|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
9.5.2008 21:53:44   
nova10ka
Še to sem hotela povedati. Bili smo na pregledu pri dermatologinji in je rekla, da ona ne priporoča nobene sončne kreme do enega leta

Zakaj ne? A je kaj razložila oz. ali se keri sanja zakaj?

Kasija, Jasna, Živa in Janja - user posted image res kul čvek pa to. Janja ful dober levček.

Ne me z zobarjem strašit,
ga imam jutri zjutraj. Sem ga že 2x odložila "zaradi dojenja". Zdaj gre pa sestra z mano (sva skupaj naročeni) pa si ne bom mogla več zmišljevat.

Evo grem zdej se družit s user posted image

PAPA

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 851
9.5.2008 21:55:39   
sanwebdra
Preden vas preberem, ne vem katera je dala link za H&M bone - skratka zakon:
- itak, da smo šle popoldne z dvema prijateljicama v šoping za Julijo
- in smo kupile puno robe, za njiju ne bom pisala (sta pa bone tudi ponucale)
- jaz pa sem Juliji nakupila robe za po redni ceni 54€, po znižanju 31€ (tam, kjer je štender z znižano robo) in z boni torej za 11€: pazi zdaj:
1. pižama s kratkimi rokavi in hlačnicami
2. pižama s kratkimi rokavi in hlačnicami Hello Kitty
3. dolge kavbojke Hello Kitty
4. dolge platnene izvezene hlače
5. kratka majica
6. jeans oblekica.
Skratka ZAKON in HVALA za link!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naslednji teden grem še z mamo, je treba še atiju nekaj za roj. dan kupit!user posted image

Tak, zdaj vas pa preberem!!!!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 852
9.5.2008 21:56:52   
sanwebdra
Metkica1, vidim da si ti "kriva" za moj SUPER šoping, THANKSSSSSSSSS!!!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 853
9.5.2008 21:58:01   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Jutro vsem.

Mi smo spalinekoliko bolje. Se je zbudila ob 1 in spila eno flašo čaja, pol pa še ob 4,30 in spila še eno in v pol ure nazaj zaspala. Pol pa ob 7,30 auf. No sej če bo tko, bo kar znosno.

Ma še neki me zanima. Ma kaj vaši ko se zjutraj zbudijo so ful takoj lačni?  Moja je včeraj pojedla 140ml kašice 7 žit okoli 20.30 in pol čez noč samo čaj. Zdej sem ji pa morala kar silit spet isto kašico (150) ker flaške ni tela niti videt.
Ma kaj je možno da ni lačna, al kaj je s tem mojim otrokom. Sej itak nikoli ni ne vem kaj grozno jedla, ma vseeno.   A je še kak tak model?

Evo naš je tak lump, da do 9 ure sploh ne jeuser posted image

GH - a je možno, da povzroča krče, ker mi smo jih danes ponoči imeli. Sem mu po zeellloo dollggem času dala Lefaxin in danes sva se samo dojila, razen kašice zvečer, ki je po novem poje 150ml in se hoče še ful podojiti

VANILI jaz mu vedno dam body s kratkimi in spi nepokrit

skuštrana pri nas je še ob 19. uri bilo tako toplo, da so bili kratki rokavi čisto zadosti in ni bilo potrebe po jakni. Ja res je bilo zelo toplo.  Kamere še nisem imela časa preverit, saj sva cele dneve zdoma in zvečer padem v posteljo, ker so tudi noči bolj tak tak. Očitno imamo težave s krči, sedaj ko sva začela z GHuser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 854
9.5.2008 21:59:10   
mehurčica
No, našo gravitacija tudi še bolj dol vleče. Neli vidim, da bo kmalu poletela.user posted image user posted image
Evo današnje popoldanske telovadbe:
http://www.youtube.com/watch?v=AQkxySB_i3A

Sem jo šla snemat zato, ker ji je prvič uspelo se posest, ampak zgleda samo enkrat, ker se ob snemanju več ni. Sicer pa ne vem, če se temu tudi reče, da se sama posede - kot dela tukaj na filmčku, ko se pol še na rokico opira?user posted image

Grem še malo BB pogledat....pol pa spet malo sem prečekirat.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
9.5.2008 22:01:33   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Preden vas preberem, ne vem katera je dala link za H&M bone - skratka zakon:
- itak, da smo šle popoldne z dvema prijateljicama v šoping za Julijo
- in smo kupile puno robe, za njiju ne bom pisala (sta pa bone tudi ponucale)
- jaz pa sem Juliji nakupila robe za po redni ceni 54€, po znižanju 31€ (tam, kjer je štender z znižano robo) in z boni torej za 11€: pazi zdaj:
1. pižama s kratkimi rokavi in hlačnicami
2. pižama s kratkimi rokavi in hlačnicami Hello Kitty
3. dolge kavbojke Hello Kitty
4. dolge platnene izvezene hlače
5. kratka majica
6. jeans oblekica.
Skratka ZAKON in HVALA za link!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naslednji teden grem še z mamo, je treba še atiju nekaj za roj. dan kupit!user posted image

Tak, zdaj vas pa preberem!!!!

Kaki link, kaki boni???? Pomagajte mi, saj nisem imela časa vsega bratuser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 856
9.5.2008 22:04:52   
Jenny Anny
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2746759

H&M

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 857
9.5.2008 22:12:11   
mama06
Jenny thxuser posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 858
9.5.2008 22:17:54   
2ursae
o, sem si že sprintala. Mama06, a so ti dovolili vnovčit več bonov hkrati?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 859
9.5.2008 22:23:26   
sanwebdra
Neli, še vedno brez besed ... user posted image  a jutri boš pa že hodila????

Eni, ti pa si na drugem mestu, al kako???

Lane31, no vidiš, pa se je vse uredilo - tudi danes želim mirno noč. Btw, danes sem Juliji uspela podturit eno merico riževih kosmičev v flaško ... me prav zanima, če bo kaj dlje držalo???? Je bla že tako utrujena od šopinga, da ni mogla več niti gledat ...

2ursae, me smo seveda naredile tako, da smo vsaka enega vnovčile na zgornji blagajni, potem pa še na spodnji ... torej, za en bom potrebuješ nekaj nad 5€, zato smo izbrale oblačilo (ali 2), ki je znašal nad to cifro in je vsaka posebej tisto kupila .... Preberi si pogoje na bonu - 1 nakup, 1 oseba, 1 bon ...

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 9.5.2008 22:25:49 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 860
9.5.2008 22:29:47   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Klaudia, mene ne spusti na google skupineuser posted image

Meni pri upravljanju clanov samo pri tebi pise "ni preverjeno" user posted image  Kaj ce bi poskusila se se enkrat prijavit. Magari ce bi odprla nov mail pri gmailu. Sploh ne vem zakaj to dela. Ker nisi edina z email.si user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 861
9.5.2008 22:30:03   
sanwebdra
Evo, častim user posted image , ker me je šoping čisto dehidriral ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 862
9.5.2008 22:31:33   
2ursae

Preberi si pogoje na bonu - 1 nakup, 1 oseba, 1 bon ...

ja, sem videla, zato pa vprašam .. sem pri postu od mame06 dobila vtis, da je vnovčila 4 bone, pa me je zanimal, kako se je znašla user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 863
9.5.2008 22:32:16   
mehurčica
Evo, še dobro, da sem si skopirala......user posted image

Oblačenje ponoči: bodyja pod pižamico ne dajem več kake 3 mesece. Zdaj ji dam samo tanko, bombažno pižamico. Nogavičk ji ne dam, če ni stopalc. Je pač bosa. Ima pa preko še frotirasto spalno vrečo in če je ponoči bolj hladno, jo še pokrijem, drugače pa ne.

GH: tako, kot si mi ti Lane31 rekla, da je tvoja začela jest večje količine po slabem mesecu uvajanja. Upam samo, da bo tako ostalo. Že 2 dni namreč tako lepo papca. Sicer je res, da se more vseeno nekaj dogajat in more imet nekaj v rokah, ampak usta pa odpira kot mali ptiček.

Jedilnik danes:
Z: sadje (1/3 naribane banane, 1/2 naribanega jabolka)
M: dojenje
K: zelenjava cca.90ml
V: Milupa banana hruška cca.50ml in dojenje pred spanjem

Je pa ponoči nazadnje jedla ob 3:30 in zjutraj sploh ni zahtevala hrane, dokler ji nisem dala zajtrka ob 8:45.

Metkica1
, upam da boš čimprej brez bolečin!

Majoli, katero kozmetiko pa ti je priporočala nasplošno? Je rekla kaj za Avene? To sem jaz imela pri Davidu in tudi ni na kemični b. narejena. Je bil ves bel, ko sem ga namazala. Pa jo bom pri Eni tudi sprobala, ko dobim testerčke.

Skuštrana, zmasiraj podplate malemu - v smeri za prebavo. Če ne bo pomagalo(no, pri nas deluje) pa malo sladkane vode.

Zala07, sem te videla danes še malo pred četrto, ko si ga šibala čez most. Za tamalo pa: tisti cd od Vzajemne imaš? Tam je nekaj vaj opisanih, kako lahko otroku pomagaš pri raznih zadevah - telovadba, gibanje,... Čeprav Eni je že vse to obvladala, ko sem si jaz to uspela pogledat.

Sanwebdra, super za nakup! Pam jaz sem tudi ENi enkrat dala kašico od Milupe kar v lonček, ker sem mislila, da itak ne bo zdržala, da ji dajem po žlički. Pa je dobila v usta in se samo namrdnila. Je navajena samo vodo pit iz lončka.
Drugače pa: Eni še ne dohaja kar nekaj oktoberčkov, ki plazijo po 4 in se vstajajo ob opori(Zarja, Lia). Sicer stegne noge, če se česa višjega oprime, ampak ima ob tem telo še bolj dol, kot gor. Naredi tako strehico....če dež pada, da se lahko skrijemo spodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 864
9.5.2008 22:33:52   
mehurčica
Samo smajlijev ni kopiralo.user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 865
9.5.2008 22:49:08   
mehurčica
Ljubljančanke, kake lepe slike in kaki lepi otrokeci. user posted image Pa kaki fajni plac mate ve to!!! Me bi tudi kaj takega v MB.

Joj, kak sem lačnaaaaa! Bi kako zelje pasalo zdaj....user posted image user posted image Kake želje....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 866
9.5.2008 22:51:45   
jasna
Mehurčica, to je posedanja, jauser posted image . Pa pridi v LJ kdajuser posted image . Hm, zelje? A si ziher, da nisi noseča?user posted image

Jenny, si pa dobro prenesla rekreacijo možička. Jaz bi verjetno popiuser posted image user posted image

Klaudia, sem še enkrat aktivirala račun kar z istim mailom. Pa je šlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 867
9.5.2008 22:52:22   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Preberi si pogoje na bonu - 1 nakup, 1 oseba, 1 bon ...

ja, sem videla, zato pa vprašam .. sem pri postu od mame06 dobila vtis, da je vnovčila 4 bone, pa me je zanimal, kako se je znašla user posted image

Jaz sem bla tista, ki sem vnovčila 4 bone in evo ... uspelo tako, da sem imela dve prijateljici s seboj ... user posted image user posted image

Glih sem zdaj študirala, da imajo take lepe bodije s kratkimi rokavi za 5,90€, torej z bonom 0,90€ ... user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 9.5.2008 22:53:40 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 868
9.5.2008 23:00:44   
sanwebdra
Pa še naš jedilnik:

NM: 130ml mlekeca
Z:   125g   skuta podložena z breskvijo in marakujo
M:  100g    mešano sadje (Bebivita, plastični lonček)
K:   150g   rižota z grahcem, korenčkom, brokolijem in cvetačo
M:   130g   banana in piškot v jabolku
M:   70g     banana in prepečenec v jabolku
V:   130ml  mlekeca z riževimi kosmiči

Pa kaj se sama s sabo pogovarjamuser posted image , daj Vanili večerni post!!!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 9.5.2008 23:01:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 869
9.5.2008 23:05:32   
Ulaa
metkica1: ja uzal zna kar bolet, je pa tudi odvisno kaksen imas prag bolecin. Ko so meni modrostne ven dali sem bila zatecena in bolelo je. Samo ce ne bo v 2 dneh bolje, bi sla jaz nazaj k zdravniku.

Neposredna povezava do sporočila: 870
9.5.2008 23:08:07   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Mehurčica, to je posedanja, jauser posted image . Pa pridi v LJ kdajuser posted image . Hm, zelje? A si ziher, da nisi noseča?user posted image

Bi bilo fajn prit kdaj kar tako v LJ, ja. Ampak sama, ni šans. Se izgubim že če slišim besedo Ljubljana.user posted image user posted image user posted image Ma tak z biciklom vem kje je kaj, ampak z avtom pa sem zgubljena čisto.

Pa ne me zdaj strašit z nosečnostjo, če mam Mireno prav zaradi tega, ker sva zaključila. Saj si rekla, da ti sploh nimaš M, pa Zala07 me je potolažila. Sicer bi pa zaradi Mirene pol bila verjetno kakšna izvenmaternična.user posted image Upam, da me ne doleti kaj takega.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 871
9.5.2008 23:11:23   
jasna
ježek, ku, kuuser posted image

mehurčica, sem pozabla na Mirenouser posted image user posted image

sanwebdra, uau kak jedilnikuser posted image . Se mi zdi, da tolk še jaz ne pojemuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 9.5.2008 23:12:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 872
9.5.2008 23:17:03   
valči
Dober večer!

Po dolgem času se javljam.Nina je bolje,AB je pojedla do konca,nosek je skoraj vredu,pokašlja še občasno,ampak lahko rečem,da je končno zdrava-trkam.
Trenutno je tako fino,ker je veliko zunaj,uživa,le čez dan mi tako malo spi,dobro uro,pa konec.

Micla,upam,da kmalu ozdravite pa hvala enako za goro perila skoz,skoz perem,vesim in likam,nezlijkanega perila ne maram,zato pa ni časa za rruser posted image
ampak enostavno ne dospem,sedaj smo skoz zunaj,pa na vrtu sem,ko le dospem,pa tri žabice,pa tako,pestro imamo

lane 31,tvoja hčera je očitno vrweduuser posted image ,ker naša pupa je imela 1 mesec 37.6 vročine in me je res že skrbelo,tako,da bravo za aneto

metkica 1,žal mi je,da se ne morete rešiti bolezni,res mislim nate,ker vem,kako se počutišuser posted image

skuštrana,kako je sine,je že kakal

pišem tako,ker mi je sinko prišel na roke,vsem,ki vas nisem pozdravila,brez zamere in lep pozdrav

vsako izmed vas rada preberem in vas pogrešamuser posted image nočkouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 873
9.5.2008 23:22:53   
ježek
No, zdaj pa je res že čas, da se javim in pozdravim vse desetke.user posted image user posted image user posted image  za vse vas.user posted image Me je že Mehurčica nagovarjala, da se vam javim, ker vas že kar nekaj časa berem, pa nikoli ni pravega časa, da vam kaj napišem.  Skratka: midva sva drugače novemberčka, rojena 15.11.07.  Upam, da se lahko kdaj vključim v vašo debato. user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 874
9.5.2008 23:25:40   
VANILI
jaz danes začenjam svoj gladovni štrajk.user posted image

Prvo, sem ful tečna in zoprna sama sbi. Po hiši mamo za znort razmetano in ker ne obvladam več, se mi zdi,da bom staknila popizuser posted image ditis in znoritis (to sem že) in vzela vreče za smeti, ki so v hčerini sobi že grozeče pripravljene, ter metala z lopato igrače not, nič sortirane, kaj me briga!!!Ne morem prit v spalnico, ne da bi stopila na kakšno enkico od legokock, ne najdem lastni copat že cel teden, danes celo Teotku nisem našla kapice, nobene, samo uno zimsko z ušesi, ki ni ravno za na plus 20, tako da mi je vrelo že od jutra,grrrrrrrr!!!!!!

kile: ne grejo dol ,huduser posted image čkaste lipidne celice, kva ste tok zamaščene,saj vam ne dajem za žret že par dni, kaj ste še tok napihnjene!!!!!user posted image  bemu, stradat ne morem, če sem malemu glavni menu, a kaj je s tisto teorijo da pri dojenju kile dol, a stežeslišale za kaj takega?? Torej, začnite se že topit,!!!!!!!!!!!!!user posted image

aja,gladovni štrajk pa zato, ker se nobena ne pogovarja z mano. user posted image

evo,samo še pregledam in potem
milistop.

sem samo to še hotla rečt (user posted image ),
da je danes Teotek bil tud ful sitkan, skos bi visel na joški, pa po rokah; bolan ni, zgleda da mu zobki rastejo ker ima čist nabrekle spodnje dlesni. Zgornje pa nič. Bomo vidli.

Jutri gremo pa na Internautiko, nekaj za mojega. Mi3 pa zraven. Povsod bi šla, samo da sem na morju.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?