počasi postale rekorderke!!! Vreme je za , smo že tretji dan noter in je tečen za znoret. Pa jaz sem nekaj prehlajena , vglavnem naj hitro spet posije toplo sonce.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:54:03
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro. Tisa je tko zoprna ratala za uspavanje in spanje da mi zmankuje potrplenja ja boščica, pa tako je bila pridna za spanje na začetku, kajne
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:57:11
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo,moj ne gleda športa ampak skoz gleda Travel Channel.Ma dej no,men je že prov smešen k je ves navdušen nad kraji in znamenitostmi Ko kam gremo mi full kaže stvari in znamenitosti mene pa sam trgovski centri zanimajo Pol me pa pizdi Čuj **** pol sma pa midva s tvojim za skup ...jaz tudi ful gledam TC.......pa kam bomo šli....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:58:43
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A niso dobri? kje pa lahko kupim te čeveljčke ali sandalčke samo preko spleta lai še v kakšni trgovini Pomoje da samo preko spleta. Pa pokliči na tel. pa uprašaj. kam naj pokličem sem samo originalno spletno stran firme odprla ali jih prodajajo tudi preko slo spletne strani
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:59:47
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A niso dobri? kje pa lahko kupim te čeveljčke ali sandalčke samo preko spleta lai še v kakšni trgovini Pomoje da samo preko spleta. Pa pokliči na tel. pa uprašaj. kam naj pokličem sem samo originalno spletno stran firme odprla ali jih prodajajo tudi preko slo spletne strani a tukaj ne gre? http://www.malamasa.si/si/
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:05:27
|
|
|
|
kawasakica
|
kak je zdaj s čeveljčki ko se začnejo na nogice postavljat? bi mogla cicibanove kupit? al to ko že skoraj hodijo - tak kot Janez? Doma ga imam skoz bosega, bi ga tud mogla pol obuvat, zarad opore pri gležnjih al kak? Ful mi ni jasno to
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:09:55
|
|
|
|
JORJA
|
Jaz mu dam čeveljčke večkrat dnevno za par minutk gor.Na začetku si jih je hotel kar dol dat. Ampak zdaj si jih je pa že privadil in tudi z njimi prav lepo stoji. Sem mu pa kupla Cicibanove sandalčke.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za objemčke .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No moj dragi je pa ful športni navdušenec in skoraj ni športa ki ga ne bi spremljal ...mi je pa to ful ušeč, ker sem tud jst tak tip polpa skupaj navijava in vpijeva kot norca
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:13:56
|
|
|
|
tikca
|
Morgen! Mi imamo tudi že dve pestri noči za sabo, jaz 3, še zaradi kamnov Lovro je prehlajen zgleda, teče mu iz noska, mal kašlja, samo vročine pa nima Ponoči pa se zbuja na vsako uro, ker ne more dihat, obenem hoče dudo, pa je ne more, ker ima zamašen nos A mu lahko karkoli dam v tem primeru? Sirup mogoče? Ali pač počakam, da vse skupaj samo mine? Kak nasvet bi bil dobrodošel, saj vem da je bilo o tem že govora, samo dokler se te direktno ne tiče, si ne zapomniš vsega, žal ane
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:14:11
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Zdej sem tud jaz končno pogledala včerajšnje slikce. Sem mogla bit kar detektiv, da sem jih našla. Petja -kaka telovadka! Kawasakica - ful si luštna! Srursa - res luštna frizurca - ti se men sploh tko simpatična zdiš. Res. A, ja pa čestitke za zobek! Sisy in Poopsika - vedno spedenani, jasno. Antigona - vedno pozabim vprašat kdaj si se pa ti pobarvala? Sploh te ne bi spoznala, če bi te kje srečala. Tud je super! Talika, Mark je pa že pravi heavy metalec. Res ma ful lask. Rivi - kje si pa ti? Lenc@, tudi tebe ni videti. En večer pred piknikom. Da sem bla lepa za na piknik Ne res, sva se s frizerko menle že cel mesec za uro in datum, nazadnje sva se doble v petek zvečer ob 9ih, tak da sem prišla domov šele po 11i... Luka je pa že razgrajala, moj pa zavijal z očmi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
****,,a ti si pa spet skenslala?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:16:24
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Aja Antigona za seznam pri 9 mesecih 10820g in 74cm. V treh mescih je zrasel za 1 cm? pa zanimivo, nobeno vprašanje če že kaj zna, če se kaj postavlja na nogice, pincetni prijem....samo uhice pogleda, srčka posluša in že naslednji Tud pri nas je tako, zvaga stehta , pogleda ritko, lulčka, nogice, tokrat je celo srček in ušeska spusti, ker ga ni blo ene dve ure in jih je že kr neki čakal... Sej velikost se mi zdi pa čist realna. Naš ima 79 cm pa je tvoj bil kr precej manjši od našga... Težji pa tud... Mojmu so sicxer natehtal 10, 4 kg, ampak je 5 minut pred tem pojedu 180 g sadja, tko da vsaj kakih 100 g komot odštejem...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:17:15
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A niso dobri? kje pa lahko kupim te čeveljčke ali sandalčke samo preko spleta lai še v kakšni trgovini Pomoje da samo preko spleta. Pa pokliči na tel. pa uprašaj. kam naj pokličem sem samo originalno spletno stran firme odprla ali jih prodajajo tudi preko slo spletne strani http://www.malamasa.si/si/
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:23:13
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne gane Mojga noben šprot, razen Rally. E to tud za našga velja. No pa občasno kak hokej ali košarka, ampak to pa sam občasno... A ja pa rokomet se mi zdi je tud gledu Ampak rally je pa zakon...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:24:57
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Janez Full bo lep!!!!Pa tok mi je srček nasploh!!!! A čeveljčke si že dubla?? Jaz pa še nevem kaj bo imel za krst, tok bi rada metulječ za na srajco dubla, pa nevem kje se to dobi Srajčko z kravato vem da so mel v H&Mu, mogoče majo tud z metuljčkom. Sam to majo pa nimajo, morš it večkrat pogledat. Drgač pa tam kjer sposojajo poročne obleke imajo ponavadi tudi obleke za krst in to tudi za fantke. Pojdi pogledat in vprašat če ne dobiš drugje...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:27:06
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica kak je zdaj s čeveljčki ko se začnejo na nogice postavljat? bi mogla cicibanove kupit? al to ko že skoraj hodijo - tak kot Janez? Doma ga imam skoz bosega, bi ga tud mogla pol obuvat, zarad opore pri gležnjih al kak? Ful mi ni jasno to Preberi si tole in se sama odloči: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1061357
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 9:34:23
|
|
|
|
Sončni žarek
|
+
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?