|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
9.6.2008 22:27:10   
mala pikica
Kje pa je nana danes user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
9.6.2008 22:29:19   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Madonca kaka čveka sem ratala. Ali pa smetarkauser posted image

Ja, zdaj pa smo res zasmetile zadnjo stran. Vse kar vidiš je triš, alfabeta, triš, mala pikica, alfabeta, majra, triš, mala pikica, majra, alfabeta, triš, mala pikica in tako naprej user posted image Pa ursalara nas je malo pozdravila user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
9.6.2008 22:30:25   
ursulina
ojla čvekice!

moram vam napisat, da je danes mali lenart pojedel 100 ml riževe kašice po žlički za večerjo, nakar je zadevo poplaknil še s flaško mleka pred spanjem user posted image  

se je pa natelovadil danes.. kadarkoli ga dam na hrbet ležat, hip hip hip, strašni trik... pa smo na trebuščku... potem pa akcija, igrače, vriskanje in rito v luft... čez 10 min pa jok, ker se še ne zna obrnit nazaj na hrbet user posted image  mamo predstavo cel dan.

majra, čestitke!!! user posted image  upam, da bo profesor maksimalno zadovoljen user posted image

alfabeta, tebi pa čestitke za zvezdice, ti čveka ti! user posted image

jaz pa ne vem, kako s tem stolčkom--- veliko mnenj se kreše, predvsem da je najboljše počakat, da dobro sedi in ga daš v trip trap ali antilop... in zdaj ne vem, ali kupovat PP stol ali ne... zaenkrat se hranimo v naročju ali v ležalniku ali v lupinici, če je preveč nemiren...

zdaj pa si grem lase umit, sem grozna, lasje pa mi tako izpadajo, da bom zdaj zdaj plešasta user posted image ,

uživajte

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
9.6.2008 23:09:12   
SuzanaKK
Lep pozdrav še od mene! Ker me še vedno nekaj kuha, sem bolj po redko za rač. Za nazaj sem se nekako prebila čez poste, se vidi, da je slabo vremeuser posted image .

Tiste, ki ste me spraševale za krst, na slikci nisem jaz, ampak Aljaževa botrca, naju z dragim se na tej sploh ne vidi. Drugih slik še vedno nimam, tako da bom tega Tomaža počasi nekam poslala. Martinca krst smo imeli v mestni cerkvi v Celju, pri sv. Danijelu. Aja, pa čestitke za obletnico.

Vidim, da imate debate o kašicah, itd. Mi moramo po nasvetu P. ostati kar na mleku do 6. meseca, tako da s tem še nimamo težav. Jaz sem zdaj itak najbolj srečna mama, ker mi Aljaž lepo je. Stolček bomo mi kupili Ikein Antilop, za 15 EUR dobiš v kompletu tudi mizico.

Katee in Žan Luka uživata na morju, zaenkrat še nima interneta, vas pa lepo pozdravlja.

Nič, sem tako zaspana, da moram nujno v posteljo.

Upam, da bom kmalu zdrava in se vključim v debato!

Lp vsem, Suzana

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
9.6.2008 23:16:36   
muzika
Tudi meni včeraj rr ni hotel sprejeti odgovora. Pa sem poskusila 3 x in 3 x klofala po tipkovnici. user posted image user posted image user posted image

Vaney, kaj pa je ta Milumil?

Mala pikica, držim pesti, da se ti kolena umirijo in boš lahko zopet hodila na dolge sprehode. Saj veš, enega sem ti še dolžna?!user posted image

Alfabeta, verjetno si spregledala mojo prošnjo za recept. Prosim, prosim....

Se mi samo zdi ali sva z Suzano edini januarčici, ki svoje user posted image  še vedno  hraniva le z mlekom?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 23:32:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
10.6.2008 5:43:44   
Lunca1
Dobro jutro.

Ajda vse naj naj. user posted image user posted image

Alfabeta user posted image user posted image user posted image  za zvezdice.

Muzika Milumil je eno od mnogih AM.

Nalin kaj pa če bi poskusila dobit privat varstvo, tako otroka ne bosta izpostavljena bacilom in virusom, pa ti boš šla lahko v službo. Pina je v vrtcu od septembra in je bila v tem šolskem letu neštetokrat bolana, od tega samo v letu 2008 7x. Ne vem če bi jaz upala Jonasa izpostavljat temu. Ne vem sicer kako občutljiv je Žan, je pa tudi že malo prekužen, a ne.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
   [Brisano sporočilo]
10.6.2008 6:49:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4158
10.6.2008 7:22:47   
nana35
O mala pikica,si me pogrešila?Lepo lepo.No,sem pa danes tukaj,pa bom te dneve bolj malo,ker imam polne do vrha.Danes greva s Klemnom dati vodo in kri,še prej imam eno striženje,zdaj ob 8h,zato hitim,sem še v pižami.Potem ven,pa učenje.Se mi zdi da še nič ne znam...user posted image pa saj to se mi itak vedno zdi.

ursulina,jaz bom počasi tudi plešasta.user posted image Poznam en primer,ko pa je mamica res izgubila zelo veliko las,da se je že pošteno poznalo,ampak res samo en,ni panike za nas.Klemen je tudi včeraj zvečer pojedel 150ml kašice v krožniku,se pravi sem mu naredila bolj gosto in še pol kozarčka že pripravljene,ker se je mudilo,lakota je bila velika in nisem mogla spet pripravljat še ene.user posted image

Suzana,samo meni se zdi tako,kot da sta si vedve z botrco malce podobni??

Nalin,upam,da bo vajina odločitev glede vrtca pravilna in nikar si ne očitaj,to je najslabše,saj potem bo še več nemirnih noči.Dobro premislita vse skupaj in se odločita.Ali nimata možnosti,da bo malega pazil kdo od domačih?Mislim zato,ker je pač takšna situacija pri vas in bi bilo fajn.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
10.6.2008 7:39:49   
mala pikica
muzika zaenkrat nič kaj dobro ne kaže. Me tako bolijo, da na čase kar solze tečejo. SPloh, ko je iz dneva v dan slabše. In če začnem razmišljati o tem, potem kar user posted image

nana počasi, počasi, vse bo počakalo user posted image Na nas pa nikar ne pozabi!!!

nalin upam, da se bo Jonasov imunski sistem okrepil in da bo vse v redu user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 10.6.2008 7:40:22 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
   [Brisano sporočilo]
10.6.2008 7:40:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4161
10.6.2008 7:56:30   
TRIŠ
Vaney imaš ZSuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4162
10.6.2008 8:34:32   
Intruder24
nalin verjamem, da je to zelo težka odločitev in da sta jo z težkim srcem sprejela, samo če sta nardila vse kar je v vajini moči ne rabiš imeti slabe vesti...

nana fajn porihtaj dan... pa jaz sem te tudi pogrešala, samo nisi prišla do mojega posta...user posted image

mala pikica resnično ti želim, da ni nič hujšega. Jaz bom pa najprej malo shujšala, pa bom videla, če me bodo še vedno bolela...

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Stolček bomo mi kupili Ikein Antilop, za 15 EUR dobiš v kompletu tudi mizico.

ga tudi sama priporaočam. Sem včeraj gledala Lemija v Eleclercu, je tudi ok za tiste, ki nimate ležalnika.

uživajte  v sončku

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
10.6.2008 8:54:36   
ursalara
Katarinas čestitke za pridobljene gramčke in cm!user posted image

Ursalara kako lepe slike in kako lušnega  imaš. A vi ga pa že kar na nogice postavljate?

Kazala je nekaj zanimanje za postavljanje na nogice pa smo jo samo za nekaj sekund postavili tako da smo jo slikali potem pa takoj spet sedet,je še malo prekmalu za na nogice!

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Hvala za lepe želje in pesti za izpit, Alfabeta, Triš, Ursalara, Martinca, Mml, Sunny, Intruder. Moram rečt, da sem kar zadovoljna z današnjim pokazanim znanjem, upam, da bo profesor tudi

Seveda da bo zadovoljen kaj ne bo!user posted image

Ursalara, lepi medo

Ja ja na sliki že kaj pa v živo?user posted image

Ursalara, lepa punca, lepe slike

Hvalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

ursalara v katerem programu pa je to narejeno? Joj, jaz se moram tudi spraviti k slikam. Pa ne najdem nobenega pametnega programa...

Ta kolaž ki sem ga prilepila je narejen v photoscape programu!Drugače imaš pa veliko teh programov je tudi recimo zelo dober ACDsee10!

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ursalara tale kolažek bi pa jaz tudi .Kje pa to narediš.Sedaj mi boš začela pa že računat informacije

iz neta si potegni program photoscape potem pa dobiš nadaljne inf.pa nič ti ne bom računala no ja kakšno kavo to je pa tudi vse sem bolj računalniški tip pa zmeraj kaj novega najdem!

Se moram še tukaj pohvaliti. Jaz imam pa .

Madonca kaka čveka sem ratala. Ali pa smetarka

o smetarka čestitke za zvezdico!

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Madonca kaka čveka sem ratala. Ali pa smetarka

Ja, zdaj pa smo res zasmetile zadnjo stran. Vse kar vidiš je triš, alfabeta, triš, mala pikica, alfabeta, majra, triš, mala pikica, majra, alfabeta, triš, mala pikica in tako naprej Pa ursalara nas je malo pozdravila

ja ja se vam je dogajalo pridne ste bile!

Nalin jaz mislim da če res nimata druge možnosti sta se prav odločila,in nimaš si kaj očitati!Jonas je močan in krepek fantek in ne bo nič hudega!

< Sporočilo je popravil ursalara -- 10.6.2008 8:56:17 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 4164
10.6.2008 8:56:58   
ursalara
Ja kje je pa klepetka?

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
10.6.2008 9:03:11   
Lunca1
Nalin kakšno izobrazbo pa imaš, da misliš, da ne boš dobila boljše plače?

Klepetko pa tudi jaz že en čas pogrešam.

Neposredna povezava do sporočila: 4166
10.6.2008 9:04:31   
TRIŠ
Nalin vidva že vesta kaj je najbolj prav za vajina sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image vajina odločitev je PRAVILNA IN BREZ OČITKOVuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
10.6.2008 9:04:58   
TRIŠ
Vaney si kavo že pristavla ,ker midva grevauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
10.6.2008 9:05:41   
vaney
ja, triš, kaj si še domauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
10.6.2008 9:06:32   
vaney
ja, midva sva mislila, da sta že napol poti, ti pa še kar tukaj goruser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
   [Brisano sporočilo]
10.6.2008 9:12:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
10.6.2008 9:19:32   
mml
Dan,

za nami je pa čudno noč user posted image . Najprej Manca ni in ni zaspala, je še ob 22.30 hodila naokrog. No po tem je Matic gledal z velikimi očmi iz postelje in cmevkal dokler ni dobil dude, po tem se je pa celo noč zbujal in cmevkal, ob 5., ko sva se dojila, se mi je zdel pa totalno vroč in hitro je dihal, sem mu merila temperaturo, pa je termometer pokazal samo 37°C user posted image , trenutno še čisto mirno spi in čakam, da se zbudi, da vidim kako in kaj...

mala pikica upam, da se tele tvoje težavee čim prej končajo oziroma da pogruntajo, kaj je s tabo in te začnejo zdraviti user posted image , a na boreliozo so te testirali???

nalin mogoče ni slaba izibira, da daš Žana zdaj v vrtec, ko je manj otrok in manj viroz. Poskusi, mislim, da druge variante gelde na vse, kar si povedala zaenkrat niti nimaš. Držim pa pesti, da ti podaljšajo porodniško in bo moral Jonas čim kasneje v vrtec user posted image . Sicer pa user posted image  za pogumnega Jonasa pri cepljenju in seveda za dobro napredovanje

majra super, da je šlo na izpitu dobro, sem prepričana, da bo tudi profesor zadovoljen user posted image

suzana upam, da se boš tudi ti kmalu počutila normalno in da končno dobite tudi uradne fotke s krsta user posted image

sani z zamudo čestitke Manji za sveti krst user posted image . Držim pesti, da bo šlo jutri na operaciji vse hitro in gladko in boš čim prej spet v dobri kondiciji za kakšen čvek in kavo user posted image

alfabeta čestitek za novo zvezdico user posted image , pa si tudi tu postala prava čveka (glede na to, da praviš, da si v resničnem življenju zelo zgovorna user posted image )

IKEA Antilop stolček je OK, ko otrok že zelo dobro sedi in nekje do slabih 2 let, po tem je pa previsok, da bi ga dal k mizi, meni je bil OK za k babicam, za vsak dan doma se mi pa ne zdi...kaj pa vem...mi bomo verjetno ostali kar pri trip trapu, čeprav me mika Brevi Slex

nana, če imaš občutek, da nič ne znaš, je to že dober znak, ker pomeni, da že veš česa ne znaš user posted image . Sem prepričana, da boš naslednji teden zelo uspešna in po tem bo to dokončno za tabo, tako da zdrži še teh nekaj dni user posted image

lunca je Pina kaj boljše?

ursulina Lenart pa je pravi jedec user posted image  in telovadec user posted image

ursalara super kolaž s super luškano punčko user posted image

Grem pogledat, kaj je z Maticem, ker še vedno ni glasu iz spalnice

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4172
10.6.2008 9:47:29   
nana35
mala pikica,res se mi smiliš s temi tvojimi kolenskimi težavamiuser posted image , vseeno pa upam,da bo kmalu vse dobro.Ko tako bereš o težavah drugih so tako daleč, pa nikoli ne veš,kdaj te čakajo za vogalom,zato ti želim res vse naj...naj...in da kmalu porihtaš zadeve.In seveda mislim na Gašperja in na njegovo kožo,upam tudi,da se je že kaj popravila in da ne srbi več tako ali pa sploh ne.

Nalin,škoda,potem pa upam,da bo vse ok in da boste ugodno rešili problem. Pa saj bo,boš videla,mogoče se samo zdaj zdi tako brez izhoda,ko pa bo prišlo tako daleč,pa niti ne bo tako hudo.Zate in za tvojo družinico pošiljam taleuser posted image .Pa čestitke,da pridno skrbiš za Jonasa,da je že tak korenjak!!

Intruder,sem včeraj prebrala tvoj post zvečer,pa ti zdaj odgovorim po spominu.Hvala da si prinesla granule zame,če bom šla kaj mimo vaše hiške kmalu te prej pokličem,da pridem ponje.Izpit pa imam 19.6.in 20.6.Najprej praksa ob 8h zjutraj,ki traja 6 ur in moram prit skozi in nato še teorija tehnologije drugi dan ob 8h.

IZVIRNO SPOROČILO: mml

nana, če imaš občutek, da nič ne znaš, je to že dober znak, ker pomeni, da že veš česa ne znaš user posted image . Sem prepričana, da boš naslednji teden zelo uspešna in po tem bo to dokončno za tabo, tako da zdrži še teh nekaj dni user posted image

mml,imaš pa prav glede tega,res vem kaj ne znamuser posted image .Tako da delam na tem,da bi začela vedetiuser posted image .Pa hvala za vzpodbudne besede.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 4173
10.6.2008 9:59:03   
mala pikica
mml med vsemi napotnicami je tudi napotnica za ZZV, tam me bodo testirali za boreliozo, salmonelo,... mislim, da je 5 stvari napisanih. Pa napotnica za citološki laboratorij in vse krvne in urinske preiskave, tudi RF. Me pa iz dneva v dan bolj boli. Ne vem, kako bo še cel mesec. Pa kar groza me je, če pomislim, da ne morem več prav pokrčiti kolen user posted image Kaj ti misliš, kaj bi lahko to bilo? Pa kar čez noč...

intruder jaz sem ravno začela hujšati, potem pa to. Zdaj pa ni variante, da karkoli hujašnju podobnega delam z nogami. Kvečjemu še kakšni trebušnjaki in diete user posted image

nana Gašperjeva koža je trenutno brez ene pikice ali mozoljčka user posted image Je pa res, da mažemo s kremicami in losjoni za zelo občutljivo kožo. Jaz še vseeno upam, da ni atopijski dermatitis. Pa hvala, ker misliš na nas user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
10.6.2008 10:01:13   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Alfabeta, verjetno si spregledala mojo prošnjo za recept. Prosim, prosim....

Se mi samo zdi ali sva z Suzano edini januarčici, ki svoje user posted image  še vedno  hraniva le z mlekom?

Pošljem takoj.

drugače je pa tudi moja samo na mojem mleku, pa še nekaj jih je takih (Triš, Dašabina,...)

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?