kjava.
|
Živjo, moje majčice! sem dobila SMS od putke, da je jutri srečanje. Mi gremo dopoldne na en rd, kar sicer ne bo dolgo trajalo, vendar se uri ravno pokrivata in nam verjetno ne bo uspelo prileteti še v LJ. Če pa že, se pa vidimo. Drugače pa se lepo imejte, otroci naj bodo pridni, da se boste v miru načvekale in popile kavico, pa se vidimo ob drugi priložnosti. (21.4. tudi ne, žal). Sicer pa pri nas kaj novega, hm...Jošt je bil star eno leto, hodi sam še ne, je pa pravi razgrajač, ko se loti, ampak zna biti tudi strašno priden. taka sladka nadloga je . Andreju so začeli izpadati mlečni zobje, v šoli mu gre fajn. Erika je pa za red delat v familiji. Pokomandira oba fanta . Zdaj sem tri tedne delala popoldne in sem otroke komaj kaj vidla, vsaj ta velka dva, ki sta v šoli in vrtcu, zvečer so pa že spali, ko sem prišla. Ta teden je malo bolje, ker sem zjutraj, pa še super je, ker je dan tok daljši. Sicer je zunaj skoz neko delo, ampak smo vsaj skupaj. Bom probala bit bolj pridna in več pisat tu. Tud jaz pogrešam cajte, ko smo bile na porodniški za naše majčke in smo čvekale o vsem možnem. na marčevke sploh pogledat ne grem.
|