Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:00:53
|
|
|
|
alička
|
Odlično, bolj kot je vroče, bolj sem srečna. Tja do 35 stopinj, potem je pa tudi meni že preveč, sploh če je vlaga visoka.
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa lahko celo poletje prespis? Jaz slabo prenasam vrocino zaradi tezav s srcem. Danes je na soncu ze prav grozno, jaz sem bila v majici brez rokavov zunaj, pa mi je se bilo vroce.
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:08:15
|
|
|
|
Anchikaa
|
Jaz tudi slabo prenašam poletje.Sem že tak po naravi mali radijator pozimi in ko je poletje je še vročina hujša in sploh ne vem kam naj se dam.Prav zmuči me vročina pa če samo kosilo recimo naredim,sem potem čisto adijo. Upam da letos ne bo take vročine,že zaradi malečke pravim,ker pol bomo skozi v vodi. LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:11:02
|
|
|
|
Naja31
|
Ljubim poletje in vročino. Čim bolj vroče je, tem bolje.
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:18:08
|
|
|
|
kristinaj
|
meni paše, da se kosti malce pregrejejo... ko je bilo lani 38 mi je res šlo malce na jetra, ker ven nisi mogel do 19 zvečer.... drugače pa tja do 33 podpišem.......
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:18:31
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Kako pa lahko celo poletje prespis? Jaz slabo prenasam vrocino zaradi tezav s srcem. Danes je na soncu ze prav grozno, jaz sem bila v majici brez rokavov zunaj, pa mi je se bilo vroce. Dopoldan ko je še znosno postorim vse, ko pa je ura 14h, jaz ne morem več funkcionirati!
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:27:25
|
|
|
|
srki
|
Kar OK, razen če ni res tista huda vročina oz. sparina. Potem mi to škodi edino pri vožnji, kljub klimi
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:29:44
|
|
|
|
frutka_
|
Meni je poletje zakon. Nisem zimski tip. Sem ZA morje, sonček, bazenček ipd..
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:32:59
|
|
|
|
Volga
|
Ljubim poletje.
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:38:56
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Kako pa lahko celo poletje prespis? Saj po mojem ni mislila glih dobesedno. Eni pač ne prenesejo vročine, pa zato bolj počivajo. Jaz ne vem recimo, kako bi vročino prenašala v tem lj betonu. Na deželi je vse nekaj drugega, četudi so tudi visoke temperature.
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:40:31
|
|
|
|
viv_
|
Ljubim poletje! Ljubim vročino! Ljubim sonce!
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:47:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Če sem poleti, tudi ko je 35 stopinj, v naravi, zelenju, potem mi je to super, sem polna energije. Če pa sem nekje (npr. Ljubljana), kjer je poleg vročine še sopara, pa mi je grozno, počutim se kot da bi bila pijana, vrti se mi, sem utrujena, boli me glava in oči, zeeeelo se potim, v glavi slišim glasove (če ima kdo tako izkušnjo, ko se poveča telesna temperatura), kot da bi že malo halucinirala, takrat se rajši še v avto ne usedem, ker nisem prisebna. Ful me zdela, ta kombinacija sopare in vročine. Do nekje 27° je OK, potem pa groza.
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:48:01
|
|
|
|
RoZala
|
Lažje prenašam vročino kot mraz. Če smo zunaj na vrtu, temperatura pa je nad 33 stopinj, odprem marelo (ki zelo dobro odbija žarke in sploh ni vroče), natočim vode v bazenček in s tamalima uživamo 100 na uro. Mož pa se skriva v hiši. Težko prenaša sonce in vročino.
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:56:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Komaj čakam, da se malo pogrejem, ker me ves čas zebe. Uiiii
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 12:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst tut ljubim poletje in morje, sm full morski človek, vedno komaj čakam, da se gre na morje
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:02:54
|
|
|
|
karmy
|
tko kot je danes še nekako gre...bolj ko je vroče slabše se počutim
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:25:49
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Ljubim poletje! Ljubim vročino! Ljubim sonce! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:31:43
|
|
|
|
snake
|
dobro,ker sem večinoma po službi na plaži!!!
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:36:07
|
|
|
|
Dadi
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Odlično, bolj kot je vroče, bolj sem srečna. Tja do 35 stopinj, potem je pa tudi meni že preveč, sploh če je vlaga visoka. Tako tudi jaz.
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:43:00
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Ljubim poletje....... če sem za vodo. Drugače pa vročino bolj slabo prenašam.
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Poletje fajn, vročine pa ne.
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:48:36
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Ljubim poletje in vročino. Čim bolj vroče je, tem bolje. Enako
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Aj lav poletje.
|
|
|
|
RE: Kako prenašate poletje? 28.4.2008 13:52:15
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy tko kot je danes še nekako gre...bolj ko je vroče slabše se počutim Enako. Poleti pa nekje do 30°C maksimalno. Potem dalje pa ne zmorem več enaostavno. Slabo prenašam vročino, saj me začne neznosno bolet glava pa tudi slabo mi je in bruham.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?