Alina_alin
|
Vanili - Teo že sam stoji! Sem mojemu že zadnjič 10tič povedala, naj spusti posteljo in potem jo je in ker me ni bilo zraven, jo je spustil za 1 stopnjo, kar pomeni, da če se vstane itak se lahko prekucne čez. Ko sem to vidla mu zatežim in valjda da je rekel, da bo -drugič. Ja ,seveda še do danes ni, bo, ko se bom razkurila spet. Izvidi od urina Tjaše so bp. Vse ok, torej so bili zadnjič levkociti res povečani samo zato, ker je bla tam nagica 1,5 ure, da sva malo nafilali vrečko. Prejle je naša malčica ugriznila Tjašo. Sem jo skregala v nulo in sledil je polurni razgovor. Ji je bilo taaak žal, res se ji je vidlo, kak ji je žal, da ji je kar na jok šlo. In potem je cel čas hodila okrog Tjaše, jo prigovarjala. "pridi se vsest, tu imaš stol", ji ponudila svoj stol ipd ipd, kar sicer sploh ne počne - kvečjemu: to je moje, to bi jaz sedaj imela in ji vzame itd. Ko sem jo vpr. zakaj - ona: "Maruša je danes Ano..." Mah, sem bila jezna, spet razlaga, da to nima veze, da če jo je ati kdaj vgriznil (ona: ne), če sem jo jaz (ona:ne) in da če jo je Tjaša (ne...) Torej mi se ne grizemo, in tudi če Maruša grize Ano ("sošolke" iz varstva) to ne pomeni, da lahko ona grize Tjašo. Kak sem bila jezna, pa hudo mi je bilo. Bogi revšiki so se sestrini"zobi" vidli na roki na palcu in kazalcu še 5 min. Je pa bila fora, da sem bila zraven: priletela je do nje - jo prijela za roko (sem mislila, da jo lupčka, kot 100krat na dan), sledil je krik Tjaše, da niti do zraka ni mogla. Sploh nisem vedla kaj je- sem najprej pomislila, da ji je roko zvila. Potem obtoženko vpr, kaj je naredila - pa ni upala takoj povedat, no potem je komaj spravila z jezika, da je ugriznila. Šele takrat sem videla, kaj se je zgodilo. No, sledila je še kazen: brez pravljice. In je bilo joka in tuljenja in se je vse do zadnjega prikupovala Tjaši, meni, atiju, samo da bi bila pravljica. Pa je res ni bilo, in je 5 min tulila, sedaj je že tišina. Itak pa vem, da je glavni vzrok v tem, da je bila že čist koma- danes v varstvu ni spala, ona pa obvezno rabi spanec, sicer po 17 uri še komaj funkcionira...