|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
14.5.2008 19:59:45   
DaisyE
Mater, sploh se ne morem sprijaznit z mislijo, da ste štajerci. Zdaj mam pa vse tri celice, ki mi še delajo v možganih, s tem okupirane...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 926
14.5.2008 20:00:28   
blanč
jp kr dej meuser posted image user posted image user posted image user posted image  Naj se učijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 927
14.5.2008 20:01:22   
blanč
Marjetka a veš da so tiste tvoje celice kot žička v glavi???

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 928
14.5.2008 20:01:48   
DaisyE
Eh blanči, morš živce šparat....
A je bla zadnje cajte kaka fajn tema objavljena? user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 929
14.5.2008 20:02:04   
vijolica30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 930
14.5.2008 20:02:19   
oktavija
Halo punce Celje je spodnja savinjsak dolina in štajerska!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Men pa ne bo treba papat Klomifena na črno saj so mi ga dali kar na belo...user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 931
14.5.2008 20:03:02   
blanč
nisem sledila. Sam včasih pa morm mal povedat. Se pa zato doma bolj šparamuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 932
14.5.2008 20:03:18   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Marjetka a veš da so tiste tvoje celice kot žička v glavi???

Tega zdaj nisem sposobna sprocesirat, saj veš, vse proste kapacitete so trenutno s štajerci zasedene... Explain yourself please.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 933
14.5.2008 20:04:54   
DaisyE

Se pa zato doma bolj šparamuser posted image

Jaz se pa doma pucam... user posted image user posted image user posted image  Ni čudno, da ma tolk švoh spermo, če je pa nonstop pod stresom.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 934
14.5.2008 20:06:11   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Halo punce Celje je spodnja savinjsak dolina in štajerska!user posted image user posted image user posted image

OK, samo malo cajta mi dajte, da se mi fino uleže ta ideja.

A pol med celjani in mariborčani ni rivalstva?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 935
14.5.2008 20:07:21   
DaisyE
Mater zdaj moram pa še kar enga šlosgolda ruknit!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 936
14.5.2008 20:07:24   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

OK, samo malo cajta mi dajte, da se mi fino uleže ta ideja.

A pol med celjani in mariborčani ni rivalstva?

Ne ni rivalstva, mi se imamo radi!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 937
14.5.2008 20:09:33   
blanč
matr ven me je vrglo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 938
14.5.2008 20:11:06   
blanč
ok dela

Zdej ti pa povem, da so tvoje 3 slabotne celice v žički zato, da ti ušesa skup držijo user posted image user posted image user posted image bravo za žičkooooo

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 939
14.5.2008 20:11:12   
DaisyE

Ne ni rivalstva, mi se imamo radi!user posted image user posted image user posted image

Že vem, oktavija!!! Tebi tam otroke delajo, a ne?

Love is in the air......

To mi se pa dopade. Men so tud štajerci všeč. Pa dolenjci, pa primorci, pa gorenjci, prleki, belokranjci, pa korošci... 

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 14.5.2008 20:12:11 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 940
14.5.2008 20:15:34   
DaisyE

Zdej ti pa povem, da so tvoje 3 slabotne celice v žički zato, da ti ušesa skup držijo user posted image user posted image user posted image bravo za žičkooooo

E, pa smo našli funkcijo! user posted image user posted image user posted image  Ušesa so vitalnega pomena!

Jih moram malo razbremenit, da ne bojo pregorele, pol mi bodo pa ušesa stran odletela. user posted image user posted image user posted image  Mater mam glupe.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 941
14.5.2008 20:15:45   
gloria
Rožica 29 in Dajamaja zelo mi je žal za vajuuser posted image user posted image user posted image
Pinki 2 čestitke za dve pikiciuser posted image
Gigi čestitke za ++++++....končno nova user posted image  tuki gor.....
Pija in Abra močno držim pesti za vaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 942
14.5.2008 20:18:17   
DaisyE
Evo koke, en postaven štajerc samo za vas

user posted image

Ne smem se zajbavat! Kar čutim, da so se mi folikli za 3 mm skrčili! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 943
14.5.2008 20:18:30   
blanč
Jih moram malo razbremenit, da ne bojo pregorele, pol mi bodo pa ušesa stran odletela. Mater mam glupe.

Ne marjetka, ti pa glupe? a si nora al ka??? nikoliiiiiiiiiiiiiiiii Kar babnce povemo je vse ful fajn pa pametn pa cort pa...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 944
14.5.2008 20:18:39   
arneja
Joj, jaz sem zjutraj tudi čisto depresivna postala user posted image . Ker enostavno ni pošteno: se trudimo in trudimo in potem razočaranje. No, zdaj pa vsaj vidim, da je Gigi uspelo user posted image . In to v prvem postopku user posted image .

Dejzi, kako si ti kaj? Te že kaj špika? Mene nič. Upam, da to ne pomeni, da ne reagiram na Menogon user posted image .

Abra in Pija, javita se. Imam kar občutek, da kaj ni v redu, če se katera punca ne javi. Tako, da, današnje poročilo, prosim user posted image .

Abra, se mi pa zdi, da je res najbolje nič preveč se trudit okoli postopka. Jaz sem prvič h Karmen hodila, drugič k bionergetiku, tokrat bomo pa samo jaz in vitaminčki, in mi ni treba nič letati naokoli. Pa da vidimo rezultat. Že komaj čakam nedeljo.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 945
14.5.2008 20:19:01   
blanč
marjetka jazzzzz nč ne vidim

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 946
14.5.2008 20:20:37   
arneja
Pa, daj, Dejzi, kje si slikco od tistega Slavčka našla user posted image ? Upam, da smeh povzroča rast foliklov user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 947
14.5.2008 20:22:19   
DaisyE

marjetka jazzzzz nč ne vidim

Boljše zate!!!! Če zdaj še enga prilimam (kar ga bom) bom pa s folikli že v minusu, pa tri mesece sploh ne bom mela ovulacije. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak zate blanči vse.

Arnejči malo me že tišči zadaj pod rebri. Mene vedno tam tišči. Nič panike zganjat zarad menogona. Kako dozo pa maš. Jaz sem mela prvič dve, po sem šest al sedem jajc sproducirala.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 948
14.5.2008 20:23:23   
tjasshyy
Gigi-user posted image user posted image user posted image user posted image , sem tako vesela zate!!!! Končno ena lepa novica!!!Uživaj maksimalno vseh devet mesecev!!!

Si še meni malo vlila upanje...jaz sem mela zjutraj minimalno čudnega izcedka ki je čez dan izginil.O user posted image ne duha ne sluha, tudi zvija me nič ne,tako da sploh več ne vem kaj naj mislim..sem danes še enkrat delala test, ker ne znam pustit na miru, zopet je bil -user posted image . Kje zaboga je m?? A ima mogoče katera podobne izkušnje, jutri je namreč že 15 dan?Lahko pa da res tale progesteron zavira?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 949
14.5.2008 20:23:39   
sonček33
gloria - kako si?
grethy - a si kej blizu?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.