Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Sunny morning, če je dragi že v službi, se niste imeli čas niti pošteno pocarkljat. Kaj vam je lepega prinesel iz Mehike? Firbec babji Crkljali se še nismo, tudi včeraj ne kaj prida, ker ga je časovna razlika zje . Danes sva imela že en oreng pogovor, ker ugotavljam določene stvari, ki mi glih niso všeč. Dobili sva pa tole: To je od Neje, so pa večje, za ene 2 leti Tele so tudi od Neje za 6 in 12 m Ta je pa od tavečega pijanca IZVIRNO SPOROČILO: majra Pišuka, bi pasalo shujšat 15 kg, ampak jaz bi brez kakšnega napora in odrekanja Kakšna ideja? Že stojim v vrsti, če bo kakšna pametna ideja. Jonas res pravi dečko. TRIŠ tebi bo tvoja Lana še dala enih tem za obdelat. Samo, da se ne bo prehitro ženila. Alfabeta za . Dolenjke in belokranjke kar dobro smetimo. IZVIRNO SPOROČILO: ursulina moram vam napisat, da je danes mali lenart pojedel 100 ml riževe kašice po žlički za večerjo, nakar je zadevo poplaknil še s flaško mleka pred spanjem Pri nas ni šanse, da toliko pojemo. No, saj se nam vidi. IZVIRNO SPOROČILO: ursulina zdaj pa si grem lase umit, sem grozna, lasje pa mi tako izpadajo, da bom zdaj zdaj plešasta Meni že dva meseca odpadajo, pa je količina las še vedno na zavidljivem nivoju. IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Stolček bomo mi kupili Ikein Antilop, za 15 EUR dobiš v kompletu tudi mizico. Mi bomo tudi vsaj enega nabavli, da ga bomo imeli pri moji mami, ker bo tam v varstvu. Doma bomo imeli pa trip-trap. Nalin RR saj sama praviš, da druge rešitve niti nimaš, tako da si nič ne očitaj, ker se sploh še nič ni zgodilo in se mogoče tudi ne bo. Bom tole kar poslala, ker bo že itak predolgo.