|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
21.5.2008 22:12:50   
LadyB
ja no VALDA da samostojno ne hod....sm predvidevala da je to vsem jasn

že to da ga za rokce držiš pa da dela korake je zame že neka začetna hoja...

se strinjam!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
21.5.2008 22:13:05   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Smo ga oblekli, da smo vidl kakšen bo na krstu. A bo leeeep? Men je tok user posted image .

user posted image

ful ste ga spedenal ej. res je šarmer user posted image user posted image user posted image . janez bo že skor sam prikorakal h krstu vidim user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
21.5.2008 22:16:55   
LadyB
Zalenkahvala . Sem prej glede spss, eno sošolko na msnju dobila pa mi je pomagala. A veš k sm o unih anketah govorila, k smo mogl za ene profesorje narest, no zdaj mormo še poročilo, in se tko matram, k nam sploh niso nč razložil kako. Pa do petka mormo oddat user posted image user posted image user posted image

Za yahoo, bom mal preštudirala, k mi res full mori k nemorm pošte pošiljat

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
21.5.2008 22:27:36   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Zalenkahvala . Sem prej glede spss, eno sošolko na msnju dobila pa mi je pomagala. A veš k sm o unih anketah govorila, k smo mogl za ene profesorje narest, no zdaj mormo še poročilo, in se tko matram, k nam sploh niso nč razložil kako. Pa do petka mormo oddat user posted image user posted image user posted image

Za yahoo, bom mal preštudirala, k mi res full mori k nemorm pošte pošiljat

no sam da si rešila. ponavadi v vseh programih imaš za take osnovne stvari zelo dober help tak da se najprej obrneš nanga.

za yahoo sem pa skor ziher da ti ga je nekdo "zahekiral". mogoče bo najhitreje in najlažje, če si odpreš nov account.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
21.5.2008 22:28:27   
zalenka
grem počasi v mižale. nočko potočko

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
21.5.2008 22:33:18   
Talika19
Lahko noč, jaz bom tudi šla počasi. Sem čakala, če se bo zbudil, ker se običajno ob taki uri, pa zaenkrat nič. Ziher se bo ko bom glih zadremala.user posted image Ali pa bo danes spal celo noč.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
21.5.2008 22:44:00   
abc100
Jest sem se zdele stuširala, pa lase umila, zdej bom šla pa počas v mižale. Lahko noč vsem, Talika, tebi pa želim, da vsi trije prespite celo noč.user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
21.5.2008 23:00:34   
LadyB
jaz bom šla pa dons pomoje full pozn spat, k morm tole poročila narest user posted image . Včer sm šla ob enih, še dobr da je Tin zjutri potegnil do 9-ih

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
22.5.2008 7:24:43   
Anonimen
Dobro jutro!

Nisem nič za nazaj brala, ker sem pri tašči...sva prišla ful pozno domov in sva kar v Litiji ostala in pridemo v Lj šele danes zvečer.

Bilo je zelo zelo težko, mislim, da v življenju še nisem tolk jokala...Pogreb je bil dolg uro in pol in na koncu se mi je že mešalouser posted image ...Pevci so tako lepo peli, pa vaščani so mu napisali govor in tisto je bilo zame tumač, sploh ko so  omeniili da je imela že svojo prvo pravnukicouser posted image user posted image user posted image ...mislm grozno!! Toliko ljudi je bilo, da nisem mogla verjet...pa tako je padal dež...Uglavnem hvala bogu da je vse mimo...vzela sem tudi en persen za pomiritev, ker sem bala, da se bom zlomila.
Samo, daje za nami...ni pa nič lažje...močno ga pogrešam!
Ok zdej pa dosti o tem....

Če bom imela čas bom prebrala malo z anazajuser posted image ...a za petek še velja?

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 4109
22.5.2008 7:42:27   
Sončni žarek
Jutro user posted image

Poopsika- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo ZOJA in TIN za zobka user posted image user posted image user posted image

LadyB- super za obleko, pa čimprej nam jo pokaži.......

Abc- Janez je pa tok cart........Pa kok lepo stoji........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
22.5.2008 7:50:52   
Anonimen
Janez in Jaša...en bolj luškan kot druguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4111
22.5.2008 7:53:43   
Sončni žarek
Kok je pa Jaša tud cartig user posted image user posted image user posted image  April mislim da ti jasno kažeta da hočeta še sestrico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
22.5.2008 8:18:52   
abc100
Dobro jutro!  Hvala za pohvale mojega sinkota.

Dones sem pa tok dobr spala, kt bi me en ustrelu. Janez se je pa tud še zbudu, zdej se še mal igra v postlci.

Talika - kakšna je bila noč?

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
22.5.2008 8:23:59   
saskija
abc100 kako si ga lepo naštimala Janeza pravi srček, no pa kakšno slikico od krsta tudi prilepiuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
22.5.2008 8:26:25   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne ganeuser posted image

ne ni edini mojega tudi ne gane, pa evrovizija tudi ne tako da sva takrat ko je bila evrovizija gledala neko dokumentarno oddajo o štefanu in danu, ki sta pomagala židom v Izrael- še sanjalo se mi ni, da obstaja tako močna slovensko izraelska navezauser posted image  ko pa je bil nogomet pa je bral knjigo- ha ima enega izvenserijskega moškegauser posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
22.5.2008 8:26:44   
kawasakica

moj pa na Discoveryu gleda neke plezalce - je verjetno edini moški ki ga fuzbal ne ganeuser posted image

Mojga noben šprot, razen Rally.

moj pa moto gp

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
22.5.2008 8:27:20   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

abc100 kako si ga lepo naštimala Janeza pravi srček, no pa kakšno slikico od krsta tudi prilepiuser posted image

Veš da vam bom pokazala. Upam, da bojo kakšne lepe slikce  naredil.user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
22.5.2008 8:28:21   
kawasakica

Smo ga oblekli, da smo vidl kakšen bo na krstu. A bo leeeep? Men je tok user posted image .

user posted image

men je tak všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
22.5.2008 8:28:50   
abc100

Mojga noben šprot, razen Rally.

moj pa moto gp

No, tud to vedno manjkrat spusti.

Neposredna povezava do sporočila: 4119
22.5.2008 8:29:59   
saskija

Veš da vam bom pokazala. Upam, da bojo kakšne lepe slikce  naredil.user posted image

Janez zgleda tako odraslo kot da je že star eno leto res je zlati fantekuser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
22.5.2008 8:32:30   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Dobro jutro!

Nisem nič za nazaj brala, ker sem pri tašči...sva prišla ful pozno domov in sva kar v Litiji ostala in pridemo v Lj šele danes zvečer.

Bilo je zelo zelo težko, mislim, da v življenju še nisem tolk jokala...Pogreb je bil dolg uro in pol in na koncu se mi je že mešalouser posted image ...Pevci so tako lepo peli, pa vaščani so mu napisali govor in tisto je bilo zame tumač, sploh ko so  omeniili da je imela že svojo prvo pravnukicouser posted image user posted image user posted image ...mislm grozno!! Toliko ljudi je bilo, da nisem mogla verjet...pa tako je padal dež...Uglavnem hvala bogu da je vse mimo...vzela sem tudi en persen za pomiritev, ker sem bala, da se bom zlomila.
Samo, daje za nami...ni pa nič lažje...močno ga pogrešam!
Ok zdej pa dosti o tem....

Če bom imela čas bom prebrala malo z anazajuser posted image ...a za petek še velja?

ful mi je hudo, da moraš to doživljatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
22.5.2008 8:35:19   
kawasakica
Talika še verjetno spi - sigurno jo je Mark danes pozitivno presenetil.user posted image
Da ne bo ki telovadbe zamudila

Neposredna povezava do sporočila: 4122
22.5.2008 8:37:50   
saskija

A niso dobri?

user posted image

kje pa lahko kupim te čeveljčke ali sandalčke samo preko spleta lai še v kakšni trgoviniuser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
22.5.2008 8:41:35   
abc100

Janez zgleda tako odraslo kot da je že star eno leto res je zlati fantekuser posted image

V ponedeljek smo ga slikal za osebni in učeri pokažem eni gospe slikco, pa me upraša, če je že 2 leti star. user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
22.5.2008 8:42:34   
abc100

A niso dobri?

user posted image

kje pa lahko kupim te čeveljčke ali sandalčke samo preko spleta lai še v kakšni trgoviniuser posted image

Pomoje da samo preko spleta. Pa pokliči na tel. pa uprašaj.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?