|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
26.7.2008 21:15:34   
Hijacinta
Živjo punce!
Sicer vas kar redno spremljam, vendar se nisem še nič javila. Sem prvič user posted image , PDP pa imam 28.1. Nuhalna je že za mano, je bilo vse ok, vendar še ne vemo kaj se skriva v trebuščkuuser posted image
Zredila se zaenkrat še nisem toliko, dober kilogram, vendar se je trebušček kar napihnil, tako da bo treba kakšne nove hlače kupit. Tudi o vozičku že razmišljamo, že nekaj časa mi je všeč boogabo, tako da sedaj nimam kaj razmišljati.
Niia: me pa zanima kje točno lahko dobiš boogabooja ceneje?

Drugače pa vam želim čim manj nosečniških problemčkov in čim več lepega vremena. Pozdravček

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
27.7.2008 8:15:54   
aleksandras
dobro jutro punce,

no, tolko, da se samo javim na kratko...

jaz se prtirano še nisem zredila, nekje 1,5 kog, imam pa fuul probleme s hlačami, vse me že tišči, tako da sem včeraj šla malo po shopingu. v H & M imajo kar dobro izbiro hlač, cena se giblje nekje 34 €, pa tudi ful lepe majčke majo za kombinirat zraven.

lepo se mejte, lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
27.7.2008 8:18:41   
sonček33
dobro jutro
 da še jaz pristavim svoje
v torek torej pregled, komaj čakam, da popvprašam, če se vidi, kaj bomo imeli

kar se tiče cunj - na gorenjskem je ena luštna trgovina, ki je menda tudi precej cenejšpa kot so ljubljanske
nekje sem slišala, da so jo sicer odprli tudi v lj, sam ne vem točno

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aleksandras)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
27.7.2008 9:58:05   
Balonchy
Dan...

..preden se odpravim delat kosilo še mal počvekam...
Kaj bote pa ve kuhale?
Meni se je danes zluštalo rib... Tako, da bom naredila malo zelenjavnih prilog, pohane bučke, krompir, solato... user posted image  bo pa na žaru user posted image  obrnil... Zraven sva povabila še moja starša, da bo mama vsaj eno nedeljo imela mal mira pred lonci! user posted image

Kam imate namen kreniti popoldan? Men se še sanja ne, ker je slabo vreme... Verjetn nama bom že danes mal popakirala za na morje, ker drugače bo jutri gužva... user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
27.7.2008 10:25:23   
Zvezdica
ojla,

moj pregled v petek BP, tako lepo ga je gledat. Zdaj mam pa naslednji pregled čez 1 mesec. Tako, da je vse ql. Pregled imam torej 27.8.2008

Zdaj se pripravljamo, da odpotujemo, smo še pri tašči, tako da komaj čakam.

Balonchy, čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image , so ti pa hitro povedali. Mi2 imamva skupaj rok, vidim, čisto blizu sva.
Vrtnica, tudi zateuser posted image user posted image user posted image , za ok pregled.

Dobim eno punčko na obisk, tako veselouser posted image

No, balonči obljubim, da se bom avljala po dopustu vsaj 1x, včasih tudi večkrat na dan.

LP S

i belive i can fly....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
27.7.2008 11:43:34   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

No, balonči obljubim, da se bom avljala po dopustu vsaj 1x, včasih tudi večkrat na dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Fino... Upam, da bomo zalaufali te Januarčice 09... Se mi zdi, da so tiste za nami kr bolj čvekaste...

A ste vidle, da so se že Aprilčice 09 začele zbirat??? Kako to hitro šiba ta čas... user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 27.7.2008 11:44:34 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
27.7.2008 11:57:27   
African queen
Hola punce!!

Uau ste se pa razpisale,sej ne vem,če bom uspela vse prebrat!!!Bravo Balonchy,si uspela malo prebudit januarčice user posted image

Aja Balonchy,čestitke za nosečnost user posted image user posted image ...ej,a smem vprašat kam v Azijo jo mahneš??

Pri nas nič novega,počutje je ok,nič posebnega..edin če preveč sedim ali stojim me boli križ...

Tiste,ki ste oz.uporabljate voziček Quinny speedy,a gre naslanjač v čisto vodoraven položaj ali je nujno potrebna košara za novorojenčka???Jaz ne bi rada kupovala košare,ker ne vem kako bom vse skupaj spravila na avion..

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
27.7.2008 12:37:52   
*m*o*j*c*a*
Hojla!

nina166 na koliko koles pa maš voziček?
midva z mojim sva že mal preizkušala te hartanove vozičke v trgovini, pa se bo težka odločit..user posted image  všeč sta nama racer, ki ma 4 kolesa, sam ne vem ktera oznaka je še zraven al plus al neki takega, k jih je tolk..user posted image  pa skater nama je res full full dober, ta ma pa 3 kolesa..nama jih je več razkazala kake funkcije majo pa to..pri tem na tri kolesa me moti sam to, ker se ročaj ne da prestavit, morš pač sedež okol obračat..user posted image  ne vem kak bi se odločila, ker ni mal denarja to..eni pravijo, da so ti na tri kolesa nevarni, da se lažje obračajo, sam men je nekak bolj všeč..čas še res imava, sam ker se mi zdi da kr hiti mimo nas tk da..user posted image  pa razmišljava tut da bi vzela takega ki ma ročno zavoro zraven, ker moj full rad rola, in prav pride ta zavora po kakšnem hribu..user posted image

uživajte v lepem popoldnevu.. user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
27.7.2008 12:42:58   
ronja
afrecan queen, mi imamo voziček Peg perego Pramette in je super za potovanje z avionom, ker ga lahko zložiš kot marelo, se pa da čisto poležat, tako da je kot košara ali pa kot športni voziček. Ker živiš v Afriki, kjer je toplo, ne rabiš neke strašne košare in je tole čisto ok. Jaz se imela samo ta voziček, moja punči je rojena julija in je bilo super. Upam, da bo dovolj topel tudi za januarsko punči.
Glede koles sem jaz za 4 kolesnike, ker so pač bolj stabilni, kakorkoli obračaš... Fizika dela svojeuser posted image .

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
27.7.2008 12:54:04   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Pozdravljene januarčice,

sem vas prišla malo pogledat, ampak preveč vas vendarle ne bom, ker mi  bo prehudo. Drugače sem se kar pobrala in zdaj lahko počasi spet greva v nove boje. Naj vas spomnim, začela sem z vami, vendar se je v 2. mesecu končalo z IMN. Upam, da se imate fajn in se dobro počutite. želim vam zdravo nosečnost.

Vsakič ko urejam seznam se spomnim tudi na vse ki vas je doletelo najhujše user posted image user posted image user posted image , nekatere se že borijo pri julijkah tebe pa res nisem nikjer zasledila. Želim ti, da si čimprej v našem stanju in da poročaš kako lepo se imaš. To ti iz vsega srca želim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še šopek  user posted image user posted image user posted image user posted image  da ti polepšam dan.

LP

Hvala!!!!!!!!!
Ja, zdaj sem končno spet med borkami in sicer med avgustovkami, ker sva prej morala pazit. Ovulacija je mimo, upam, da nama je ratalo naredit najino pikico. Me nekaj špika tam dol. Tido takrat v aprilu, ko smo začele me, me je, tako da mogoče je pa to le dober znak. Bomo videli, ne pričakujem je okrog 8-10.8. Se kaj javim.
Vam vsem pa vso srečo še naprej. Navijam za vas in vaše pikice.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
27.7.2008 12:57:25   
Hator
Hato
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Hator pozdravljena:)
Lepo, da si se oglasila. kako si?
Glede na to da si imela IMN, so obdržli jajcevod ali ne? Ker jast sem imela le še tega, pa so ga pustili, drugače sem pa zanosila s pomočjo dr rešauser posted image

Navijam zate in upam, da bom čimprej brala kako ti trebušček raste.

Pa jai se še kaj, in sploh ko bostauser posted image .

LP

Ja, hvala bogu so mi obdržali oba jajcevoda, tako da je še vedno vse na svojem mestu.
Tudi jaz tebi želim vse najboljše in lepo user posted image Upam, da vam v avgustu sporočim kaj lepega user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
27.7.2008 13:08:13   
Balonchy
Hello...
Jaz sem se napokala, zdaj pa prepuščam glavno besedo mojim bližnjim - na kratko (kaj sem hotela povedat) - ne da se mi pomivat posode! user posted image  Z lepimi stvarmi se hvalim, ne!? user posted image  user posted image

Vidim, da se že o vozkih pogovarjate.. Midva nimava pojma kako in kaj! Edin nekaj nama je jasno - imel bo 4 kolesa!!! user posted image  Pa najverjetneje bo rdeče barve. Kaj drugega pa se nama ne sanja! Morda bova kaj od TUKAJ izbrala!?!?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
27.7.2008 14:37:37   
African queen
Hvala Ronja!!Verjetno bom na koncu kar kak Peg Perego Pliko vzela,ker so res majhni in se fajn zložijo...edino kar me moti so kolesa,ker niso ravno za teren...tukaj pa je bolj malo asfaltiranih cest..
Sem imela pri prvem Peg Perego Venezio,pri drugem pa Chicco pick up in sem z obema bila zelo zadovoljna,ampak je zdej ponudba full pestra in ne vem katerega bi izbrala..težka bo user posted image  

Ti pa kar pridno počivaj in vse bo ok user posted image

Hator,tudi jaz se spomnim tvoje zgodbe,zelo mi je žal,da se ti je to zgodilo.Držim pesti,da bosta čimprej zagledala dve user posted image user posted image ...tisto špikanje pa je že dober znak user posted image ..drži se in takoj sporoči,ko boš delala testek!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
27.7.2008 17:06:00   
Ploha
evo punce dons sm pa slišala srček prek AS, zdj sm čist navdušena, zdj vsaj vem kje iskat, prej sm pa previsok iskala pa nč slišala,....

Punce jst pa predlagam, da se čez kšn mesec ali 2 dobimo kje na pijači in mal poklepetamo, če je katera za???? Pa da bušije pokažemo,....

Neposredna povezava do sporočila: 1064
27.7.2008 17:07:12   
Zvezdica
plohca, dobr ideja tole s pijačko:)

AS je kar luštna stvarca, sam si je treba čas vzetuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
28.7.2008 0:46:13   
Balonchy
Jaz še kar kolovratim tule okrog - ne morem spat!!! user posted image user posted image user posted image

Sicer mi jutri (danes user posted image )  ni treba v službo ampak vseeno...
Se pa lahko potolažim, da zdaj bi itak nekje prvič vstala, ker bi šla na WC! user posted image  Tko, da to noč se bom lahko pohvalila, da sem šla najmanj enkrat manj... user posted image

Nič... Lepo pančkajte in vam že vnaprej želim lepo jutro in še lapši dan!

Pa že zdaj vam limam eno kavico... Naj vam zadiši še v posteljo!

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
28.7.2008 10:07:24   
sasa78
dan!!!

še jaz se javljam na raport!!!

Včerej sem prišla z morja - madona je hladna voda - al sem pa jaz začela zmrzavat!!!

Vse OK! Moram vam čestitat da ste postale prave čvekice!!!!! user posted image user posted image user posted image - tako se dela.

Seznam bom uredila tekom dneva, zdaj nimam časa.

Vidim da se je naša Afričanka začela redno vklaplat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Punce - a se še kateri spi tako kot meni? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
28.7.2008 12:34:53   
Balonchy
Punce - a se še kateri spi tako kot meni?

sasa78 - se ti pridružujem pri smrčanju... Men se tut spi, ko user posted image ... user posted image

Ampak me bo kmal kej zbudilo, ker grem na pregled!!! user posted image user posted image user posted image
Držite pesti, da je vse OK in lahko jutri šibam na dopust!!!

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 28.7.2008 12:35:34 >

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
28.7.2008 12:43:36   
nina166
Dan!

Ste bile pa zelo pridne čez vikend user posted image  user posted image  user posted image

Balonchy hvala za kavo. In super opravi danes na pregledu, potem pa uživaj na morju. Pa ne pozabi nam prit povedat kako je bilo na pregledu, predno greš.

Hator držim pesti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image

Ja spi se pa tudi meni. Zdajle še počakam, da gre sin spat, potem pa grem tudi jaz malo počivat.

Lepo dan!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
28.7.2008 12:52:27   
lunca14
Se opravičujem ker vam udiram v temo,ampak doma pospravljam omaro in se je našlo še nekaj nos.oblačil,vse so št.38,mogoče še kateri kaj prav pride,slike so v albumu   http://alenkas.moj-album.com/.......

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
28.7.2008 12:57:15   
sonček33
Belochy poročaj!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
28.7.2008 14:07:41   
African queen
Dober dan punce!!

saša,welcome back!!Ti pa res uživaš!!!Veš, meni se tudi še vedno skoz spi!!!Spala bi kar cele dneve,ampak kaj ko ne morem...moji fantje so zahtevni user posted image

balonchy,čimprej poročaj kako je bilo na pregledu,da ne zbežiš prej!!

Jaz pa AS ne bom kupovala,če ga nisem imela v prvih dveh nosečnostih ga tudi zdej ne bom...mi smo pa itak zaključili z otroki..

ploha,dobra ideja!!Bi se res lahko dobile in počvekale v živo!!Jaz bom na razpolago pa šele od novembra naprej..okrog 10.11 bom priletela nazaj v Slovenijo..

zvezdica,nina166,kako kaj z vama??

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
28.7.2008 14:17:02   
ANEJ01
Že nekaj časa se vam nisem oglasila vas pa vseeno redno berem.Danes ob 17 imam NS.Upam,da bo vse ok.Ali ultrazvok pri NS delajo vaginalno?Oprostite,ker sem nevedna.Želim vam še naprej zdravo user posted image in božajte svoje bušije.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

Neposredna povezava do sporočila: 1073
28.7.2008 14:37:34   
African queen
ANEJ,ne ni vaginalno,čez trabuh naredi UZ.Držim pesti,da bo vse ok na NS

(odgovor članu ANEJ01)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
28.7.2008 21:03:35   
Balonchy
Čer...

Pa kaj je zdej to? A se je čvek spet zaštekal????
Haloooo??? Hitr na kup babe moje!!! user posted image

V glavnem - sem iz pregleda! Vse je OK.
Dr. mi je prekinil Prometrium in Tifol in dal zeleno luč za dopust. Tko, da jutri zgodaj zjutraj že frčim... user posted image user posted image user posted image
Malemu lepo bije srček, MV lepo zaprt, izcedka ni, .... + potrdil nam je, da lahko pričakujemo user posted image  in mi povedal, da bom skor 100% rodila kak dan po PDP-ju!!!

Zdaj se pa lepo poslavljam in pričakujem, ko pridem nazaj, da bom brala nekje 100-to podstran Januarčic 2009!!! user posted image
Upam, da me ne bote razočarale!

Pozdravčki in se beremo, ko pridem iz dopusta! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 28.7.2008 21:04:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.