rožica81
|
Majchi, vse najboljše in Feliška, tudi tebi (pa spet z zamudo... sorry) Sem se vam pozabila zahvalit za čestitke za Nacetov rojstni dan. Res iskrena hvala, punce, prav fajn ste Mi še nismo praznovali. Se je tako izšlo, da smo šli čez praznike na morje, pol pa nismo znali domov Smo mislili ostati do nedelje, prišli smo pa domov šele v sredo. Bilo je pa noro najboljš!! Nace je skoz šibal sem in tja, po nogicah je ves pobuškan, za roko se praktično noče več držat. Pa skoz bi se vozil s kolesom, rad se igra s klinčki za perilo, jih nosi sem in tja... No, pa saj v bistvu nosi sem in tja vse, kar mu pod roke pride Res je faca Bili smo pa skupaj s še eno družino, tako da smo imeli ta stari družbo, otroci pa tudi. Nace se je skoz objemal s svojim prijateljčkom, ga lovil, vmes sta se tudi porivala, padala... Ah, res sem vesela za tak super dopust. Edino beda je bila, ker sem vozila sama (sama sem bila v avtu z Nacetom) in ni hotel spati, skoz je nekaj tečnaril... ampak smo vse zrihtali Zdele pa mišek spi, jaz kuham kosilo, pa upam, da bo pol kaj pojedel. Včeraj je za večerjo jedel hrenovke. Maaa, kako so mu bile dobre Kaya, jaz upam, da dobro zrihtate zabavo, pa da ne bo preveč hudih pogledov. Je pa bedno, da se začne en tkole vtikat tja, kamor mu je najmanj treba Kjava, ne dvomim, da boš prav hitro spedenala tele izpite. Pa tudi če si enga sfalila. Bo pa naslednjič. Saj veš, 9 ali 10 Nič, grem še malo v kuhinjo uč vržt, da vidim, kako se kuha. pol pa na kavč knjiogo brat - o vzgoji čau punce, pa lep vikend vam želim
|