masaja
|
Pozdravljene predstavnice Gorenjske! Jaz sem iz bližnje okolice Kranja (priseljena), rok imam 4.7., moja ginekologinja pa je dr.Rant-ova, s katero sem ful zadovoljna. Sem v 33.td., tako da se vztrajno približujemo veselemu dogodku (prvič). Se mi zdi, da nas je bolj malo gorenjk, ali kaj?? Tudi jaz bom rodila v Kranju, v materinsko šolo pa začneva hodit 21.5. Baje je bolj dolgčas, vsaj če ste že prej kaj brale. Jaz si ful želim, da bi se človek naučil kaj uporabnega (da bi s partnerjem vadili dihanje itd.), ne pa tolk poudarka na predavanjih. Hrana v porodnišnici !!!!!!.... Prijateljica nosečka, ki je že opravila z MŠ mi je rekla, da so jim v materinski šoli rekli, da mora ženska sama selekcionirati hrano, ki jo dobi po porodu, saj le-ta nikakor ni prilagojena ženskam, ki rodijo in dojijo. Tako da lahko dobiš svinjino (ki ni prav priporočljiva), napenjalno zelenjavo itd. Jaz bom mojim rekla, naj mi kar juhice nosijo Sicer sem slišala, da so babice kar ok, da pa so sestre na oddelku bolj tako, tako... Jaz niti ne pričakujem, da me bodo ujčkali, pričakujem pa, da mi bodo na voljo z mojimi vprašanji, da mi bodo pomagali k pravilnemu pristavljanju itd.... Bomo že zdržale tiste tri dni, kaj? Sem vesela, da se nas je vsaj nekaj gorenjk spravilo skupaj! Lep pozdravček in lep dan.
|