|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
20.5.2008 20:09:55   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

ojla babike

boste danes navijale za rebeko?user posted image

Veš dejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
20.5.2008 20:11:21   
Anonimen
sisy, hvala k si povedala, da sem gorzna na slikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa hvala ivi in karmen za slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lenča, ti si me spravila v jokuser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
20.5.2008 20:13:00   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

A bi mi lahko prosim naredile uslugo? Zanima me, kok so široke bordure za otroške sobice A se da kateri zmerit? Sej so vse enako široke a ne?.

Jaz jih imam iz BC (so vse enkao široke) - natanko 10,6 cm user posted image

no evo, nisem dost falila user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
20.5.2008 20:13:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Pupsi-a je blo v torbi vse? Nism pa nč ven vzela vešuser posted image  Sam unmu Jožetu k je klicu sm rekla da trenutno ne morš do telefona...Pol je pa neki vzdihvat začel pa sm sam odložila...user posted image user posted image user posted image

Pa ne da si Jožeta skenslalauser posted image user posted image ....pa kako si lahko?user posted image Grem ga zdej klicat...reveč po moje joka cel dan..grda si da veš!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3704
20.5.2008 20:13:09   
*lenc@*
Lenča, ti si me spravila v jok

a na začetkuuser posted image user posted image user posted image al na koncu k ste rekle da je petkov outfit minič?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
20.5.2008 20:13:49   
Anonimen
   Molitva!!!!!!!!!!!!!!!!Najhujši komad na Evrosonu ever!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
20.5.2008 20:15:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

a na začetkuuser posted image user posted image user posted image al na koncu k ste rekle da je petkov outfit minič?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma na začetku, k nisem pričakovala objemčka in vsega skupaj...si mi tolk segla v srce, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa vse, ki ste mi izrekle še sožalje v živo, hvala vamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3707
20.5.2008 20:15:52   
Anonimen

tista je bla res hudauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že kr vidm da bo petek huduser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
20.5.2008 20:19:39   
*lenc@*

tista je bla res hudauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že kr vidm da bo petek huduser posted image

jaz mam varstvo zrihtano, pride user posted image iz rekreacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
20.5.2008 20:22:10   
Anonimen

jaz mam varstvo zrihtano, pride user posted image iz rekreacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

superuser posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3710
20.5.2008 20:22:46   
*lenc@*
ma na začetku, k nisem pričakovala objemčka in vsega skupaj...si mi tolk segla v srce, hvala

ni za kaj bom rekla, čeprav ni potrebe po zahvaljevanju

se ti pa moram jaz zahvalt oz te kregat(sem te že tam)user posted image user posted image user posted image user posted image za pižamo, kavo. dolžna sem ti full.....HVALA!!!

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
20.5.2008 20:23:28   
Anonimen
Jst pa še zmeraj rada gledam Evrosong...taki lepi spomini me obdajajo, ko smo bili majhni smo cela familija gledal in se zabavali.. Se tolk spomnem k je Tjači nastopalauser posted image .
Pa zmeraj sem tolk ponosna k naš predstavnik odpojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3712
20.5.2008 20:24:28   
abc100
SŽ - hvala za podatek.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
20.5.2008 20:25:16   
Anonimen

ma na začetku, k nisem pričakovala objemčka in vsega skupaj...si mi tolk segla v srce, hvala

ni za kaj bom rekla, čeprav ni potrebe po zahvaljevanju

se ti pa moram jaz zahvalt oz te kregat(sem te že tam)user posted image user posted image user posted image user posted image za pižamo, kavo. dolžna sem ti full.....HVALA!!!

ne me kregatuser posted image ...zdej smo pa že prijateljice in jst sem zmeraj vesela, če lohk kaj lepega naredim za koga!

Joj kok sem pocukrana...user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
20.5.2008 20:26:29   
*lenc@*
Punce, ju3  bomo pa nagrado s kviza izkoristle - vožnja z limuzino + večerja. Je bla varianta, da vsako punco doma pobere, a si predstavljateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni šans...

a ni zanimiv, da nam je jutri kar nerodn it, nismo take ženske pol pa vožnja, kao fenci...user posted image user posted image user posted image user posted image po drugi strani pa me boli drek, saj smo doble to nagrado. to bo smehauser posted image user posted image user posted image user posted image , pokažem fotkeuser posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
20.5.2008 20:29:14   
*lenc@*
Joj kok sem pocukrana...

nisiuser posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
20.5.2008 20:29:58   
Anonimen

Punce, ju3  bomo pa nagrado s kviza izkoristle - vožnja z limuzino + večerja. Je bla varianta, da vsako punco doma pobere, a si predstavljateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni šans...

a ni zanimiv, da nam je jutri kar nerodn it, nismo take ženske pol pa vožnja, kao fenci...user posted image user posted image user posted image user posted image po drugi strani pa me boli drek, saj smo doble to nagrado. to bo smehauser posted image user posted image user posted image user posted image , pokažem fotkeuser posted image

jst pa mislm da bo prav norouser posted image user posted image user posted image tko kot Seks v mestuuser posted image

Ej a bi šla katera od  vas v kino gledat Seks v mestu? Jst sem bila prav odvisna od nanizanke zdej k je pa film pa komaj čakam, 5. junija je premiera! Bi šla katera??

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3717
20.5.2008 20:30:11   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

IZVIRNO SPOROČILO: janana

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Kawasakica si pa zelo fletnauser posted image Res lepe slikice.

Ja kera tamala pa že po toboganu pleza?user posted image

A ma Sisy silikonske?user posted image Mlečnih vem da nima večuser posted image

naša lumpa

hahaha...sem hotla Petjo komentirat pa mi je neki štekal ta RR......v glavnem...al avgustin al pa petja....eden od njiju bo prvi shodil od avgustovčkov, hahahaha

al pa janez ali peteruser posted image

R. K.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
20.5.2008 20:31:54   
Anonimen
ej lenča men je pa na eni sliki tolk huda Lina, k kr čez Tjašo pleza da bi pršla do igračkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Hudo!!

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
20.5.2008 20:32:12   
April
jaz sem že doma..me je moj klical, da se obadva dereta...sem pol vsa živčna v dm-ju opravla, pa brž domov. pa spet nism do supernove prišlauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
20.5.2008 20:32:47   
*lenc@*
tko kot Seks v mestu

jst pa mislm da bo prav norouser posted image user posted image user posted image tko kot Seks v mestuuser posted image

Ej a bi šla katera od  vas v kino gledat Seks v mestu? Jst sem bila prav odvisna od nanizanke zdej k je pa film pa komaj čakam, 5. junija je premiera! Bi šla katera??

jaz sem tud gledala to...
tko kot Seks v mestu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi šla katera?? jaz z veseljem, sam bi mogla za dovoljenje vprašatuser posted image user posted image user posted image , neki dost me ni doma zadnje dni zvečer, itak pa da bom šla lohkuser posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
20.5.2008 20:33:38   
*lenc@*

ej lenča men je pa na eni sliki tolk huda Lina, k kr čez Tjašo pleza da bi pršla do igračkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Hudo!!

kje? v rivinem albumu? kar razturava zadnje dni, res. mi2 sva kar mal šokirana, ker preskok!!

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 20.5.2008 20:34:28 >

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
20.5.2008 20:34:26   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

Kawasakicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem vesela, da sem te spoznala, tebe in Lukijauser posted image user posted image user posted image
Ful sta fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

men je blo tud tak super, tvoja Mia je ful cukr - sem malo prej mojemu razlagala kak si luštnauser posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
20.5.2008 20:34:34   
Talika19
Hojla!

Kolk ste napisale od zjutraj, sem se komaj prebila skozi.user posted image user posted image user posted image

Zdej pa na hitro komentarji:

Sončni žarek - Geox čevlje sem dobila, nimam pojma kaj še imajo za male, so pa za moje mnenje pretrdi, zdej ko se postavlja, sem jih skenslala

GH - meni Mark tudi še vedno zelo malo je, pa mu ves čas ponujam; zelenjave poje nekaj žličk, sadja malo več (ga je tudi že 100ml, zdej ne več); zelo rad ima jogurt; pa seveda zvečer razne žitne kašice, teh pa poje več kot 240 ml; no pa ima sedaj že 9,5kg; pa dojiva se še vedno kar dosti; me pa zanima kako bo z hemoglobinom, bomo videli drugi teden

Drugače jaz njemu še vedno posebej kuham, pa tudi še ful stvari ne uporabljam.user posted image  Kaj pa vem, kar ne. Zdej sem mu začela s testeninami, pa še te sem kupila brez jajc, a vi uporabljate kar jajčne?
Jaz sem tudi razmišljala o tem, da bi skupaj jedli, pa nekako časovno ne gre, ker midva jeva okrog 16h, pa tudi ko bo pri tašči bo jedel kosilo prej, pa v vrtcu tudi, tako, da kar nekaj časa ne bo jedel z nami kosila, razen za vikend seveda, bom pa takrat poskusila začet kuhat tako, da bo tudi zanj ok. Saj vem, da kompliciram, samo kaj čem.user posted image user posted image

Od začimb uporabljam malo soli, pa peteršilj, baziliko, origano drugega še ne. Še vedno pa kupujem tiste biotop začimbe.

Sem mu pa zadnjič dala malo sladoleda za polizat, ko sem ga jaz jedla, je pa čisto zagrabil in potem ful začel jokat, ker mu nisem več dala. A mislite, da so ti sladoledi, ki jih prodajajo na kepice, ok? Meni je bil zadnjič oni v Kamniku božanski. Pa na splošno obožujem sladoled, ga delam tudi doma.

Danes je bilo super, Kawasakica je taka fajn punca, njen Luka pa ful korenjak. Res lepo, da smo se spoznali. No midva sva potem šla še zapravljat, pa po knjige na faks, pa k moji sestri v službo in sva prišla domov ob 17:30.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
20.5.2008 20:35:18   
srursa

Super. Le dobro jo izkoristite in  prigrajte everčke.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?