|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
25.5.2008 10:08:04   
mala81
rubinuser posted image user posted image user posted image

Jaz poročam jutri okrog 12, saj sem naročena ob 10. Upam, da bo tudi pri meni jutri hitro šlo skozi in da bo rezultat dober.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
25.5.2008 10:16:12   
DaisyE
Sonček ČESTITAM!!!!!

Uživaj v nosečnosti kolikor se le da. Ko bosta enkrat user posted image  in user posted image  na svetu, se pa tapravo veselje itak šele začne.

Mismis, jaz včeraj ne biti doma in zato tudi ne biti na netu. user posted image user posted image user posted image  Moj me pri mojem početju moti do tem mere, da nonstop pogleduje proti meni in si nadane trpeč izraz - joj kako se dolgočasim, ter se obnaša, kot da lahko jaz to dejstvo kakorkoli spremenim. Poleg tega vsake toklo pošpega, pol je pa ves začuden, ko vidi Murkota. Me je vprašal, kaj je to za ena baba in sem čisto zgroženo odgovorila, da je to Murko.

Blanči, jaz sem zdaj trenutno izven nevarnosti Murkota gledat, od jutri naprej bo pa spet šit. Se otroc ne bodo hoteli ugnezdit, če bodo videli, kaj jih v tem svetu čaka. No mogoče me reši edino dejstvo, da so Hrvati, ti pa morda še niso slišali od Murkota. Ti pa le pazi na svoje folikle. A ti je uspelo dedca v posteljo zvlečt?

Rubin čestitke za tako lepe folikle. Nič ti ne bom zaželela neboleče punkcije, ker pod narkozo itak ne more biti drugačna (tule malo moja slovenska foušija ven seka user posted image ).

Mene pa spodaj šraufa. Pa ne vem, a so prebavne motnje, al posledice punkcije, najverjetneje je pa kar kombinacija obojega. Ti hudič ti.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
25.5.2008 10:26:15   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

PLUS je!

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo sonček... Sonček bo dobil dva sončkauser posted image user posted image .

Tako sem vesela zate user posted image

JUPIIIIIIIIIIIIIIII ... kakšna lepa novica za nedeljsko dobro jutro  ...  JUPIIIIIIIIIIIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
25.5.2008 10:48:50   
netka34
Sonček toooo. tooooo. toooooooooo!!!Sm rekla. d mi verjem!! Moj 9 čut me malkrat pusti na cesti!!!user posted image

Čestitkeeeeeeeeeeeeeeee!! Še posebej za polnočni test!!!!! Pol štekaš d je 100%!!!!!???

Jupiiiiii!!! Kr ne morem nehat kričat!!!!user posted image user posted image user posted image

Mwa, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
25.5.2008 10:52:15   
dajamaja
Najprej dobro jutro Arneji in Lučki/nogometašu!!! Kako je bila prva skupna noč od mnogih!? Nič se preveč z znaki ne obremenjuj, ti kar uživaj!!!!

Sonček, čestitke za plus!!! Pa kako si šla zvečer ob 11 test delat!? Kej si si ravno to uro naša? No, saj je vseeno, glavno da je rezultat ta prav!!!

Hvala vsem za sočutje. Jaz ga ne premorem. Še jokam ne. user posted image  Danes imam pravi M dan - pucam stanovanje, pol grem kuhat, popoldan pa na krajši izlet, da bo kaj od vikenda. Ko se glavno zlije, se pa v rekreacijo vržem. Mam par šlaufov uza dol vrečt pred morjem. user posted image
Še vedno bom tu blizu, ker čakam na veliko puskov in ostalih veselih novic!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
25.5.2008 11:35:28   
pika74
Sonček33 ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sm jest rekla user posted image user posted image user posted image ... škoda, da nism šla stavit user posted image user posted image user posted image , bi še zaslužla user posted image user posted image

No, lepo bodi še naprej in pobožaj bušija user posted image

Ostalim pa lep pozdravček!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
25.5.2008 12:04:36   
Rubin.
mala 81, jutri imata z Julijo 30 skupaj UZ, mogoče se vidita user posted image . Držim pesti za obe, da bo čimmveč jajčk.
Pa Daisy ima ET. Joj bom močno stiskala pesti, da se bosta pikici prijeli user posted image .

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
25.5.2008 12:06:01   
Abra
Sonček user posted image user posted image čestitke!! Smo te vse itak vohale user posted image zdej samo še da jutri beto vidmo, kolk jih je user posted image user posted image

Kajsica, ti bom napisala najbrž zvečer, mislim pa, da tega ti ne rabiš, gre za čisto druge zadeve.

Gigi, torej spet nisi mogla spat? Je blo vsaj zanimivo? user posted image

Mišmiš, kaj bo pol naslednja tema AJM in AA namesto IVF user posted image samo, da vem, če se bom slučajno kej zgubljala po forumu user posted image
Imaš pa danes namesto romana na TV Zadnji tango v Parizu user posted image zgleda, da mene čez cel postopek Bertolucci spremlja user posted image kadar pogledam, je njegov film user posted image

Arneja, vem, zakaj je zdej Lučka popularna, je pa tudi to luštno user posted image Znakov pa nč ne išči, ni rečeno, da bodo očitni. Lučka mora pa najprej do blastociste prit, naslednji dan se bo pa vgnezdila, torej ko bo stara ok 6 dni. Vidiš, kako super, da ti je že prvič rekel za aspirin. Jaz sem bla prvič kar malo slabe volje, ko sem prebrala, da ga je enim predpisal, meni ga pa ni. In une so ble noseče, jaz pa ne.

Pikovit, tebe pa tut sonce zjutri zafrkava user posted image mene isto, zdej je pa mrknil, mulc user posted image

Blanč, jaz tistga še nisem vidla, sem se pa narežala user posted image tenks!

Pozdravček vsem! Naredite si lepo nedeljo!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
25.5.2008 12:30:38   
julija30
Pozdravček

Sonček 33 user posted image user posted image user posted image  za plusek

Rubin lepo so ti zrasli foliklčki, superca. Torej v sredo punkcija - jupi.
Upam, da moja tudi.
Lep dan

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
25.5.2008 12:38:55   
gloria
Sonček tooooooooooooooooo za +++++++++++++++
vedla sem vedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
25.5.2008 13:12:45   
womanpolice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM SONČEK33... Želim ti lepo nosečnost...

user posted image user posted image user posted image DAJAMAJA... Zelo mi je žal... Sej ne morm verjet... Ko si že bila čist srečna, ko si zagledala + pa tole... Res ne morm verjet, to presega mojo domišljijo...

MISMIS, GIGI, MATEJA_GOLJEV, KAJŠICA in ostale... lepo, da ste me pogrešile... Sm pa že mal bila slabe volje, ko sm vidla, da se nič ne sprašujete kje je ta "dečva"...

MATEJA_GOLJEV... nimava zamrznjenčkov.... :-(

KAJŠICA... danes in včeraj zjutraj okoli pol šestih sm se peljala mimo iz nočne in sm slišala kako trdno spiš, saj se je hiša kr tresla, ko si ti delala HRRRRRRRRRR, HRRRRRRR, BRRRRRRRRRRRRR, HRRRRRRRRRRRRR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PIJA76... ne, ni bilo v kraju z AP... namig: nogomet...  Kdaj bomo zapile diplomo? hm, ne vem... morm še opravt zagovor, potem pa... tko, da že lahk prej kaj zapijemo kej drugega... kaj praviš?

lp

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
25.5.2008 13:46:04   
kajsica
Abra, hvala ti vseeno, bom malo pregledala ko mi boš poslala!!!!

WP, ne vem če nisi kaj drugega slišala. ker včeraj sem bila tak čas pokonci user posted image user posted image

Mismis, sem malo prej gledala na youtubu spot od Rebeke Dremelj (čeprav nisem njena fenica) ga grem na vsake kvtre pogledat njen hrvaški spot "Kao stranci", saj če ga bo katera šla pogledat, ji bo hitro jasno zakaj? Jezik se mi skoraj po tleh vleče!!!! Kaj je pa ta tip dober hudiča!!!!

Arneja, kako kaj počutje????

Sonček, čestitke user posted image user posted image user posted image ! Uživaj maksimalno!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
25.5.2008 14:16:33   
mala81
rubinj jaz imam UZ že ob 10 zjutraj. Če pa ima julija30 tudi ob tej uri, pa se definitivno srečava

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
25.5.2008 14:39:10   
ledenka
soncek

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
25.5.2008 15:16:35   
pinki36
ČESTITKE IZ SRCA Sonček33

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
25.5.2008 15:19:42   
vijolica30
čestitke tudi od mene sonček33user posted image user posted image

dajamaja drži se še tako naprej user posted image user posted image user posted image

lp, v

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
25.5.2008 15:35:15   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 25.05.
Rubin - UZ

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ
mala81- UZ
Daisy - ET
Julija30 - UZ

Sreda, 28.05
Rubin - punkcija

Četrtek, 29.05
Zorica- UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 26.05.
   Pinki2 - UZ

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ
Zvezdica - UZ
Abra - UZ

Četrtek, 05.06.
   Pinki36 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image
user posted image Stijan user posted image
user posted image Dajamaja user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008
Arneja greje   user posted image - TEST 05.06.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 15.5. Superfact)user posted image
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, 22.05. začetek špikanja)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, 30.05. začetek)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se možiuser posted image )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdica, Dajamaja

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

user posted image Zvezdica (PO)

user posted image Pinki36 (LJ)

user posted image Abra (PO)

user posted image Tadeja81 (N)

user posted image Sonček33 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
25.5.2008 15:53:32   
kajsica
Punce rabim en vaš nasvet!!!

Pikola kaj takega pa se mi še ni zgodilo!! Danes imam izredno močno M in padajo iz mene majhni kosi, OK do tu vse OK!!! Malo prej pa grem na wc in iz mene visi in pade en velik kos, tako približno ene 5-6cm. Pikola kaj bi lahko to bilo. Mene je kar stisnilo pri srcu!!!!! Kaj bi lahko to bilo? Ali je možno, da se mi maternica še sedaj čisti po abraziji in posegu?????

Abra, a nisi imela ti pred časom neki takega?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
25.5.2008 15:54:51   
DaisyE
Jaz sem se pa očitno tokrat malo preterala, ker me boliiiiiiiiiiiiiiiiii. In to zmerom bolj. Še ležat mi je v tem trenutku težko. user posted image

Sem pa sama doma, tako da nimam komu jamrat.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
25.5.2008 15:55:47   
mismis
Oj, da malo javim, preden se odpravim na popoldanski sprehod z user posted image

Sulfinija, lepo da se nam javiš, upam da se boš danes naplesala, da te bodo noge še tri bolele

Sapi, ti pa še malo in štartaš, a si kaj živčna?

Kajsica, mislim ti packa ti, komaj se zadeve malo umirijo, napišeš takšno stvar, jaz tele moram iti gledati, potem se pa slinim po monitorju. Pismu, že dolgo ni bil tako čist, ko zadnje čase

WP, pa saj veš, da smo te pogrešali. Ker pa se nisi javljaja, smo mislili, da potrebuješ še čas, da pozabiš preden prideš spet med nas. No zdaj, ko si diplomo oddala, te pričakujem bolj pogosto tu.

Dajamaja, drži se, bodi močna user posted image

Rubin, zabeležno 28.05., ve se boste že greble za prvo junijsko nosečko skupaj z Arnejo, Nejča ti pa mirno sedaj, brez živčnosti, da se bo Lučka le obdržala pri tebi

Abra,
ne vem, če ima smisel, da je naslednja tema AA in ASM, mislim ne smemo obtoževati celega foruma, da so takšni in drugačni manijaki zaradi redkih, svetlih izjem. Sem pa 100%, da bi taka tema imela ogromno ogledov.
Kar se tiče filma Zadnji tango v Parizu, ga danes ne bom gledala, mi je malce pozno, glede na to, da moram jutri zjutraj zgodaj vstati, ampak k sreči ga imam na DVD-ju, tako da mi ponovni ogled ne uide.

Grethy, a je bilo naporno včeraj, mislim vinček pa to?

Daisy, a tak je vaš. Mi nimamo problemov s tem. Moj se vsede na svoj računalnik in gleda avte, motorje in une xxx strani (ja zgleda, da je najina družina veliko pohotna po karakterju), jaz pa na svojem notebooku čvekam z vami.  A ja, ker imam jutri dopoldne cel dan neko službeno delavnico in popoldne faks, bom probala enkrat vsem samo pokukati, katerega tvojega purgerja so ti dali (ali bo to Stipe, Vlado, Janica, Ivica,...) Dobro se drži in držim močno pestke zate. user posted image

No pa še naše jutrišnje UZ-jevke, Hedviga, glej da jih boš začarla, mala81 in Juija30, vama pa lepo število polnih foliklov

Ledenka, kako je bilo v Belgiji, pirček je padel al ja?

Zvezdica, Pinki36, ste še vedno zaspanke

Kje pa je danes naša Gigi1?

Sonček33,
si danes počutiš bolj nosečka, kot včeraj?

Blanči, na kmetiji je lepo ija ija-o, uživjate danes

Pika in Pija, kaj novega pri vaju?

Jadrnica
, boš spet kaj priplula k nam na obisk?

če sem katero spustila, mi prosim ne zameriti, ker nas je res veliko, vendar pa prav vsem želim lep dan

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
25.5.2008 15:56:44   
DaisyE
Kajsica, bi pomagala, če bi znala...user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
25.5.2008 15:57:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jaz sem se pa očitno tokrat malo preterala, ker me boliiiiiiiiiiiiiiiiii. In to zmerom bolj. Še ležat mi je v tem trenutku težko. user posted image

Sem pa sama doma, tako da nimam komu jamrat.user posted image user posted image user posted image

Joj Daisy, a misliš, da je to od petkovega pirčkanja?

Upam, da te bo čimprej minilo...pa ne vašmu jamrat, da ne bol pol očitaluser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
25.5.2008 16:00:33   
DaisyE
Mismis, hvala za lepe želje, bom poročala, kaj je s purgeri. Dajta mi z abro povedat, kaj je ASM. Sem blond, pa mi ne potegne. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
25.5.2008 16:01:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mismis, hvala za lepe želje, bom poročala, kaj je s purgeri. Dajta mi z abro povedat, kaj je ASM. Sem blond, pa mi ne potegne. user posted image

če sem jaz Abro z mojimi zlatimi/blond  prameni  (ok zdaj imam zgovor za vse neumnosti, ki jih počnem) prav razumela pomeni ASM lahko samo anonimni se* manijaki

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
25.5.2008 16:04:30   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Joj Daisy, a misliš, da je to od petkovega pirčkanja?

Upam, da te bo čimprej minilo...pa ne vašmu jamrat, da ne bol pol očitaluser posted image

Ne, od pirčkanja ni. Včeraj sem bila super. Kot, da ne bi bilo nič. Je pa res, da sem se pri tašči z nečakinjo igrala in sem bila zvečer malo zmatrana. Dons tekom dneva gre pa samo na slabše. Prej sem še kosilo skuhala (resda sem malo jamrala vmes user posted image ), pol sem pa eno kitico oddremela, trenutno je pa boljše, da se sploh ne premikam. user posted image user posted image user posted image

Ehhh bit će. Že to je fajn, da lahko komu pojamram.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?