|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
23.5.2008 23:00:27   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Je bila nana tukaj, pa je raje kar pobegnila, da še ni bi nje omamili s smetenjem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image no vidiš zdaj že kar bežijo najbolje da spokamo tudi meuser posted image user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
23.5.2008 23:00:58   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

se je treba malo potrudituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo kamasutre pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi ne nuca user posted image

a podmazat si že probalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem po porodu mislila, da bo treba ja, je bila konkretna suša, zdaj pa več ni treba user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no pol pa res ne vem v čemu je problem malo več akcije večkrat na dan pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image ma pa kaj ti je kam bi pa rada shujšala sem gledala tvoje slikice si suha ko preklauser posted image user posted image user posted image zato se ne pritužujuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti kupim kakšna očala??? Dvojna, mogoče? Ko spravim 10 kg dol, se bova naprej pogovarjali user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
23.5.2008 23:01:16   
ursalara

Evo konec smetanja za danesuser posted image user posted image user posted image pridno čvekajte a ja pa za v nedeljo se pripravte sem sama doma z lubico ker pa ona ponoči pridno pančka bo pa mami malo smetila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Že konec user posted image Jaz pa sem pravkar začela user posted image Saj ne, hecam se, grem spat user posted image Nočko smetarke user posted image user posted image user posted image

nočko tudi ti si smetarkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2403
23.5.2008 23:01:28   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Ma ste ful fajne ženske, res.  Samo danes jaz nisem preveč razpoložena in se raje poslavljam...   Vi pa kar nasmetite. bom zjutraj vse prebrala...

Vsaj ena, ki bo brala user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
23.5.2008 23:02:14   
mala pikica
mary lu, hvala za informacijo user posted image Sem že razmišljala, ja, da bi zamenjali mleko. Bom poskusila in ti sporočim.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
23.5.2008 23:02:40   
ursalara

se je treba malo potrudituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo kamasutre pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi ne nuca user posted image

a podmazat si že probalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem po porodu mislila, da bo treba ja, je bila konkretna suša, zdaj pa več ni treba user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no pol pa res ne vem v čemu je problem malo več akcije večkrat na dan pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image ma pa kaj ti je kam bi pa rada shujšala sem gledala tvoje slikice si suha ko preklauser posted image user posted image user posted image zato se ne pritužujuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti kupim kakšna očala??? Dvojna, mogoče? Ko spravim 10 kg dol, se bova naprej pogovarjali user posted image user posted image user posted image

ne ne rabiš sem dobro videla veš ni dobro da sam sebi lažešuser posted image user posted image user posted image moraš potem k spovediuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2406
23.5.2008 23:03:26   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Ma ste ful fajne ženske, res.  Samo danes jaz nisem preveč razpoložena in se raje poslavljam...   Vi pa kar nasmetite. bom zjutraj vse prebrala...

Vsaj ena, ki bo brala user posted image

ja ampak res ona je pa še edina ki ni zatajilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
23.5.2008 23:03:43   
mala pikica
ursalara je šla spet k februarkam verjetno user posted image Očitno nima tukaj dovolj sosmetark user posted image user posted image user posted image

Ah, jaz res grem... Ko padeš noter, sploh ne moreš več ven user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 23.5.2008 23:04:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 2408
23.5.2008 23:04:05   
ursalara
evo nič zdaj pa res gremuser posted image user posted image user posted image čaw bawuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
23.5.2008 23:07:28   
ursalara

ursalara je šla spet k februarkam verjetno user posted image Očitno nima tukaj dovolj sosmetark user posted image user posted image user posted image

Ah, jaz res grem... Ko padeš noter, sploh ne moreš več ven user posted image

evo sem še tukaj saj lahko tukaj dovol smetim user posted image user posted image febraurke so danes nezanimiveuser posted image user posted image user posted image se že ponavljajouser posted image user posted image user posted image ja ampak res ko not padeš ne moreš iti stranuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2410
23.5.2008 23:28:10   
klepetka
da se vam dauser posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
23.5.2008 23:30:44   
nana35

tudi jaz sem te pogrešala user posted image

O hvala,jaz sem vas vse pogrešala.

Pa kaj je z vami??????Tpliko ste napisale danes...user posted image user posted image ne morem več...

Triš,pa si me le opazila,da sem nazajuser posted image !Hvala za dobrodošlico!Seveda,doma je res najlepše.Potem pa drugo najlepše za računalnikom...

Res ste nasmetile,čeprav se tej besedi izogibam,a priznam,da je pa to res že višek,mi je kar slabouser posted image
user posted image user posted image

Ne gre citiratuser posted image .

majra,zima ni moja najboljša prijateljica,res obožujem poletje,pa pomlad,samo potovanja,pa morje...user posted image ne,hvala.Domek je vseeno domek in moje mesto,moj Maribor,ja,se vidi,sem lokalpatriot.user posted image

Jaz res ne vem,kaj zamujam s tem ,da ne preberem vašega smetenja,ker ne vem kaj pišeuser posted image .

Anchikaa,ja,malo te citiranje j....bo treba vadit!!Vaja dela mojstra.
Vidim pa,da že obvladaš!

klepetka,dajva bodiva vsaj medve normalni in pišiva poste kot se spodobi,te puce tukaj že kar pošteno prijemlje...hvala da si pogrešala moje poste in ne meneuser posted image ,res da so celi spisi,upam,da jih bereš.Včasih je kaj zanimivega vmes...
Jaz bi tudi rekla,da bo šla Mateja ven...

martinca,sem videla,da tvoj avatar ni preveč posrečen ja...mala pikica kje si????user posted image Pa veš kaj???Glavno da je šel El Tyeb ven!user posted image Opravljivec nr.1!!

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

Eltybe je zapustil hišo Big Brother.

To mi deli!user posted image

user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

nana a Klemen že v eno spi čez noč?user posted image user posted image

Intruder,ja,trikrat mi je že spal vso noč v celem!Upam še na ponovitev!!
Glede bivanja na morju-bili smo v apartmaju od Pošte Slovenije,lahko gre vsak,le če je kaj prostora še ne vem.Dokler je še Klemen micen,bomo dopustovali tako,kasneje pa bomo tudi kampirali.

Vidim,da ste se pobratile (posestrile) s februarkami v moji odsotnosti...je to res??

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

grem danes malo prej spankat (me moj že čaka) in vlada ga ne smem zanemarjat

Lahko noč vsem in se beremo jutri!  pa pridne bit nič k februarkam hodit

Kako je tebi lepo. Ko bi mene moj kdaj čakal. Tako stuširan in odišavljen. Uf... pa se mi to že zelo, zelo, zelo  dolgo ni zgodilo.
Zdej spi na kavču že od 6ih...user posted image   Tako, da mam vsaj mir...
Ma sem danes jezna nanj....

Pa vidva sta pa že stara zakonca.Midva se pa samo tako obnašava....user posted image

Je bila nana tukaj, pa je raje kar pobegnila, da še ni bi nje omamili s smetenjem user posted image user posted image user posted image

Imaš prav,ni cajta....niti nočem!!!user posted image

Zdaj grem,glejte da zjutraj ne bo spet ista pesem,da bom sfolgala prebrati vse.

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
23.5.2008 23:31:21   
klepetka
imam še eno vpra.;
je katera kje opazila  v Ljubljani ,da bi imeli črne pajkice vel. 10 let?

Ker Maruša jih rabi za DP ;sicer jih je že pred časom dobila v klubu,ampak so se precej zdrgnile ,ko pa je skoz na kolenihuser posted image ;tako da imam drug teden spet izgovor za en kofi v Ljublajni;ko grem glih po pajkiceuser posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
23.5.2008 23:34:00   
klepetka
nana, jaz se ne grem z njimi,ekr jih ni za dohajat ,bab čvekastihuser posted image .SAmo resnično ne vem ,kje so jim januarčki ves ta čas.Ker Lana doživi skoraj živčnega ,če se  po pomoti usedem z njo slučajno tukajuser posted image .Drugače pa tud jaz ne berem smetenja ,ker pol sem lahko cel dan in celo noč tukaj.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

klepetka,dajva bodiva vsaj medve normalni in pišiva poste kot se spodobi,te puce tukaj že kar pošteno prijemlje...hvala da si pogrešala moje poste in ne mene ,res da so celi spisi,upam,da jih bereš.Včasih je kaj zanimivega vmes...
Jaz bi tudi rekla,da bo šla Mateja ven...

pa itak da sem tud tebe pogrešala  in ne samo tvojih postovuser posted image user posted image .Kaj si ti
malo podvomila?user posted image

No ,zdaj je pa čas ,da se tud jaz spokam v krtovo deželo

lahko noč

< Sporočilo je popravil klepetka -- 23.5.2008 23:40:30 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
23.5.2008 23:39:44   
majra
Mala pikica user posted image  za Gašperja

Kar se pa hranjenja tiče, ne mi sploh govorit! Pri nas je isto. Sam mi smo tudi mleko že probali zamenjat, pa ga ni hotela. Upam, da pri vas uspe. Sem jo pa sedaj v spanju nahranila, ker je čez dan katastrofalno malo pojedla. Gremo drug teden na GH, pa bo mogoče bolje

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
23.5.2008 23:43:34   
majra
vse ste mi pobegnile... vse že lepo
user posted image

Lahko noč
grem še jaz z-je delat
user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.5.2008 0:04:03   
ursulina
o-o, smetenje... :)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.5.2008 0:04:58   
ursulina
no, priprave na krst jutri... mami ostane za zadnje seveda...in si zdej perem lase... sušim pred PCem, da vsaj malo vidim kaj se dogaja user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.5.2008 0:05:38   
ursulina
mislim da sem ostala na 62. strani user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
24.5.2008 0:24:46   
ursulina
LOL, ženskice moje, face ste! :) tole je preveč zame, grem, v pančevo k mojim dvema, v nedeljo pa poročam, kako je bilo na krstu in če bo čas preletim teh zadnjih 20 strani user posted image

držte pesti, da bo lepo vreme!!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
24.5.2008 0:43:20   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

držte pesti, da bo lepo vreme!!!

user posted image to je najbližje pestim, kar sem našla

user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
24.5.2008 7:18:49   
lutiropan
Dobro jutro!
Sem pa danes prva, saj ni čudno, saj se vse tok dolgo pasete tu gor. Sem šla parkrat prav pogledal na stran februarčic, saj niso resneuser posted image user posted image user posted image .
Zdej so pa še januarčice zastrupljeneuser posted image user posted image .

mala pikica user posted image user posted image dobrodošla nazaj, pa nana35user posted image user posted image tudi , drugač pa priznam, da nisem vse brala

mala pikica bom ti danes poslala eno slikico za avatar, če te še vedno lahko prosim

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
24.5.2008 7:29:59   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

imam še eno vpra.;
je katera kje opazila  v Ljubljani ,da bi imeli črne pajkice vel. 10 let?

Ker Maruša jih rabi za DP ;sicer jih je že pred časom dobila v klubu,ampak so se precej zdrgnile ,ko pa je skoz na kolenihuser posted image ;tako da imam drug teden spet izgovor za en kofi v Ljublajni;ko grem glih po pajkiceuser posted image .

Jaz mislim, da bi jih v H&Mu dobila ali pa v Intersport, Hervis,...

Aja, pa če boš v Lj sporoči, da se na kavi dobimo!

< Sporočilo je popravil katee -- 24.5.2008 7:32:16 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
24.5.2008 7:35:14   
katee
Moj pikec pa še panča.  Da vam povem, kako uvidevne starše imam. Jaz sem trenutno pri njih, da mi mami še pomaga pri vseh opravilih. In Žan Luka spi pri njima v spalnici, da ga mami ponoči (ob 5:20) nahrani, da mene ne bi zbujal ponoči. Pa če to ni razvajanje!? Res ne vem kako bo naslednji teden, ko greva s tamalim domov. Bo pa user posted image toliko več pomagal.

Želim vam lepo soboto.

Aja, smetarke, sem vas prebrala, sem se prav nasmejala.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
24.5.2008 8:08:05   
klepetka
jutro

smetenje je v zatišju -zaenkartuser posted image user posted image
Lana še spi ,pa imam 5 min čas ako glih pijem eno golido kapučina.

ursulina ,kar se da lep opreživite Lenartov posebn ida .Pa kakšna slikca je /bo dobrodošla.

Glede zadnjih 20.strani pa tud če jih ne greš brat ,ne boš nič zamudila ,edino  pošteno se boš nasmejala  ,ker tem babam se je resuser posted image user posted image .Ne vem ,druge razlage nimam.user posted image

Še par dni nazaj  ,če sem imela za prebrati 2 strani tukaj,sem mislila da imam dosti ,samo to je bila milina proti zdajšnjim 20.tim včerajuser posted image

katee,user posted image za tvoje starše.TI kar lepo pridno počivaj in verjemi ,da smo me vse tukaj  v tistih tvojih kriznh dneh nestrpno čakale na dobre novice prav tako kot pes na klobaso.Vsaj jaz sem večkrat s tem namenom prišla pogledat .
Za drug teden pa ,če boš pri močeh ,se pa z veseljem dobimo na kavi.Imam v planu  enkart konec tedna.

malapikica,Gašeprju resnično želim ,da bi kar najbolje prenašal tale AD in da ga revčka ne bi preveč srbelo.user posted image

majra,vem kak o je to ,kako je ,kot i otrok noče jesti in se ne redi po tistih njihovih krivuljah.SEm imela Marušo tako že od prvega dne pa do lani ,ko je končno ugotovila da je prav lepo jesti ,ni bila nikoli lačna .
Pa bolj so m igovorili,da otrok k oje lačen bo že jedel ,amap kpri njej to n idržalo.Pa glih taklo je zrastla ,prav tako kot bo Katja.

Zdaj se moram pa iti preobleč iiz nočne uniforme ,ker moram peljat Marušo na trening.

Lep dan

< Sporočilo je popravil klepetka -- 24.5.2008 8:21:35 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?