valči
|
Babe,babe,ni čudno,da pri nas dežuje,ko ste toliko naklofale Madonca,sem včeraj šla spat pri tistem debelem natakarju,zjutraj pa ohoho strani,pa sami tipi,sem skoraj padla s stola od smeha Tisti kosmatinci mi niso potegnili,najlepše je zbirala Pandica za okus Sedaj pa resno o naših bebicah. Nina mi ni spala,se je zbujala,tako,da je bila večina pri meni v postelji.Zgornjadva še vedno nista prišla ven,jo pa boliiii. Pa plazit se uči!Se postavi na vse štiri in malo ji gre,včasih čofne na noska,včasih se potegne po trebuščku,bravo Nina,sem tako vesela,da bo kmalu plazila.Morda še pred 8. mesecem kinnie,daj,napiši,kako mleko daješ,Alpsko,navadno,izpod krave? Me res zanima,jaz sem našima po 9. mesecu začela kar z domačim,počasi,pri Nini bom previdnejša,ker me je strah. Mi bo mož danes kupil adaptirano mleko št.3,čeprav še ni 8 mesecev stara.Je že kak dojenček na 3.? VANILI,ne dat riževega,raje mu adaptirano kupi,za te kašice.Tako jaz delam,ker sčrpat si ne morem toliko,pol pa zmešam.Imam Bablove mleko,ji odgovarja.Ji pa delam zvečer,včasih zjutraj,imam Aletine kašice.So fajn.Pa v polento dajem to mleko. Riževo je za alergike,pusto,sem sinu dajala,ker revež ni mogel drugega mleka.Pa sojino mleko je pil in sojine jogurte jedel.Po 14. mesecu so mu ugotovili intoleranco na laktozo in je bil do 2 leta na strogi dieti. Dona za zobeka,in svaka,ki ga je opazil Joj,morem it kruh pogledat,da se mi ne zažge...