Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, nekje v zelenju in ob bazenu je tudi meni krasno prenasat vrocino, tudi na morju ni panike, ce je do 38°C, se itak vrzez v morje, ko je prehudo. V LJ je pa neznosno, pa pes vseeno hoce ven popoldne, je vrocina ne moti .. v gozdu je se nekako vzdrzno, samo je treba do tja priti. Doma pa nimamo klime, pa ceprav je sicer kar hladno stanovanje, je poleti groza. Lani vem, da je bilo obupno, ko je bil tisti vrocinski val. Sem bila cel teden doma, ker sem imela tezave s srcem in vrtoglavico.
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Obožujem poletje!
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 14:33:47
|
|
|
|
deja27
|
Ljubim poletje! Ljubim vročino! Ljubim sonce! se podpišem,komi čakam,da se mal namočim v reko, ki jo imam čist zravn,res,da je mrzla ampak paše
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 16:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Dopoldan ko je še znosno postorim vse, ko pa je ura 14h, jaz ne morem več funkcionirati! Isto
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 16:31:03
|
|
|
|
* Mateja *
|
jaz sem mela ful rada sonce, vročino,...Sam od lani ko me je začelo srce zjebavat, mi je bilo pa obupno! In sedaj mi je tudi že groza, ful sem trudna, nič se mi ne da, brez energije,...Vendar bo to verjetno spomladanska utrujenost. Upam, da bo letos poleti z mano bolje, ker lani me je kar v prsih stiskalo, ko je bil uni pasji teden!!
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 19:27:40
|
|
|
|
urši*
|
Men je fajn , če je ene 25 stopinj, glih tolk , da si lahk v kiklci pa kratki majčki! Če pa je preveč vroče , pa mi ni glih fajn! Mi bo pa verjetno letos zelooo vroče , ko bom ravno v zadnjih mesecih nosečnosti . Eh , se bom pa pod kako skrila, pa kak sladoled, pa bo svet lepši
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 20:40:43
|
|
|
|
BUŠICA
|
vročina in morje= super!!!! predlani sem doživela vročino 40 stopinj, lani (na istem območju-okolica Mostarja) pa 45 stopinj!!! vročina v Mb . pa it v službo in prit cel zašvican .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?