suzanamai
|
IZVIRNO SPOROČILO: majoli Še to sem hotela povedati. Bili smo na pregledu pri dermatologinji in je rekla, da ona ne priporoča nobene sončne kreme do enega leta Majoli meni je naša dermatologinja rekla ravno obratno. Da jo moram obvezno mazati z nizkim faktorjem večkrat na dan, na izpostavljenih delih telesa, saj je koža tako občutljiva, da hitro dobi opekline. Priporoča pa Eucerin ali Vichy kremo. Vse ostale so baje prepolne kemije. Jenny Anny moški kotiček, o tem raje ne bi, no na kratko, včeraj sem samo za 10 min skočilo do veterinarja po zdravila za mačka in me je že klical, mala jokala za in kaj se je zgodila? Zdrsnila mu je iz gugalnice . Ko jo hotel ven vzet mu ni uspelo in je odstranil sprednje varovala, mala pa direktno na tla. Mislim za pop . Kadar je doma ima itak full obveznosti od fitnessa, košarke, kavic.... No ja ne bom jamrala, ker sem se že navadila, pa še paše mi, da nisva tolk skupaj. Sva imela včeraj le 10 obletnico poroke. Madonca hitro minevajo leta. mi je prinesel full lep šopek, bombonjero potem me je pa še na ribice peljal. Njami res Minutka je zakon . Punce ne me strašit z zobozdravnikom, jaz imam datum za kirurga. modrostni gre ven septembra, sedmica pa oktobra. Če boste takele pisale, me ne bo videl . Mi je pa moja zobarca zadnjič ven spulila zgornjega modrostnega in nisem nič čutila, pa tudi pol me ni nič bolelo. Sanwebdra, kaj si ti to vsako stvar posebej plačala, pa bon zraven dala? Jaz jih že tiskam, bom kar familijarno šla v hm , pa še celo ulco bom sabo vlekla. Vanili hvala ti za kremice, za slive ni problem, bom prinesla. Kasija nore slikice . Zoja mi je full všeč, ko povečam slikco, vidim hudičke v očeh.