nana35
|
Lea in Tea vse najboljše!! Aurora,vse najboljše za XX rojstni dan,naj se ti izpolnijo vse najbolj skrite želje! ursalara,klepetka,mala pikica,sunny m.mml, hvala za pestke,upam,da so pomagale,ne vem še nič,kako je bilo,jutri izvem za oboje,za danes in za jutri. Mislim,pa da so pomagale! IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica nana seveda si zasvojena, z mano vred Kaj hočeš, resnica boli Drživa z Gašperjem danes močno pesti zate Dobro opravi, potem pa hitro odpri salon "Januarček", pa da ne pozabiš na 'januarsko' kartico, s katero bomo imele klepetulje poseben popust Če se bo reklo Januarček še ne vem,za popuste pa se lahko zmenimo,ni problema. klepetka,Klemen se trudi da postave pravi ded,da bo potem dobro zgledal,ko bo stopil z Lano pred oltar... mml Nič še novičk,mislim,pa da sem naredila.Tako po občutku.Jutri pa še en izpit in upam,da si potem za vse veke oddahnem.Hvala da misliš name. Mi imamo vrt že nekaj časa poln solate,berivko smo že pobrali(mi rečemo šnitka),pa imamo jagode,korenje in peteršilj,pa kaka mlada čebulica se tudi najde...Največ pa imamo jožic . Suzana,zelo dobre kreme uporabljam za mladost,take gledališke . Lunca,lepo uživajte na dopustu,malo si oddahni od nas in se nam kmalu spet vrni. katarinas,naš Klemen je tudi kar vredu fant,težek in kar velik,midva pa tudi gliste.No,jaz imam mišice . martinca to bo lušno na dekliščini... Če se Patrik non stop joka,pa mogoče ni vročina,mogoče je le zobek.... Lep dan...
< Sporočilo je popravil nana35 -- 19.6.2008 16:31:29 >