Abra -> RE: IVF/ICSI maj (3.5.2008 20:32:10)
|
Daan! danes je bil pa res lep [sm=smiley1.gif] še jaz sem kljub prometriumu vstala že ob pol osmih [sm=smiley36.gif] malo sem se še za otroke upedenala, da bo v pon. spet lepa frizura [sm=smiley1.gif] Krtexx, fino, da ti gre na bolje. Si pa pokasirala najboljši stanski učinek hiperce, za kar je najbrž blo vredno potrpet. Dajamaja navijačice skoz rabmo, tudi take na klopi v čakalnici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa res, še dvakrat grem spat, pa grem ponje [sm=smiley1.gif] kaj kej tvoja [sm=duda.gif][sm=duda.gif] pravita? Zdaj sta se pa že vgnezdila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] zdaj morata samo še rast [sm=smiley1.gif] Zvezdica, a moji spet v Postojni razgrajajo [sm=smiley36.gif] so že zadnjič Rešu nagajali, mi je ET moral 2x delat, ker je en nazaj v epruveto ušel [sm=smiley36.gif] midva definitivno ne bova imela mirnih otrok [sm=smiley36.gif] Še malo, pa jih greva iskat [sm=bravo.gif] Sonček, super [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] fajn si jo zapiči [sm=smiley1.gif] Če ti je rekla isto, kot menopur, si jo daj kar v trebuh. Meni je Reš naročil v rit [sm=smiley36.gif] na škatli pa piše, da gre lahko tudi subkutano. Vijolica, včasih je po stimuliranem postopku tudi menstruacija malo bolj močna in tisti kosi niso nič nenavadnega. Sluznica se mora sčistiti. Ledenka, kaj bo pa jutri, spet meso [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pija in Rožica, navijam za čimveč blastocist in uspešen transfer [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=pujs.gif][sm=pujs.gif][sm=pujs.gif][sm=pujs.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Pika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] to sta ziher tisti pravi, 19. bo pa prav lep plus!! Šic s slabimi mislimi, nč če prej [sm=hudicek1.gif] ne pride, ker ne bo prišla!! 19. maj bo en prav lep dan, 4x pozitivni testi [sm=smiley1.gif] Vsem ostalim prav lep pozdrav!!!
|
|
|
|