Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lezenje v rit v vrsti pred blagajno 25.4.2008 18:56:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nivess Prdim pa ne v trgovinah. Ja kdo pa ti bo to verjel? Sigurno najdeš en kotiček...vsaj tam kjer so police bolj zabasane? Ti pa povem, da se pri hladilniku nič ne voha, ko da bi čudežno zmrznil smrad Razen če je pri tebi bolj zvok problem, pol pa ne vem... Ne, res ne. Nekako se mi zdi, da trgovina ni primeren prostor za prdenje. Se zadržim in potem raje zunaj to opravim. Aha, pol sva tak na istem. Ja, seveda, olikani punci. Mišni naj pa kar prdi, paconka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2008 18:57:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Lezenje v rit v vrsti pred blagajno 25.4.2008 19:09:54
|
|
|
|
Peteršilj
|
Spusti enega golobčka, pa boš mela plac okoli sebe
|
|
RE: Lezenje v rit v vrsti pred blagajno 25.4.2008 22:23:32
|
|
|
|
HuAnita
|
Mišni, ti ljudje imajo že malo senzorrje pokvarjene, ne vidijo/slišijo več dobro. Jaz tudi v tUŠU, ko se mi oba napakirata v tisti orgaški avto, da potem vse oglate stvari s seboj odnesem, ko manevriram po trgovini, komu v rito zapeljem, ker je enostavno tako čudno spredaj anrejeno, da se ti zdi,, da še nisi, v bistvu pa si že tam. V Riti prednjega.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?