|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
13.5.2008 18:43:15   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 14.05
mami26 - punkcija

Četrtek, 15.05
Rubin - UZ
Julija30 - UZ

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 15.05.
 Tejek - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dajamaja greje  user posted image user posted image - TEST 14.05.2008
Gigi1 greje   user posted image user posted image - TEST 14.05.2008
Pika74 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pija76 greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Rozica29 greje   user posted image - TEST 19.05.2008
Zvezdica greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Abra greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pinki36 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008
Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline, ET 05.05.)
  • Pija76 (špikarka, ET 04.05.)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, ET 07.05.)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. nizki štart špike)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič, ET 03.05.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, ET 04.05.)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO, ET 30.04.)
  • Abra ( dr. Reš, ET 05.05.)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Gigi1 (ET 28.04.)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image  
user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.5.2008 18:52:27   
mismis
no takole, jutri pa bo akcija:

Dajamaja in Gigi, želim vama    EN LEP VELIK PLUSEK (vsaki po enega) user posted image user posted image Upam, da bomo vsaj jutri malo polepšali seznam majskih nosečk

mami26, tebi pa želim jutri uspešno punkcijo user posted image

Sapi, gazda? kje...če misliš kod je gazda od user posted image ti lahko zagotovim, da sem to jaz.  Sicer pa ti, praviš da imaš dolgi postopek, jaz previdevam, da bom v kratkem, sicer bom pa vse to vedela že 30.05. ko grem na obisk k sestri Blanki

WP, BRAVO za uspešeno prestan prvi dan v službi, prvi dnevu so res najtežji. Pa veš, da so mene tudi že spraševali, če sem noseča, ko sem prišla po postopku v službo in sem jim vedno rekla:" ne da bi jaz vedela, če pa ti veš kaj več od mene, bom zelo vesela, če boš delila to informacijo z mano." To rečeš vedno čisto flegma in pol zgleda, kot da sploh še ne razmišljaš o user posted image

Arneja, tebi pa vedno dogaja, kajne?

Daisy in Blanč, I SAY HAY

kje ste ostale naše trepetalke, kako ste kaj, ali so vas te smotani izcedki zapustili?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 802
13.5.2008 19:04:24   
mavrica72
Evo, še pozdravček od mene. Kar nekaj časa se nisem nič oglasila, čeprav vsake toliko časa pridem malo pogledat koliko je dobrih novičk. Čeprav nisem "fizično" prisotna, navijam za vse vas, se veselim skupaj z vami veselih trenutkov in seveda sem žalostna ob vsaki vaši slabi novički.
Opazila sem, da se vam zadnje čase dogajajo bolj kot ne same slabe stvari. Punce, tega je dovolj - mora se končat. Jaz sem prepričana, da sedaj bo tudi za vas začel sijati sonček user posted image  Dajamaja in gigi1 - vidve sta sedaj prvi na vrsti in jutri da slišim prave besede od vasuser posted image

Abra in Pija, za vaju pa držim pesti, da se končajo ti izcedki, ker sama predobro vem, kakšne težave nam povzročajo. Verjetno se še spomnita mojega primera, jaz sem si povečala prometrium ravno zaradi rjavih izcedkov in to mi je pomagalo. Jaz mislim, da prometrium ne zavira menstruacije. Če ti je namenjena, bo prišla tako in tako (jaz sem v prvem postopku jo dobila na 12 dan in to kljub jemanju prometriuma).

Sicer pa jaz sem sedaj prišla do osmega tedna, zaenkrat še brez kakršnihkoli nosečnostnih problemov, čeprav bi imela skoraj raje, da bi mi vsaj slabo bilo malo user posted image  - tako bi vsaj vedela da sem noseča user posted image . Komaj čakam naslednji UZ, da izvem da je le vse v redu. Sedaj sem ravno prišla v  tista obdobja, ko sem imela že dva splava user posted image .

Punce, lepo se imejte, in mislim na vas.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 803
13.5.2008 19:10:15   
gigi1
Mavrica, Mišmiš in vse ostale hvala za lepe besede! Mavrica ti tudi samo pozitivno misli! Džim pestke za dobre novice na UZ.

Dajamaja kaj dogaja? Drži se jutri! Mislim nate.

Mami držim pestke za nebolečo punkcijo

Jutri javim kako je bilo

Punce vsem en lep večer in cartkite se. Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 804
13.5.2008 19:23:12   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Marjetka, ja ja ja september bo kmalu... Jaz bolj v zatišju, včasih se malo javim, da me čist ne pozabteuser posted image user posted image user posted image .

Grethy bomo že našle prave stole nič bat.user posted image  saj jaz tudi razzširjeno verzijo rabimuser posted image .
če boš za kak kofe mi kr javi.

jap se strinjam blanč, itak sem jaz zmerej za kofič, tko da če mi pride frendica za kak dan na obisk bolj proti koncu tedna, drugač pa lahko že prej, sem popoldne samauser posted image , ker je moj v službi, dons pa vsekakor ne, ker je cela štala tukaj na mariborski, pa gor proti štadionu, zdejle so meli LJ navijači tako pojačano spremstvo, ene 10 busov je blo, pa spredej 4 marice , pa zadej 4 marice , pa še navadni autki policijski, pa vsi v specialni opremi , so kr promet ustavli, nič jim ne zavidam današnjega šihta tu v Celju ...  zna bit full pestro .. no bomo vidli ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 805
13.5.2008 19:25:18   
dajamaja
Prebrala sem skoraj vse, ampak je blo mal preveč za zapomnit, pa še mal moram gospodinjit.  

Pija, kaj za vraga!?!!? A si ziher, al si tolk dolg gledala v gate, da se ti je pa rumeno zdelo. Držim pesti, da je bila fatamorgana.

Abra, si povečala dozo? Je kej bolš zdej?

Mami, jutri pesti za čim blažjo punkcijo!

Gigi, jutri bova pa midve na udaru. A ti greš krvni test delat? Ne boš na palčko lulala? No, upam, da nama bo dan naklonjen.

Jaz sem prilično OK. Sem v zadnji pripravljani fazi - back up scenarij imam, da se ne sesujem v samopomilovanju => en hamburger in pir. Če pa rata, grem pa po sveže češnje - jih obožujem, pa so še predrage za mojo skopuško stanje. Nekako ne morem deliti optimizma, da Prometrium ne ustavi M. Oz ne upam preveč upat, ker sem že tolkrat po glavi dobila.
Sicer pa zadnje dni srečni dogodki kar kapljajo - dobila sem pozdravčke davčne uprave in me je skoraj kap. A so nori al kaj? Kje bom pa vzela? user posted image
Danes vidim pošto iz Bolnišnice Postojna - jaz že čist nora - pa to ni res, ... pol pa vidim, da je obračun postopka user posted image  
Drugač pa ja, upanje umre zadnje!

Lep večer dečve!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 806
13.5.2008 19:36:00   
Grethy
Dajamaja  - TEST 14.05.2008
Gigi1         -
TEST 14.05.2008

Punci, karkoli že bo zjutraj videt al user posted image , al pa ++++++++
men je useglih, sam da bo user posted image user posted image user posted image , kej druzga tko nima za bit user posted image user posted image user posted image stiskam pesti 300 / uro ...

mami 26    -  PUNKCIJA 14.05.2008 - srečno na punkciji, naj te skor nič ne boli, glih tolko, se pravi skor nič, da boš vedla, da je foliklčkov v izobilju in da se bo dogajalo user posted image user posted image user posted image , ko se boš doma pripravljala na ET ...

vsem ostalim lepo sredo ... itak se pa še beremo

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 807
13.5.2008 19:48:01   
tjasshyy
naj se pridružim še jaz: Gigi in Dajamaja držim pesti za jutri, da ugledata en velik +! itak pa vem da vama bo uspelo!!!!!
Pozdravčke

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 808
13.5.2008 20:03:39   
Pija76
Dajamaja tolk sem bulila v gate, da je rjavo ratalo ja.....user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja kaj čmo, nič dobrega spet!! Mah sem jezna ko sto mater! Upam, da mi tole rata napisat, ker je res! Sem si že našla novo zabavo, izbiram destinacijo za poročno potovanje, ampak do ponedeljka ne rezerviram nič user posted image , do konca bomo čakali! JUtri ti želim en debel +, navijam!!!!

Gigi tebi tudi!

Mavrica 72 hvala za spodbudne besede, bi bil božji dar da z izcedkom rata do konca, jaz ne obetam nič dobrega od tega, saj veš slabe izkušnje.

Mismis pridnica kako si? Praviš da učena zgledaš? Sam da boš spet v akciji...

Kje je Pikovit? Neki štrajka tle gor a ne?

Blanč ti pa iz bach apa al kaj? Prav je tako!

Daisy ti me nasmeješ!

Abra in Pika pozdravčke vama pošiljam, naj se dobro konča!

Grety tvoji komentarji so pa tud za nasmejat, si dejavna dečva.

Lara Light kje se skrivaš? Pa Čarna?

Rožica naj se komaj vidna črtica pokaže v zelo zelo vidno, navijam!

Arneja navijam, navijam, navijam!!!!!!!!!

Joj punca, ki imaš punkcijo jutri, čimboljši pridelek ti želim.

Grem iskat potovanje naprej, pozdravček vsem!

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 13.5.2008 20:04:58 >

(odgovor članu tjasshyy)
Neposredna povezava do sporočila: 809
13.5.2008 20:16:51   
Grethy
Pija

Sej tud če nisem glih razpoložena, vas ne smem prav morit tukaj, boljš da vas zabavam, sicer pa že celo življenje špilam dvornega norčka, kjerkoli se znajdem, tako da mi je to v veselje, je spontano, če ti pa še povem, da sem si uspela najt približno takšnega moža, če ni še bolj odštekan, pol si lahko predstavljaš kako je pri nas doma ... včasih moram prosit za time out, da lahko do sape pridem user posted image user posted image user posted image

Kdaj skočiš pred matičarja in kakšne destinacije za potovanje ti dišijo? Aha aha nevestica, se spomnim da sem se ti ponudla da te pridem fotografiratuser posted image user posted image , pa en lep album skup spravituser posted image user posted image , pa si rekla da me ne rabiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... JOKE ... res kdaj se poročiš??

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 810
13.5.2008 20:25:15   
dajamaja
Pija, srce, kaj zdej rjavo... user posted image  Sicer mamo že res reveč izkušenj, ...ampak ****ti naj si premisli, pa pri Abri pa Piki tut!!! Tako kot je že Abra napisala, tudi jaz sem verjela, da smo dale dost slabga že skozi in da je to naš trenutek. Pa dejmo še verjet!!!! Ti pa le za poročno potovanje glej, definitivno sproščujoče. A bo kej ekzotičnega?

Grethy, zdej bom pa še jaz hotla s tabo na kavo. Se že tako dolgo nisem narežala do solz. Včasih smo to znal, zdej pa cel cajt neka šisa. Si je res treba znat čas za sebe vzet.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 811
13.5.2008 20:29:19   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

sej si najbrž že vse probala, pa vseeno, bob marley, three little birds, jest si zmer ta komad zavrtim, mal za odklop, če ti je seveda všečuser posted image  

ej vijolica30, tale komad je ful fajn... pa sem ga kar dala med favorites user posted image . Pa še glih za nas - fiksarke je user posted image

pija76 zdej ti morm pa neki povedat... mislm, če to ni naklučje! Glih to noč sem ful sanjala tvojo poroko. Je blo nekje na gorenjskem. Pa ponoč smo se peljal z avtom in ful je bil klanc... jest pa z eno garo... in sem šla 20km/huser posted image . No, pol je bla pa maša... pa lepo obleko si imela... jst sm bla pa tam bolj ob strani... in na glas molila... da bi vsaj ena pikica pr men ostala... in pol sm se zbudla iz teh sanj user posted image . Madonca a? Mi dela domišljija a?

Punce, jest sm dons še mal manj optimistična. Tole mi je že ful čudno. Ponavad imam celo user posted image  konc v 3 dneh. Zdej pa tole izcedkanje traja že celih 5 dni. Marička... nej že enkrat pride, če misle, al nej se pa spoka za kšn let pa pou.

abra te čist štekam. Jest tud nimam nobene želje, da bi zapovrh še tist minus gledala al pa negativni rezultat na krvnem testu. Na testu hočem plus al pa ga sploh ne delam. Zame test drgač nima pomena. So se mi že zdavnej zagraužal.

wp to ti pa verjamem, da je bla muka v službi. Jest najbolj sovražim take komentarje. Zato ponavad kr mal drgač povem. Ene parkrat sm rekla, da imam en poseg... neko operacijo na maternici... pa sej dost se nism zlagala. Ane. Vseen boljš, kot da pol pametujejo.

vsem neomenjenim želim vse dobro in jutri en lep dan.

lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 812
13.5.2008 20:51:41   
zorica

Če 17.5 vzamem zadnjo KT kdaj se potem prikaže po navadi user posted image , čez dva,tri dni ?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 813
13.5.2008 21:01:40   
Pija76
Dajamaja  no pa dejmo še malo verjeti user posted image , čeprav mi ne obeta najboljše! Upam pa zelo zate! Ne bo ravno eksotika, ker sem ugotovila da verjetno podnebje ni zdele najbolj primerno, bo pa čez lužo! Pišuka še neki sem hotla napisat tebi, pa ne vem kaj user posted image

PIka bo Gorenjska, bo na hribu, je cerkvica taka mala, ampak mene notri ne bo user posted image , jaz bolj slab molim....sem mislila, da boš zame molila user posted image , tko da ti vseeno zmoli eno zelo naglas  zate in za tvoji pikici, bog naj te prosim usliši!

Grety ne nisi se mi ponudila no.......res se ne spomnim user posted image , ampak zdaj imam pa že rezerviranega fotografa, drugač bi se pa mogoče še kej zmenile, no če odpove mam vsaj back up. A se ukvarjaš s tem?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 814
13.5.2008 21:05:53   
Abra
Dajamaja, naj bo jutri lep debel plus!!!! pa kar pogumno lulat na palčko user posted image kot vidiš, tudi hude doze progesterona spustijo skoz izcedke. Ti si ziher user posted image user posted image
Jaz sem si danes povečala dozo, hitro po tem je blo spet rjavo, celo neki rdečga. Zdaj je spet mir, bom vidla do kdaj.
Šok od davkarije sem pa jaz že pred enim mesecem dobila ... se velikrat sprašujem, če se sploh splača delat.

Gigi, ti tut, sem prepričana, da bo lep betahcg user posted image

mami nebolečo punkcijo in čimveč jajčk jutri!

Daisy, ti kar širi propagando, če so ti zgoraj kej obljubili user posted image sej ni nujno, da jo beremo, ane? S kako lepo obljubo bi tut jaz to počela user posted image

mavrica malo sm že pozabla, kdaj so se ti začei izcedki, tko kot nam? Si ti tut kar sama prometrium povečala? Ampak sej veš, ko imaš za sabo slabo izkušnjo, nisi nč več opimističen. Ti pa kar slabe misli stran, do tu si lepo pripeljala in boš tudi naprej.

Pija, šit no. A gre še kar na slabš? user posted image Prav maš, še nč ne rezervirat, imej pa sanjske prštimane za vsak slučaj. Jaz še vedno držim pesti, mogoče si pa ta izcedek le premisli.

Pika, zate tudi. Sam je res hudič tale tečka, naj se ulije, če misli, al pa ne! A boš šla kej prej na krvnega v adrialab? Meni to nč ne diši. Jaz grem tja samo če je plus, da vidim kok je visok hormon, kar tko pa ne. Ne morem. Ti testi so se meni tudi že zdavnaj zagraužali.

Vsem ostalim lep večer, sotrepetalkam brez izcedkov, špikarkam pa mirno roko.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 815
13.5.2008 21:07:31   
kajsica
WP, ti se samo oglasi usput, bova pa en fajn capuccino spile, ali pa šle preko ceste. Samo pokliči prej, prosim. No toliko za info, v petek pa res nimam časa, ker imam izpit v Celju - Delovno in socialno pravo. Pikola se mi že možgančki kravžljajo.

Marjetica, no potem si predstavljaš kako pestro je bilo na morju, so se ga kar pošteno nacukali, so borovničke šle ko šus, je mama samo velike učke mela. Saj veš kaki pivci smo pri naši bajti!!! Ja po otroke pa mislim, da boš ti šla malo pred menoj, ampak ne veliko, saj pravimda je M konec meseca in prve dni junija, naj bi bil UZ, potem pa itak veš da čakamo, pa čakamo, pa čakamo.....

Joj kaj držim za jutri pesti!!!!! Kar 2 testeka padeta!!! Pa da nas ne bosta predolgo v nevednosti držale!!!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 816
13.5.2008 21:08:20   
Grethy
Ja Pija ...ti bom na z.s. poslala kakšen link, pa boš lahko mal pogledala izdelke, slike ...albume ... itd ... se ukvarjava oba z možiceljčkom ...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 817
13.5.2008 21:27:00   
Grethy
Sonček 33 od kod si pa že ti?... lahko na z.s. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 818
13.5.2008 21:27:10   
ROZICA29
Dajamaja in Gigi, držim pesti za jutri, naj vama test pokaže en velik +.user posted image  user posted image  

Mojega izcedka je pa iz ure v uro več, tako, da mislim, da bo tudi tukaj kmalu konec veselja. Vem, da, dokler ni tečke, da ni konec, ampak takle rjav izcedek imam vedno pred user posted image , in sem že kr obupala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.5.2008 21:27:22   
Pija76
Abra gre na slabš ja........mah nimaš kaj, zgleda da deteljica bo a ne, sam ne 4 peresna. Ti smola smolasta!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 820
13.5.2008 21:28:13   
Pija76
Rožica ne obupaj še........

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 821
13.5.2008 21:31:27   
arneja
Triperesna deteljica: Abra, Pija in Pika, naj bodo tile izcedki lažni alarm user posted image .

Dajamaja in Gigi, jutri naj bo za vaju en tak super dober dan, ker bosta obe pluske zagledali user posted image user posted image .

Dejzi, veš, da si zaslužiš Gonal user posted image . Ga do sedaj še nisi imela? Jaz mislim, da sploh ne bom hotela več drugega zdravila, če bo slučajno že potreben še kakšen postopek.

Sva bila na Fernetičih in dobila Menogon. Sem se pa celo pot bala, da mi bo rekla lekarnarka, da zame ni nič na stran dala, da je očitno prišlo do pomote, ali pa da bo lekarna zaprta. No, pa je šlo na srečo vse po načrtih. Sem še dobila nek discount in namesto 220 evrov, plačala le 211 user posted image . Sva šla pa potem še na kavo v Sežani in se moram pohvaliti, da sem dobila piškotek zraven in sem ga na krožničku pustila user posted image . Sem mojemu ves čas govorila, naj ga on poje, pa je rekel, pacek, naj ga kar še malo gledam, da me bo rajcal user posted image . Piškotek, namreč user posted image . Sem si rekla, da od prvega dne M pa do punkicje ne poskusim čisto nič sladkega. Zaenkrat mi uspeva user posted image . Me pa moj malo draži: je šel prejle po sladoled, ampak sem ostala zvesta svoji odločitvi user posted image . Včeraj sem mu pa rekla, naj malo poskuša cigarete zmanjšati, da bom tudi jaz se sladkariji odpovedala, potem pa dodala, no, mogoče bom edino malo tiste kokosove čokolade iz Benetk poskusila user posted image . Ampak sem si potem premislila. Tista čokolada me bo v hladilniku lepo počakala do punkcije user posted image .

Pozdravček tudi vsem ostalim. Jutri pa spet tista boleča špika v rito user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 13.5.2008 21:33:11 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 822
13.5.2008 21:38:22   
womanpolice
Dajamaja in Gigi1... se pridružujem željam ostalih punc; da jutri ugledata en veeeeeeeeliiiiiiiiik +
Vso srečo!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 823
13.5.2008 21:39:08   
arneja
Abra, veš, da se vseeno raje sama pikam v rito kot da bi me dragi. Imam občutek, da vseeno lažje nadzorujem bolečino. Uf, bom pa tudi jaz vesela, ko bo stopka padla. Špikanje v trebuh mi je bilo mala mal`ca, tole mi je pa res boleče user posted image . Če Reško ni sadist user posted image ?

Kajsica, mene pa limone nič kaj posebno ne poženejo. Grem tako kot navadno na WC. S tem res nimam problemov. Jaz sem si pa zdaj spet Tifol kupila, pa E-vitol še zraven jem. Sem pa včeraj v trgovini prav omahovala ali čem kupiti pivo ali ne. No, pa ga zaenkrat še nisem. Bom videla, koliko bodo foliklčki v nedeljo kaj veliki. Če bodo slučajno premali, bom pa letela kot raketa v nabavo user posted image . Mi je ravno voda zavrela, grem limonce prelit z njo user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 824
13.5.2008 21:46:42   
arneja
Uau, Sayuri, kakšen trebuh že imaš user posted image . Jaz sem pa pegasta že ves čas, dojenčka pa od nikoder user posted image . Takrat, ko si imela Menogon, si imela tisto nesrečno nosečnost z molo, ne user posted image ? Celic si imela pa kdaj več, prvič ali drugič? Sem že malo pozabila. So tebe te špike v rito tudi tako bolele user posted image ? Haha, dve skodelici, da si s pulta porinila z bušijem user posted image ?

Zorica, super, da si se poštimala. Se pravi, te je samo preveč stresna služba obremenjevala. Meni je v prejšnjem postopku precej pomagal tudi bionergetik. Mislim, pri tem, da sem bila bolj mirna.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.