|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
10.6.2008 10:13:57   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml

alfabeta čestitek za novo zvezdico user posted image , pa si tudi tu postala prava čveka (glede na to, da praviš, da si v resničnem življenju zelo zgovorna user posted image )

uff, sedaj pa že nev več kaj govorim oz.pišem. Se ne spomnim da bi to napisalauser posted image

No, naša noč je bila pa danes katastrofa. Ko rečeno sem bila sama, ker je moral iti mož včeraj izjemoma na vožnjo. Ajda je šla spat kot vedno ob 20 uri. Pa se potem ob 1 zbudila, se najedla, zaspala nazaj. Ob 3 se je pa spet zbudila in začela peti na posteljiuser posted image , tako je pela do pol 5, seveda jo je mami nosila, da ni zbudila še tavelikega, vendar ji je uspelo. No, jok je bil sicer samo od 4 do pol 5. user posted image  sva pa obe. Jaz sem potem morala ob 6:30 še sina zrihtat za vrtec, da ga je svak peljal in ob 7 mi je uspelo da sem se ulegla nazaj. No, potem sva pa do pol 10 spaliuser posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
10.6.2008 10:58:19   
Lunca1
mml ja Pina je že boljše, tako da bo šla verjetno jutri že v vrtec za te zadnje 3 dni, potem pa dooolge počitnice.

Nalin upam da dobiš kakšno pametno službo, če te prav zastopim je trenutno nimaš. No mene tudi še čaka potem iskanje službe. pa upam da bo kaj bolje plačana, kot je bila zadnja, ker bi nama zdaj vse prav prišlo. No vidiš jaz sem pa s VII stopnjo delala na delovnem mestu za V. A si kaj razmišljala, da bi delala kaj v zvezi s tvojo oblikovalsko žilico. ker imaš res talent.

Nana dobro opravi na izpitu.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
10.6.2008 11:22:02   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: mml

alfabeta čestitek za novo zvezdico user posted image , pa si tudi tu postala prava čveka (glede na to, da praviš, da si v resničnem življenju zelo zgovorna user posted image )

uff, sedaj pa že nev več kaj govorim oz.pišem. Se ne spomnim da bi to napisalauser posted image

To je bilo še na čvekanje v pričakovanju, ko nas je bilo vedno manj tam in vedno več že z user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
10.6.2008 11:49:47   
Lusa
Po dolgem času se spet javljam....

Daša se vam zahvaljuje  ,drugače pa je bil pester vikend ,je Luša praznovala s 5prijateljicami iz vrtca in smo se z njihovimi starši imeli zelo lepo.

DRugače ste pa toliko naklofale ,da sem šla samo par strani za nazaj prebrat ,tako ,da upam ,da nisem kaj zamudila...

mala pikica-upam ,da čimprej ugotovijo kaj je narobe s teboj

nalin-tudi mi se lahko pripravimo na vse možne bolezni januarja ,ko bo šla Daša v vrtec ,me že zdaj skrbi ,ampak nič ne moreš ,služba je služba...

nana-velja!

tako ,mi spet kričimo ,ma spi mi 2x po 20/30 minut in sem včasih že total izmozgana...ampak bo že bolje...naj bo zdarva in to mi pomeni VSE...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
   [Brisano sporočilo]
10.6.2008 11:59:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
10.6.2008 12:17:18   
majra
Sani, si že doma? To pomeni, da je vse v najlepšem redu. Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
10.6.2008 12:33:14   
martinca
lusa, danes pa se bom mimo tebe peljala. greva z dragim gledat za obleko v Muro če imajo kaj pametnega. če ne bova po to šla ki jo imava nagledano v Muri v Europarku.

nalin, držim pesti, da se bo poštimalo glede službe in glede vrtca za Jonasa.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
10.6.2008 12:37:05   
sani1
majra- doma sem že...  Sicer še bolj zaspana in slabotna ampak bo...

Imam obe babici, ki skrbita za Manjo tako da nimam nobenih skrbi...

Hvala, ker ste mislile name in držale pesti....

Grem zdej počivat in se zvečer kaj oglasim

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
10.6.2008 13:19:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Sunny morning, če je dragi že v službi, se niste imeli čas niti pošteno pocarkljat. Kaj vam je lepega prinesel iz Mehike? Firbec babji user posted image

Crkljali se še nismo, tudi včeraj ne kaj prida, ker ga je časovna razlika zjeuser posted image . Danes sva imela že en oreng pogovor, ker ugotavljam določene stvari, ki mi glih niso všeč. Dobili sva pa tole:
user posted image To je od Neje, so pa večje, za ene 2 leti
user posted image Tele so tudi od Neje za 6 in 12 m
user posted image Ta je pa od tavečega pijanca user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Pišuka, bi pasalo shujšat 15 kg, ampak jaz bi brez kakšnega napora in odrekanja user posted image
Kakšna ideja?

Že stojim v vrsti, če bo kakšna pametna ideja.user posted image

Jonas user posted image  res pravi dečko.

TRIŠ tebi bo tvoja Lana še dala enih tem za obdelat. Samo, da se ne bo prehitro ženila.user posted image

Alfabeta user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image . Dolenjke in belokranjke kar dobro smetimo.

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
moram vam napisat, da je danes mali lenart pojedel 100 ml riževe kašice po žlički za večerjo, nakar je zadevo poplaknil še s flaško mleka pred spanjem user posted image

Pri nas ni šanse, da toliko pojemo. No, saj se nam vidi.

zdaj pa si grem lase umit, sem grozna, lasje pa mi tako izpadajo, da bom zdaj zdaj plešasta user posted image

Meni že dva meseca odpadajo, pa je količina las še vedno na zavidljivem nivoju.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Stolček bomo mi kupili Ikein Antilop, za 15 EUR dobiš v kompletu tudi mizico.

Mi bomo tudi vsaj enega nabavli, da ga bomo imeli pri moji mami, ker bo tam v varstvu. Doma bomo imeli pa trip-trap.

Nalin RR saj sama praviš, da druge rešitve niti nimaš, tako da si nič ne očitaj, ker se sploh še nič ni zgodilo in se mogoče tudi ne bo.user posted image

Bom tole kar poslala, ker bo že itak predolgo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
10.6.2008 13:26:09   
vaney
grrrrrrrrrrrrr, vse mi je zbrisalouser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
10.6.2008 13:28:53   
vaney
triš, hvala za super družbo, drugič pa morava it bol zgodaj, da bova imeli senčko na terenu in potem sva na konjuuser posted image  fanta pa sta itak bila ultra pridna, upam, da bosta taka še naprejuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
10.6.2008 13:30:12   
vaney
nana, drži se na izpitu

nalin, držim pesti, da boste našli čimboljšo rešitevuser posted image

sani, zdaj pa samo pridno počivaj in se pusti razvajat, še prehitro bo minilouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
10.6.2008 13:30:53   
Sunny Morning
mala pikica user posted image za tvoja kolena. Upam, da bo čimprej bolje in da res ne bo kaj hujšega. Mene kolena tudi ves čas bolijo, ampak je to od tega, ker imam kakšnih 10 kg preveč in je glede na mojo aktivnost to preveč. Se zjutraj komaj na sekret usedem.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
No, potem sva pa do pol 10 spaliuser posted image   

Saj sta katarstofalno noč čisto not prinesli.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
tako ,mi spet kričimo ,ma spi mi 2x po 20/30 minut in sem včasih že total izmozgana...ampak bo že bolje...naj bo zdarva in to mi pomeni VSE...

Jaz tudi tako pravim. Vse bom prenesla samo, da bo zdrava.

lusa jaz sem te spraševala, če je v A sigurno Aptamil AR 2, da ne bom šla zastonj.

sani user posted image samo, da je vse ok. Lepo počivaj, oglasi se kaj, ko boš pri volji.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
10.6.2008 13:32:59   
vaney
mala pikica, zdaj se mi pa že prav smiliš s temi koleniuser posted image  upam, da bolečina čimprej popusti in ugotovijo kaj ti je ter pomagajo

bravo za Gašperjevo kožouser posted image , Anžetova pa je zadnje 3 dni precej slabšauser posted image  Sem mislila, da bo ob tem slabšem vremenu boljše, pa je samo slabšeuser posted image  Dobro, da imamo naslednji teden pregled in dobimo kakšno napotnico za naprej. Ga pa še vedno kopam samo v kopeli od olivnega olja in mazem s hladilnim mazilom, pa je spet slabšeuser posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
10.6.2008 13:35:31   
vaney
sunny, mi bomo tudi dali en stolček k tašči, smo dobili enega na posojo še pred rojstvom in ta gre k tašči, za doma bomo imeli pa slexa.

izpadanje las - pri meni še vedno katastrofauser posted image

kje je pa klepetka zadnje dni?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
10.6.2008 13:48:55   
Lunca1
no midva sva nazaj s pregleda kolkov in je zdaj že vse tako kot mora bituser posted image  Luka je bil zelo pogumen in od vseh otrok edino on ni jokal.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
10.6.2008 14:10:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
no midva sva nazaj s pregleda kolkov in je zdaj že vse tako kot mora bituser posted image  Luka je bil zelo pogumen in od vseh otrok edino on ni jokal.

Luka tako se dela.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
10.6.2008 14:20:58   
TRIŠ
Evo pa je kosilce kuhano.Vaney mi je uspelo.Bilo je prav fletno.Tisto s čokolado pa grem tudi jaz kupit v prvi priliki in dragega malo presenetimuser posted image .Ja fanta sta pa res uživalauser posted image user posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
10.6.2008 14:21:17   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Luka tako se dela.user posted image

Bravo Lukauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
10.6.2008 14:23:11   
TRIŠ
Mala pikica eno velikouser posted image za tvoja kolenčka.
Sani ti pa se le pusti razvajatuser posted image

Pa da ne pozabim Alfabeta 4x hura za tvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4195
10.6.2008 14:23:32   
martinca
lunca, super, da so kolki v redu. a ti si ga morala do sedaj široko povijat? ne spomnim se da bi  ti kdaj to pisala.

Neposredna povezava do sporočila: 4196
10.6.2008 14:25:31   
ursalara
Sani kar lepo počivaj user posted image user posted image in pusti se razvajati!

no midva sva nazaj s pregleda kolkov in je zdaj že vse tako kot mora bit  Luka je bil zelo pogumen in od vseh otrok edino on ni jokal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
10.6.2008 14:46:14   
nana35
mala pikica,jaz trenutno hujšam brez telovadbe ,edino gibanje ki ga privoščim svojemu telesu so sprehodi s Klemnom.Tako,da če hujšaš,gre brez tega tudi,če ne moreš delati nič druga,gibanje bo že prišlo,ko boš zmogla.In seveda mislim na vas.Takih stvari nikoli ne pozabim.Me pa veseli,da je Gašper brez pikic in da upanje še imaš,hvala bogu kaj pa hočeš druga.

Lunca,tudi mene je doletelo že delo,ki je pod mojo stopnjo izobraženosti,pa kaj čemo,kar se mora se mora,Zato sem raje naredila frizerstvo zraven kot prekvalifikacijo in zdaj še mojstrski izpiti in bo bolje,pa še veseli me že celo življenje.Super za Lukove kolke!user posted image

Nalin,kaj pa izpit za avto?Kdaj ga boš nadaljevala?Tudi jaz držim pesti zate glede vsega,pa seveda tudi zaradi službe.

sani,super user posted image da si že doma,upam,da je vse v najlepšem redu,me veseli,da si se vrnila.

Mi bomo pa kupili verjetno še en stolček v Ikei,takega čisto enostavnega za k babici spodaj za 10 evrov,za k mizi.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
10.6.2008 15:40:17   
Lunca1
Martinca jaz ga sploh nisem široko povijala, ker mi je P v porodnišnici rekel, da ni treba, nakar sem čez 2 meseca slučajno gledala izvide in ugotovila da ima en kolk 2a user posted image , no na srečo ni bilo nič narobe. Še en pregled pa smo imeli zato, ker takrat še ni bilo jeder, ki pa zdaj so (ali nekaj takega). user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
10.6.2008 15:40:36   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Danes sva imela že en oreng pogovor, ker ugotavljam določene stvari, ki mi glih niso všeč. Dobili sva pa tole:
user posted image To je od Neje, so pa večje, za ene 2 leti
user posted image Tele so tudi od Neje za 6 in 12 m
user posted image Ta je pa od tavečega pijanca user posted image

user posted image  za pogovor, upam da bo pomagalo.

Majčke so pa super   user posted image

moram vam napisat, da je danes mali lenart pojedel 100 ml riževe kašice po žlički za večerjo, nakar je zadevo poplaknil še s flaško mleka pred spanjem user posted image

Pri nas ni šanse, da toliko pojemo. No, saj se nam vidi.

O, mi pa! V enem tednu user posted image user posted image  Se moram šalit na ta račun, ker glede na količino hrane, ki jo mi pojemo, bi se lahko samo jokala, sploh spet zadnje dni

zdaj pa si grem lase umit, sem grozna, lasje pa mi tako izpadajo, da bom zdaj zdaj plešasta user posted image

Meni že dva meseca odpadajo, pa je količina las še vedno na zavidljivem nivoju.user posted image

Enako user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Stolček bomo mi kupili Ikein Antilop, za 15 EUR dobiš v kompletu tudi mizico.

Mi bomo tudi vsaj enega nabavli, da ga bomo imeli pri moji mami, ker bo tam v varstvu. Doma bomo imeli pa trip-trap.

Tudi mi moramo v Ikeo po stolček za k stari mami oz. kar za obe, glede na ceno. Za doma pa še razmišljam user posted image

Nalin RR saj sama praviš, da druge rešitve niti nimaš, tako da si nič ne očitaj, ker se sploh še nič ni zgodilo in se mogoče tudi ne bo.user posted image

Se podpišem

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.