VANILI
|
valči,si mi dala idejo, hvala!! mislim,za mleko. Ampak punce, dajte PRIZNAJTE no, tiste, ki vam recimo ker od nalimanih včeraj ni všeč... ampak če bi vas npr. na spreodu z vozičkom ustavil in vprašal koliko je ura... ma ne mi rečt,da bi šle štet kolk kocin ma al a ma dost postran uč al kaj takega. Po moje bi se vse po vrsti začele mal oslinit, če bi nas kak tak ogovoril!!! lane31 - ja, Kos je pa meni takooooooooooooooseksi, uf oh!!! Teo ne mara zelenjave , ne glede na to, kako mu jo pripravim... sem se danes prav zasekirala... sam da vidi uno rumeno-zeleno zdrizasto zadevo, kategorično zapre ustka in novej, jih ne odpre . še kak predlog... sem sprobala vse vaše nasvete, razen kisle smetane in soli... danes sem bila v sport2000, sem se slekla v kabini in padla v hudo hudo depresijo . jaz sem pravi želirko!! Želir-ženska. Želevoman . saj vem, da špegli v kabinah malpopačio, ampak nekaj je pa tudi resnice v odsevu. v glavnem, ta moja resnica mi NIKAKOR ni všeč!!! Ne le, da se mi vse trese in vibrira še dolgo po tem, ko obstanem, vse visi, pa kožo mam flekasto, spraskano.. ma kaj sem si to naredila.... ok, je že dobro, sem morala dat to iz sebe moj se ga bo pa danes po moje napil, svaka sta že tako ulita, jaz in Teo sva šla lepo domov, oni pa tam čez (pri ) pijejo na svakijin nov avto... torej bo danes spal v Živini sobi, ker takrat ko pije tako smrči, da bi ga najraj zbrcala dol s pojstle ali mu dala dušilc v usta. no, sem se spomnila na naš včerajšnji žur - ma raje sem tu, z vami, kot tam, tam je že vse jasno, vse po istem sistemu, žur sam sebi namen... tu - tu pa je prava akcija!! In, če ste opazile, smo se zbrale same stare mamke (z izjemo Pandice - zdaj ne grem gledat ampak a nisi i med mlajšimi tu gor?) komarnike sva dopoldne našimala, so zelo lepi, čist nevidni, na rolo, tako da jih damo dol samo zvečer. in kar je naboljše pri tem - nič mrčesja