Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja pol pa morm žicat nekoga stalno da me vozi, pa cel dop. tam čakat, pa nazaj, ma glupo je... kaj ti nimaš vozniškega? Al ti lubi avto odpelje v službo? mam mam, sam se totalno glupo in nesposobno počutim za volanom drgač se rada vozim, mi ni panike pa tud dobr voznik sem, sam zdej sem pa k en sod, ne morm se zasukat ne levo ne desno, pa k sm bolj mejhna, si težko zdej vse tko nastavim, da bi udobno vozla in dosegla pedalke in pol se počutim kt en bumbar na cesti, nič ven ne vidim, nimam pojma kaj se dogaja, skoz študiram kaj vse se mi lohk nardi, posledično sem čist napsihirana in živčna brezveze uglavnem... sonček mislim da se ne splača črpalke prej kupovat, ok če jo dobiš, samo sploh ni nujno da jo boš rabla, kljub dojenju, tko da se da to pol kupit....v porodnišnici majo pa navadno une električne, pa ni tko da bi kr vse mamice tist uporabljale in bi se ti moglo gravžat al kej če morš črpat, dobiš svoj nastavk, pa vsak dan ti ga sterilizirajo itd. tko da ni panike. kar se pa dude tiče, jst sem jo kupla, sam je Ula ni hotla, silila pa tud nisem. uršika jst se bom spet kar po naravni poti matrala EA pri meni niti slučajno ni opcija, me je bolj groza igle v hrbet kot porodnih bolečin joj nina upam da čimprej pregurate to....verjetno je res faza, pa mogoče na nov način dojema določene stvari, pa se ponoč pol to izraža kaj pa veš res... joj punce, same take stvari limate gor, da je človk debel zarad njih to velja za sladkarije in dedce tančkaaa dobrodošla ooo pa mimi30 tud seveda to mi delite babe, mogoč nam pa rata 200tko pred januarjem ujet khurde sem prebrala da ti trenutno seks (faks) kar laufa se vid kaj men laufa...po glavi mimi dopust ti isto pripada in regres tudi ajaaaaa lej....na 20000 strani smo yeeees
|