Talika19
|
Hojla! Kolk ste napisale od zjutraj, sem se komaj prebila skozi. Zdej pa na hitro komentarji: Sončni žarek - Geox čevlje sem dobila, nimam pojma kaj še imajo za male, so pa za moje mnenje pretrdi, zdej ko se postavlja, sem jih skenslala GH - meni Mark tudi še vedno zelo malo je, pa mu ves čas ponujam; zelenjave poje nekaj žličk, sadja malo več (ga je tudi že 100ml, zdej ne več); zelo rad ima jogurt; pa seveda zvečer razne žitne kašice, teh pa poje več kot 240 ml; no pa ima sedaj že 9,5kg; pa dojiva se še vedno kar dosti; me pa zanima kako bo z hemoglobinom, bomo videli drugi teden Drugače jaz njemu še vedno posebej kuham, pa tudi še ful stvari ne uporabljam. Kaj pa vem, kar ne. Zdej sem mu začela s testeninami, pa še te sem kupila brez jajc, a vi uporabljate kar jajčne? Jaz sem tudi razmišljala o tem, da bi skupaj jedli, pa nekako časovno ne gre, ker midva jeva okrog 16h, pa tudi ko bo pri tašči bo jedel kosilo prej, pa v vrtcu tudi, tako, da kar nekaj časa ne bo jedel z nami kosila, razen za vikend seveda, bom pa takrat poskusila začet kuhat tako, da bo tudi zanj ok. Saj vem, da kompliciram, samo kaj čem. Od začimb uporabljam malo soli, pa peteršilj, baziliko, origano drugega še ne. Še vedno pa kupujem tiste biotop začimbe. Sem mu pa zadnjič dala malo sladoleda za polizat, ko sem ga jaz jedla, je pa čisto zagrabil in potem ful začel jokat, ker mu nisem več dala. A mislite, da so ti sladoledi, ki jih prodajajo na kepice, ok? Meni je bil zadnjič oni v Kamniku božanski. Pa na splošno obožujem sladoled, ga delam tudi doma. Danes je bilo super, Kawasakica je taka fajn punca, njen Luka pa ful korenjak. Res lepo, da smo se spoznali. No midva sva potem šla še zapravljat, pa po knjige na faks, pa k moji sestri v službo in sva prišla domov ob 17:30.