Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 20:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej pa res ne vem KJE je najbolj varno. Vsak po svoje.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 20:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Najvarnejsi je srednji sedez zadaj. Voznja spredaj se odsvetuje, saj tvojo pozornost preusmerja s ceste.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 20:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
za sopotnikovim, ker je po statistiki ta del najvarnejši kraj v avtomobilu.... Matematicno je najvarnejsi srednji, ki je najbolj oddaljen od vseh moznih tock trka.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 20:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Najvarnejsi je srednji sedez zadaj. Voznja spredaj se odsvetuje, saj tvojo pozornost preusmerja s ceste. Na sredini se mi zdi takooo nevarno. Res. Torej bi bilo res pametno, da ga damo tja, če je to najvarneje.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 20:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Najvarnejsi je srednji sedez zadaj. Voznja spredaj se odsvetuje, saj tvojo pozornost preusmerja s ceste. Na sredini se mi zdi takooo nevarno. Res. Zakaj?
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 20:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Najvarnejsi je srednji sedez zadaj. Voznja spredaj se odsvetuje, saj tvojo pozornost preusmerja s ceste. Na sredini se mi zdi takooo nevarno. Res. Zakaj? Pa ne vem. Nikoli nisem niti pomislila, da bi ga dala tja. Samoumevno se mi je zdelo, da bi bil pri strani. Napaka torej. Ja no... Sedaj vem in jo bomo popravili. Hvala.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 20:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni za kaj....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?