|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
23.7.2008 9:40:21   
Zvezdica
jutro

Sonček je zunaj aaaaaauser posted image user posted image user posted image
Ma meni se je veraj spet tko vrtel, ne vem, če ni to od promettriuma, ki ga jemljem 200mg x 3/dan. Moram povedat svoji G.

Drugače smo ok in se pokamo k babici. Če bo čas, se kaj javim:)
Vsekakor se pa javim v petek ker imam pregled. pa itak bo kmal konec dopustov pa se bo čvek res povečaluser posted image

Kar se anonimne tiče,vedno je nekdo ki bo kaj takega napisal, oz napisal kar ga moti. In ker smo ljudje tako narejeni, da se branimo in "usekamo nazaj" verjamem, da se zato ta osebek ni želel podpisati. Ker bi bila avtomatično una ta grda, k kle kar nekaj piše.

To se je zgodilo (nekaj podobnega) na eni temi pred leti, ko je ženska izrazila svoje mnenje, pa so jo tako sklincale, da mi je blo kar slabo. Ampak sej to je namen teh forumov. Mah...bluzim. Sam ni mi prav da je tista ženska takrat bila tako skritizirana.

Aja, pa nina, glede kg ne želi si. da gredo gor:)J ast sem v ivf postopku (hormoni) pridobila 8 kg, zdaj pa že tri...je pa res, da še vedno jemljem prometrij. Dejstvo je da jast ne odreagiram ql na hormone. Tako, da jast upam, da bo res bolj mirno ko bom nehala jemat hormone:)

Grem.... bodite pridne in božajte bušije.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 23.7.2008 9:41:48 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
23.7.2008 9:49:50   
hmm
nina166, jaz ti ne morem povedat koliko sem se zredila, ker mi je vaga crknilauser posted image . Naslednji teden imam pregled in me bodo najbrž tam šokirali s številkouser posted image . No, glede na to, da sem šele v zadnjem tednu dobila apetit, najbrž ne bo sile (vsaj tokrat), sem pa user posted image že začela s preveč kilogrami, tako da se bom morala malo pazit. Na srečo mi ne paše nič sladkega.

niia, na terapevtski žogi sem tudi jaz v službi sedela in je bilo super. Se pa na njej še vedno da zabušavat tako, da se s komolci nasloniš na mizouser posted image , tako da se moraš kar malo kontrolirat. Najprej so me sodelavci malo čudno gledali, kmalu pa nas je bilo že več na žogah. Sploh je bilo vsem všeč, da se da tako fajn hopsat z njouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1002
23.7.2008 12:48:16   
symona
Evo mene, da se še vam jaz javim. Včeraj sem imela NS, je vse v redu, edino spola se ni dalo videt, pa malo sem razočarana, ker nisem dobila niti ene slikice. V petek pa imam 2. pregled pri g. Lep pozdrav vsem. 

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
23.7.2008 13:51:12   
crtka
Sem že enkrat vprašala pa mi ni nobena odgovorila . Koliko ste se že zredile do sedaj? Ker jaz sem na začetku eno kiloco shujšala, zdaj pa mi to stoji in mi nikakor ne gre gor. Saj vem da jih bom še dovolj pridelala , samo me malo čudi, ker normalo jem.

Jst sem se do sedaj že 3 kg zredila, v 1 user posted image pa v prvih 3 mesecih samo 1,5 kg, no sem jih pa potem na koncu imela skoraj 20+, so pa šle po porodu zelo hitro dol, upam, da bo tudi tokrat tako!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
23.7.2008 14:27:57   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Evo mene, da se še vam jaz javim. Včeraj sem imela NS, je vse v redu, edino spola se ni dalo videt, pa malo sem razočarana, ker nisem dobila niti ene slikice. V petek pa imam 2. pregled pri g. Lep pozdrav vsem. 

user posted image user posted image user posted image   DRŽIM PESTI ŠE ZA PETEK user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila pa razočarana k se ni vidlo spola user posted image user posted image user posted image user posted image
komaj čakam 26.8. - upam da se bo pol vidlo user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
23.7.2008 14:29:58   
sasa78
zredila sem se za 3 kg user posted image user posted image user posted image , še vedno nosim svoje hlače!!!!! - mi je šlo gor v trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - če po trditvah drži pravijo da bo pol punčka user posted image user posted image user posted image  - pa da vidmo!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
23.7.2008 14:36:06   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljena.

Prosim, da tista, ki ureja seznam, ga manjkrat lepi, saj je vaša tema sestavljena načeloma iz seznama.
Nočem, da bo užaljena, vendar je tema namenjena čvekanju. user posted image

LEP POZDRAV

kaj sploh delaš tuki - na naši temi?

Nisem jezna - ampak jaz mam rada urejene stvari - je bil pa včeraj naval novink - k so seveda v veliki meri dobrodošle user posted image user posted image user posted image , pa se je večkrat ponovil - ja in?

Punce hvala za podporo - take stvari mi grejo naživce - pa še neki - k ni prav da vse popravimo sproti?

Lep dan še naprej - šibam po otroke v vrtec pol pa kuhat.

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
23.7.2008 15:05:44   
Balonchy
Ojla JANUARČICE...

Tudi sama spadam med vas, zato je že čas, da se pofočkam! user posted image
PDP imam 24.1.2009.

Za seboj imam tri preglede + NS. Naslednji pregled imam v ponedeljek 28.7.2008. Na začetku sem imela malce težav z izcedki zato sem že od dopolnjenega 6 tedna naprej na Prometriumu.
Stara sem 27 let in to je moja druga nosečnost (prva se je lanskega decembra končala z abrazijo - prazna GV).

Tako - na kratko: Balonchy (2 user posted image , 0 user posted image )    27    5. pregled: 28.7.

Glede seznama pa predlagam, da ga osvežujete proti koncu dneva. Takrat lahko vse dnevne novičke vstavite na enkrat!

Sasa78- tebi pa pohvale za urejanje!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 23.7.2008 15:07:59 >

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 17:18:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
23.7.2008 18:12:59   
khurde
Hvala za dobrodošlice!

Danes sem imela NS, pa me je G kar malo prestrašila, me je poslala še kri dat, ker je bil rezultat NS 2,1 mm, in kao naj bi bil max. 2 mm. Samo izračunana verjetnost je pa bila 1:5507 in tam, kjer je graf za povprečje, je tudi pod črto za 2 mm ... tko da ne vem, moj je čist živčen, velik bolj kot jaz ...

Koliko ste kaj imele to dolžino? Sem gledala po netu in naj niti ne bi bilo toliko panike glede tega, samo tko ... k te znajo mal prestrašit ...

Pa a to, ko napiše, da so vidne 2 nogici, 2 rokici itd., a je to 100% res, ker se je meni zdelo, kot da sem res dobro videla samo eno rokico (in to se mi je zdelo že drugič, pa mojmu tud ... jah, sva kar malo prestrašena ..., samo se je bitjece toliko premikalo, da res ni).

Neposredna povezava do sporočila: 1010
23.7.2008 20:25:17   
Hator
Pozdravljene januarčice,

sem vas prišla malo pogledat, ampak preveč vas vendarle ne bom, ker mi  bo prehudo. Drugače sem se kar pobrala in zdaj lahko počasi spet greva v nove boje. Naj vas spomnim, začela sem z vami, vendar se je v 2. mesecu končalo z IMN. Upam, da se imate fajn in se dobro počutite. želim vam zdravo nosečnost.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 7:57:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
24.7.2008 8:46:28   
Zvezdica
Hator pozdravljena:)
Lepo, da si se oglasila. kako si?
Glede na to da si imela IMN, so obdržli jajcevod ali ne? Ker jast sem imela le še tega, pa so ga pustili, drugače sem pa zanosila s pomočjo dr rešauser posted image

Navijam zate in upam, da bom čimprej brala kako ti trebušček raste.

Pa jai se še kaj, in sploh ko bostauser posted image .

LP

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1013
24.7.2008 9:28:32   
sončnica23
pozdravjene!!!

Kako lepo je videti da v januarju ne bom sama v porodnišnici. :-)
No zame bo to prvič (rok poroda 22.1.), pa tudi prvič da pišem. Lepo vas je spoznati!
Lep pozdrav!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
24.7.2008 9:53:27   
Ploha
khurde: to dolžino sm mela 1,8, počakaj na izvide krvi,...ne sekiraj se, nekak se zamoti, pa bo čas hitreje minil, sicer je pa tko nam ki ne čakamo je lahko govorit, ampak čakanje pa res ubija. Upam da bo vse v redu. Držim pesti.

drugače sm v13 tednu in sm se zredila 1,5 kg

(odgovor članu sončnica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
24.7.2008 10:06:51   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Pozdravljene januarčice,

sem vas prišla malo pogledat, ampak preveč vas vendarle ne bom, ker mi  bo prehudo. Drugače sem se kar pobrala in zdaj lahko počasi spet greva v nove boje. Naj vas spomnim, začela sem z vami, vendar se je v 2. mesecu končalo z IMN. Upam, da se imate fajn in se dobro počutite. želim vam zdravo nosečnost.

Vsakič ko urejam seznam se spomnim tudi na vse ki vas je doletelo najhujše user posted image user posted image user posted image , nekatere se že borijo pri julijkah tebe pa res nisem nikjer zasledila. Želim ti, da si čimprej v našem stanju in da poročaš kako lepo se imaš. To ti iz vsega srca želim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še šopek  user posted image user posted image user posted image user posted image  da ti polepšam dan.

LP

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
24.7.2008 10:07:11   
nina166
khurde pomiri se, boš videla da ne bo nič narobe. Meni je NS izmerila večkrat in nikoli ni pokazala isto, mi je pa vpisala potem največ kolikor je izmerila, to je bilo 1,8. Tako da možno da je tudi tebi večkrat in da je to pač bila najvišja vrednost. Pomembno pa je tveganje, ki ga imaš. Tvoje je dokaj visoko, moje je tudi približno tako. Kar mirno počakaj na izvid in boš videla, da bo vse ok. Poznam mamice, ki so imele zelo slabo tveganje (manj kot 1:300) pa ni bilo z dojenčkom nič narobe. Je pa tudi ta dolžina odvisna od tega, koliko si noseča, ko ti jo meri. Tako da se poskušaj pomirit in boš videla da bo vse ok. Vem pa da ni lahko, ker je tudi mene v prvi nosečnosti bilo nonstop strah za kakšno stvar. Kar pa se tiče rokic in nogic: če ti je g rekla, da ima 2 rokici in 2 nogici potem jih sigurno ima. G so bolj navajeni slike na  ultrazvoku in vidijo stvari, ki jih mi ne, ker slika pač ni čisto lepa. Tudi meni je včasih razlagala kaj je kje pa se mi je zdelo, da so samo neke lise in nič drugega. Tako da se nič ne sekiraj zaradi tega. Poskusi se pomiriti in uživaj nosečnost.

Balonchy in sončnica 33 dobrodošle!

Hator lepo da si nas prišla malo pogledat. Želim ti veliko sreče v novih bojih in da čimprej zagledaš +...pa ne pozabi nam javiti vesele novice.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
   [Brisano sporočilo]
24.7.2008 11:05:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
24.7.2008 12:14:19   
Balonchy
Niia, zakaj pa ne???

Neposredna povezava do sporočila: 1019
24.7.2008 12:17:28   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Punce, a tiste, ki ste imele test na Toxoplazmo negativen jeste solate tudi v restavracijah?

JP

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1020
24.7.2008 12:31:48   
ronja
khurde, le mirno, vse bo ok: tvoja verjetnost je majhna, velika verjetnost se šteje pod 1:300. Nuhalna svetlina 2,1mm je sicer res veliko (jaz sem mela 1,2, kar je pa pod povprečjem), vendar se ne gleda samo tega, tako da brez skrbi. Če te zanima, gledajo še: dolžino stegnjenice (downovčki imajo namreč navadno krajše ude), prisotnost nosne kosti (če se spomniš, kako downovčki zgledajo, majo tak stumpan nosek, kot boksarji;), pa še razna razmerja (dolžina in širina glave - downovčki imajo bolj okroglo glavico), pa verjetno še kaj, kar sem pozabila. Tak da ni vse samo v tej svetlini. Pa če ti bojo naredili še trihormonski test, bo rezultat še precej bolj natančen.
Nogica ali rokica se naenkrat navadno vidi samo ena, čisto zaradi delovanja ultrazvoka - podobno kot fotoaparat, če izostriš na sprednjo roko, se zadnja slabo vidi in obratno. Zato se vama je mogoče zdelo, da sta videla samo eno, ginekologinja, ki ima več izkušenj, pa je videla očitno vse 4 ude. Tak da brez skrbi, tvoja user posted image bo super! Izvide dobiš pa po dobrem tednu, kakih 10ih dneh, vsaj tako je bilo pri nas, tak da brez skrbi, bo hitro!
Če bi bili rezultati zaskrbljujoči, še vedno lahko narediš še amniocentozo, ki je 99% zanesljiva, ker ugotavljajo kromosome horionskih celic, ki so enaki kot zarodkovi, ker so pač njegoveuser posted image . In tudi če imaš zelo visoko tveganje, se lahko na amniocentozi izkaže, da je vse v najlepšem redu in v miru pričakaš porod.

Hator, le pridi, kolikorkrat ti paše! Me pa bomo zate držale pesti, da vama čim prej rata naredit novo user posted image , tokrat v maternici!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
24.7.2008 12:42:55   
ronja
Pa še moje poročilo, sem bila danes na pregledu, hvala vsem, ki so se spomnili in držali pesti: torej z malecko ni nič narobe, posteljica je cela in dela super, malecka super raste, ima cca 120g, nič ji ni hudega in zaradi teh mojih problemov ne more met nobenih posledic, ker se je to vse skup nič ne tiče - če se vse skup ne odlušči.

Druga stvar je pa ta prekleti user posted image hematom: ja, seveda je še kar tam, gospod se tudi ni čisto nič zmanjšal, celo koagulirat se je spomnil, tako da ga zdaj ne morem več spravit stran oz. se sigurno ne bo resorbiral ali karkoli. Sicer pa je tam, ni sicer več pod posteljico, kar je dobro, se je premaknil nekam bolj na stran in samo dela gužvo in skrbi, tako je rekla g. Zakaj je to v bistvu sploh problem? Ker je hematom seveda odluščil tiste ovoje in če se bo karkoli premaknil, jih bo še bolj in na koncu  se lahko potem vse skup stran odlušči, kar seveda pomeni konec user posted image .user posted image Zato ne smem nič, kar bi lahko eventuelno premaknilo tega user posted image kamorkoli - kar je pa lahko karkoli - torej ne smem še vedno nič!user posted image

Sem nekak mislila, da zdaj bom pa že lahko kaj: karkoli... vsaj šla na sprehod, nesla malo dol, magari vsaj sedela... Pa nič. grrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz res nisem narejena za počivanje, za ležanje in za spanje - nikoli nisem tega preveč marala... Pa rada bi že premetavala mojo malo punčkouser posted image !

Seveda nobenih odnosov, nobenega plavanja, ker so tudi tisti premiki prehudi. Torej nič morjauser posted image , nič seksauser posted image , nič cartanja maleuser posted image - takega najinega cartanja - beri divjanjauser posted image . Eh, bo že, samo da je malecka v redi - je pa tam notri, kot da ni nič - lepo miga, maha in uživa in se sploh ne zaveda, kaj ji preti, če mami ne bo pridnauser posted image . Ona mirno plava sem pa tja in me tu in tam brcneuser posted image . Srčica mala!user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
24.7.2008 13:18:05   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pa še moje poročilo, sem bila danes na pregledu, hvala vsem, ki so se spomnili in držali pesti: torej z malecko ni nič narobe, posteljica je cela in dela super, malecka super raste, ima cca 120g, nič ji ni hudega in zaradi teh mojih problemov ne more met nobenih posledic, ker se je to vse skup nič ne tiče - če se vse skup ne odlušči.

Ronja, čestitke!!! Samo, da sta vidve (kolikor toliko) OK!!! user posted image user posted image user posted image

Vse bo OK in januarja bomo najsrečnejše pod soncem! user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
24.7.2008 14:06:30   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ronja, čestitke!!! Samo, da sta vidve (kolikor toliko) OK!!! user posted image user posted image user posted image

Vse bo OK in januarja bomo najsrečnejše pod soncem! user posted image

se pridružujem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
24.7.2008 14:58:52   
sonček33
Ojla babe žabe!

ronja - vem, da ni lahko počivati, počivati počivati. A vem, da boš zmogla. me te bomo mal bodrile pa mal krajšale čas, pa bo. Velja? Vesela sem, da je z detetom vse ok, to je najbolj pomembno.

Punce, a ve že kaj gledate vozičke in to? Mene zadnje čase kar precej mika vse skupaj. saj nabavila še en bova, ampak mi ej pa fajn mal po netu brskat, pa tudi v kakšno trgovino zavituser posted image

Jaz komaj čakam toek, ko imam pregled. Upam, da mi naredi tudi UZ.

A iamte ve kaj izcedka? jaz moram kar skoz nosit dnevne vložke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups

pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!