|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
9.5.2008 9:01:09   
gigi1
Dobro jutro drage deklice.

Sonček prosim brez panike! Meni se je isto zgodilo že 3. dan po ET. Pol sem vse pretuhtala in ugotovila, da sem (iz čiste nevednosti) prejšnji dan jedla sir Brie in so me napadli hudi vetrovi. Seveda sem sedaj že bolj poučena in se izogibam vsem jedem, ki napenjajo (da o nepriproročljivi hrani sploh ne govorim). Verjetno boš danes večino dneva še imela težave. Danes čim bolj lahko in tekočo hrano in videla boš, da bo jutri že vse OK.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.5.2008 9:07:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

mismis sej vas vsak dan preberem, sem se že oglasila 1x vmes da se pohvalim da sem naročena za novo borbo in že komaj čakam, samo se je dogajalo vse sorte tko da najbrž nisi opazilauser posted image , ker si tok pridna user posted image

11.6. dr bokal, napotnica za 3.ivf, 31 let, se pravi julij je moj mesec user posted image user posted image user posted image

lp, v

Ne ne, ni mismis spregledala, mismis že vidi.
V bistvu sem te bolj spraševala po počutju, kot to kdaj greš v nov postopek

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.5.2008 9:10:44   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 10.05.
Sonček33 - ET
Titi3 - UZ

Četrtek, 15.05
Rubin - UZ
Julija30 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 12.05.
   pinki2  - UZ

Četrtek, 15.05.
 Tejek - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Womanpolice greje  user posted image user posted image - TEST 12.05.2008
Dajamaja greje  user posted image user posted image - TEST 14.05.2008
Gigi1 greje   user posted image user posted image - TEST 14.05.2008
Pika74 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pija76 greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Rozica29 greje   user posted image - TEST 19.05.2008
Zvezdica greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Abra greje  user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Pinki36 greje   user posted image user posted image - TEST 19.05.2008
Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (dr. Reš, Menopur in Dipherline, ET 05.05.)
  • Pija76 (špikarka, ET 04.05.)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, ET 07.05.)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. nizki štart špike)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič, ET 03.05.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, ET 04.05.)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO, ET 30.04.)
  • Abra ( dr. Reš, ET 05.05.)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; Superfact in Menopur, ET 27.04.)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Gigi1 (ET 28.04.)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image  
user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.5.2008 10:48:08   
Grethy
WOMANPOLICE sprašuje NUJNO (punci je zmrznu računalnik) :

Povejte punce kakšen izcedek ste imele pred testom in kateri dan ??????????? Njej se je pojavil prozornordeč ... tolko za dnevni vložek imet, da nimaš hlačk umazanih ...

Odgovore prosim ?!?!?!??!?!??!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 9.5.2008 10:49:20 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 454
9.5.2008 10:53:07   
sonček33
Joj, WP, jaz upam, da ni to nič hudega. Žal ti ne zanm povedat. Pri prvem postopku sem jaz dobila kar konkreten izcedek...bolj temen...rjav...
Držim pesti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 455
9.5.2008 10:56:04   
gigi1
Izcedka sicer nimam, bo pa morda pomagalo. Sem takoj po ET močno zasliševala sestro na SIII in je rekla, da noben izcedek nič ne pomeni, le čisto taprava Muser posted image  je tista zaradi katere naj bi zagnale paniko. Sem pa slišala, da v primeru začetka user posted image  lahko še vedno rešijo plod, če se pravočasno oglasiš na kliniki in ti dajo neke lecnije.

Upam, da kaj pomaga

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.5.2008 10:58:52   
mismis
Womanpolice,

jaz sem imela najprej 2 dni rjavega izcedka (ki ga običajno nimam), nato pa se je tretji dan ulila user posted image

In še točno tako je, kot je napisala Gigi, dokler se ne ulije prava user posted image  je vedno upanje
Upam, da ta tvoj  izcedek nič ne pomeni.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.5.2008 11:02:21   
gigi1
WP , če se prav spomnim si tudi ti na GK v LJ. Pokliči na SIII ( 01 522 62 61) in sestram bolj podrobno razloži za kakšen izcedek gre. Naj ti one svetujejo kaj narediti.
Držim pestke, da je vse OK.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.5.2008 11:22:51   
vijolica30
mismis hvala, gre, sej more gret user posted image user posted image user posted image

wp user posted image user posted image user posted image , moji so se začel pojavljati 10-11 dan in so potem izginili pa spet 14-15, zopet izginili itd.....držim pesti

lp, v

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 459
9.5.2008 11:45:13   
Mijavček
Oj,

se opravičujem, ker sem vas mal zanemarila. Zdaj ko je lep vreme sem bolj zunaj, kot za rač. Sem pa zelo slabe volje, ker so se slabosti in bruhanja in vse jovo na novo ponovil in mi je prav vsa volja dol padla...user posted image  edin ko pogledam trebušček, kako raste in ko pomislim, da bosta oktobra v naš domek prišla dva dojenčka, potem mal pridem k seb. Če ne bi bilo vse to zarad otročkov, bi že zdavnaj rekla; jaz se ne grem več!
No, ampak bom potrpela, čeprav me je tole že čist izmozgal. Pa ne sam fizično, ful me skrbi, kako bosta ta mala dva sploh rastla, če jaz non stop bruhamuser posted image .
Evo, tko, mal sem pojamrala, tok da veste, kakšen mamo. Zdaj bom šla pa spet mal v ilegalo.... na vrt v moj počivalnik ptičke poslušat.

Pa da ne boste misile, da nič ne mislim na vas... saj pridem skor vsak dan mal prečekirat, sam nič ne napišem, sej že same vse veste user posted image . Navijam prav za vsako in upam, da bo iz tok velik trepetalk ratal tud tok velik nosečk.

Držte se, babe moje!

Neposredna povezava do sporočila: 460
9.5.2008 11:45:25   
blanč
WP saj si že 14 dni po punkciji, probaj test in negotovosti bo konec. Želim ti, da si naša nova nosečka.

Neposredna povezava do sporočila: 461
9.5.2008 12:07:28   
hedviga
Žijo, punce...
WP, vse bo ok, boš vidla!! Jaz fuuuul držim pesti (pa ostale zihr itak tudi!)

No, jaz sem danes prestala "ognjeni krst" s mojo prvo špiko v življenju. Sicer je bla notr voda ampak vseeno...
Roke so se mi  itak tolk tresle kot kakšnemu staremu pijancu, pa je sestra prijela mojo roko pa not porinla in amen...Nisem ravno pristaš igel, sem bl en zajc.
Jutri pade torej prvi Suprefact, UZ imam pa (šele) 26.5. Srčno upam, da sem si proceduro z iglami, flašami, mercami...zapomnila. Tko al tko bo jutr verjetn trajal kakšno uro user posted image user posted image user posted image

No, psiherala in deprimerala sem cel jutr dokler tam nisem spoznala ene punce, ki gre v 11 postopek. Potem sem nehala. Se mi je prav zdelo, da nimam nobene pravice...Ma, res. prav pesti ji držim, res. In seveda vsem vam, borkam težkokategornicam!!!!!!!!

Aja, še vprašanje:a Suprefact ste mele na sobni temp. al v hladilniku?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.5.2008 13:00:21   
gigi1
Hedviga boš vidla kolk hiter se boš navadla. 2x se boš špiknila, pa boš že mojstr user posted image . Js sm mela in suprefact in menopur na sobni t. Veselo špikanje, za mirno roko pa kakšno pivo (js sm se zutri špikala, tko, da je bla prisotna kava ali čaj).

Sonček kako si? a so krči minili?

WP si poklicala na SIII? Grethy a ti kaj veš kaj se dogaja?
Ko sem začela jemati Menopur sem dobila visoko vročino (40!) in sem klicala na SIII kaj naj naredim. Sestra mi je sicer odsvetovala jemanje Menopurja naprej ampak je rekla naj se posvetujem z ginekologom. Pol sem ga sicer lovila po tel. 1 uro. Ko sem ga končno dobila je reku, da ni treba skrbet. Da  naj se lepo naprej špikam in predlagal katere antibiotike mi lahko napiše osebni zdravnik. sem jemala Amoksiklav 5 dni se pocajtala in pridelala 9 folikul. V konči fazi le zdravnik da tapravo info. Ne se bat jih poklicat, če vas grabi panika.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.5.2008 13:48:16   
sapi
hedviga saj bo šlo ... jaz sem sicer mojega moža zadolžila za špikanje že zato, da je sodeloval pa še hitreje nama je šlo ... drugače pa je za superfact sobna temperatura kot je napisala gigi1 ...
WP držim pesti sicer pa dokler se ne prikaže prava M so to le izcedki ...

sapi

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
9.5.2008 15:11:39   
pikovit
Čao punce

mi rač. nekaj štrajka.Že 2 dni se matram,da bi kaj napisala,pa ne gre.user posted image
Da na htro napišem kako je bilo na genetiki.Gospa malce razloži okol genetike,prej z sestro naredita z partnerjem družinsko drevo(ali so bili splavi,mrtvorojeni otroci),predebatirate vaše drevo in malce nasploh.Nato vam sestra vzame kri in čakaš na izvid 3 tedne.Pa saj bo hitro.
Konec maja pa še razgovor v MB.Matr gre hitr tale cajt.Evo babuške moje jaz danes spet pičim na morje delat.Je treba razšolat,kar smo zadnjič zabetonirali.

Pa še nekaj.Sem še vedno pridna in se pazim kaj jem.Se že lepo pozna.Tudi kakšne hlače so že prevelikeuser posted image user posted image user posted image

Punce moje skoz mislim na vas ampak je mal gužve zdej.
A bomo šle na kakšno pivo??????Čist prevroče je žeuser posted image user posted image user posted image

Za vse moje borke navijam,da vam rata!

Abra,Dajamaj,Dakec,Mismis,Mišek,Policajka,Grethy,Jadrnica,
Sapi,Dejzi,Mlinčka,Blanč,Shuka,Pika,Pija,Zvezdica in še vse ostale ki jih nisem naštela.Želim vam lep vikend in vas vse prav lepo pozdravljam.

UŽIVAJTE!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 465
9.5.2008 15:28:49   
Pija76
Pikovit uživaj na morju!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 466
9.5.2008 16:24:07   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hedviga boš vidla kolk hiter se boš navadla. 2x se boš špiknila, pa boš že mojstr user posted image . Js sm mela in suprefact in menopur na sobni t. Veselo špikanje, za mirno roko pa kakšno pivo (js sm se zutri špikala, tko, da je bla prisotna kava ali čaj).

Sonček kako si? a so krči minili?

WP si poklicala na SIII? Grethy a ti kaj veš kaj se dogaja?
Ko sem začela jemati Menopur sem dobila visoko vročino (40!) in sem klicala na SIII kaj naj naredim. Sestra mi je sicer odsvetovala jemanje Menopurja naprej ampak je rekla naj se posvetujem z ginekologom. Pol sem ga sicer lovila po tel. 1 uro. Ko sem ga končno dobila je reku, da ni treba skrbet. Da  naj se lepo naprej špikam in predlagal katere antibiotike mi lahko napiše osebni zdravnik. sem jemala Amoksiklav 5 dni se pocajtala in pridelala 9 folikul. V konči fazi le zdravnik da tapravo info. Ne se bat jih poklicat, če vas grabi panika.

gigi1, ne vem zdaj nič kaj se dogaja pri WP, nazadnje sva govorili, ko sem ji sporočila številko za klicat in prebrala vse poste, vem pa da ješla klicat, ker sva midve pol nehale kvakat zarad tega ... zdaj ima verjetno že lubija dom, da jo mal pocarta in pomiri, pa še kiblo  od računala ji bo zrihtal in se bo verjetno pol javla sama ... če se pa meni kaj javi pa sporočim ...

... lepo se imejte  .
..

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 467
9.5.2008 16:30:14   
Grethy
... sem pa zvedla danes eno veselo novičko, nas je blo kar nekaj skupaj na punkciji in ET in ena deklca je danes imala pozitiven  test in fuuuuuuuuuuulllllllll ji privoščim, grela je user posted image user posted image in tud želim ji, da donosi user posted image user posted image .... je bil pa to prvi IVF poskus ... od treh celic sta se dve oplodili in dve so ji vstavili in JUHUHUUUUUUUUUUU ... jaz sem tko vesela, kot da je meni ratalo ... drugim, ki so ble še takrat na ET žal ni uspelo, ker je prej pršla user posted image user posted image , smo pa tolko bolj vesele zaradi  srečke user posted image ... naj bo lepa umirjena nosečnost ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 468
9.5.2008 16:41:14   
pika74
Men se je začel izcedek... user posted image

Dons je 6. dan po ET in sred dopoldneva sem na wcju vidla rjavkast izcedek... hitro dala velik vložek in se pol zjokala user posted image user posted image , obrisala solze in šla naprej... jah tko je to ljube moje. Ne vem, kaj me čaka zdej, isto je blo tud v 2. IVF... in se je pol nadaljevalo do 9. dne... in potem je prišla še prava user posted image .

Nisem optimist - ne morem bit. Glede na zgodovino - ne.

Se pa bojim, da je blo to zadnjič...

Hvala za podporo.

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
9.5.2008 16:51:57   
sonček33
Pika74 - ne no...saj veš, kaj vedno rečemo - dokler ni sveže krvi - da takrat upamo. S tabo smo. Jaz stiskam pesti zate. Želim si, da ti uspe. veliko si dala skozi in si zaslužiš srečo.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 470
9.5.2008 16:53:20   
Zvezdica
Pikauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zakaj je blo zadnjič? Daj bodi pozitivna, veš, da je to zelo pomembno.
Res mi je hudo, ko preberem kaj slabega. Me kar stisneuser posted image
Sploh pa dokler se ne ulije, ni rečen, da ni ratalo.

In ti WP....pa kaj se to dogaja. Pa sej izcedek še ne pomeni M.

Navijam za vaju. user posted image user posted image za vaju.

i belive i can fly....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 471
9.5.2008 16:54:11   
Zvezdica
Pikovitek, na morje greš? Zabavaj seuser posted image

Ti sonček pa jutri po otroke? Držim pesti pa poročaj:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 472
9.5.2008 16:55:54   
sonček33
Zvezdica hvala. čeprav se mi zdi, da me čaka naporna noč. Tele moje bolečine pod trbuhom...dve uri je mir pol pa boli, pa spet nekaj časa mir pa spet bolečine...Nič dobrega ni to. Nikol ni konec tega sranja...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 473
9.5.2008 16:58:52   
Zvezdica
Hedviga, jast sem za prvo špikanje potrošla več kot 40 minuser posted image user posted image user posted image
Pa sem imela en diph. in 2x menopurja. PA trajal je ene par dni, da sem nehala paniko zganjat, ampak zdej sem že za  medicinsko sestrouser posted image . Če boš pa rabila pomoč smo pa tukaj :)

Mijavček, si dobro? Še vedno slabosti? Probaj grizljat svežo papriko. Meni je to full pomagalo:)

Moram kavo pit, ker če ne bom kar tukaj za rač zaspala.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 474
9.5.2008 17:03:00   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica hvala. čeprav se mi zdi, da me čaka naporna noč. Tele moje bolečine pod trbuhom...dve uri je mir pol pa boli, pa spet nekaj časa mir pa spet bolečine...Nič dobrega ni to. Nikol ni konec tega sranja...

Zelo podobno se je meni dogajalo pred ETjem, pa sem imela et že tretji dan. Ti se samo spucaj, pa bo. Jutri pa dobiš  svoje otroke. Tko bo in nič drugače, ok?
Sej si brala kaj je blo pri meni, najprej vse skupaj nič,  pol sam trije mali folikli, pol na punkciji pa kr 4 celice. Na konc še vsi štirje oplojeni in to super zarodki, tko da... Zdaj grejem dva. In ta dva sta tisto kar rabim. In tako bo pri tebi! In še ena user posted image zate.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.