Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:27:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ja, lepo da si prišla v LJ danes je evrovizija ob 21h, bom mal gledala...kaj pa ve?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:30:44
|
|
|
|
srursa
|
Super slikce.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:31:37
|
|
|
|
srursa
|
Kawasakic, tudi jaz sem vesela, da sem spoznala tebe in Lukija.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:32:29
|
|
|
|
April
|
ja, sem šla kar večkrat čez slikce. zdaj grem pa jaz v suernovo mal se odklopit. sam da mi otroc zaspijo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:35:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
zdaj grem pa jaz v suernovo mal se odklopit. a dop se pa nisi mogla?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:36:38
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ja, lepo da si prišla v LJ danes je evrovizija ob 21h, bom mal gledala...kaj pa ve? A danes je Rebeka?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:37:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
rivi, hvala za slike, sem se kar mal spozabila in mojo večkrat prtisnla a? sorry... sem pa mal pokukala blog... HUDO!!!!DOBRO!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:37:17
|
|
|
|
srursa
|
Jaz bi pa rada zvezdico.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:37:30
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Ja, lepo da si prišla v LJ danes je evrovizija ob 21h, bom mal gledala...kaj pa ve? A danes je Rebeka? ja, 8. baje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:39:24
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zdaj grem pa jaz v suernovo mal se odklopit. a dop se pa nisi mogla? žal res ne, pa sem imela namen. Ampak mi je jaško zvečer zakuhal in ima še vročino.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 18:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Kawasakica si pa zelo fletna Res lepe slikice. Ja kera tamala pa že po toboganu pleza? A ma Sisy silikonske? Mlečnih vem da nima več
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 19:00:46
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kawasakica si pa zelo fletna Res lepe slikice. Ja kera tamala pa že po toboganu pleza? A ma Sisy silikonske? Mlečnih vem da nima več naša lumpa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 19:06:16
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Jaz bi pa rada zvezdico. a da bodo 4? pol pa sam tipkovnico v roke pa šibaj...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 19:07:08
|
|
|
|
*lenc@*
|
Srursa. je ok mascara?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 19:11:59
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kaj je bejbe, men se klepeta pa nobene gor. Stanovanje posesano, pomito... spi, pa na rekreaciji. Saj likala bom pa med evrovizijo če bom zdržala, tok sem že neki zaspana
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 20.5.2008 19:12:25 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 19:12:32
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: **** Kawasakica si pa zelo fletna Res lepe slikice. Ja kera tamala pa že po toboganu pleza? A ma Sisy silikonske? Mlečnih vem da nima več naša lumpa hahaha...sem hotla Petjo komentirat pa mi je neki štekal ta RR......v glavnem...al avgustin al pa petja....eden od njiju bo prvi shodil od avgustovčkov, hahahaha
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 19:23:56
|
|
|
|
abc100
|
A bi mi lahko prosim naredile uslugo? Zanima me, kok so široke bordure za otroške sobice A se da kateri zmerit? Sej so vse enako široke a ne?.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 19:34:54
|
|
|
|
Sisy
|
**** ne Sisy nima silikonskih... Sam na fotki tko zgleda...Matr sm čudna na vseh fotkah bljakkk ...Na uni s Pupsi pa morm rečt da si Pupsi sploh podobna ni...Kt da ni ona U glavnem če mene vprašate vse bolj široke zgledamo kot smo vsaj upam no Jst mam tut plan likat med evrovizijo...čeprov se mi sploh ne da... Upam da bojo kej lanskoletni zmagovalni komad zavrtel...men je tok hud Pupsi-a je blo v torbi vse? Nism pa nč ven vzela veš Sam unmu Jožetu k je klicu sm rekla da trenutno ne morš do telefona...Pol je pa neki vzdihvat začel pa sm sam odložila...
< Sporočilo je popravil Sisy -- 20.5.2008 19:35:59 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:00:01
|
|
|
|
zalenka
|
čerko, vidim da ste ful uživale. kawasakica ful si simpatična in luka je tud luškan ful se po slikcah vidi da ste se mele rs fajn. no pr nas je bil pa danes še en grozen dan. se spomnite ko sem ji kak mesec nazaj prvič dala rumenjak in jo je ful zvijalo. no pol ji nisem več in sm ji dones spet. in ista štala. drla se mi je popoldne več kot eno uro in tolk zvijala. zdele po večernem obroku pa spet. in tolk jokala, da je bla skoraj ob glas. jest res ne vem zakaj bi jo rumenjak tolk zvil. ampak druzga ninič novega jedla. kaj pravite? a je mela kera podobno situacijo? no mene pa poleg zob še želodec matra. me je začel po makaron flajšu. res da mam občutljiv želodec ampak makaron flajš pa spet ni tolk težak. ma vse se je neki nagrmadlo. upam da bo jutr kej boljši dan, ker tkole je kr pestro ko nimam nitke tud za 2 min kam odložit pa ona se dere k jeshar, mene želodec in zobje bolijo. skratka pestro. in jutr sva spet cel dan sami. jupiii uh sm mogla mal pojambrat k je bil res težak dan.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:02:21
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A bi mi lahko prosim naredile uslugo? Zanima me, kok so široke bordure za otroške sobice A se da kateri zmerit? Sej so vse enako široke a ne?. zdele sicer ne morem it zmerit v sobico ampak mislim da 10cm. lahko ti pa jutr povem, če ti ne bo ta čas že kera druga. sej to si misnla te samolepilne dekoracije ane?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:03:37
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: **** Kawasakica si pa zelo fletna Res lepe slikice. Ja kera tamala pa že po toboganu pleza? A ma Sisy silikonske? Mlečnih vem da nima več naša lumpa se mi je zdel da je tvoja princeska ja. ko gledam fotke nitka sploh en bi pasala v to družbo ko bi revca sam sedela tam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:07:06
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A bi mi lahko prosim naredile uslugo? Zanima me, kok so široke bordure za otroške sobice A se da kateri zmerit? Sej so vse enako široke a ne?. zdele sicer ne morem it zmerit v sobico ampak mislim da 10cm. lahko ti pa jutr povem, če ti ne bo ta čas že kera druga. sej to si misnla te samolepilne dekoracije ane? Ja te imam v mislih.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:07:50
|
|
|
|
*lenc@*
|
Zalenka za dežjem posije sonce jaz pa berem kake bordure pa sem tud pomislnla na nalepke, kaj druzga bi blo? sisy, molitva..................lalallalllalllalllalalalalalala hud zelo!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla babike boste danes navijale za rebeko?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 20:08:40
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A bi mi lahko prosim naredile uslugo? Zanima me, kok so široke bordure za otroške sobice A se da kateri zmerit? Sej so vse enako široke a ne?. Jaz jih imam iz BC (so vse enkao široke) - natanko 10,6 cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?