|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
7.6.2008 23:36:15   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Pandica si še tu?

Sem ja user posted image
Ampak bom šla zdaj pod tuš, pa pridem pol še prečekirat.

Pandica jaz sem žejna, sam danes ne bi piva, bi kej bl zdravga. Kak juice?

No, pol pa ti častim juice al pa cedevito

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
7.6.2008 23:36:40   
janja
Evo Pandica, samo za naju - smoothie. Če bi pa še katera, bova pa še nalile.
user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
7.6.2008 23:38:21   
Pandica

Evo Pandica, samo za naju - smoothie. Če bi pa še katera, bova pa še nalile.
user posted image

user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
7.6.2008 23:56:53   
janja
Še 9 postov pa nova user posted image . Kje pa je pol naslednja? Pri 5000?

Pandica si že ispod tuša. Jaz bom šla počasi spat. Se beremo jutri. NOČKO.user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
8.6.2008 0:00:39   
noa1
Dober večer (noč). Jaz še zmeraj čakam na mojega...je nekje na poti do doma. Sva bili celi dan doma ker se je zunaj vedno vlilo, ko sem naju začela za ven rihtat, od pol osmih naprej pa še samo hodim v sobo malo nosit, nos pucat in nazaj na kavč (spat pred TV)user posted image . Ji je pa danes tudi čez dan celi dan lilo iz noska...sem ga čistila na vsako uro.user posted image  Upam, da bo jutri bolje.
Mehurčica: zame danes en -. Drugače pa ti bom po novem začela samo še ob ponedeljkih stanje poročat, ker drugače mi bo postalo nerodno, koliko - bom zbrala.user posted image
Mama06: kaj pa na naša srečanja pa ne boš več prišla?
Vsem bolančkom eno velikouser posted image .

Grem pa sedaj tudi jaz počasi spat.
Lahko noč vsem

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
8.6.2008 0:28:45   
Margareta
malo izven konteksta tole poslušam - http://www.youtube.com/watch?v=eTnpsyC4qqU&amp;feature=related

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
8.6.2008 0:38:29   
Pandica
Noa1   moja miška je tut full prehlajena, poln nosek, kiha, kašlja pa še malo vročine je danes imela user posted image   Pa spet sma imeli vso kalvarijo prej zvečer, da mi je zaspala. Pa sem se vedno hvalila kako lepo zaspi, zdaj pa to user posted image   zdaj pa ne vem ali je krivo njeno slabo počutje al pa kaj druga ( zobki )

Mama06   pa je postala prava važička user posted image   da ne pride več nič na naša srečanja user posted image user posted image user posted image

Kje pa je pol naslednja? Pri 5000?

Mene tut to zanima. A ve katera kdaj se dobi 5 zvezdica?

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
8.6.2008 8:09:49   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mene tut to zanima. A ve katera kdaj se dobi 5 zvezdica?

Mislim, da pri 2000.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
8.6.2008 8:47:58   
mehurčica
DObro jutro! Že od 7h.user posted image No, saj ni tako zgodaj, ampak če pa se zadnje dni tolikokrat doji ponoči in sem potem kar malo user posted image zjutraj. No, zdrava pa je, kar največ pomeni!user posted image  

Janja, jaz se začnem potit komaj po 30min. Se je user posted image začudil, ko me je potipal zadnjič in sem bila po pol ure še kar suha.user posted image Imam kar nekaj kondicije. Bi tudi 1 uro zdržala, ampak sem en malček še lena.user posted image Gledam pa TV zraven, včasih pa tud nič. Sem na fitnessu tudi dostikrat gledala pred sebe, namesto v tisti TV na orbitreku. Mi je pa všeč, da si se odločila za rekreacijo zraven "diete" oz. zdravega prehranjevanja.user posted image

Kinnie, daj se spravi na bicikl no! Da bova imele z Janjo družbo. Jaz sem si orbitrek vedno želela, ker sem itak hodila včasih na fitness samo na orbitrek delat tudi po 70min. In sva ga lani poleti na bolhi dobila za FUL ugodno ceno in zelo dobro kvaliteto. Pa sem že med nosečnostjo šla gor. Še 10dni pred porodom, ampak samo za 10min največ, ker sem bila že pretežka.user posted image

Grem zdaj zajtrk dokončat. Kapučino je spit - ob branju RR.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
8.6.2008 9:34:35   
lane31
Dobro jutro...hb smo spali ok ,celo do pol 9 z sokcem ob pol 7 in dudi ob 6h
Zdaj sem ji že nos spucala...fuj kolko ima tega user posted image

Orbitrek .........imam tako starega ,da me sliši cel blok in se mi upira .....sem pa kot ti mehurčica v fitnesu bila po celo h gor + vaje....ja sem bila pridna.....včeraj kljub lakoti isto sranje na vagi ..... se že bojim da mi do morja ne bo uspelo 5 kg vzet dol

Lepo nedeljo vsem.....bolančki nehajte smrkat

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.6.2008 10:06:35   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mama06   pa je postala prava važička user posted image   da ne pride več nič na naša srečanja user posted image user posted image user posted image

JA sevedauser posted image user posted image user posted image . Enostavno nimam več časa. Sem ravno skuštrani razložila, da ne vem, kje naj najdem čas, da kufre spakiram za dopust. Upam, da se stanje po dopustu umiri in da najdem kako možnost in se prikažem.

*kinnie* mislim, da si ti spraševala, kam gremo  - via Turkeyuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.6.2008 10:21:51   
VANILI
tave, našla sem nekaj fotk, da lahko vidiš, akko so šle kile ri prvi nosečnosti dol! Še ene takoj po 3m moram poiskat. tako da nisem lažnivkauser posted image . Geslo maš na zs

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.6.2008 10:23:51   
VANILI
šit. kako se žeureja fotke? ni gesla...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.6.2008 10:42:00   
mehurčica
O, Vanili, kaka suhica. Sem hitro izkoristila, dokler ni gesla.user posted image Pojdi na urejanje albuma in napiši geslo, pa potrdi.

Srečanje Maribor: sem zamešala datume. V sredo sva fraj in bova prišli na srečanje.

Srečanje Celje: še bo kakšno? Jaz sem za.

Pleničke: sem dala zadnjič na srečanju napačno informacijo. Pleničke iz Hoferja ne pridejo 10€, ampak 12. Pleničke iz Lidla pa so 8€ za 50kom.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.6.2008 10:43:53   
mišk
Varstvo: Dono je moja mami prvič pazila za ene tri ure tam okol enega meseca. Včasih jo mami ali tašča pazita ponoči (sej itak spi), kadar greva z možem ven, ali pa kadar grem po kakih takih opravkih.
Ker sem jo zelo kmalu nehala dojit ni problema jo kje pustit. Ponoči pa itak spi, gleh tolk, da je nekdo zraven, če bi se slučajno zbudila. Čeprav jo tašča lepo pazi, jo veliko raje puščam mamici! Sem čudna?user posted image  Moji mamici tudi lažje povem, če mi kaj ne paše, pa bolj podoben način razmišljanja imava,...

Igranje: Dona se sama zamoti sto na uro. Posedem jo med igrače in se sama zelo zamoti. Pa ni glih tip otroka, ki tolče po igračah, ampak jih prijemlje, obrača, se glasno čudi, preučuje,... Res, kar pridna punca. Res nimam veliko dela z njo!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.6.2008 10:53:10   
pingi
He he, Vanili zdaj smo te pa videliuser posted image  Pišuka, nekam drobižkasta si na fotkah... Meni se zdiš trenutno prav fejst. Te pa razumem, da če si bila pred nekaj časa bolj suha, da ti je zdaj neprijetno v svoji koži. 

Aja, moj možek ni frizeruser posted image  (je drugače komunikolog), samo enkrat (že doolgo nazaj) ko sem prišla od frizerja, je rekel, da tako bi me pa tudi on znal postrič. Pa sem mu rekla OK, naslednjič me boš pa ti. In me je res. Pa prav v redu. Si je potem še eno knjigo o striženju prefotokopiral, tako, da zdaj dela kot pravi profi user posted image  Premene pa itak ni tak problem narest (na kapo).
Seveda si včasih vseeno privoščim "pravega" frizerja, ker mi je tolk fajn, ko ti glavo umivajo...user posted image
Zadnjih nekaj let sem pa tudi jaz postala njegova frizerka, tako da kar nekaj prišparava na ta računuser posted image  

Mama06 - ko te berem, se sprašujem: Pa kaj te nisi na porodniški??user posted image
Upam, da se vsaj na dopustu malo odklopiš in spočiješ.

Joj, vreme ga pa res sračka. Sicer nisem zadovoljna, ko je prevroče, če je pa tako pa tudi ne. Nikoli ni prav, a ne?user posted image

Vsem bolančkom pa čimprejšnje okrevanje!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.6.2008 11:11:36   
suzanamai
user posted image  dol me je vrglo, bom še enkrat

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.6.2008 11:15:19   
suzanamai
Mama06 malo ustavi konje in uživaj z Jernejem. Sem zjutraj ob kavi čekirala turčijo, pa me je zamikalo. Boš poročala. najbolj mi je všeč, da bi plačala za 2, šli bi pa 4je.

Vanili full si bila suhica. vendar si mi nekako sedaj bolj všeč. Bodo še druge povedale svoje mnenje. Full mi stroga deluješ kot suhicauser posted image .

Pingi jaz sem mojega zadnjič strigla, pa je imel tolk komentarjev, da sem rekla nikoli več. Je bilo premalo skrajšano, pa 1 mm več, kot na drugi strani, pa....
Maia pa kar redno strižem, 1x na 3 mes, ga pa pošljem k Maretu, da mu razrečijo lase, ker ima full goste, pa obliko popravijo.

Zdaj pa šibam travco pokosit, dokler princeska še spi. uživajte

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
8.6.2008 11:17:56   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

šit. kako se žeureja fotke? ni gesla...

Šit sem jih zamudila....si jih že odstranila al kaj user posted image

Pingi.....pol je pri vama komunikacija na višku.....on ziher ni iz marsa user posted image

Ko je dete spalo sem morala narest najbolj ogabno stvar......sčistit ribe user posted image  .......ker dragi spi po nočni

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
8.6.2008 11:18:45   
suzanamai
Aja pa vsem bolanim, želim čimprejšnje okrevanje in sončka.

Orbitrek: dobre ste, jaz rabim za motivacijo vsaj 10 junakov, ki migajo skupaj z mano, tako da so skupinske vadbe zame zakon. še najbolj mi je všeč BodyCombat, ker si vedno predstavljam mojega pred sabo, potem ga pa zbrcam in preboksam dokler dol ne padeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3620
8.6.2008 11:20:23   
suzanamai
Šit sem jih zamudila....si jih že odstranila al kaj

user posted image user posted image user posted image  so že pod geslom, prosi jo za geslo.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
8.6.2008 11:26:13   
suzanamai
Punce ravnokar se je naložil sinhronizirani baby human. a bi katera imela?

Neposredna povezava do sporočila: 3622
8.6.2008 11:28:49   
pingi
Suzanamai - jaz sem interesentkauser posted image  A to je za na DVD al je lahko tudi kakšen drug format (če nimaš DVD-ja?)

Neposredna povezava do sporočila: 3623
8.6.2008 11:48:15   
suzanamai
Pingi na DVD-ju v AVI formatu. če maš dvix player, al pa na računalniku. Bo ok?

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
8.6.2008 12:13:41   
Pandica
Hey, hey

se vidi, da je dež, ko tako klepetate  user posted image user posted image user posted image

Hb je bila današnja noč bolj mirna, mala je lepo spala, kljub štrajkanju, ki je bil preden je zaspala user posted image

VANILI   jaz sem pogledala slikice še preden si album zaklenila in si super user posted image
Pa o kakšnem hujšanju pa ti govoriš, saj pa se zdaj tut nisi verjetno toliko zredila v 2 noečnosti. No, to kaj pa si se, pa je že itak ziher šlo nazaj dol tako, da...

IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Punce ravnokar se je naložil sinhronizirani baby human. a bi katera imela?

Baby human? A mi poveš malo več prosim. Še ne spremljam tega tako, ker še imam premalo deco

Pingi   bravo za tvojega user posted image ki te striže user posted image  
Pol pa ja lahko odpre popoldansko obrt user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?