|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
15.7.2008 18:18:54   
VRTNICA84
Zdravo!user posted image

Mene pa zanima če uporablja katera babylove oljno kopel za nego suhe kože, pa olje za nosečnice in masažno kremo vse od istega proizvajalca?
Zanima me kako ste z njo zadovoljne?

Prosim za odgovor.

(odgovor članu aleksandras)
Neposredna povezava do sporočila: 926
16.7.2008 11:58:11   
African queen
Pozdravljene user posted image !
zvezdica,sem vesela,da je bilo vse ok na NS in da medo pridno raste!!!user posted image user posted image

saša,držim pestke za pregled!!!

Mi smo ok,uživamo spet vsi skupaj..moj trebušček kar pridno raste,si bom mogla čimprej kakšno kremo za strije nabavit,se mi zdi,da že mal zamujam...pa vse obleke so mi ozke,kupila pa sem si le dvoje nosečniške hlače,kar je absolutno premalo..moram spet mal v nabavo.

Ena je spraševala glede hrane...mah,meni paše čist vse(čeprav mi najbolj diši kislo in sladko)...sam jem in jem...upam,da ne bom na koncu balon kot v prvi in drugi nosečnosti user posted image ..

Uživajte!

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 927
16.7.2008 12:01:16   
sonček33
African gueen --kako lepa sončka imaš. Prava lepotca.

Jaz sicer nisem skoz lačna, bi pa itak jedla večinoma tiste stvari, ki jih ne smem. Se trudim, da je velik zelenjave in sadja, čeprav mi sadje zdaj sploh ne paše, pa sicer ga obožujem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
16.7.2008 13:35:04   
sasa78
Danes sem imela pregled - vsega skup 5 minut - vse OK!!!!

Sem ful slabe volje, ker sem mislila da me bo dala na UZ pa je rekla da ona itak ne vidi kdaj je postelca priraščena na maternico in se nisva nič zmenili user posted image user posted image ,
naslednji pregled šele 26.8. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bo boljš -

In ve? Kako kaj? ma ste pa pridne za pisat!

AQ - kako kaj? o tebi ni duha ne sluha!!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 929
16.7.2008 15:21:01   
OLjica
živjo punce

po dolgem času se tudi jaz oglašam. jst mam pa 24.7.08 pregled in komaj čakam..drgač pa rebušček raste, mal se že pozna. pa vam?
najraje jem mmmburek, sem že lačna, kruh, breskve, nektarine. sladkarije me ne mikajo, za zdaj..

v katerem mesece se spol dojenčka najbolj vidi

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 930
16.7.2008 19:26:45   
snikolina
Pozdravljene, danes sem imela NS, vse ok, hvala bogu. Pošteno me je skrbelo!
Mali je ful velik vendar se ni vidlo ali bo pipika ali lulček. Včeraj pa prvič slišala bitje srčeka pri ginekologinji.
Mi lahko katera pove kolikokrat ti pripada UZ in v katerem obdobju se spet opravi? Ker me FUL zanima kaj bo.
3 pregled 13.8.

Glede hrane: paše mi totalno vse, mi je pa zelo hudo, ker ne smem jesti bifteka. Enkrat sem v enem dnevu pojedla cel glaž rdeče pese. user posted image

lepo se mejte in lep pozdravček!!!!

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 931
17.7.2008 8:31:19   
sasa78
dobro jutro, še en dan pa mamo vikend!!!

Komej čakam k grem na morje. JUHUUUUUUUUUUUUUU!

Pa ve? Verjetno ste že skoraj vse zdaj na morju k sem sama tuki gor user posted image user posted image

Mi smo včerej prvič čutili  user posted image !!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A mi bo katera delala družbo al ne?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 932
17.7.2008 8:52:05   
Zvezdica
ojla

Saša, set an morej, sem ti foušuser posted image
meni je G rekla, da do 25. 7 nikamor, pa ne zarad morja ampak vožnje. Tko da ne vem, pa sem mislila do vsaj severn dalmacije mal zapeljat.
AQ, spet s vojimi fanti. Daj kake fotke goruser posted image
Ti siizGane? jast bi šla takoj tjauser posted image
Danes it mam tok dela, sem pa zaspana k hudič. Tako da šibam......

Se javim kasneje..

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 933
17.7.2008 11:29:41   
ronja
snikolina, pripadata ti 2 UZ, če je vse ok: eden na začetku, v 8 do 12 tednu, ko potrdijo user posted image in pogledajo, če user posted image bije in eden bolj proti koncu, ki se mu reče morfologija, kjer pogledajo zgradbo glavnih organov, če je vse ok. Ta se dela nekje okoli 20 do 25 tedna.

saša, jaz sem še vedno tukaj, ker verjetno sploh ne bom smela na morjeuser posted image . Prvo poletje brez morjauser posted image user posted image . In brez seksa... Ampak če bo s user posted image vse ok, potem se bo splačalo!

Sicer pa sem včeraj dobila rezultate še iz trihormonskega testa, ki je še popravil rezultat iz NS (na ns je bilo tveganje 1:4780), zdaj je pa 1:17727user posted image
Še vedno mi je slabo, začne se zjutraj in potem nadaljuje do grand finala, ki je zvečer... No, si rečem, da če se še delajo ti hormoni, potem je verjetno notri še vse kot mora bit - vsaj upam... Naslednji teden imam pregled in komaj čakam! Upam, da bo naredila UZ, da vidim, kaj se dogaja tam notri, kako je s tem user posted image hematomom in kako je z mojo ljubo user posted image !

Uživajte na morju še zame!!!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 934
17.7.2008 12:21:46   
sasa78
ronja -  jaz brez morja? Ni šans!!!! Letoos mam že 25 dni pa še en tolk jih bom naštepala user posted image user posted image user posted image , brez sexa, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  težka!!!
Čestitke na dobrem rezultatu NS

Ma UZ jih bom mela pa po potrebi - upam user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 935
17.7.2008 20:19:26   
Anonimen
bi blo prov da se še jst pofočkam tuleuser posted image čeprov se vam znam zmuznit - rok mam namreč 31.1.user posted image

tko da- živjouser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
17.7.2008 20:20:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
17.7.2008 20:22:21   
Anonimen
kind lady - a si ti tista lady k jst mislim da si, al si mogoč kjšna drugauser posted image ena je bla, sam je mela nek šuh al kuga v avatarju, pa ne vem zdejuser posted image

uf sem zakompliciralauser posted image user posted image sam to pa niso hormoni krivi, sem po naravi takauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
17.7.2008 20:24:06   
Zvezdica
ulla DOBRODOŠLAuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
17.7.2008 20:28:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kind lady - a si ti tista lady k jst mislim da si, al si mogoč kjšna drugauser posted image ena je bla, sam je mela nek šuh al kuga v avatarju, pa ne vem zdejuser posted image

uf sem zakompliciralauser posted image user posted image sam to pa niso hormoni krivi, sem po naravi takauser posted image

Ta prava sem , ja.Lepo nosečnost ti želim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
17.7.2008 20:30:49   
Anonimen
user posted image si jluser posted image hvalauser posted image

zvezdica živuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
17.7.2008 20:37:07   
nina166
Ulla dobrodošla in lepo nosečnost ti želim!

Upam, da ne zameriš, če te nekaj vprašam. Kaj nisi ti doma iz Mozirja? Se mi zdi, da sem enkrat nekje zasledila, razen če sem te s katero zamenjala.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
17.7.2008 20:46:31   
Anonimen
nina sem jauser posted image pa  pšššššštuser posted image

kaj si ti tud tu kje?

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
17.7.2008 21:05:17   
*m*o*j*c*a*
ulla dobrodošla.. user posted image user posted image

lepo da se najde še ktera zgornjesavinjčanka tuki..user posted image user posted image  čeprav se mi zdi da kr neki user posted image pričakuje v januarju iz teh koncev..sam vseh itak ni na forumu..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
17.7.2008 21:10:42   
Anonimen
jst pa zdej kr ne vidim tolk nosečnic...ko sem bla prvič, jih je blo  večuser posted image
no, sam da sem jaz med njimiuser posted image

še ni dolgo nazaj, ko sem se jezila kak vamp mi je ostal od poroda, pa kok da sm se še zredilauser posted image no, zdej se je pa ta vamp čudeženo spremenil v čudovit ( najčudovitejši) nosečniški trebuščekuser posted image user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
18.7.2008 11:36:55   
sasa78

user posted image

user posted image
2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                 kraj          spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         2. pregled:           KP

metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         2. pregled:

detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         2. pregled:           Štajerska

user posted image  2.1.09

uršap               ( 1 user posted image , 0 user posted image  )        20           pregled ?
petra28            (2user posted image , 1user posted image )

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     ( 1 user posted image ,  0 user posted image )     21       3. pregled:30.6  NS 23.6
ULLA80             (

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22         2. pregled:

marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        2. pregled: 25.7., NS 30.6.  Sp. sav. d.

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35       2. pregled:

user posted image    6.1.09    

kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled:

sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        4. pregled: 16.7.    NM

OLjica              (1 user posted image , 0 user posted image )           28      2.pregled 26.6 NS 30.6 Gorenjska

user posted image   7.1.09
niia                    (1user posted image , 0 user posted image )         25       3. pregled: 29.7 in 23.6.NS     LJ

user posted image    8.1.09   
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       3. pregled: 21.7, NS 3.7.

mariolinka       ( 1 user posted image ,0 user posted image  )           24       2.pregled 28.7

user posted image    9.1.09   
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       2. pregled: 11.6.

vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    2. pregled: 1.7.

user posted image    10.1.09
ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       2. pregled: 9.6.      LJ

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                      2. pregled: 18.6.

tjoka                (1 user posted image ,0 user posted image  )         32         2. pregled 11.7, NS 1.7

user posted image   12.1.09

dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      1. pregled: 9.6.

tadeja81          (  user posted imageuser posted image )                         2. pregled: 4.7. NS 10.7

mavrica24        (1 user posted image , 0 user posted image )            29      3.pregled konec avgusta NS 5.7

user posted image  14.1 09
petra88           ( 1user posted image , 0 user posted image  )           20       2.pregled 14.7

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       2. pregled: 11.7. NS     Šenčur

user posted image   17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32       1. pregled: 18.6

hmm                   (4 user posted image , 2user posted image )          37       4. pregled: 29.7., NS 8. 7.  Štajerska

PAJO                   ( 2 user posted image , 1 user posted image )          22       1.pregled 18.6 NS 29.7

snikolina             (1user posted image , 0user posted image )              29        2. pregled: 15.7.  NS 16.7.

user posted image 18.1.09

trebušolinka       (1user posted image   , 0 user posted image   )                    2. pregled: 9.7.

limona        (2 user posted image ,1 user posted image  )       30                   3.pregled 22.7  NS 10.7

user posted image    19.1.09
pebi                   ( 3 user posted image ,1 user posted image   )                            1. pregled: 20.6.

user posted image  20.1.09
uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24         2. pregled: 18.6., NS 16.7

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24        2. pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26        2. pregled 24.7, NS 10.7    Gorenjska 

Petri_                 (2 user posted image , 1 user posted image )                         2.pregled 9.7

user posted image   24.1.09

*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23              2. pregled:

user posted image     25.1.09

Zvezdica              ( 3 user posted image , 1 user posted image )       30      2. pregled: 18.6.,  NS 15.7. LJ

aleksandras         ( 1 user posted image , 0 user posted image  )        28                                     NS 24.7

vrtnica84                (1user posted image , 0user posted image  )                       pregled 21. in 24.7.

user posted image     26.1.09
nina166              (2user posted image , 1 user posted image  )           25         2.pregled 30.6, NS 18.7

user posted image    27.1.09
drdra                    ( 2 user posted image , 1 user posted image )                   1. pregled: 1.7.

sonček33           (1 user posted image , 0 user posted image  )          29        2.pregled 27.7

user posted image   28.1.09
anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                   2. pregled: 11.6.

user posted image    29.1.09    
symona                 (2 user posted image  , 1 user posted image  )      28       1. pregled: 10.6.

ploha                     (1user posted image ,0user posted image )           21      UZ 2. 7., 3. pregled 5.8, NS 19.7

Dobrodošle na seznamu !!!!

user posted image user posted image    Trenutno nas je 47!!!!  user posted image

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image
gigi1  user posted image user posted image
dotika user posted image  user posted image

user posted image   
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI               DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ    

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.7.2008 11:39:21   
sasa78
ULLA80  dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz danes spokam na morje, čez vikend bodite pridne - vas berem v torek!!!!

Pa brez neumnosti prosim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (se hecam)

LP Saša

ps: pa lepo vreme zrihtajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 947
18.7.2008 12:02:43   
VRTNICA84
Ulla 80 user posted image user posted image user posted image user posted image  in dobrodošla.

Malo, da se vam javim. Malo sem user posted image , ker moj user posted image  ne more it z mano na uz zaradi službe. Pa bo že.
Tudi meni se trebušček že rahlo pozna in ostro oko ga tudi že opazi.
Mi je pa zadnji teden full slabo pa nisem vedela od česa, sedaj pa sem ugotovila, da mi škodi jabolčn sok in pomarančni sok zaradi kisline.

Drugače pa mi paše vsa hrana razen hamburgerja.

Kako ste kaj? Kako pa trebuščki?
Mene zanima če je res potrebno na CSD res uredit starševski dodatek 6 mesecov prej če si trenutno brezposeln?

Že v naprej se vam zahavljujem za odgovore.
Pa hvala tistim, ki ste mi odgovorile glede kreme.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 948
18.7.2008 12:06:13   
African queen
ulla80,dobrodošla med nami user posted image user posted image

saša,uživajte na morju!!!Sam fouš pa ti nisem,veš!!!Ker morja ne maram preveč....Aja,naredila si eno napakico na seznamčku,ulla80 je napisala,da ima rok 31.1 in ne 3.1!!

zvezdica, ko bom imela kaj lepih slikic,jih bom dala gor.Kako kaj medo? 

ronja,upam,da bodo tvoje slabosti kmalu minile!!!meni je ponavadi bilo slabo,ko sem imela prazen želodec,ne vem, probaj kaj malega pojest!!

Danes je pri nas bolj žalosten dan,umrla je tašča user posted image ...moža že par dni videvam samo po par minutk na dan ..user posted image ..zdej pa nas čakajo dolge priprave na pogreb,tukaj je to namreč cela cerimonija...

Nič,grem delat..

papa

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.7.2008 13:01:59   
sonček33
Vrtnica tukaj www.csd-lj-siska.si/prejemki si preberi - kot sem jaz razbrala je to potrebno narediti 30 dni pred porodom.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dekliška imena
jagodka7

Katero ime je najlepše?

Isabela (27%)

Lina (10%)

Neli (10%)

Zoja (20%)

Taja (9%)

Brina (23%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!