|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
9.5.2008 17:03:17   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
Pikauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zakaj je blo zadnjič?

Ja... sej nima smisla hodit, če ne rata...

Sem pa šla prou gledat v koledarček... in res -
- v 1. IVF se ne spomnim,
- v 2. IVF je prišel izcedek na 6. dan po ET
- v 3. IVF je bla hiper., pa mi jih itak niso dal not (so bli pol eskimčki, kjer je ciklus čist spontan)
- v 4. IVF je pa tud 6. dan po ET in evo - spet izcedek.

Moje telo je naštelano kot urca... nobenih odstopanj.... in niti pod razno se enkrat ne more zgodit srečen razplet. Uh, se mi zdi, da bom v drugem življenju imela 20 otrok na ta račun. Nekje se bo že mogl poračunat tole trpljenje.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
9.5.2008 17:06:52   
Zvezdica
Glej pika, jast razmišljam tako. Dokler je ni je pač ni.
Vem, da si misliš, ma ja, lahko je tebi govort ampak dejstvo je, da če boš zdaj slabe volje, se lahko ta hudič še res prikaže. Upaj, prosi, da je pač ne bo. Jast molim s tabo, pa verjem, da nisem ravno človek, ki veliko prosi. Valjda bom zdaj uslišana.

Ne vem kaj naj druzga rečem, mislim, da sem vse napisala.

i belive i can fly....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 477
9.5.2008 17:41:34   
blanč
Pija pa ne nooooooooooo. Jaz sem noro navijam, da je tale izcedek znak česa drugega...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
9.5.2008 17:45:02   
sonček33
Blanč Pika, ne pija

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 479
9.5.2008 18:06:35   
womanpolice
Punce... se opravičujem, da se nism prej javila... ampak kot vam je Grethy povedala... računalnik je zmrznu...

HVALA VSEM ZA NASVETE, DOBRE BESEDE, PODPORO...

Ampak, prelepo je bilo, da bi bilo res...

Po izcedku se mi je zdajle na WC-ju močno ulila kri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko, da mojih user posted image user posted image ni več... pa tko sm ju čuvala; počivala vse od transferja, itd.
Vem, da je to šele prvi postopek ampak zelo sm razočarana... Upam, da ne boste zamerile, ampak nekaj dni rabm, da se "poberem", zato se bom javila na forumu takoj, ko bom ok.

Hvala vam!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 480
9.5.2008 18:12:27   
gigi1
Pika prosim bodi optimist! Danes smo že večkrat povedal, da dokler ni tapraveuser posted image  še vedno obstaja upanje. Nekatere so imele temen izcedek, pa so zdaj nosečke. Držim pesti za tvoje in WPjine pikice. Treba se je borit!

Sonček vse bo OK. Lepo danes spančkat in jutri po otročke. Ti samo misli na to, kako lepo jih bo gret.

No na temo vitamina A, ki sem jo včeraj odprla. Sem gospo v lekarni zasliševala kako je s tem. Je rekla, da je tudi njej čudno tole z vitaminom A, ker gre za dozo, ki je priporočljiva za nosečke (povišana potreba za cca 30%), ga pa sigurno še kaj dobimo s hrano. Pravi, da je Bayer edini naredil zelo resne raziskave preden se je odločil za doze v Elevitu. Je pa omenila, da Elevit nima joda (ki ga nekateri odsvetujejo), Centomed Mami ga ima. Nisem bla dovolj pametna, na koncu sem se le odločla za verzijo brez vitamina A (ne vem zakaj sem si vtepla v glavo, da ga že tko dovolj zaužijem).
Še ena informacija, ki ne bo odveč. Sem hotla kupit anticelulitni gel (ja, dans sem ugotovila, da sem kar lepo pomarančna ratala v zadnjih dneh), pa mi ga je odsvetovala. Pravi, da so not mikro delci, ki pridejo v kri in uporabo teh sredstev odsvetujejo vsaj do 3. meseca.

Uuuf, sem pa zastavla dans..

Pozdravček vsem

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 481
9.5.2008 18:14:54   
gigi1
WP zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image . Bodi pogumna.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 482
9.5.2008 18:39:00   
ledenka
Punce, sem nazaj user posted image  upam, da smo slepega potnika pripeljali nazaj... pa mam Garmin za storkljo, da me ta kura zgubljena koncno lahko najde user posted image  sem pa vidla na poti gnezdo user posted image  

Pika user posted image user posted image user posted image  upam, da se bo dobro izteklo!

WP user posted image user posted image user posted image  zal mi je! izjokaj se, pomaga!

Grethy, vidim, da si prevedla user posted image  superca! in mismis, hvala za to, da si ze prilepla info gor user posted image  

pikovitek, pivo jaaaaaa user posted image  uzivaj na morju!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 483
9.5.2008 19:03:15   
sonček33
Womenpolice - iskreno mi je žal. Toliko dobre energije je bilo. Stisni se k svojemu dragemu. Jutro bo prineslo nekoliko manj bolečine.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 484
9.5.2008 19:03:30   
hedviga
 WP!! Tako mi žal zate, tako mi žal, res!!!!!!!!!!!
Prav hudo mi je zdaj ko sem prebrala!
En res velik objem ti pošiljam, iz srca.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
9.5.2008 19:09:58   
pinki36
user posted image user posted image user posted image  WP sem s teboj . Bolečinauser posted image user posted image user posted image , ki jo občutiš mi, nam je poznana. Prav ta bolečina zahteva da greš v nove boje. Ko začneš razmišljat o novem postopku, o novih planih, nekako lažje preneseš bolečino. Zato ti svetujem da čimprej začneš delat na drugem poiskusu. Dobi datum pri ginekologu, skratkaj ubadaj se z pripravami (ob upoštevnju 3 mesečnega predaha). Spoštujem tvoj umik in prav je da sedaj malce pocajtaš tvojo dušico. Da ne pozabiš na možička. Oba sta si lahko v veliko oporo.

Pika 74 ma  kaj si pozabla, da sva se menili da greva septembra ponovno v boj pri Reškotu. Ni še čas za vreč puško v koruzo. Dokler ni prave user posted image  ni rečena zadnja beseda. Ne glede na to. Ne obupaj!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 486
9.5.2008 19:27:14   
vijolica30
Pika še vedno držimo pesti user posted image

Wp upam, da se bosta kmalu pobrala user posted image , zato da ne bom sama šla naprej, julija te čakamuser posted image user posted image

lp, v

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 487
9.5.2008 19:32:29   
kajsica
WP, pa ne no user posted image user posted image !!!! Bodita močna oba!!! Tako sem verjela da ti bo uspelo!!!! Ne morem verjet!!!

In kot ti je rekla ena prej, pocartajta se in izjoči bolečino, potem pa razmišljaj o novih postopkih. Nisem zasledila, ali imaš kaj zmrznjenčkov!!!!

Pa ne morem verjet!!!!

Pika ne obupat, ni še konec. Polet tega te ne razumem, zakaj naj bi ti bilo to zadnjič?!user posted image

Matr #$"%&&%%$$##?? sem kar slabe volje ratala!!!!!!

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 488
9.5.2008 19:39:29   
ledenka
Sobota, 10.05.
Sonček33 - ET
Titi3 - UZ

navijamo za jutri user posted image user posted image user posted image  

soncek draga, ti zelim, da se je tvoje nogometno mostvo oplodilo v celoti! user posted image

Titi, tebi pa zelim cim vec folikelckov user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 489
9.5.2008 19:55:41   
zorica

Danes sem dobila svojo prvo inekcijo in polno vrečko inekcij za sabo user posted image user posted image user posted image user posted image Sem tak vesela, čutim da bo uspelo, pa moj prav tako.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 490
9.5.2008 20:06:53   
dajamaja
WP sra...nje, res! Vzami si čas, da pokrpaš rane. Veš ene gremo pač večkrat v tole. Počas dobiš trdo kožo. Ne čist neobčutljivo, ampak se zaveš, da se je za sanje treba boriti. Vse dobro ti želim!!!

Pika, razmišljam kaj naj ti pametnega napišem, pa ne znam. Sam predat se ne!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 491
9.5.2008 20:40:23   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image Polcajčica moja user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj deklca draga moja, kolk mi je hudo  ... pa skor si že do cilja pršla ... sploh ne vem kaj naj rečem, bi kr jokala s tabo ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... nevem nevem ... res najbolje izjokat bolečino in dat priložnost novim zmagam ... in naj tisto besedo problemi zamenja beseda izzivi, kot je ena od teh punc tu priredila  svoje tegobce v nekaj pozitivnega ... vem da ni lahko tole zdaj, vem da jočeš zase in zanj ... vedi da sem ti vedno na voljo ko me potrebuješ, vse kar bo v moji moči ... punčka user posted image user posted image user posted image user posted image od naju dveh in kmalu najdi pot proti novim postopkom, novim začetkom, enkrat na koncu mora bit nasmeh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image Pika user posted image user posted image user posted image user posted image

stiskam pesti da je ne bo, fejst jih stiskam !!!!!!!!! user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 492
9.5.2008 20:44:53   
mala81
WP zelo mi je žal. Mislim, da vse tukaj prisotne na tem forumu te razumemo, kako se počutiš.

Neposredna povezava do sporočila: 493
9.5.2008 20:45:52   
mala81
Da še vam povem, da se je tudi zame danes začelo. Padla je prva špika. Mismis na seznam lahko pribeležiš UZ 22.5.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 494
9.5.2008 20:51:09   
moni 29
zdravo punce.imam vprašanje in upam,da bo mi lahko katera pomagala. sem v mb pri Reliču. Sem na čakalni listi ,v juniju-juliju dobim pošto in jeseni lahko pričakujem postopek. Zanima kako dolgo še potem traja ta postopek punkcija itd...Hvala vam zaenkrat in lepo se imejte. in čimveč ++++++.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 495
9.5.2008 20:56:36   
mala81
moni29 jaz sem pričela s atbletkami 19.4., danes sem dobila prvi paket inekcij, 22.5. še drugi paket inekcij, punkcija pa je predvidena 3.6.

(odgovor članu moni 29)
Neposredna povezava do sporočila: 496
9.5.2008 21:08:06   
sapi
Mijavček končno si se javila ... no samo, da si ok ... si res boga ja to nas pokonci drži končni rezultat a ne ...
pika74 jaz bom kljub tvojim napovedim stiskala pesti zate ... saj nikoli ne veš kaj te na koncu čaka ... pa črne misli na stranski tir, seveda bodo otročki v tem življenju  ... ne daj se tudi, če se sedaj zdi kot, da je vsega konec ....
pikovit lepo se imej na morju ... lepo se imej na morju, pa ne se preveč obremenjevati z delom,  bodi bolj za vzpodbudo .... a tako zgleda genetika no sedaj naj pa čimprej minejo tvoji trije tedni ... oooo pridna, pridna samo glej, da ti bo poročna obleka prav, da je ne bo treba v nulo predelatiuser posted image   ... pivo pa ni slaba ideja ...
sonček33 pazi na otročke jutri ...
WP pa ne no user posted image user posted image user posted image  .... pa tako sem navijala in bila sigurna, da otročki ostanejo pri tebi ... bodi močna .... pinki36 ima prav pojdi in se naroči za drugi poizkus, tudi meni je pomagalo, da sem šla takoj v akcijo za naprej in sem lažje prebolela vse skupaj ... zjokaj se zagotovo pomaga ....
zorica, mala81 uspešno s špikami še naprej ...

sapi

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.5.2008 21:08:54   
blanč
Pija pa ne nooooooooooo. Jaz sem noro navijam, da je tale izcedek znak česa drugega..
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Joj, user posted image pika.

WP
user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.5.2008 21:11:37   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 10.05.
Sonček33 - ET
Titi3 - UZ

Četrtek, 15.05
Rubin - UZ
Julija30 - UZ

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 12.05.
   pinki2  - UZ

Četrtek, 15.05.
 Tejek - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dajamaja greje  user posted image user posted image - TEST 14.05.2008
Gigi1 greje   user posted image user posted image - TEST 14.05.2008
Pika74 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pija76 greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Rozica29 greje   user posted image - TEST 19.05.2008
Zvezdica greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Abra greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pinki36 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline, ET 05.05.)
  • Pija76 (špikarka, ET 04.05.)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, ET 07.05.)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. nizki štart špike)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič, ET 03.05.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, ET 04.05.)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO, ET 30.04.)
  • Abra ( dr. Reš, ET 05.05.)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Gigi1 (ET 28.04.)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; Superfact in Menopur)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image  
user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

< Sporočilo je popravil mismis -- 9.5.2008 21:16:11 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.5.2008 21:18:10   
mismis
Womanpolice, sej ni besed za to, samo user posted image user posted image user posted image Zate sem bila pa skoraj 100% da si naša nova nosečka. Jutri pa takoj pokliči sestro Miro in se naroči za nov postopek, da boš po dopustu spočita in mirna začela s špikami in ne boš dolgo čakala, da prideš na vrsto.

Pika74, dokler ni prave user posted image , je upanje. Tako, da močno stiskam pesti zateuser posted image

Pikovit, fajn se mej na morju, pa ne preveč garat...za šankom user posted image

Sonček33, jutri pa juriš po otroke, držim pestke, da dobiš dve najlepši pikici user posted image
Titi, tebi pa želim veliko folikovuser posted image

Vsem ostalim pa želim prav lep večer, jaz pa se grem pred TV kavčat...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.