mml
|
Dan, za nami je pa čudno noč . Najprej Manca ni in ni zaspala, je še ob 22.30 hodila naokrog. No po tem je Matic gledal z velikimi očmi iz postelje in cmevkal dokler ni dobil dude, po tem se je pa celo noč zbujal in cmevkal, ob 5., ko sva se dojila, se mi je zdel pa totalno vroč in hitro je dihal, sem mu merila temperaturo, pa je termometer pokazal samo 37°C , trenutno še čisto mirno spi in čakam, da se zbudi, da vidim kako in kaj... mala pikica upam, da se tele tvoje težavee čim prej končajo oziroma da pogruntajo, kaj je s tabo in te začnejo zdraviti , a na boreliozo so te testirali??? nalin mogoče ni slaba izibira, da daš Žana zdaj v vrtec, ko je manj otrok in manj viroz. Poskusi, mislim, da druge variante gelde na vse, kar si povedala zaenkrat niti nimaš. Držim pa pesti, da ti podaljšajo porodniško in bo moral Jonas čim kasneje v vrtec . Sicer pa za pogumnega Jonasa pri cepljenju in seveda za dobro napredovanje majra super, da je šlo na izpitu dobro, sem prepričana, da bo tudi profesor zadovoljen suzana upam, da se boš tudi ti kmalu počutila normalno in da končno dobite tudi uradne fotke s krsta sani z zamudo čestitke Manji za sveti krst . Držim pesti, da bo šlo jutri na operaciji vse hitro in gladko in boš čim prej spet v dobri kondiciji za kakšen čvek in kavo alfabeta čestitek za novo zvezdico , pa si tudi tu postala prava čveka (glede na to, da praviš, da si v resničnem življenju zelo zgovorna ) IKEA Antilop stolček je OK, ko otrok že zelo dobro sedi in nekje do slabih 2 let, po tem je pa previsok, da bi ga dal k mizi, meni je bil OK za k babicam, za vsak dan doma se mi pa ne zdi...kaj pa vem...mi bomo verjetno ostali kar pri trip trapu, čeprav me mika Brevi Slex nana, če imaš občutek, da nič ne znaš, je to že dober znak, ker pomeni, da že veš česa ne znaš . Sem prepričana, da boš naslednji teden zelo uspešna in po tem bo to dokončno za tabo, tako da zdrži še teh nekaj dni lunca je Pina kaj boljše? ursulina Lenart pa je pravi jedec in telovadec ursalara super kolaž s super luškano punčko Grem pogledat, kaj je z Maticem, ker še vedno ni glasu iz spalnice