Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:12:50
|
|
|
|
LadyB
|
ja no VALDA da samostojno ne hod....sm predvidevala da je to vsem jasn že to da ga za rokce držiš pa da dela korake je zame že neka začetna hoja... se strinjam!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:13:05
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Smo ga oblekli, da smo vidl kakšen bo na krstu. A bo leeeep? Men je tok . ful ste ga spedenal ej. res je šarmer . janez bo že skor sam prikorakal h krstu vidim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:16:55
|
|
|
|
LadyB
|
Zalenka, hvala . Sem prej glede spss, eno sošolko na msnju dobila pa mi je pomagala. A veš k sm o unih anketah govorila, k smo mogl za ene profesorje narest, no zdaj mormo še poročilo, in se tko matram, k nam sploh niso nč razložil kako. Pa do petka mormo oddat Za yahoo, bom mal preštudirala, k mi res full mori k nemorm pošte pošiljat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:27:36
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Zalenka, hvala . Sem prej glede spss, eno sošolko na msnju dobila pa mi je pomagala. A veš k sm o unih anketah govorila, k smo mogl za ene profesorje narest, no zdaj mormo še poročilo, in se tko matram, k nam sploh niso nč razložil kako. Pa do petka mormo oddat Za yahoo, bom mal preštudirala, k mi res full mori k nemorm pošte pošiljat no sam da si rešila. ponavadi v vseh programih imaš za take osnovne stvari zelo dober help tak da se najprej obrneš nanga. za yahoo sem pa skor ziher da ti ga je nekdo "zahekiral". mogoče bo najhitreje in najlažje, če si odpreš nov account.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:28:27
|
|
|
|
zalenka
|
grem počasi v mižale. nočko potočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:33:18
|
|
|
|
Talika19
|
Lahko noč, jaz bom tudi šla počasi. Sem čakala, če se bo zbudil, ker se običajno ob taki uri, pa zaenkrat nič. Ziher se bo ko bom glih zadremala. Ali pa bo danes spal celo noč.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 22:44:00
|
|
|
|
abc100
|
Jest sem se zdele stuširala, pa lase umila, zdej bom šla pa počas v mižale. Lahko noč vsem, Talika, tebi pa želim, da vsi trije prespite celo noč.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 23:00:34
|
|
|
|
LadyB
|
jaz bom šla pa dons pomoje full pozn spat, k morm tole poročila narest . Včer sm šla ob enih, še dobr da je Tin zjutri potegnil do 9-ih
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 7:24:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Nisem nič za nazaj brala, ker sem pri tašči...sva prišla ful pozno domov in sva kar v Litiji ostala in pridemo v Lj šele danes zvečer. Bilo je zelo zelo težko, mislim, da v življenju še nisem tolk jokala...Pogreb je bil dolg uro in pol in na koncu se mi je že mešalo ...Pevci so tako lepo peli, pa vaščani so mu napisali govor in tisto je bilo zame tumač, sploh ko so omeniili da je imela že svojo prvo pravnukico ...mislm grozno!! Toliko ljudi je bilo, da nisem mogla verjet...pa tako je padal dež...Uglavnem hvala bogu da je vse mimo...vzela sem tudi en persen za pomiritev, ker sem bala, da se bom zlomila. Samo, daje za nami...ni pa nič lažje...močno ga pogrešam! Ok zdej pa dosti o tem.... Če bom imela čas bom prebrala malo z anazaj ...a za petek še velja?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 7:42:27
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Jutro Poopsika- Bravo ZOJA in TIN za zobka LadyB- super za obleko, pa čimprej nam jo pokaži....... Abc- Janez je pa tok cart........Pa kok lepo stoji........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 7:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Janez in Jaša...en bolj luškan kot drug
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 7:53:43
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Kok je pa Jaša tud cartig April mislim da ti jasno kažeta da hočeta še sestrico
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:18:52
|
|
|
|
abc100
|
Dobro jutro! Hvala za pohvale mojega sinkota. Dones sem pa tok dobr spala, kt bi me en ustrelu. Janez se je pa tud še zbudu, zdej se še mal igra v postlci. Talika - kakšna je bila noč?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:23:59
|
|
|
|
saskija
|
abc100 kako si ga lepo naštimala Janeza pravi srček, no pa kakšno slikico od krsta tudi prilepi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:26:25
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne gane ne ni edini mojega tudi ne gane, pa evrovizija tudi ne tako da sva takrat ko je bila evrovizija gledala neko dokumentarno oddajo o štefanu in danu, ki sta pomagala židom v Izrael- še sanjalo se mi ni, da obstaja tako močna slovensko izraelska naveza ko pa je bil nogomet pa je bral knjigo- ha ima enega izvenserijskega moškega
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:26:44
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne gane Mojga noben šprot, razen Rally. moj pa moto gp
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:27:20
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija abc100 kako si ga lepo naštimala Janeza pravi srček, no pa kakšno slikico od krsta tudi prilepi Veš da vam bom pokazala. Upam, da bojo kakšne lepe slikce naredil.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:28:21
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Smo ga oblekli, da smo vidl kakšen bo na krstu. A bo leeeep? Men je tok . men je tak všeč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:28:50
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne gane Mojga noben šprot, razen Rally. moj pa moto gp No, tud to vedno manjkrat spusti.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:29:59
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: saskija abc100 kako si ga lepo naštimala Janeza pravi srček, no pa kakšno slikico od krsta tudi prilepi Veš da vam bom pokazala. Upam, da bojo kakšne lepe slikce naredil. Janez zgleda tako odraslo kot da je že star eno leto res je zlati fantek
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:32:30
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Dobro jutro! Nisem nič za nazaj brala, ker sem pri tašči...sva prišla ful pozno domov in sva kar v Litiji ostala in pridemo v Lj šele danes zvečer. Bilo je zelo zelo težko, mislim, da v življenju še nisem tolk jokala...Pogreb je bil dolg uro in pol in na koncu se mi je že mešalo ...Pevci so tako lepo peli, pa vaščani so mu napisali govor in tisto je bilo zame tumač, sploh ko so omeniili da je imela že svojo prvo pravnukico ...mislm grozno!! Toliko ljudi je bilo, da nisem mogla verjet...pa tako je padal dež...Uglavnem hvala bogu da je vse mimo...vzela sem tudi en persen za pomiritev, ker sem bala, da se bom zlomila. Samo, daje za nami...ni pa nič lažje...močno ga pogrešam! Ok zdej pa dosti o tem.... Če bom imela čas bom prebrala malo z anazaj ...a za petek še velja? ful mi je hudo, da moraš to doživljat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:35:19
|
|
|
|
kawasakica
|
Talika še verjetno spi - sigurno jo je Mark danes pozitivno presenetil. Da ne bo ki telovadbe zamudila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:37:50
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A niso dobri? kje pa lahko kupim te čeveljčke ali sandalčke samo preko spleta lai še v kakšni trgovini
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:41:35
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: saskija abc100 kako si ga lepo naštimala Janeza pravi srček, no pa kakšno slikico od krsta tudi prilepi Veš da vam bom pokazala. Upam, da bojo kakšne lepe slikce naredil. Janez zgleda tako odraslo kot da je že star eno leto res je zlati fantek V ponedeljek smo ga slikal za osebni in učeri pokažem eni gospe slikco, pa me upraša, če je že 2 leti star.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 8:42:34
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A niso dobri? kje pa lahko kupim te čeveljčke ali sandalčke samo preko spleta lai še v kakšni trgovini Pomoje da samo preko spleta. Pa pokliči na tel. pa uprašaj.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?