|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
16.5.2008 10:42:15   
ROZICA29
Pija, pa ne no, jaz sem pa tko držala pesti, da ti rata. Hudo mi je, in mislim nate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
16.5.2008 10:44:33   
pikovit
Arnejčiuser posted image  a maš cedilo namesto ritiuser posted image user posted image user posted image Tud mene je bolelo,ne pa toliko.Je fajn obloženo,pa ni tako hudouser posted image
Tjaši progesteron-sem spada utrogestan,prometrium,dabroston...Tako da nisi nič falila.Samo opredelila nisi katerega imaš.user posted image
Abra kako kaj kaže?Kdor molči stotim odgovoriuser posted image
Zvezdica a pol si ok.Še malo pa boš mamauser posted image
Dejzi in Mlinčka kva dogaja?A vama je treba kal luštnega nalimat.Mogoče kakšnega Bruca al pa Miliča?
Sonček kako pa si ti kaj in tvoje priprave na veliki dan?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
16.5.2008 11:00:33   
ledenka
pija  user posted image user posted image user posted image  pa kaj je s tem našim majem???

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
16.5.2008 11:02:49   
Abra
Pikovit, jaz sem zeloo slabe volje. Najprej me je to z Dajomajo čist dol vrglo, zdaj Pija ... neki čudnega mora bit v zraku, da se ti minusi kar vrstijo in zgleda, da kar ni konca... Jaz v boju z izcedki trenutno vodim, dopoldne sem vedno malo v prednosti, popoldne me pa ujame ... Zdaj jemljem prometrium 3x in sem malo bolj močna user posted image pa kar bojim se vsega, tudi morebitnega plusa, da se mi zgodba ne bi ponovila. Sem tečna 300/h, najbrž je to kar pms...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
16.5.2008 11:09:13   
pikovit
Abrica moja zdaj je kar je.Da pa se nesreča 2x ponovi je pa malo verjetnosti.Tečnobo na stran in veselje na obraz.Mogoče pa premagaš izcedke in prva pritečeš na cilj.Ti zelo,zelo,zelo,zelooooooo želim.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
16.5.2008 11:18:23   
Abra
Pikovit, hvala user posted image sej jaz vse to vem user posted image slaba volja se mi včasih zdi kar dobra obramba. Pol se mi bo zdelo, da se vsaj nisem zastonj veselila. Saj veš, kako je, ko včasih raje nič več ne pričakuješ.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
16.5.2008 12:01:03   
zorica

Pija en velik user posted image zate.Mi je zelo žal, ampak ne se vdat.Očitno moramo res prehoditi križev pot do svojih user posted image .

Abra vsaj ti nas malo razveseli s kako dobro novico.Jaz še vedno navijam zate in za plusekuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
16.5.2008 12:01:34   
ROZICA29
Punce, spet eno vprašanje:

Včeraj je blo na vložku nekaj takega kot tkivo barve kože, veliko približno 2 cm, a je to kaj povezano z user posted image ?  Ker kaj takega še nikoli nisem imela.

Lep dan še naprej.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
16.5.2008 12:05:55   
sonček33
Pija žal mi je.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
16.5.2008 12:10:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

Punce, spet eno vprašanje:

Včeraj je blo na vložku nekaj takega kot tkivo barve kože, veliko približno 2 cm, a je to kaj povezano z user posted image ?  Ker kaj takega še nikoli nisem imela.

Lep dan še naprej.

rozica, to je lahko samo kos sluznice, ki ni bil prekrvavljen. menda je to redko, se pa dogaja user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
16.5.2008 12:12:06   
gigi1
Joj Pija lubica, res mi je hudo user posted image  user posted image  user posted image .

Punce ZDEJ PA DOST! Mene je že kar strah sem gor pokukat.
Zvezdica greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Abra greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pinki36 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008
Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

PUNCE DRŽITE SE! GREJTE, GREJTE.. PAZITE NASE IN user posted image  user posted image  IN NAM PRIDELAJTE SAME +++++++

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
16.5.2008 12:13:28   
vijolica30
zvezdica in gigi1 hvala za nasvete proti zgagi user posted image user posted image user posted image

lp,v

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
16.5.2008 12:26:24   
blanč
pija, ja sranje no, tale user posted image is shit!!!!!

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
16.5.2008 12:39:27   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Blanč  se strinjam čist, tko kaže ja! Upam, da vsem ostalim ki so na seznamu uspe, pa bo vsaj nekaj a ne?

Punce vsem hvala za besede, objemčke in vse dobro, zdaj se bom maxi potrudila, da bom na svoj poročni dan itak najlepša in najbolj sijoča, sej kdo bo pa drug a ne user posted image ? Pa imam dva greha za odpravit ki se imenujeta diplomski nalogi, to bi bilo do jeseni fajn kresnt, pol pa pogumno naprej....
Pa seveda bom do takrat ostala vaša zvesta navijačica, vas bodrila pisno ali pa samo v svojim mislih, in močno močno stiskala pestke. Tko punce, ena borba je zgubljena, ampak končna zmaga bo naša! Moramo verjeti v to!!!!! Grem kavo do konca spit, pol pa kr domov, no do nečakov prej, jih grem crkljat mal, moram od tle ker postajam mal otožna user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
16.5.2008 12:40:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Blanč, od hudiča si s temi slikcami user posted image user posted image user posted image user posted image .... jaz jih tko ne morem limat gor, sem pa tolk bolj vesela če kakšno vidim  user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
16.5.2008 12:44:01   
sapi
Pija  tale maj je pa ..... sem kar brez besed ... user posted image user posted image user posted image   ...
tjasshyy tudi zate user posted image user posted image user posted image ... vidim, da si že v akciji tako se dela ...

Naj bo za naprej srečno, srečno in še enkrat srečno user posted image user posted image user posted image ...

sapi

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
16.5.2008 12:46:31   
Grethy
Pija,

user posted image user posted image ne bom nič govorila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sam to, da mi je feeejssstttt hudo ... RES FEJST in še BESNA sem user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Rekla bi pa še tole, zdaj se boš začela pripravljat svoj telešček in psiho na korak čez veliki prag in potem na potovanje, kjer odklopi vse skupaj vključno z nami, uživajta z bodočim soprogom na "hanejmunu" in nas preseneti ko se vrneš z novico, da nista prišla nazaj sama ampak ste družinca ... to so moje najiskrenejše srčne želje ....

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
16.5.2008 12:55:22   
pinki36
Ambra zaenkrat je vse ok, moji dve damici sta še vedno pri meni.             

Gigi1  Hvala za odgovor, Kaj kljub temu da si za rezultate vprašala po telefonu so ti dali ultrogestan. Jaz nameravam delati test v nedeljo.

Mismis to jemoj drugi ICSI na GK Ljubljana. Punkcija 28.4, transfer 3.5. pa hvala za želje

Pija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vsem ostalim ki trpetate tako kot jaz. NE SE DAT!!!!!!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
16.5.2008 13:07:58   
sonček33
Grethy - spet si tako lepo napisala - Pija, tudi jaz vama želim vse to. 

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
16.5.2008 13:22:41   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Grethy - spet si tako lepo napisala - Pija, tudi jaz vama želim vse to. 

Hvala sonček ... saj veš ... to je tisto kar čutim ... lahko bi jokala z vsako posebej, ki ji ne rata, ker imam vedno solze v očeh, se pa tolažim s tem, da znam tud zavriskat od veselja, neozirajoč se na to, kje sem in kolko je ura, ko izvem za novo nosečko med soborkami, ma tudi za tako, ki je čisto naravno zanosila, pa magari že za petega otroka, samo da so ti miškoti zaželeni in potem zdravi in živahni ...

a se ti že kej prpravlaš na moje vriskanje 26.05. ... user posted image user posted image user posted image ... jaz komej čakam in fullll držim pestke ... pa nisi mi povedala s kerga konca si ... če si mi pa, se pa globoko opravičujem, sej veš da sm sklerozna, pa ne se zdej smejat 100/uro, boš vidla k prideš u moja mlada leta ... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 16.5.2008 13:23:39 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.5.2008 13:25:29   
sonček33
grethy - komaj čakam tvoje vriskanje
nisem ti še povedala, ne. Sem iz Gorenjske, okolica Bleda.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.5.2008 13:25:56   
mala81
mismis maš pa res vse pod kontrolo. Lepo, da misliš na vse in tudi na tiste, ki se zadnje čase malo javljamo.
Jaz se veselo špikam, sem že prava drogerašica.

Drugače pa malo gužve, finiširanje z diplomo, z user posted image  sva si privoščila malo morja in zeeeeelooooo uživala. Drugače pa optimistično naprej.

Ste pa naklofkale še pa još. Vsem, ki vam ni uspelo punce s povzdignjeno glavo naprej. Vem, da je hudo, ampak žal res moramo prehodit in prebrodit križev pot za te naše user posted image

Vsem novim user posted image  lepo nosečnost in izkoristite teh user posted image  maksimalno.

PA PA

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.5.2008 13:34:24   
Grethy
SONČEK maš z.s. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.5.2008 13:39:27   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 18.05
Arneja - UZ

Ponedeljek, 19.05
Mami26 - ET

Sreda, 21.05
Julija30 - UZ

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ
Rubin - UZ

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

Ponedeljek, 26.05.
   Pinki2 - UZ

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image  Dajamaja user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Zvezdica greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Abra greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pinki36 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008
Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline, ET 05.05.)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, ET 07.05.)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (špikarka)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image  
user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.5.2008 13:42:05   
sonček33
mismis - vsa čast za tako dodelan seznam.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.