|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
5.6.2008 7:46:02   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
alfabeta lep avataruser posted image user posted image user posted image

Mornarka Ajda, cute.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako smo lepiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
5.6.2008 8:05:19   
dašabina
Hojla tud mi nimamo ane banane, ker imamo dost drugih podobnih iz igralnega centra in še dve je dobil za krst.
spali smo kar ok, zdaj pa sva pri babici in se ckrljava na postelji, danes ne bo nič pospravljanjauser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
5.6.2008 8:07:23   
dašabina
Triš sporoči mi kako narediš kolaže s slikami, lahko na ZS, kakšen program je to?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
5.6.2008 8:08:51   
dašabina
Triš lepa slikica z Žanom in češnjicami, mi smo se jih tud že najeluser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
5.6.2008 8:10:44   
TRIŠ
,,
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Triš sporoči mi kako narediš kolaže s slikami, lahko na ZS, kakšen program je to?

E,te bom kar poklicala ,da bova še mal čvekaleuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 5.6.2008 8:11:28 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
5.6.2008 8:16:34   
TRIŠ
No ne bo nič ker mi je dragi odnesel slušalko od hišnega telefona po pomoti v službouser posted image user posted image user posted image user posted image ,to se pa lahko zgodi samo namuser posted image user posted image user posted image .

Dašabina program je picasauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
5.6.2008 8:19:25   
dašabina
saj tud mene ni doma, te pokličem iz službenega t.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
5.6.2008 8:26:21   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

kak toti RR nkaj nagaja. me ven vržese spet vpišem mi noče onega za post gor odpret, me spet ven vrže. pa kr neki. upam, da bo kmalu boljše.

To je pa res. Se mi zdi, da tudi meni non stop ta RR nagaja, pa me kar sam odjavi in to vmes,ko pišem in taka jajca.In še dobro,da mi je prišlo v kri, da si post vedno shranim,ker mi je že tudi nekajkrat napisalo,...Ne vem,kaj je s tem zadnje čase,me kar jezi.

Intruder,ja Vid ima res lepe očke, me spominja na mojega Klemna,ko ima tudi tako velike in vedno gleda kot sovica.

Triš sem te hotela citirat,pa spet ne gre.
Hvala za lepe besede meni,možiček pa mislim,da kar ve da imam mehko srce in dušo,kar je pa res...Sploh pa odkar je Klemen z mano,pa sem postala grozno hitro prizadeta in me veliko stvari močno gane, da sem kar malo jezna nase,ke v resnici potem trpim.
Žan mi je pa res segel v srce s tem svojim nasmeškom in ko mu je sreča kar sijala iz očk,pa sem se spomnila kako si napisala,da je lažal v travi...sem si ga živo predstavljala...
Ali imaš tudi ta program Picasa v španskem jeziku??Jaz vem da gredo dela t kolaži in sem 1x tudi probala,a ne razumem prav dosti in pač po sreči in podobnosti naših in španskih besed.Pa mi včasih kar uspe.Daj pokaži en tak kolaž, da vidim,če meni uspeva isto.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
5.6.2008 8:44:31   
ursalara
Nana Lara ima isto pižamico kot Klemen!Ja včeraj si me pa imela radauser posted image user posted image Jaz ti lahko zrihtam italijanske če hočeš,če pa hočeš avstrijske je pa najbolje da se obrneš na našo Luso!

Punce še enkrat hvala za včerajšne čestitke Lari in dobre misli!Hvala,krasne ste saj to pa itak veste!
Pa še nekaj za vas!
user posted image
Je vsako srečanje majhno rojstvo,
je vsako prijateljstvo lučka v srcu,
je vsak nasmeh zarja sreče in je nekje nekdo,
ki iz temnih oblakov prinaša sončno nebo.

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
5.6.2008 8:46:29   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

No ne bo nič ker mi je dragi odnesel slušalko od hišnega telefona po pomoti v službouser posted image user posted image user posted image user posted image ,to se pa lahko zgodi samo namuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image to se pa zgodi če bi babnice rade čvekale

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
5.6.2008 8:59:59   
katee

Zdaj sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
   [Brisano sporočilo]
5.6.2008 9:01:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3687
5.6.2008 9:04:41   
katee
Imam občutek, da bomo danes ful naklofale, ker bomo vse doma visele zaradi groznega vremena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
5.6.2008 9:06:07   
katee
Triš: to je pa zate   user posted image  

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
5.6.2008 9:07:52   
nana35
ursalara,kakšna pa je razlika v teh granulah?Do Avstrije jaz nimam ravno daleč, me pa zanima,če so te kaj boljše ali kako?
Takle verz ,ki si ga napisala ti, je pa moj dragi napisal meni za rojstni dan, ko še nisva bila skupaj...user posted image

Nalin,ti si se pa razkurila v tvojem podpisu,me je kar malo cuknilo...user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
5.6.2008 9:08:30   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katee

user posted image user posted image Ja kje si jo pa našla...user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
5.6.2008 9:13:00   
mala pikica
Pozdravček, vsem!

Sem pri bratu, da vas na hitro pozdravim. Dva dni ne morem do računalnika, pa vas že pogrešam.
Meni gre zadnje dni vse narobe user posted image V torek zvečer nama je doma skurilo računalnik v tisti nevihti, pri mojih dveh pa je šla mrežna kartica, tako da nikakor nisem mogla priti do vas. No, za povrhu pa me še zdravje nekaj jezi. Zadnje čase me zelo boli koleno, včeraj popoldan pa sem videla, da imam v obeh kolenih polno vode user posted image Pa mi je bilo cel dan sumljivo, zakaj komaj hodim. Sem šla k dežurnemu, pravijo, da bi lahko bil revmatizem. Zdaj čakam izvide krvi, potem pa grem nazaj k zdravnici. Ta čas pa sem izkoristila, da vas na hitro preberem.

triš upam, da si se že pomirila zaradi pobeglega vozička user posted image Mene bi pobralo od panike in straha.

GH in kakanje... naš Gašper je po 7-8x na dan pokakan user posted image Ne vem, če bi prenehala za nekaj časa? Mislite, da je to mogoče zaradi sadja? Se mi zdi, da počasi dobiva plenični izpuščaj user posted image Pa ga umivam z vodo, pa pridno mažem, pa nič kaj boljše. Revček, res je non stop v kakcu... Sicer pa je v enem dnevu vse; od gostega do redkega, od zelenega, rumenega, rjavega, od trdega do mehkega... Upam, da nisem kateri pokvarila apetita user posted image

nana jaz ko se spomnim obrnem lulčka dol, sicer pa je kot je. Zakaj pa bi ga naj obračali gor, pa mi sploh ni jasno? Saj so ja lahko do vratu polulani user posted image Pa hvala za posredovano sporočilo user posted image

katee kup perila seveda ni popustil user posted image je pa na moje stanje v kolenih 'popustila' mami, je zvečer vse pobasala in danes vse prinesla zlikano user posted image Hvala, mami user posted image

triš hvala za pozdravčke in lepo, da si opazila, da me ni user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
5.6.2008 9:13:46   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Zdaj sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz user posted image user posted image user posted image

triš za kolaže pa se jaz tudi priporočam.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
5.6.2008 9:21:35   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

user posted image user posted image Ja kje si jo pa našla...user posted image

Če je pa reva brez slušalke ostala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
5.6.2008 9:22:30   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

katee kup perila seveda ni popustil user posted image je pa na moje stanje v kolenih 'popustila' mami, je zvečer vse pobasala in danes vse prinesla zlikano user posted image Hvala, mami user posted image

A potem se lahko še jaz kaj z njo zmenim naslednjič, ko se bom šla borbo s perilom???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
5.6.2008 9:23:50   
katee
mala pikica: umivaj mu ritko vsakič s kamilicami. Tako je meni P rekla. 

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
5.6.2008 9:37:29   
ursalara

Imam občutek, da bomo danes ful naklofale, ker bomo vse doma visele zaradi groznega vremena user posted image user posted image user posted image

ja ja samo za smetenje obstaja prav temauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
5.6.2008 9:38:27   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

ursalara,kakšna pa je razlika v teh granulah?Do Avstrije jaz nimam ravno daleč, me pa zanima,če so te kaj boljše ali kako?
Takle verz ,ki si ga napisala ti, je pa moj dragi napisal meni za rojstni dan, ko še nisva bila skupaj...user posted image

Nalin,ti si se pa razkurila v tvojem podpisu,me je kar malo cuknilo...user posted image

Nalin si se pa res razjezila
Nana saj bistvene razlike ni samo da so iz različnih koncev baje so tudi avstrijske zelo dobre

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
5.6.2008 9:39:59   
ursalara
Mala pikicauser posted image user posted image user posted image in za tvojo mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
5.6.2008 9:43:21   
katee
mala pikica: upam, da s koleni ni tako hudo. Vem pa, kako bolijo, sem imela natrgano medialno kolensko vez in boli kot user posted image . Naj težave čimprej minejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?