Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:46:11
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Bravo za zobek Rok Zdej je pa res samo še Tjaša brez Talika, ti si pa imela akcijo danes ..pa seveda čestitke Marku Res je luuuškan, sploh danes k je tko kazal velik velik ful je bil dober, ne? Pa ko sem šla je pa pa kazal - ful se mu je dalo Še nikoli ni tako zavzeto tega kazal. Očitno je danes zelo dober dan, tudi priden je bil cel dan ful. evo zdaj bo pa še lepo spančkal, pa je dan popoln
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:47:21
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Poopsika, potem je v petek žur do jutranjih ur? uRŠIKA zala kokr jst vem si odpovedala ti aja, bte. luškana si z novo frizurco Misliš za ta petek?? Hvala za pohvalo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Poopsika, jaz ti pa sploh nisem upala izrečt sožalja v živo, da ne bi bila ful žalostna. Sorry. Talika, nič hudega . Vem da je to taka delikatna zadeva in včasih je težko ker ne veš kaj bi storil daje prav. Jst te res čisto razumem tko, da res nič hudega..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:48:53
|
|
|
|
srursa
|
Lenča, maskara je super.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:49:34
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Lenča, maskara je super. me je res zanimalo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Poopsika, jaz ti pa sploh nisem upala izrečt sožalja v živo, da ne bi bila ful žalostna. Sorry. men je tud to tak grozno, ker vem kak je mene to razžalostilo, tak da se ti tud jaz opravičujem kawasakica sem razložila že taliki...nič sekirat...vem da je težko postopat v taki situaciji. Jst razumem tebe in lenčo, obe sta drugače odragirale in obe sta mislile vse najboljše...tko da sem vesela, da mi stopjite ob strani avgustovke, zakon ste!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Poopsika, potem je v petek žur do jutranjih ur? uRŠIKA zala kokr jst vem si odpovedala ti aja, bte. luškana si z novo frizurco Misliš za ta petek?? Hvala za pohvalo ja ta petek ni kaj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Lenča, maskara je super. katero si si pa kupila?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:50:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
Men je pa trenutno full dober komad no one od alicie k sem šla dam v avtu, sem kar mal privila
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 20.5.2008 20:51:37 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:52:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
Grem likalno prpravt za evrovizijo, tud men se ne da sisy pa MORAM NUJNO ZLO
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Men je pa trenutno full dober komad no one od alicie k sem šl adam v avtu, sem kar mal privila jst sem ga imela na gsmju- predigro. tist k me je klical mu je špila no one huuud je!! men je ta aktualen: http://www.youtube.com/watch?v=lElvTP2m4P8
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:54:47
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April jaz sem že doma..me je moj klical, da se obadva dereta...sem pol vsa živčna v dm-ju opravla, pa brž domov. pa spet nism do supernove prišla ja boga. a ju tvoj ni znal pomirit?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:54:52
|
|
|
|
zalenka
|
mark, lina in vsi plazilci. rok in lina za zobka srursa super frizurca - sm vidla na fotki
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:57:24
|
|
|
|
Talika19
|
Srursa, res je super frizurica, sem pomislila tam na to, pa sem potem ti pozabila rečt. Grem pa jaz tudi naslednjič na rdečo, jo že prav pogrešam, sploh ko sem danes še kawasakico videla.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:57:48
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Poopsika, potem je v petek žur do jutranjih ur? uRŠIKA zala kokr jst vem si odpovedala ti aja, bte. luškana si z novo frizurco Misliš za ta petek?? Hvala za pohvalo ja ta petek ni kaj Bom jaz probala prit v petek na pijačko in čik.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:59:57
|
|
|
|
JORJA
|
Dober večer! Vidim da ste se imele super ....slikce so seveda ...vsi avgustovčki-ke in mamice ste krasne!!! Roku bravo za zobek!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Poopsika, potem je v petek žur do jutranjih ur? uRŠIKA zala kokr jst vem si odpovedala ti aja, bte. luškana si z novo frizurco Misliš za ta petek?? Hvala za pohvalo ja ta petek ni kaj Bom jaz probala prit v petek na pijačko in čik. ...si dobra Le pridi!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Navijajte za Rebeko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:02:38
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April jaz sem že doma..me je moj klical, da se obadva dereta...sem pol vsa živčna v dm-ju opravla, pa brž domov. pa spet nism do supernove prišla ja boga. a ju tvoj ni znal pomirit? tastarejši je hotel pravljico, saj je potem zaspal...je blo mirno, ko sem prišla čez pol ure. jaško sicer ni spal, je bil pa miren. Sam takoj, ko je mene zagledal, spet v jok, češ vzemi me že
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:04:41
|
|
|
|
srursa
|
Hvala za pohvala za frizuro. Ne me preveč hvalt, ker se mi že sedaj ful zdi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:05:39
|
|
|
|
srursa
|
Še to, pa še vse fante vam bom v petek speljala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Še to, pa še vse fante vam bom v petek speljala. ja vejžde
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:10:54
|
|
|
|
JORJA
|
Moram vam povedati, da sem danes dopoldan doživela en ornk šok. So me iz šole klicali da moram nujno po Valentina, ker naj bi si zlomil prst na desni roki. Pa takrat je Avgustin ravno zaspal in sem ga mogla celega zaspanga oblačit...seveda se je zbudil in jokal. Smo potem vsi trije šibali v bolnico na slikanje, ker prst je bil otečen in debel za dva moja , pa seveda ga je bolelo za znoret. Na srečo ni bil zlomjen ampak samo tako močno nabit da je tako zatekel. Je pa dobil longeto in mora 2 tedna strogo mirovati z desno roko. Kaj mora dati vse mama skozi ....ja, ja boste že videle ko bodo otroci malo zrasli.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:13:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Moram vam povedati, da sem danes dopoldan doživela en ornk šok. So me iz šole klicali da moram nujno po Valentina, ker naj bi si zlomil prst na desni roki. Pa takrat je Avgustin ravno zaspal in sem ga mogla celega zaspanga oblačit...seveda se je zbudil in jokal. Smo potem vsi trije šibali v bolnico na slikanje, ker prst je bil otečen in debel za dva moja , pa seveda ga je bolelo za znoret. Na srečo ni bil zlomjen ampak samo tako močno nabit da je tako zatekel. Je pa dobil longeto in mora 2 tedna strogo mirovati z desno roko. Kaj mora dati vse mama skozi ....ja, ja boste že videle ko bodo otroci malo zrasli. bogi Valentin Za vse vas, verjamem da ste se fejst prestrašili . Samo da je vse ok! Jst sem prav bojim takih stvari..me kr srce boli k pomislm na to.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:14:05
|
|
|
|
JORJA
|
Aja, sem pozabla povedat da smo bili mokri kot cerkvene miši....ko smo šli v bolnico še ni deževalo, potem je pa ulivalo kot iz škafa...avto pa seveda daaleč proč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?