|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
16.5.2008 8:53:48   
mismis
Pikovit, evo mene, sedaj sem sem bolj v fazi učenja, zato sem tako malo gor, ampak sej bo bolje...še teh 6 izpitov pa bo

Kako smo naše trepetalke:
Pija, ti si danes še 12. dan po ET user posted image . Mogoče pa bo tokrat uspelo

Abra, Zvezdica vi2 sta pa 11. dan. Kako nam kaže?

Pinki36, žal zate ne vem, kdaj točno si imela ET, ali je bilo to 04.05. ali 05.05., ugalvnom tudi tebi želim vso srečo

Stijan in Sonček, ali bosta kaj popravili majsko statistiko?user posted image

Arneja, žal nikjer nisem zasledila, da ima Daisy tudi v nedeljo UZ. A misliš, da jo lahko kar na svojo roko dodam
Dajamaja, kako smo kaj, še vedno na hamburgerjih?
Pika, pa ti, sta s dragim že splanirala kakšen nov izlet v Afriko, kakor se spomnim je bilo to nazadnje kar uspešno
Rozica29, mogoče bova pa junija skupaj, ti po zamrznjenčke, jaz pa cel postopek čez
Grethy, kje si?
Oktavija, kdaj točno zdaj ti začneš z IUI, toliko da te prestavim na zgornjo TOP LISTO

Kako ste kaj naš štajersko konec, mala81, zorica, Rubin in Julija30? Tudi za vas vse navijam

prav vsem pa želim lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
16.5.2008 9:19:07   
zorica

Rubin ti 27 punkcija, jaz pa teden dni kasneje.Ne morem verjeti, da sem pregurala tako daleč in da sem končno tu kot sem.Kako je kaj počutje ?A pikaš pa se v trebuh pod popkom ali pa se lahko še kam drugam ?
Arneja zato je ravno verjetno najboljše da se čisto prepustim dr.V tej veliki želji priti do user posted image bi si vstavila dva, brez razmišljanja na posledice glede  na svojo bolezen.

Punce danes je tak fajn dan, pa še petek je !!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
16.5.2008 9:19:17   
Zvezdica
Mismis, boš ti znala povedat...ali pa katera druga, če bi morda jutri delala test, mislite, da bi se lahko kaj pokazalo?
Jast ne zdržim večuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
16.5.2008 9:23:03   
Zvezdica
Aja, pa še to... a veste, da nisem dobila nič iz PO za zmrznjenčkeuser posted image

Pa sem tko upala, da se bosta uspešno zamrznilauser posted image .

Zadnjič je ena spraševala za prijateljico, ki jo zgaga daje. No, jast sem imela zgago od 6 m nosečnosti dalje, in to tako, da je blo grozno. Pomagali so mi polpekoči feferoni (zjutraj enega na tešče - grozno) in čez 1 dcl hladnega donata. Radensko sem pila pa čez ves dan - pa BTW jast sovražim radensko. Ampak to mi je pomagalo.

LP

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.5.2008 9:25:07 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
16.5.2008 9:27:55   
blanč
zvezdica, če si že 14 dan po punkciji lahko narediš test, drugače pa raje še malo počakaj, če lahko.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
16.5.2008 9:30:34   
blanč
Punkcija je isto kot v naravnem ciklu ovulacija in 14 dni kasneje sigurno hormon pokaže nosečnost, če seveda nosečnost je... Tako je men razložila zdravnica.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
16.5.2008 9:30:51   
gigi1
Hojla punce.

Nimam časa zato čisto na hitro sem najdla nekaj na temo zgage v nosečnosti (tudi mene skrbi).

Zgaga
Do zgage pride zaradi relaksacije mišic v spodnjem predelu požiralnika, kar dovoljuje, da se želodčna vsebina vrača navzgor. Ta refluks kisline povzroči vnetje požiralnika in zgago. To se še poslabša med nosečnostjo zaradi pritiska ploda na želodec. Težavo ublažimo z dvignjenim vzglavjem, uživanjem manjših obrokov hrane in izogibanjem poznim obrokom pred spanjem. Od zdravil je dovoljena uporaba antacidov.

Cel link z različnimi težavami in kako si pomagati:

http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1811

Objemčke vsem. Nekaj moram nujno naredit za službo. Se pridem kasneje pofočkat.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
16.5.2008 9:37:47   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Mismis, boš ti znala povedat...ali pa katera druga, če bi morda jutri delala test, mislite, da bi se lahko kaj pokazalo?
Jast ne zdržim večuser posted image

če se jaz prav spominim si ti imela ET na 3 dan po punkciji + 11 dni po Et je to 14 dni.
Tako da mislim, da bi ti danes test že kar prav pokazal. Nekaterim je pokazal pravi rezultat že 9 ali 10 dan.

Je pa tukaj eno vprašanje na mestu, in sicer ali boš sprejela rezultat, ki ga boš dobila, kot pravi rezultat. Nameč, zakaj vedno pravimo, da počakati vsaj do 12. dne, zaradi dveh razlogov, da ne razmetavamo denarja za teste in da se v primeru negativnega testa ne prepričujemo, da še ni dovolj hormonov.

Po drugi strani pa, če je test pozitiven, itak pozabiš na vse razen na tisto pikico, ki jo imaš.

Tako da veliko sreče in ne pozabi sporočiti rezultatov, ne glede na to, kdaj boš delala test  user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
16.5.2008 9:47:45   
Zvezdica
Mismis hvalauser posted image .  Ja, zelo dobro se spomniš. 3 dan po punkciji je bil ET.
Verjetno bom jutri delala test, če ne celo v nedeljo. Me tako mika... Pa sej me razumete.

V vsakem primeru, bi moja M morala prit v nedeljo, sicer srčno upam, da je ne bo... ampak če bi zagledala user posted image user posted image bi me še naše Savinjčanke, Celjanke in Mariborčanke slišaleuser posted image .

Kar se rezultata tiče, bo tak kakršen pač bo, sej sem napisala kaj bo če bo pozitiven. Če bo kakorkoli drugače, pa takoj ko bo primeren čas v nove boje.

Berem vas že dolgo, aktivno sem se vam priključila tam nekje februarja in če lahko kaj rečem je, da ste zlata vredne, ker ste super motivatorke in na splošno se ne predate. Enostavno v primeru neuspeha ste takoj pripravljene na nov boj. Kapo dol. Toliko močnih žensk na kupu pa še nisem spoznala.

Grem se crkljat s tamalim, danes sva se odločila da bova kar domauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
16.5.2008 9:48:47   
oktavija
Oktavija, kdaj točno zdaj ti začneš z IUI, toliko da te prestavim na zgornjo TOP LISTO

Nevem še čist točno ker moja tečkauser posted image  še vedno zamuja in je vse odvisno od nje, sporočim vam točen datum ko se hudiček pojavi....user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
16.5.2008 9:52:35   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Mismis hvalauser posted image .  Ja, zelo dobro se spomniš. 3 dan po punkciji je bil ET.
Verjetno bom jutri delala test, če ne celo v nedeljo. Me tako mika... Pa sej me razumete.

V vsakem primeru, bi moja M morala prit v nedeljo, sicer srčno upam, da je ne bo... ampak če bi zagledala user posted image user posted image bi me še naše Savinjčanke, Celjanke in Mariborčanke slišaleuser posted image .

Kar se rezultata tiče, bo tak kakršen pač bo, sej sem napisala kaj bo če bo pozitiven. Če bo kakorkoli drugače, pa takoj ko bo primeren čas v nove boje.

Berem vas že dolgo, aktivno sem se vam priključila tam nekje februarja in če lahko kaj rečem je, da ste zlata vredne, ker ste super motivatorke in na splošno se ne predate. Enostavno v primeru neuspeha ste takoj pripravljene na nov boj. Kapo dol. Toliko močnih žensk na kupu pa še nisem spoznala.

Grem se crkljat s tamalim, danes sva se odločila da bova kar domauser posted image

Jaz močno upam da te bom jaz v Celju slišala kako kričiš od veselja!user posted image user posted image user posted image

Se pa tudi jaz podpisujem pod tvoje besede o neprestani bojevitosti in pogumu naših sobork!!! Kapo dol za vse!!!user posted image user posted image user posted image  Hvala vsem, ki nam stojite ob strani!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
16.5.2008 9:54:56   
Fargesia
Zvezdica, jaz takoooooo močno stiskam pesti zate, da me že členki bolijo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
16.5.2008 9:59:27   
tejek
Živjo punce.
Ker zadnje čase bolj neredno spremljam dogajanje na tem forumu, me vsakič pričakajo in pretresejo slabe novice. Pa kaj je to z mesecem majem?????  Zdaj pa res do 19.5. ne sme biti nobenih slabih novic.
user posted image user posted image  obema.
Večraj pozno popoldne sva imela UZ. Videl se je user posted image , zato me je Reš naročil 29.5. ponovno na UZ, ker se naj bi takrat videla oba, če sta še oba.
Pa tudi če bo samo ta, je to za naju VELIIIIIIIKA SREČAuser posted image .
Je Reš mojemu naročil, da mora zelo pazit name.
Lep dan. Grem na Štrajersko, upam da je tam kaj več sončka.
Lp, Tejek

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
16.5.2008 10:06:23   
Grethy
... no zvezdica jaz čakam, tudi v Celju kot Oktavija, pa bom tud z veseljem počakala do jutri al pa nedelje, samo da te moja ušeska slišijo ... ampak velja samo un kričanje od veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej si itak nosečka, sam še potrditev z uradne strani rabimo, ane ...

bi bila vesela slišat kričanje vseh trepetalk tu do Celja

mismis sem skoz prisotna,
sam mam pardnevni obisk in se ne morem skoz za računalom pol izpostavljat, ni kulturnouser posted image user posted image

Vsem ostalim pa lep petek in še lepši vikend ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
16.5.2008 10:09:52   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: tejek

Živjo punce.
Ker zadnje čase bolj neredno spremljam dogajanje na tem forumu, me vsakič pričakajo in pretresejo slabe novice. Pa kaj je to z mesecem majem?????  Zdaj pa res do 19.5. ne sme biti nobenih slabih novic.
user posted image user posted image  obema.
Večraj pozno popoldne sva imela UZ. Videl se je user posted image , zato me je Reš naročil 29.5. ponovno na UZ, ker se naj bi takrat videla oba, če sta še oba.
Pa tudi če bo samo ta, je to za naju VELIIIIIIIKA SREČAuser posted image .
Je Reš mojemu naročil, da mora zelo pazit name.
Lep dan. Grem na Štrajersko, upam da je tam kaj več sončka.
Lp, Tejek

O tejek le pridi user posted image user posted image user posted image user posted image , s sončkom smo bolj tako, po savinjsko, ampak se pa vseeno prikaže, pa prav simpatično vetruje , nč bat tud če bo padalo, sam da klimo mal zamenjaš in navijamo pri nas doma, da bi bila sreča dvojna, torej user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
16.5.2008 10:13:02   
Abra
Mami na strani ZZZS pod novosti, glej "19. april 2008 - Uveljavitev sprememb in dopolnitev Pravil obveznega zdravstvenega zavarovanja 19. aprila 2008" kot sem pa rekla, je to siva cona ... glede zarodka visoke kvalitete ...

Pija pojma nimam kaj ti reči ... včeraj sem ga jaz tudi še imela, res manj. Danes ga zaenkrat še ni. Sem ravnokar čekirala user posted image Sej ne vem, kdo je v tej bitki zmagovalec, mi je pa na tečnobo krat 3 udarlo user posted image

Pikovit, kot vidiš sem bolj tiho čist zarad tečnobe user posted image Bom jaz tut presenečena, če bo presenečenje user posted image

Arneja, čist nč ti nisem fouš za špikanje v rit, tega pa res ne bi rada doživela. Jaz mam že po stopki vedno tak flek, kaj bi šele blo, če bi se morala vsak dan user posted image sej praviš, še parkrat, pa bo user posted image

Zvezdica jaz sem imela včasih tuki kar dober filing in sem znala lepo napovedat user posted image ti imaš za sabo t.i. biološki test, ki ti daje veliko upanja, pa še tvoje težave so take, da se jih z ivf lepo obide user posted image
Jaz sem imela tudi tak resičast izcedek ... ne vem, kaj ti reči, sej vidiš, kako pozornost mu posvečamo user posted image Glede testa - če sem se v 4 transferjih kaj naučila, sem se to, da ga nima smisla delat prej. Sploh, če imaš transfer 3. dan, kot si ga imela ti. Drugače, bi načeloma jutri moral pokazat pravi rezultat. Če res ne moreš zdržat, pojdi danes na krvnega, jutri urinskega jaz še ne bi delala. Tolko čejev se ti lahko postavi, da ne bo do ponedeljka čisto nič manj živčnosti ...
Pošta pa mogoče še pride user posted image sej to je tisto, tretji dan so še vsi lepi, do petega pa ni več kaj izbirat ...

Tejek super novica, čestitam user posted image sta pol vidla srček al ne?

Dajamaja, kako si?

Še tri dni pritiska, pa bo. Če ne drugega vsaj enkrat user posted image zajebavam. Tut to je neki! Naj se navadi, da ne more bit zmer taglavna. Če bom pa slučajno zmagala, pa še tolk boljš. Sicer, glede na to, kako mi s pms vrača ...

Pozdravček čisto vsem!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
16.5.2008 10:14:49   
Abra
user posted image user posted image user posted image bravo jaz!!! Očitno dobro bijem boj s hudičem user posted image clo besede zajebavam mi ni cenzuriralo user posted image user posted image

sem se morala pa zdej ful zatipkat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Abra -- 16.5.2008 10:17:23 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
16.5.2008 10:18:20   
tjasshyy
Še eno vprašanje imam, in sicer glede časa ki naj bi minil med postopki?? Danes mi je sestra rekla, da je najboljše da so vsaj štiri M vmes in da bi začeli tam nekje konec septembra. Pa me zanima kakšne mate vi izkušnje oziroma kako hitro po neuspelem postopku ste začele znova s špikanjem? Ker zamrznjenčkov žal nimam nič.
Hvala!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
16.5.2008 10:22:17   
Pija76
Ojla punce,

no pri meni je priteklo rdeče, tako da tudi tokrat zgleda ni uspelo. Ah kaj čmo......

Navijam za vse vas, Abra in Zvezdica popravita statistiko za 19.05.

Stijan in Sonček dopolnita seznam nosečk za maj tudi vedve!

Vsem en lep pozdravček, grem delat......

(odgovor članu tjasshyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
16.5.2008 10:26:25   
Abra
Pija user posted image user posted image user posted image pa ne no! A je to zdaj še izcedek, al se je že ulilo? Ne se ji kar tko pustit, dokler se ne ulije jemlji utrogestan, sej veš, tuki se fajtamo do konca! Jaz bom še kar pesti držala!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
16.5.2008 10:27:23   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 18.05
Arneja - UZ

Ponedeljek, 19.05
Mami26 - ET

Sreda, 21.05
Julija30 - UZ

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ
Rubin - UZ

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

Ponedeljek, 26.05.
   Pinki2 - UZ

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image  Dajamaja user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Zvezdica greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Abra greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pinki36 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008
Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline, ET 05.05.)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, ET 07.05.)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. nizki štart špike)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (špikarka, ET 04.05.)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image  
user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
16.5.2008 10:28:36   
mismis
Tale mesec kao ljubezni se pa res norca dela iz nas ##4&"#$#"

Pija76, pa ne še ti user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
16.5.2008 10:30:07   
pikovit
Ma porkaš Pija.Naj se gre srat vse skupaj.Če drugega ne greš pa vsaj čez lužo.Res mi je žal.user posted image Saj veš kaj ti bom rekla.Ne daj se.Gremo naprej.Mogoče bova pa v jeseni skupaj.Zdaj pa se odpočij in novim zmagam naproti.Pred sabo imaš veliki dogodek.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
16.5.2008 10:33:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: tjasshyy

Še eno vprašanje imam, in sicer glede časa ki naj bi minil med postopki?? Danes mi je sestra rekla, da je najboljše da so vsaj štiri M vmes in da bi začeli tam nekje konec septembra. Pa me zanima kakšne mate vi izkušnje oziroma kako hitro po neuspelem postopku ste začele znova s špikanjem? Ker zamrznjenčkov žal nimam nič.
Hvala!

Cca. 3 mesece

(odgovor članu tjasshyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
16.5.2008 10:36:25   
zorica

Danes se tam spodaj počutim isto tako kot par dni pred user posted image .KT jem še dva dni in potem se bo vlilo.Nimam nekakšnih krčev in bolečin, le jajčnike rahlo čutim.A je to prav, glede na to da se špikam ?
Saj vem, vsak dan nekaj težim, a kaj ko mi je prvič,..user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.