|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
23.5.2008 12:33:17   
blanč
POROČILO LETOŠNJE GUČE dobite iz prve roke. Jaz sem tam že inventaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
23.5.2008 12:34:49   
blanč
Arneja, jupi Bravo ze celico borko oplojeno
Daisy, jupi bravo za male purgere. sej so a ne

Dajamaja in Abra, močno upam, da bo pri vama vse ok

Pikovit, bravo za genetiko

se podpišem.

jaz grem pa danes na koncert letaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
23.5.2008 12:34:55   
DaisyE
No Josip je tud zanimiva izbira, Mlinčka. user posted image user posted image user posted image  Upam, upam, upam, da tole dobro počutje ni posledica Nalgesina. Tebi se v avto priklopim samo v primeru, da misliš tako ali tako z avtom tja. Ampak, kdo bo pa pol pil? Saj dons sem bla tolk pridna, si lahko taksi privoščim. Bom račun hrvaški vladi poslala. user posted image user posted image user posted image

Gigi, jaz bi bla tud skoz prklopljena. user posted image  Samo ne vem, če me bodo čez dve leti vzeli, če bom mela hrvaškega otroka. user posted image

Sonček hvala na komplimentu. Dons je 12. dan po ET, to je 17. dan po punkciji. jaz mislim, da ti počasi lahko čestitamo. user posted image user posted image user posted image  Še malo pa boš na seznamu.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
23.5.2008 12:35:55   
netka34

ola fugice!! (sej zadne cajte je kr dost debat okol tega, ne)??user posted image user posted image

No, včeraj zvečer je padla 1. špikca!! Ufa!! Moj je kr stran gledal!!In neki jamru, d to pa je ornk doza...user posted image user posted image user posted image

Ma me neki ful firbec...pa je pri suprefactu vse napisan v angleščini, js sm pa pinokjo...user posted image

Če sm js pr zadnji O slučajno!!!! zanosila......kaj se bo zej zgodilo, ko pa si brizgam suprefact? Sej test itak še ne bi pokazal....

Mal me skrbi zaradi določenih znakov, ki se mi dogajajo....

Mi pomagate?

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
23.5.2008 12:36:05   
blanč
uf sem mal monologa užgala, sam ne morem skozi sodelovat, ker imamo gužvo v službi.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
23.5.2008 12:36:29   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

jaz grem pa danes na koncert letaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

A na slake?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
23.5.2008 12:38:38   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Če sm js pr zadnji O slučajno!!!! zanosila......kaj se bo zej zgodilo, ko pa si brizgam suprefact?

Popolnoma nič. Ko boste ugotovili, da si noseča, ga boš nehala jemat in to je to. Suprefact nikakor ne vpliva na nosečnost. Ti grem k Pušenjaku kaj zvohat. In seveda navijam, da maš prav. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
23.5.2008 12:41:30   
sonček33
Vidiš Netka, sem ti rekal, da tukaj na rr punce vse vedo, pa prijazne ful. marjetka pa še brska in išče drugod...Ni kej. Super ste!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
23.5.2008 12:42:13   
DaisyE
Evo netka, eden od mnogih...

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4394570,4396750#msg-4396750

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
23.5.2008 12:42:56   
Zvezdica

Punce moje zlate: ENA CELICA SE NAM JE OPLODILAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Jaz se še  kar tresem. Sem rekla Rešu, da se ne bo ustrašil jutri, ker ga bom objela. Je rekel, me boste objela in kušnla. Sem rekla, tudi to. Je rekel, ampak Čedota boste pa dvakrat, ker je dobro zmešal, sem rekla, ma, kolikokrat bo hotel user posted image . Zdaj se naj samo lepo naprej še razvija ta najina pikica. Prooooosim.

Hvala za vso podporo. Vem, da je še dolga pot, ampak zame je že tole mala zmaga user posted image .
[/quote]

ČESTITKE!!!!! Pestke smo dobro držale user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.5.2008 12:55:10 >

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
23.5.2008 12:43:27   
Zvezdica
PIKOVITEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vse je v redu...zdaj pa otroke delatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
23.5.2008 12:43:32   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
marjetka pa še brska in išče drugod...Ni kej. Super ste!

Marjetka je na dopustu (uuupsss - na bolniški), pa ji je dolgčas. user posted image user posted image

Kje si zdaj, moja vijolična pošast?

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 23.5.2008 12:44:57 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
23.5.2008 12:44:54   
netka34
Pupe, svaka čast!!

Marjetka, tebe mam pa že itak od skoz v čislih user posted image , si me pa tko potolažla!!!! In hvala , ker navijate!!

Ja sonček, dobr d te mam.

Kakšne ste mele pa drgač kake znake pr suprefactu?

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
23.5.2008 12:45:46   
sonček33
A res Marjetica, dopust. samo danes ? fajn fajn...men je super, da nas je mal več gor...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
23.5.2008 12:46:16   
mismis
Evo zdej bom pa jest bolj kot ne undercover user posted image  če slučajno šefe (ne bodi ga treba) uleti

Netka, superfact ne škoduje nosečnosti, če pa ti bo slučajno user posted image  zamuja, pa le naredi test, da se prepričaš, da nisi že srečka

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
23.5.2008 12:46:28   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
23.5.2008 12:47:38   
DaisyE
Sonček bolniška do pondelka vključno s pondelkom. Samo moj dohter še ne ve. user posted image user posted image user posted image  Evo moram ga kuj poklicat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
23.5.2008 12:48:23   
sonček33
Netka - utrujenost. Ful. jaz bi samo spala.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
23.5.2008 12:48:40   
Zvezdica
Reško nato začne pripravljat, ji vmes razlaga, katero luč mora prižgat in zakaj, kaže ji mašinerijo in meni začnejo malo klikerji v glavi delat. Ozrem se v njega z nabolj zaskrbljenim možnim pogledom pod soncem in vljudno vprašam s tresočim glasom: "Pa saj mi boste vi punkcijo delali, a ne?" No on se začne režat: "A to vas skrbi? No gospa je dobra zdravnica." Ok, spet en od njegovih nedoločenih odgovorov, ampak me je malo pomiril. Nakar, o ti strela, se gospa hrvaška zdravnica vsede pred moje noge bose... Tako je, prav ste prebrale. Reš me je žrtvoval v znanstvene namene! In to glih mene, ki mi je Karmen zadnjič razlagala, kako je eni drugi gospe enkrat pri Rešu ena učeča se dohterca delala punkcijo in jo fino zmasakerirala . Ampak kaj si čmo pomagat, ko smo enkrat noge narazen dale. Ni blo druge, kakor vztrajat. Hvalila sem boga in mojo modrost, da sem preventivno vzela dva nalgesina eno uro prej. Pol je pa začela. Reško tako fajn piči, da samo takrat zaboli, ko ga predre, ona si je pa čas vzela in jih prav počasi žokala, vmes sem pa Reševe komentarje poslušala, ne predaleč, ne tja, pazite, a ste pospravli iglo? A mi lahko prosim prizaneseta?

Daisy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne moreš...sem skor dol padla od smeh, ko sem prebrala, da te je reško ŽRTVOVAL v zdravstvene nameneuser posted image user posted image user posted image

Čestitke za 7 celic!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
23.5.2008 12:50:11   
Zvezdica
Dajamaja, dej pojdi na krvnega, danes delajo do 16ih...vsaj tko mi je una rekla.

Jast sem šla, ob treh grem po izvide.

Pa reškota poklič!!!

Drgač vsem ostalim pa dober danuser posted image . Sem ga cel dan biksala okoli, zdaj moram pa kuhat:)
otroc so lačniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
23.5.2008 12:50:53   
DaisyE
Ja zvezdica, tako se lepše sliši... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
23.5.2008 12:50:57   
blanč
ne ne ne ne ne ne ne SLAKE. No ja, pa ne velik bolš, ni glih po mojem ohusu sam so mi prjatlce karto kuple, da gremo skup (brez moških smajli ki se hinavsko smeje). Nastopajo, no za nekj izvajalcev vem, čeprav jih je baje prek 20, mile kitičuser posted image , ET, karma, mambokingsuser posted image , brigita šuleruser posted image ,davor radolfi, pa še še in še....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
23.5.2008 12:53:21   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image  Men se pa Slaki dopadejo. user posted image user posted image user posted image

Oprosti, ampak nisem si mogla pomagat.

No, če greste brez dedcev, pol je itak vseeno kdo špila. Dajte si duška!!!!!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
23.5.2008 12:53:35   
mismis
Blanč

to pa bo veselica user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
23.5.2008 12:55:44   
blanč
Ja ja veselica. Upam, da ne bom vse folikle razbila (un klomifen iz črnega trga)in da zdržijo do sobote ko bo user posted image user posted image user posted image čunga lunga do smrtiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.