|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
14.7.2008 10:01:15   
Zvezdica
ojla
Sonček - Jast sem mažem s kremo proti strijam od samega začetka postopka, ker vem kako hormoni delujejo nae in sem pridobila kar dobrih 7 kg, tako da je po moje prav da sem se začela mazat.
Trebušček imam, mal je tud špehca gor(vsega je kriv dr. reš). Specializiranih cotk še ne kupujem, razen ene majčke :)... Sicer je pa tko, da če si kako večjo cotko kupiš, ti lahko še po porodu za doma prav pride.

Sonček, dobro opravi na NS, pa takoj poročaj.

Jast mam pa jutri NSuser posted image user posted image user posted image

LP *

P.S.: saša...kje se skrivaš?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 901
14.7.2008 10:25:52   
sasa78
tuki sm, tuki

Danes mam plače za zračunat - pa sem mn tuki gor - prvo delo pol zabava user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem OK, sam da pada dež, sem mogla včeri od tašče rože zalit pa mi ni ravno odgovarjalo.

Vsem čestitke za pregled in dobre rezultate - me pa neki zanima - so to krvni testi ali samo NS?

LP iz Dolenjske Saša

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
14.7.2008 11:22:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

tuki sm, tuki

Danes mam plače za zračunat - pa sem mn tuki gor - prvo delo pol zabava user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem OK, sam da pada dež, sem mogla včeri od tašče rože zalit pa mi ni ravno odgovarjalo.

Vsem čestitke za pregled in dobre rezultate - me pa neki zanima - so to krvni testi ali samo NS?

LP iz Dolenjske Saša
saška,a uživaš ,ko obračunavaš plačeuser posted image user posted image user posted image user posted image da ne boš komu premal napisalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 903
14.7.2008 12:36:01   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

tuki sm, tuki

LP iz Dolenjske Saša
saška,a uživaš ,ko obračunavaš plačeuser posted image user posted image user posted image user posted image da ne boš komu premal napisalauser posted image user posted image user posted image

brez skrbi - veš da ne bom - kvečjemu preveč user posted image user posted image user posted image user posted image , sem tud jaz med njimi user posted image user posted image user posted image ,

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 904
14.7.2008 13:01:34   
symona
pozdravljene,

mene pa zanima kam ste šle na nuhalno, katere ste iz ptuja? sem v 12. tednu in še nisem bla na NS, ker sta na ptuju dva ginekologa trenutnu na dopustu, ki delata NS. Mi lahko katera pove, kam iti v MB na NS? Ima mogoče katera telefonsko od dr. Pelkiče Ksenije, ki tudi opravlja NS?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 905
14.7.2008 13:02:42   
sonček33
symona - žal ti ne znam pomagat, vendar pohiti, ker čas teče, čakalne dobe so pa ponekod kar dolge. Srečno!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 906
14.7.2008 13:05:05   
nina166
sasa danes imaš pa isto delo kot jaz user posted image  user posted image

Zvezdica veliko sreče jutri na NS

Pri nas pa je tako grdo vreme...pa saj je verjetno povsod. Kot bi bil april. Me pa tako uspava, da bi sedajle šla najraje spat user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 907
14.7.2008 13:05:31   
sonček33
nina pa pojdi spat

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 908
14.7.2008 13:06:57   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

nina pa pojdi spat

Če pa morem delat user posted image

Nekaj sem še pozabila vprašat. Ali že katera uporablja Angel Sounds in ali se splača to nabavit?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 909
14.7.2008 13:08:05   
sonček33
Joj nina pol bo pa težka user posted image
Jaz razmišljam o AS, pa tudi čakam kakšno z izkušnjo, da vidim, če se splača. Tiste, ki  ga imajo, pravijo, da je superca.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 910
14.7.2008 13:33:39   
*m*o*j*c*a*
Živjo punce!

danes je pa res vreme takoooo zaspano.. :) js uporabljam angel sounds.. user posted image  tu in tam je lepo slišat user posted image  mojega user posted image ..pa še čudno "žlobudranje" se sliši zraven, da je prav zanimivo..kdove kaj ustvarja tam not.. user posted image  včasih mu tk razbija user posted image , da mu prigovarjam naj se pomiri..user posted image  mam sicer izposojen angel sounds od sestrice, ki tudi pričakuje user posted image ..tako si ga sposodim tu in tam..razmišljala sem o nakupu svojega, sam ne vem..takole se mi zdi čist v redu, da si ga lahk sposodim..user posted image  sam preveč se ne smeš navadit nanj..včeri neki časa nisem našla user posted image  in me je že mal panika grabila, še posebno zato ker že mam tri dni nekakšne bolečine v spodnjem delu trebuha..no danes je malo boljše..in mi kr odleže ko zaslišim srček..angel sounds se mi zdi super zadevica, saj se ti dnevi od enega do drugega pregleda grozno vlečejo, in je čudovit občutek da lahko slišiš user posted image  svojega user posted image , ko se ti zazdi..pa še ati je navdušen, ko si nadene slušalke..user posted image

lep dan vsem!

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 911
14.7.2008 15:38:42   
hmm
symona, telefonska od dr. Pelkičeve je 02/ 25 23 830, naročajo pa od ponedeljka do petka med 10. in 12. uro. Držim pesti, da se ti bo uspelo naročiti.

sonček33, želim ti, da bi danes neznansko uživala na NS in da bi videla in slišala same lepe stvari!

Jaz se že veselo mažem in sicer z mandljevim oljem, ki sem ga kupila v lekarni. V prvih dveh user posted image nisem dobila nič strij po trebuhu, le nekaj po bedrah in prsih, upam, da bo zdaj tudi tako.

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 912
14.7.2008 16:28:00   
petra88
ojla! Tudi jaz sem imela danes pregled pri G, poslušala je user posted image se ga je prav lepo slišalo. Drgač sm bila pa učeraj cel dan slaba, karkoli sem pojedla ali popila sem user posted image user posted image ven... in sm bla prav dehidrirana dans tko da zdej morm pit pit in pit ...
Imena mamo pa že izbrano in za punčko in za fantka, tko da eno zadevco smo opravli.
Tud jst sm si že kupila mandljevo olje in se bom začela počasu mazat, sploh ker tko lepo diši user posted image
Eh, vreme pa tako, lih za spat... grem mal podkožno razmislt zdej user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 913
14.7.2008 20:50:31   
pike
Symona jaz sem sicer decembrka, vendar sem iz Ptuja in hodim k Dr. Lukmanu, ki ima ordinacijo blizu Spara v Ptuju in ima licenco za opravljanje NS. Samo vtipkaj na Najdi.si: Dr. Milan Lukman pa lahko še tja pokličeš. Srečnouser posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 914
15.7.2008 9:06:37   
petra88
Aja to sem pa pozabila napisat: naslednji pregled imam 18.8.
In kako ste kaj? Danes je tak lep dan zunaj, boste šle kam?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 915
15.7.2008 9:51:44   
sasa78
Jaz mam pa jutri pregled!!!! Komej čakam - ha pa uZ moram izsilt - mislim da mi bo ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 916
15.7.2008 13:51:21   
Zvezdica
ekola, sem nazaj z NS

Kot prvo sem jedla burek Moram, to je že način kako proslavim vse dobro. Moj je reku, da tako upedenana kot sem bila dons, sem edina k v olimpijo na burek zavija.

Takole, naša bebica je velika 63,2 cm, noseča 12t 2 d, tveganje za DS je nizko (1:1930). No meni te št nič ne pomenijo, jih ne štekam, je pa spal in se ni pustil motit, potem je bil pa hud k mami, če jo kdo zbudi in je nogce prekrižal pa ritko kazal. Nič se ni vidlo kaj ima notri, pa prst je sesal, pa potem spet rit kazal. Falotko je. Pa ne vem zakaj mam včasih filing, da bo fantek, včasih pa punčkica. meni je vseeno, sam da je ok.
PDP imam 25.1. (4 dni pred mojim RD).

Liam je bil čist navdušen, mu je Reševa nardila eno fotko pa jo nosi okoli, zdaj jo je pa nalepil na vrata. Mulček moj.
Grem mal spančkat, sem zaspana k hudič.

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 917
15.7.2008 14:00:58   
Ploha
vau zvezdica, zdj si me pa še bolj neučakano nardila, jst mam v soboto, ful fajn da se vse tko dobr vid,...user posted image user posted image user posted image , super

jst vam pa moram mal pojamrat: toxe še nism prebolela, smo pa na kmetiji kjer je še več "nevarnosti",...

izvidi brisa, k mi ga je delala prejšn tedn, ker mam neko vnetje so pokazali da mam bakterijo-streptokok,....
Je katera to mela v nosečnosti,...a kej vpliva na plod???

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   [Brisano sporočilo]
15.7.2008 14:11:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
15.7.2008 14:12:46   
sasa78
zvezdica - čestitke, pa mali medo je že vedu da si firbčna glede spola, zato ti je pa kazal ritko user posted image user posted image user posted image user posted image

Ploha - tud jaz sem dobila izvide včeri na srečo vse OK, kaj pa tvoje pomeni pa ne vem - pokliči g. naj ti razloži

ostale - sploh nimate nič časa, ampak bo že boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KOMEJ ČAKAM JUTRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 920
15.7.2008 14:13:30   
symona
Hvala za telefonsko. Sem se naročila k dr. Pelkičevi in grem na NS naslednji torek, takrat bom 13 t noseča. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 921
15.7.2008 14:16:03   
sasa78

user posted image

user posted image
2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                 kraj          spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         2. pregled:           KP

metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         2. pregled:

detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         2. pregled:           Štajerska

user posted image  2.1.09

uršap               ( 1 user posted image , 0 user posted image  )        20           pregled ?
petra28            (2user posted image , 1user posted image )

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     ( 1 user posted image ,  0 user posted image )     21       3. pregled:30.6  NS 23.6

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22         2. pregled:

marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        2. pregled: 25.7., NS 30.6.  Sp. sav. d.

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35       2. pregled:

user posted image    6.1.09    

kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     1. pregled:

sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        4. pregled: 16.7.    NM

OLjica              (1 user posted image , 0 user posted image )           28      2.pregled 26.6 NS 30.6 Gorenjska

user posted image   7.1.09
niia                    (1user posted image , 0 user posted image )         25       3. pregled: 29.7 in 23.6.NS     LJ

user posted image    8.1.09   
african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       3. pregled: 21.7, NS 3.7.

mariolinka       ( 1 user posted image ,0 user posted image  )           24       2.pregled 28.7

user posted image    9.1.09   
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       2. pregled: 11.6.

vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    2. pregled: 1.7.

user posted image    10.1.09
ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       2. pregled: 9.6.      LJ

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                      2. pregled: 18.6.

tjoka                (1 user posted image ,0 user posted image  )         32         2. pregled 11.7, NS 1.7

user posted image   12.1.09

dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      1. pregled: 9.6.

tadeja81          (  user posted imageuser posted image )                         2. pregled: 4.7. NS 10.7

mavrica24        (1 user posted image , 0 user posted image )            29      3.pregled konec avgusta NS 5.7

user posted image  14.1 09
petra88           ( 1user posted image , 0 user posted image  )           20       2.pregled 14.7

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       2. pregled: 11.7. NS     Šenčur

user posted image   17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32       1. pregled: 18.6

hmm                   (4 user posted image , 2user posted image )          37       4. pregled: 29.7., NS 8. 7.  Štajerska

PAJO                   ( 2 user posted image , 1 user posted image )          22       1.pregled 18.6 NS 29.7

snikolina             (1user posted image , 0user posted image )              29        2. pregled: 15.7.  NS 16.7.

user posted image 18.1.09

trebušolinka       (1user posted image   , 0 user posted image   )                    2. pregled: 9.7.

limona        (2 user posted image ,1 user posted image  )       30                   3.pregled 22.7  NS 10.7

user posted image    19.1.09
pebi                   ( 3 user posted image ,1 user posted image   )                            1. pregled: 20.6.

user posted image  20.1.09
uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24         2. pregled: 18.6., NS 16.7

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24        2. pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26        2. pregled 24.7, NS 10.7    Gorenjska 

Petri_                 (2 user posted image , 1 user posted image )                         2.pregled 9.7

user posted image   24.1.09

*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23              2. pregled:

user posted image     25.1.09

Zvezdica              ( 3 user posted image , 1 user posted image )       30      2. pregled: 18.6.,  NS 15.7. LJ

aleksandras         ( 1 user posted image , 0 user posted image  )        28                                     NS 24.7

vrtnica84                (1user posted image , 0user posted image  )                       pregled 21. in 24.7.

user posted image     26.1.09
nina166              (2user posted image , 1 user posted image  )           25         2.pregled 30.6, NS 18.7

user posted image    27.1.09
drdra                    ( 2 user posted image , 1 user posted image )                   1. pregled: 1.7.

sonček33           (1 user posted image , 0 user posted image  )          29        2.pregled 27.7

user posted image   28.1.09
anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                   2. pregled: 11.6.

user posted image    29.1.09    
symona                 (2 user posted image  , 1 user posted image  )      28       1. pregled: 10.6.

ploha                     (1user posted image ,0user posted image )           21      UZ 2. 7., 3. pregled 5.8, NS 19.7

Dobrodošle na seznamu !!!!

user posted image user posted image    Trenutno nas je 46!!!!  user posted image

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image
gigi1  user posted image user posted image
dotika user posted image  user posted image

user posted image   
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI               DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ    

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 922
15.7.2008 14:23:51   
VRTNICA84
Ojla!

Da se vam malo oglasim, ker se vam že dolgo nisem. Pri nas je vse po starem. Kako ste kaj?
Mene pa zanima če vam vsa hrana paše?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 923
15.7.2008 14:35:14   
Zvezdica
ploha, moj ivid je neg, nisem še prebolela toxe, vsaj ne da bi vedela.
Nihče nič ne govori o tem, jast pa ne kompliciram. Ja, sobota bo lep dan zate. Boš uživala.

Saša, verjetno bom za spol morala počakat do morfologije, pa bom že.
v prvi nosečnosti nisem hotela vedeti, pa se je luli takoj videl, zdaj pa hočem, pa bo očitno skrivnostuser posted image

nia, vem, jast bi šla popoldne še enkrat.

Vrtnica, hrana.... kaj pa vem, načeloma me po vsem peče zgaga, paše mi pa absolutno burek, pizza , kebab in nektarine in breskve.

takle mamo pr ns, šibam po donat:)

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 924
15.7.2008 17:13:54   
aleksandras
zdravo vsem čvekicam,

symona, drug teden je dr. Rosič že v službi, jaz imam pri njem NS v četrtek, bom pa že v 13. tednu.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

stvari za v porodnišnico
s1o2

zdravo ... zanima me kaj ste vse uzele za v porodnišnico s seboj ?? hvala za odgovore

. (89%)

. (11%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!