|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
8.12.2008 12:53:12   
ronja
sonček, za začetek so najboljše velike kvadratne s kapuco - torej cca 1m x 1m. kasneje pa se obnesejo pravokotne, velike, s kapuco na sredini ene daljše stranice. Jaz sem naredila eno kvadratno in eno pravokotno in eno kvadratno sem dobila. Kapuca pa mora bit, vsaj pozimi, je neprimerno lažje. Pa še lepše ga not zakomotaš, če mu povezneš tisto kapuco gor in zaštrucaš not. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
8.12.2008 12:55:22   
ronja
jaz sem brisače seveda neredila iz debelega dvostranskega frotirja, takega, kot so naše kvalitetne brisače in so super, nič se niso razvlekle, pa še luškane so (ena je zajček, ena pa kravica:) Tak da meni so te super, pa ta, ki sva jo dobila je tudi kvalitetna, ni taka tanka in raztegljiva, kot jih dostikrat vidiš -tistega ne kupovat, nimaš kaj s tem počet, mora bit običan frotir, ne neki s čisto malimi zankicami, p araztegljivo, tisto ni ok, ker nič ne pije.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
8.12.2008 13:19:31   
Zvezdica
uršika jst nisem nobenih posebnih brisač kupovala za ...sem jo kr v tiste, k jih midva uporabljama zavila...v taveliko seveda, te za dojenčke so itak neke čudne, male pa tanke še nism vidla take, kt so normalne brisače - debele, vpojne...tko da jst nisem to nič kupovala, so se naše čist fajn obnesle

Enako kot ulla, sem kupila une za dojenčka, pol sem ga pa zavijala v navadne velikeuser posted image So 10x boljše in bolj mehkeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
8.12.2008 13:38:37   
khurde
Mi imamo pa še vedno obupno meglo. Se mi sploh nič ne da, vse me mine, samo da ven pogledam... No, sem si skuhala kosilo, pojedla, pa pospravila kuhinjo, to je pa to.

Ronja, kako pa izgleda, ko se ti trebuh povesi? Ker jaz sem že zadnjič enkrat hotela napisati, da se mi zdi, da imam drugačen zorni kot na moj trebuh,user posted image  ne zdi se mi več velik, ko pogledam dol, čeprav no way, da vidim čez, pa sem ravno včeraj mojemu nakladala, kako ne vem ali sem se ga toliko navadila ali pa se je zmanjšal, kar je pa samo občutek, ker sem potem zmerila in je večji, spet smo čez 100 cm.

Glede vročine zbijat nimam pojma, me to vse še čaka, pa bi najraje kar imela eno beležko in si sproti zapisovala vse, kar poveste. No, ideja ni slaba, samo ponavadi rečem, da bom to naredila kasneje, potem se mi pa ne da iskat po vseh straneh za nazaj. Glede brisač tudi ne vem, je dobro dobiti kakšno opozorilo od vas, bolj izkušenih, da vemo, kako izbirati itd.

Aja, Ronja, opravičilo sprejeto, samo če se ne boš držala rednega javljanja oz. opozorila, da te ne bo dlje časa, kot je v navadi, nam boš vsem prizadetim torto spekla. user posted image  To lahko velja še za vse druge, samo na forumu nalepljene slikice ne štejejo! user posted image user posted image user posted image

Kmalu bomo na 200, potem se baje tema zaklene ali kaj se že zgodi z njo. Jupi, bomo pa ja naklofale 200 do januarja! user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
8.12.2008 13:50:11   
uršika***
Se javljamuser posted image

Ronja opravičilo sprejeto- ampak jaz sem že res iskala po porodnišnicah, če se je kje rodila kakšna Lejlauser posted image  Zdaj nam je smešno, prej ko te pa ni bilo, pa ni bilo nič smešnouser posted image

Sem bila danes pri frizerju, pa sem lepauser posted image

Ulla upam, da je tvoja malčica kaj boljše. Objemčke za Ulouser posted image user posted image

Ronja a si mi ti poslala številko? Si ti tudi Saša, ali mi je Saša poslala številko????? Mal sem zmedenauser posted image

Jaz sem drugače danes kar ok, sam tamal me brca kot norc. Danes nič ne spi.
Mene tudi to zanima, je ena vprašala, če med porodom bebica tudi brca ali je pri miru???

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
8.12.2008 13:59:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

, če med porodom bebica tudi brca ali je pri miru???

težk rečtuser posted image tud če brca, ne čutiš tega, vsaj jaz nisem, k je blo vsega drugega tolkuser posted image ...pa po moje jeuser posted image tud mal presenečen, kaj se dogaja in je bolj pri miru...pojma nimam...je pa hec, k prov vidiš pol k se rodi...na obrazku kak šok je zanjga...k je kar naenkrat tolk placa okol njegauser posted image čist so zgroženi, kaj je zdej to...men je blo ful dobr, k mi jo je takoj na prsi položlauser posted image da sm jo lohk stisnla k seb, pa kr srajco sem čez potegnla, k jo je zeblouser posted image pa se je čist umirila....tacajt je pa ati popkovino prerezal, pa postlca je šla vn, zapestnce so nama namontirali, pol jo je vzela pa umila in porihtala, pa sm jo takoj dobila nazaj in na joškouser posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4881
8.12.2008 14:03:27   
Zvezdica
Ulla - na hitro glede rdeče pese, jast dam cukr not...pa kr mal na silo porinem žličko. Žal...bolje to kot ena svečka več.

Moram šibat.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
8.12.2008 15:16:56   
sonček33
Evo bila pri G.
Mi je samo trebuh šlatala - pogledala kolk nizko je, pravi da je galav še visoko. me je dala na ctg - pravi, da se morad res vidi  rahlo krčenej maternice in če bo kej bl začel krčit se, naj grem kar v prodnišnico, da bi mi za kakšne 14 dni vsaj še ustavili. No, jaz sem dane sok, ničesar ne čutim tako kto včeraj, tako da mislim, da bo naš fant vsaj še malo pri meni.

Dobila sem spasmex in to je to. kri ok, toxo neg, urin ok. To je to. Jupi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 15:50:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4884
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 15:58:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4885
8.12.2008 16:19:32   
ronja
Ronja a si mi ti poslala številko? Si ti tudi Saša, ali mi je Saša poslala številko????? Mal sem zmedena

Mislim, da sem ti jo tudi jaz poslala, sicer ti jo bom pa še enkrat. Ampak nisem pa saša.

sonček, bravo za izvide!

Res pa ne vem, kaj daje mojo malo... Sploh se noče več sama igrat, pa ponoči hoče spat z nama - pa prej ni bilo tako, je bila že čisto samostojna... Ne vem, me kar malo skrbi, no, saj zdajle je ok, ampak vseeno, ful rabi stika zadnje 14 dni... Ker ko bo Lejla, tole ne bo šlo...

Glede brisačk, evo, tole sem jaz tamali naredila - je super, 1000x oprano, pa v slušilcu, pa vse..., pa še vedno lepo mehka, dobro pije...
http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=248327.msg2752390#msg2752390
in pa tale za novorojenčka:
http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=240255.msg2644118#msg2644118
Ta se ne vidi najboljše, ker je na rdeči podlagi, oprostitute, ma, bo že moralo zadoščat. V resnici so kontrasti večji in pride obrazek bolj do izraza. Sem se pa naučila in pri naslednji naredila bolj realistične kontraste, ehhe.

niia, jap, izpit je kar hud, 30% jih naredi baje... Plenic ti ni treba zarobljat, saj so obrobljene - to je 4 nitni overlock šiv, ki je čisto dovolj, brez skrbi, so že mnogokrat oprane, pa še vedno čisto dobre, vsaj za te od Tosame jamčim. Za kake Rutar variante pa ne vem...

Glede vode pa pravijo, da če počasi odteka, potem ni nevarno, sploh ne za prvorodke, ker se tam najprej kanal širi in potem glavica spušča 8pam, da sem prav povedala). Večji problem je pri drugorodkah, mi je zadnjič razlagala g.

Neposredna povezava do sporočila: 4886
8.12.2008 16:21:46   
ronja
Pa še nekaj me zanima ali kupiti nedrček za dojenje velikost kot jo imam zdaj ali večjo košarico za eno številko. Bi rada tako na približno vedela.

Tako kot imaš zdaj bo verjetno kar ok, za eno košarico ne bo šlo gor, mogoče čisto na začetku prve par dni, amapk takrat itak nimaš modrca gor. Kasneje pa se normalizira.

Neposredna povezava do sporočila: 4887
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 16:30:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4888
8.12.2008 17:22:34   
khurde
Sonček, super za pregled!

Niia, sem klicala danes v ambulanto in so mi rekli, da lahko pokaže tako veliko razliko v merjenju glukoze, če preveč pritiskaš prst. In da več pokaže, če bolj pritiskaš, da kri ven steče. Zanimivo.

Jaz sem malo prej prišla s pregleda. Sem dobila napotnico za porodnišnico pa rešilca, moram dat kri za zadnje merjenje toksoplazmoze. Urin ok, hemoglobina mi ni pogledala.

Moram pa na kontrolo v porodnišnico, ker je otrok večji in imam napotnico za UZ. Jutri me moja G pokliče, da mi pove datum in čas. Sem zdej čist adijo, ker mi to ni kaj preveč všeč. Je rekla, da ona tudi ne vidi pretokov v želodcu, ker nima ok ultrazvoka in da jo tudi to zanima. Pa da bojo pogledali, če je otrok večji zaradi konstitucije, ker so v družini mojega (ki ni visok za moškega) tudi 5-kilski otroci... V sredo začnem s 34-im tednom, dete je veliko tam nekje za 36, 37 tednov. Pol pa ali res cukr nagaja ali je konstitucija ali pa je rok napačen ... najraje bi videla, da je zadnje.

Bi se šla s čokolado tolažit, tko grem pa en čaj spit. Pa očitno bom mogla precej pospešit moje gnezdenje, od katerega ni ne duha ne sluha trenutno. Se držim konca januarja ko pijanec plota. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4889
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 17:31:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4890
   [Brisano sporočilo]
8.12.2008 17:31:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4891
8.12.2008 17:37:19   
khurde
Aja, sem pa tudi vprašala za primer popadkov, če se mi začnejo, pa mi je rekla v bistvu isto kot Ronja, pa drugače kot tebi - Sonček.

Da grem v primeru krčev lahko takoj v porodnišnico, ampak tam nimajo z mano nič kaj početi, razen, da me dajo počivat in da vidijo, če se to razvija v popadke. In da, če želim, to lahko preživim tudi doma, ker - razen počivanja - ne morejo nič narediti proti temu. Ker če so samo nosečniški krči, me potem na koncu pošljejo domov, če ratajo popadki, grem rodit. Je še rekla, da če neha, je ok, če ne, naj se pa takrat, ko bojo eno uro trajali na 5 minut, odpravim v porodnišnico.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
8.12.2008 17:40:00   
khurde
Niia, hvala. Še ne vem, pri kom imam pregled, mi jutri vse sporoči moja G, ko se zmeni. Ker je bilo danes že prepozno (sem bila pri njej popoldne).

Dober tek!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
8.12.2008 17:52:43   
ronja
Bi se šla s čokolado tolažit, tko grem pa en čaj spit.

khurde, naredi si en shake iz zmrznjenega sadja in ene banane, recimo. Ali pa iz pol banane in pomaranče in jabolka. To verjetno lahko ješ, ne?

Moj lubi je danes skensklal basket, ker me je mala čisto ubila - ne vem, kaj ji je zadnje čase, ma kar neke izpade, če se ne ukvarjam z njo, potem se kar dere. Včasih se je tudi kaj zaigrala, zdaj pa ničuser posted image . Ampak jaz je ne smem ves čas nosit! Pa non stop sklanjat se tudi ne morem, ker jo bom sicer lepega dne pobruhala!user posted image Če sedim na tleh, mi noge maternico porinejo bolj gor in mi j eše ful bolj slabo in mi fuuuuul ne paše, na stolu mi pa ne pusti sedet... Ne vem, kaj naj. Sem pa ful hvaležna lubiju, da bo danes doma, ker sem res čisto izmozgana!

niia, fajn, da so ti brisačke všeč - če češ, poglej še ostale stvari, je še ful slikc od Ronje. Moraš kliknit show all topics started by this member, pa boš dobila ven, kar sem jaz naredila.
Hehe, ma ne praši, kaj mojemu bratu rata! On je enkrat odložil ključe od avta na poličko od prtljažnika, pa mobitel zraven in potem seveda vehementno (kot mu je v navadi) zaloputnil prtljažnik. In kaj se zgodi? Mobitel mu je padel na ključe, tako da je pritisnil na sprožilec in zaklenil cel avto - tako ni mel ne mobitela, ne ključev od avta in seveda tudi ne ključev od hiše, ker so bili seveda v avtu. NO, potem je pešačil do mene na fax, ki sem ravno delala ene poizkuse, tak da nisem mogla prit, da je dobil moj ključ od hiše, potem je pešačil nazaj, da je prišel v hišo, vzel ključ od maminega stanovanja, odbicikliral tja, vzel rezervne ključe in odbicikliral nazaj... Jap, enim ratauser posted image No, upam, da mu bo izpit tudiuser posted image , sem držala pesti.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
8.12.2008 18:04:09   
sasa78
Čerrr!

ronja - opravičilo sprejeto - ja sem poslala tel. številko po sms - pa vidim da je uršika mal zmedena user posted image user posted image user posted image  men je ime saša - ja itak
Ma sej mi2 se tud ne zravsava velikat ene 4x na leto ampak sam takrat k ma shujševalno - 4x na leto torejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ekola men se je trebuh tud že spustil pa mam včasih občutek da mi bo Anže kar ven padu - sem ravno mojemu težila da bi šla k drugemu g. na pregled k to da me tam dol tako boli da komi hodim ni normalno. Pa je rekel naj mal zablefiram in da me kr v porodnišnico pelje - jaz itak vse g. poznam v porodnišnici - no skoraj zato po moje ne bi blo težav. A še katera tako težko hodi - me res boli user posted image user posted image

Zdej pa moram it iz računalnika dol k gre mladina igrat igrce - sta sforsirala - nagrada k sta bila tako zelo pridna - pa očiju bo tud pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej je šel na plesne vaje user posted image user posted image user posted image , Jan je pa danes tud neki mel v vrtcu in so ga ful pohvalile kako pridnega fanta imam - no tako da se za zdaj od vas poslavljam in vas berem kasneje

Užiajte in punce veliko klepetejte user posted image user posted image user posted image

ULLA - glede zbijanje vročine mam jaz posebno stvar - moj Jan ima vsako leto plučnico (k je vsaj letos ne bi mel) in ima vročino do 42 - prve 2 dni se igra ogromno z vodo, pol k se pa stanje umiri (on ma še mrzlico - upam da ne veš kako to zgleda) ga dam pa na grelno blazino in to na 1 stopno da mu dovajam energijo da se telo začne prej sam brant in da dobiva preko tega energijo (posledica tega je preblačenje piđame na 1 uro ali še manj, je moker k miš)- to so mi rekli zdravniki - neke stare metode - ali pa če daš termofor otroku sam je bolj če je tist naraven - s kamenčki iz tekoče vode (soča, ...) ali pa iz žit - baje jih majo v milerju. Ker pa imamo pri nas res visoko vročino imam Voltaren svečke (ki naj bi držale 8 ur) - kar je najmočneje in s calpolom - enkrat eno enkrat drugo pa preguramo - čeprav verjamem je mučno k ima otrok vročino. Mam 2 taka!!  Aja pa pri nas v zimskem času obiščemo bioenergetika - da jih mal nafila z energijo pa pol preden gremo na morje da jih spuca - k pol na morju se odpre nos in še kaj - gnoj dobesedno lije iz njiju fuuuujjjjjjjj.
Čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
8.12.2008 18:07:28   
ronja
A še katera tako težko hodi - me res boli

Če ti rečem, da jaz in to že odkar sem mela tisto luščenje posteljice, te verjetno ne bom glih potolažila, a neuser posted image ?

saša, a maš kake izkušnje s tem: a je to faza, ki sama mine, da se zdaj hoče ronja skoz nekaj po rokah nosit, pa cartat, pa da se moram skoz z njo ukvarjat, ali zdaj probava uveljavljat svojo voljo?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
8.12.2008 20:16:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ulla - na hitro glede rdeče pese, jast dam cukr not...pa kr mal na silo porinem žličko. Žal...bolje to kot ena svečka več.

Moram šibat.

user posted image sej žličko v usta porinit ni problem, samo ona vse ven spljuva, če ji ni...nimaš osnovnih pogojev, da jo prepričaš, da bo nekaj pojedla, če se odloči da ne bouser posted image

saša za mrzlico ne vemuser posted image vsaj mislim da ne no....sicer se dogaja, ko ji pade vročina, jo ful potresavauser posted image kt bi jo zeblo, pa jo ruka in pol se zgleda sama sebe ustraš pa joka za vsakouser posted image ma grozno je....zato pr nas voltaren odpade, ker je preveč agresiven in prehitro pade temp. in bi lohk ble katastrofalne poslediceuser posted image mislim pa da to ni prov mrzlica no, samo reakcija, k ji na hitro pade temperatura...švica pa že tko, da je noro, je čist mokra, tko da je res nebi še dodatno pregrevalauser posted image

je pa boljše blo zdej pop. in zvečer, ima pa ušeske mal vnete, je dobila hikoncil, pa operil v nos trikrat na dan, drugo pa tko ni kej....božček mojuser posted image

mene spet tolk buh boli, pa kr dol nekam mi tišči pa skoz mam filing, da je čisto trd...ma zoprno....verjetno tudi zato, k cel dan Ulo nosim okoli, sploh ni šans, da jo dam dol, k se noro dere...in ziher  ni fajn...ma, bo žeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4897
8.12.2008 20:38:14   
khurde
Ronja, sej te šejke si delam, sem imela danes za zajtrk. Drugače tud lahko jem čokolade itd., nimam nič prepovedano, ker že itak jem tega bolj malo, samo se sama izogibam, tako, za vsak slučaj. Sem pa prejle pojedla sladoled, pa sadje in si zmerila cuker po tem, pa ni bil nič povišan. Že zadnjič sem imela normalnega po dozi vroče čokolade in piškotih z marmelado. Tako da bolj sumim, da sem imela takrat na testu glukoze povišano tisto eno vrednost od štirih zato, ker sem imela isto noč ful bolečin pri jajčnikih, pa sem bila presrana, da se ni že kaj začelo, pa še G mi je pred to glukozo rekla, naj pridem k njej ali pa grem v porodnišnico na pregled. In pol mi sestra reče, da stres tud vpliva, no, če to ni bil stres, pa ne vem. Pa še dan prej se mi zdi, da sem pojedla ta veliko riževo čokolado, no, mal več kot pol, za večerjo sem se pa najedla tok, da sem bila res kot en manjši kit. Samo mi je rekla, da naj si kar merim, da ne bomo nič ponavljali. Prav.

Glede tvoje pupe ti pa ne znam nič pametnega povedati, nimam izkušenj take vrste.

Samo kul glede tvojih staršev, da se tako štekata. Moja dva se že prej nista kaj veliko pogovarjala, bolj kontrirala en drugemu glede čim več zadev, ko sta se ločila par let nazaj, sta pa komaj skupaj prišla, da sta ločitvene papirje podpisala, pa še to je trajalo par mesecev, da sta se oba hkrati prikazala, ker sta se in se še vedno izogibata en drugega. V bistvu sta tok "odrasla", da se nista niti pogovorila o tem, kaj bo z otroki in preživninami, pa kje bomo živeli itd., s tem, da sem bila jaz stara okoli 20, najmlajša sestra okoli 15-16, ena pa nekje vmes med nama. In če se slučajno srečata na cesti, se morata stran obrnit in se delat, da se ne poznata. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
8.12.2008 21:33:13   
uršika***
Dobervečer

Glede številke in sporočila- saj mi je najprej bilo jasno, da si to ti, Saša, samo ko je pa Ronja napisala, da mi je poslala sms s svojo številko, mi pa ni bilo več jasno, ker sem dobila samo en sms - in na njem je bila podpisana Saša, pa sem mislil,a da je tudi ona mogoče takrat ko ni Ronja Sašauser posted image . Mah, v glavnem Ronja, kako ti je pol ime?

Ronja tvoja Ronja pa bi najbrž rada izkoristila vajine zadnje skupne trenutke- a misliš, da ne čuti, da bo potem, ko bo dobila sestricoo morala mamico in očka deliti? Pa saj ji ne moreš zamerit- saj je še ful mičkenauser posted image

Mene tudi boli buši - sploh če sedim, pa dans me tko brca, pa vsi me hodijo gledat, ko mi trebuh premetuje sem in tjauser posted image , pa se čudijo.

Saša glede hoje pa: jaz sem ice ice pingvin, ice ice pingvin, jaz sem ice ice pingvin, je,je(tista reklama o pingvinihuser posted image ) mislim, da ti to vse pove. Si pojem tole pesmico, ko se premikam po stanovanjuuser posted image

Uživajte in papa

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
8.12.2008 23:16:18   
Zvezdica
No tako, danes baš ni bilo nekega časa.... Tko da vam zaželim le še lep večer in lahko noč.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?