beyba
|
oprosti tole moram enostavno komentirat....gregorač ima svoje fore, večinoma neokusne, a ko je potrebno dokazati profesionalno plat, tam ne zataji...če ne bi bilo njega, tudi mojega otročka ne bi bilo, ker je edino on v tistem tretku odreagiral in naredil vse, da je bilo vse ok....tudi,ko sva bila z malim na intenzivni, ga je prišel pogledat,kako se počuti mali borček....e vidiš, tukaj so dejanja, ki kontrirajo njegovemu vedenju ane ... Evo da še jst komentiram mojo izkušnjo.... V enaindvajsetem tednu sem šla delat splav, ker so dal otroku 1% možnosti da se rodi zdrav. Naletela sem nanjega...O njegovem nesramnem obnašanju ne bom zgubljala besed, grob je bil vsakič- ko mehanik ne pa ko ginekolog, ko mi je skozi nožnico dal inekcijo z vmetnimi popatki direktno v maternični vrat... Vrjemi da tut če si rodila ne veš kako svinsko to boli...In potem mi reče 'kaj pa nazaj cukaš, sej to nič ne boli'...sem mislila da bom tko stegnila nogo v njegovo mednožje, da bo še on mal zvezdic vidu....na viziti tut ust ni odpru, če si ga kej vprašal, te je popolnoma zignoriral, itd (vrjemi je še full za naštevat), in nakoncu ko sem čakala na hodniku na odpustnioco za domov, je ravno prišel mimo in mi s posmehljivim obrazom rekel ' naslednjič pa kondom uporabli!' Vrjamem da je lahko strokovnjak, ki s svojim znanjem rešuje življenja, tebi , tvojemu otroku, pa vrjetno še kateremu.... Samo tudi greni življenja, pa če si prebrala od prve strani...nisem edina ki ima z njjim takonegativno izkušnjo. Kot ginekolog mora biti v prvi vrsti človek ... Jst v nejm nisem vidla kančka človečnosti, tut če je tebi in tvojemu otroku rešil življenja, je zame še vedno zelo slab človek, kljub ogromno znanja ki ga premore. Tut jst nisem mogla mimo tega tko da....
|