SuzanaKK
|
Dobro jutro punce! Joj, kak lep dan bo danes, jupi !!!! Najprej čestitke: Lea in Tea vse naj naj ob obmesečnici!!!!!! Karmyka pridi večkrat k nam in pokaži svoji princeski. Aurora tudi tebi iskrene čestitke ob tvojem prazniku. nana že stiskamo pesti, pa da ti povem, da zgledaš še manj kot 26! Očitno uporabljaš ZELO dobre kreme. sani veš, samo imam res eno anekdoto na temo mojih let. Lani, ko se je pisala matura, smo učitelji nadzorniki morali prihajati eno uro prej, pač, protokol, da bi šlo čim manj narobe. In je šel varnostnik na dopust, smo dobili zamenjavo. Priletim jaz eno soboto zadnjo minuto, ker mi je bilo običajno ob dopoldnevih ful slabo in me zaustavi, češ, kam grem. Jaz njemu v zbornico. On meni, da so mu naročili, da lahko dijake začne spuščati v šolo šele čez 45 min. Sva se nekaj pikala, tako da sem potem po gsm-ju poklicala mentorico, da mi je verjel, da sem res prof. klepetka upam, da se midve čimprej pozdraviva. Sem se odločila, da ne bom vsak dan napisala, da sem še kar bolana, ampak bom napisala, ko ne bom več. Katee in Žan Luka uživata 100 na uro, jo bom pozdravila, saj si vsak dan napiševa kak sms. mml a veš, da še ni izvidov, pa bo jutri en teden. Krvne izvide sem zadnjič dobila v 2-h dneh. mala pikica ti kar počivaj, res, terasa bo že počakala. V nedeljo boš itak letala sem in tja, naberi si moči. Ti bo že mami ali pa dragi teraso sčistil. OOOO mi smo pa danes dobili avtosedež, maxi cosi priori XP, ki je bil čez vikend v aciji. Jim je spletna stran ful štrajkala, sploh nisem vedela, če mi ga je uspelo naročiti. No, danes smo ga dobili. Ampak bo še kar nekja časa lepo zapakiran, ker naš mulo še 7 kg nima, kaj šele 9. Kolikor dolgo bo šlo, ga bomo imeli v jajčki, ker je itak najbolj varna. Lunca fajn pakiraj (mene to spravlja ob živce) in da ti že vnaprej povem, da te bomo FUL POGREŠALE!!!!!!!!!!!! martinca bo dekliščina? Upam, da nam boš potem zaupala, kako ste se imele. Sem še kaj pozabila? Aja, saj res. Če še katera ni dobila letne odejice za otročka, sva jo midva z dragim včeraj kupila v Odeji Škofja Loka za 13 EUR, čisti bombaž, mere 160 x 80. Je rekla prodajalka, da sedaj vse več staršev namesto paketa vzame denar (tudi jaz sem ga ) in da jih je veliko ostalo.