mala pikica
|
Punce, vam pa se je danes ponoči in čez dan čisto odrolalo Kdo pa vam naj sledi? Sem mislila lepo uredit seznam, pa sem kar dvakrat vse zluftala No, bo na 100.strani urejen, če me ne boste spet danes ponoči prehitele BTW "smetarke" kaj ste otroke dale kam v varstvo, ker vidim, da imate tudi čez dan ogromno časa za smetenje Kdaj pa ve spite? No, je pa vsekakor lepo, da skrbite, da smo ostale nasmejane. Jaz sem se parkrat pošteno nasmejala Mi smo danes bili pri alergologinji. Potrdila nam je atopijski dermatitis alergičen pa na srečo ni na nič. Upam, da niso bili testi lažno negativni. Res bomo morali zelo skrbeti za kožo, kako dolgo bo pa stvar trajala, pa bomo videli. Jaz res srčno upam, da ne do pubertete. Dobili smo tudi nove kremice in zdravila proti srbenju. Upam, da bodo našemu revčku hitro pomagala, ker se res nenormalno praska ponoči. No, pa z GH lahko počasi začnemo Pa še glede našega hranjenja... Jaz vam ne morem povedati, kako sem utrujena od hranjenja. Za vsak obrok me je že vnaprej strah, kako bo vse skupaj potekalo. Ne sede, ne leže, ne stoje, hodimo od ure, ki tiktaka, do lučke v kopalnici, od zavese pri vratih, do drevesa na vrtu... samo da pozornost preusmerimo drugam. To sploh ni več normalno, pa še tako je težek, da se počasi več ne bom vstala iz postelje Bi moral pojesti že po 180 ml, mi pa se borimo in kregamo s 120 ml. Če jemo z žličko, leti vse naokoli, pri flaški zamahuje z roko, obrača glavico, tišči jezik ven... Groza, vam rečem. Kakšen dan jeva samo tri obroke. Uh,.... Zdaj pa preletim, kaj ste vse nasmetile vaney kaj sta dobila z Anžetom mleko? Upam, da se ni kje izgubilo. mml kopalke so bile super Hvala še enkrat nana lepo, da ste uživali tako kot mi martinca imamo okoli hiše dela, da se nama meša z dragim. Vidim, da me pogrešaš. Lepo Avatar... Sem imela podobne probleme že pri lusi. Ni mi jasno, zakaj ni slika jasna. Predvidevam, da velika je. Poskusi še s kakšno drugo. Kaj druga pa ti ne vem svetovati. Žal... Joj, joj, ko berem to našo smetenje, res se smejim zraven Vidite, kako prestrašite uboge punce, ki bolj poredko pridejo k nam. urssyy in muzika se sploh več ne bosta prikazali... Upam, da me ne bo zjutraj kap zadela Grem pankat, nimam energije za smetenje...