khurde
|
Ronja, sej te šejke si delam, sem imela danes za zajtrk. Drugače tud lahko jem čokolade itd., nimam nič prepovedano, ker že itak jem tega bolj malo, samo se sama izogibam, tako, za vsak slučaj. Sem pa prejle pojedla sladoled, pa sadje in si zmerila cuker po tem, pa ni bil nič povišan. Že zadnjič sem imela normalnega po dozi vroče čokolade in piškotih z marmelado. Tako da bolj sumim, da sem imela takrat na testu glukoze povišano tisto eno vrednost od štirih zato, ker sem imela isto noč ful bolečin pri jajčnikih, pa sem bila presrana, da se ni že kaj začelo, pa še G mi je pred to glukozo rekla, naj pridem k njej ali pa grem v porodnišnico na pregled. In pol mi sestra reče, da stres tud vpliva, no, če to ni bil stres, pa ne vem. Pa še dan prej se mi zdi, da sem pojedla ta veliko riževo čokolado, no, mal več kot pol, za večerjo sem se pa najedla tok, da sem bila res kot en manjši kit. Samo mi je rekla, da naj si kar merim, da ne bomo nič ponavljali. Prav. Glede tvoje pupe ti pa ne znam nič pametnega povedati, nimam izkušenj take vrste. Samo kul glede tvojih staršev, da se tako štekata. Moja dva se že prej nista kaj veliko pogovarjala, bolj kontrirala en drugemu glede čim več zadev, ko sta se ločila par let nazaj, sta pa komaj skupaj prišla, da sta ločitvene papirje podpisala, pa še to je trajalo par mesecev, da sta se oba hkrati prikazala, ker sta se in se še vedno izogibata en drugega. V bistvu sta tok "odrasla", da se nista niti pogovorila o tem, kaj bo z otroki in preživninami, pa kje bomo živeli itd., s tem, da sem bila jaz stara okoli 20, najmlajša sestra okoli 15-16, ena pa nekje vmes med nama. In če se slučajno srečata na cesti, se morata stran obrnit in se delat, da se ne poznata.
|